2011 Ekim Anneleri

benim doktorumda bu pozu yakalamak için yarım saat uğraştı yavrucuğum açmadı bacaklarını onun için pipiyi tanıdım hemen çok güzel yakalamış doktoru mirandanın

ozaman ben philotastil jeli diye bi krem varmış onu alayım dün konuşmuştuk sende vardın galiba hatta eşim alımış akşam geri verdirttim bugün ezcanede 75tl nette 48tl netten alayım ozaman dimi oda iyidir..mustelayı şimdi duydum senden o nasılki bu dediğimi gebeler kullanıyomuş hep bilindik bi kremmiş..

mustelanınki de gebelere özel, lieracı nette 48 tlye bulduysan bence hemen al çünkü ben de sormuştum 70küsür demişlerdi. iki krem de aynı işlevi görüyor. memnun kalırsın her ikisinden de

1.Rumuz : 2,5 kilo (iştah normal)
2.Usluem : 1,5 kilo (İştah açılmadı)
3.Deniss : 3 kilo (İştah iyi)
4.Sibel : kullanmıyor
5.Melss : 4 Kilo
6.Tancredi : 2 Kilo
7.Cturnix : -2 kilo
8.Ealtinn : 2 kilo(İştah az)
9.Kardelen : 4 kilo
10.Edut : 4 kilo
11.Aheste : 0,5 kilo
12.Ttuba : 3 kilo
13.Eslem : -1,6 kilo
14.Nejla_nemus : 0 kilo
15.Mariecurie : 3 kilo (iştah iyi)
16.Cakire : 0,5 kilo
17.Espresso : 0 kilo
18.Fotosersin : 0 kilo (iştah normal)
19.Eyt : -5 kilo
20.Yşlzytn : 0,4 kilo
21.Miranda : -5 kilo

Ortalamayı 0,8 kiloya kadar düşüren başta eyt ve miranda olmak üzere, hiç kilo almayarak ortalamayı yükseltmeye katkıda bulunmayan nejla, espresso ve fotosersin'e teessüflerimi iletir, kendilerine an itibari ile gıcık olduğumu iletmek isterim.
Ortalamaya 0,4 kilo kadar da olsa katkıda bulunan yşlzytn ve diğer arkadaşlarıma da teşekkürü bir borç bilir, kendilerini yanaklarından bebişlerini totolarından öperim.

Yettmeezz rumuzzcuuum kilo almayanları, hatta 0,5 kg nin altında kilo alanları da listeye dahil etmeyelim böylelikle ortalama yükselir biz de daha mutlu anne&daha mutlu bebek oluruz minnoşumnan:) ayy o totolardan en de öpebilir miyiimm mmcux mcux mmcuxxx

sen tombiş tombiş olsanda yerlerde yuvarlansanda eminim çok tatlı olursun fıstıkkkkk:89:
bu arada profil resmini neden değiştirdiğini hala anlamış değilim sen bu değilsin rumuzum titre ve kendine dönnnn

Herkese merhaba.. Doktorum vitamin hapı olarak bana Ferrevit Pronatal verdi onu kullanıyorum ayrıca 15 gündür de ilaveten Ferrum Fort kullanıyorum.. 2 kez grip olmama rağmen iştahım çok iyi, sürekli acıkıyorum 50 kilo ile hamile kaldım şuan sabah aç karnına 53, akşamları ise 54 geliyorum..
Hayatım boyunca 50 kiloyu geçmemiştim, göbeğimde çıktı belli oluyor artık. Görenler ve yüzüme bakanlar (güzelleşmişim ) erkek diyor yarın randevum var nasipse cinsiyeti de öğrenmiş olacağız...
Rabbim herkese öncelikle sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin...

aşkolsun deniz ve tabi rumuz17 kilo yerine gazlar yazılsaydı
bikere ben hepinizi sollardım

sen tombiş tombiş olsanda yerlerde yuvarlansanda eminim çok tatlı olursun fıstıkkkkk:89:
bu arada profil resmini neden değiştirdiğini hala anlamış değilim sen bu değilsin rumuzum titre ve kendine dönnnn

Ayyy teşekkür ederim Leynacımm
Profil resmimi değiştirdim çünkü o minnak ayaklar çok hoşuma gitti benim yaaa. Olmamış mı???

doktorum bana ısrarla ılac yada vıtamın vermıyor bakalım .2 gun evvel 2lı testın sonuclarını gostermeye gıttım ayrıca ıdrar yolu enfeksıyonu oldum yıne bayanlar ne ıllet bırseydır bıu boyle...onun ıcın antıboyotık verdı ama testın sonucun da herseyın normal oldugunu herhangı bır ılac vermeyecegını soyledı...

20 gun sonra tekrar gorusmek uzere ayrıldık. bakalım nasıp.

Son düzenleme:

rumuzcum hepiniz en çok beni sevin, ortalamayı deli gibi yükseltecek bi kapasite var bende. ama bi de şöyle bi sorun var asla aldığım kilomu söyleyemem, yüzleşmek istemiyom çünkü

Ayyy teşekkür ederim Leynacımm
Profil resmimi değiştirdim çünkü o minnak ayaklar çok hoşuma gitti benim yaaa. Olmamış mı???

SENİ O BEBİŞLE GÖRMEYE ALIŞTIM YA bunada alışırız artıkın madem sen beğenmişsin bizede güle güle kullan demek düşer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…