2011 Ekim Anneleri

yok kuzum ben dizimi izliyorum. kociş benden gizli gizli iki üç bölüm house izlemiş, açığı kapatmam lazım. akşamları yabancı kalıyorum onun yüzünden

house dizisini hiç izlemedim güzel mi deniz?
walking dead izlemeye başlamıştım o da daha bi sezonu yayınlanmış. bende ilk sezonu bitirince kalakaldım ...

hahah ay çok cahil hissettim kendimi ben henüz adını feriha koydum u izliyorum houseyi reklamlarda bile görmedim

aaaa ama ama göbegim çıktı benim hemde gerine gerine geziyoruz kızımla birlikte :)))

aaaa ama ama göbegim çıktı benim hemde gerine gerine geziyoruz kızımla birlikte :)))

house dizisini hiç izlemedim güzel mi deniz?
walking dead izlemeye başlamıştım o da daha bi sezonu yayınlanmış. bende ilk sezonu bitirince kalakaldım ...

güzel de lafff mııı Esas karakterin adı bu, Dr. House. bir hastanede geçiyor. Adam pek normal değil, hatta kendisi bile hasta sayılabilir ama öyle şahane şeyler gelişiyor ki anlatamam, bayılıyorum ben.
Walking dead hem bir sezon, hem sadece 6 bölümdü galiba. 1 günde izleyip bitirdim ben de kalakaldım :) Neyseki dr house var :) 6. sezonda 13. bölümdeyim, bitmesin diye azar azar izliyorum

Canım göbeğin çıkması ile kilo aynı değil ki. Kiminin iç karnı geniş oluyomuş göbek hemen çıkmıyomuş, kiminin pat diye 2. ayda çıkıveriyomuş göbüşü Sen asıl tartıya bak. Kaç kilo almışın bakim?

tamam canım süpermiş o zaman ben de kendimi yeni bi diziye kaptırırım:))

ben kilo konusuna biraz takıntılıyım. Hergün, işe geç de kalıyo olsam mutlaka aynı şekilde tartılır not ederim. Vakt-i zamanında amaaaan deyip sallamamışlığım ve 67 kiloya çıkmışlığım var. Sonrasında bayağı sıkı ve uzun bir süreçte, sağlıklı bir diyetle+spor eşliğinde kilo verdim ve yaklaşık 10 yıldır kilomu koruyordum. O yüzden kilo vermenin ne kadar zor olduğunu biliyorum. Alırken kiloyla, verirken gramla veriliyor. ben işi baştan sıkı tutayım istiyorum ama ne kadar başarılı olurum bilemiyorum. spor yasak, su içmek midemi bulandırıyor, yeşil çay yasak.:44:

yesıl cay neden yasak cnm benım doktorum gunde 1 fıncan ıcebılcegımı soylemıstı

canım bende yeni yeni su içmeye başladım merak etme seninde yakında bulantıların geçer. spor tüm hamilelikte mi yasak olucak yoksa geçici mi?canım yediklerimize biraz dikkat edersek spor olmasa bile bence aşırı bi kilo problemimiz olmaz...

14. Haftama girdim 1,5 2 kilo arası değişiyor. Benimde hassas terazim var mutlaka her sabah tartılırım...ve günde 2 litreye yakın su içiyorum ama bu aralar iştahım açıldı elevitten ve bulantı geçince...ama abur cuburum yok allahtan...

14. Haftama girdim 1,5 2 kilo arası değişiyor. Benimde hassas terazim var mutlaka her sabah tartılırım...ve günde 2 litreye yakın su içiyorum ama bu aralar iştahım açıldı elevitten ve bulantı geçince...ama abur cuburum yok allahtan...

Ya arkadaşlar birşey sorucam sizlere,

Geceleri uyurken nasl yatıyorsunuz? Ben mümkün olduğunca soluma yatmaya çalışıyorum ama uyurken sırt üstü yattığım oluyormuş eşim öyle söyledi. Dedim uyandır uyar beni kıyamam diyor Ben de huzursuz oldum.

yesıl cay neden yasak cnm benım doktorum gunde 1 fıncan ıcebılcegımı soylemıstı

Canım ben 6. haftada diyetisyenime sordum. 4. aya kadar içme dedi. Aslında sakıncası yok ama kanaman olursa, kanama artırıcı özelliği var demişti. Kanamayı artırıcı özelliği var dedi ya, ben doğuma kadar korkumdan içemem artık. Tabi kanaması olmayanlar 4. aydan sonra içebiliyormuş.

Oh maşallah canım ne güselll Doktoruma eleviti sordum, acıkma yapmaz dedi. O hamileliğin bir döneminde olur dedi. Ben de bir ara 2 saatte bir hiçbişi yememiş gibi acıkıyodum. Şimdi geçti. Senin de geçecektir. Abur cuburdan mümkün olduğunca uzak duruyorum ama hergün 1 bardak kola içiyorum ben Bulantımı en iyi o alıyor napim.

anladım cnm kanama artıerıcı bı ozellıgı varsa ıcmemek en ıyısı zaten cokta sevmem :) kabızlıga ıyı geldıgı ıcın ıcmeyı dusnmustum ama bunu ogrendıgım ıyı oldu ona gore temkınlı davranırım

Bitki çayları pek tavsiye edilmiyormuş,özellikle ada çayı, bi de maydonoz yemeyin diye okumuştum bir yerde. O da düşüğü tetikliyormuş. Ne kadar doğru bilmiyorum ama yemiyorum korkumdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…