Tünaydınlar olsun herkese iş yoğunluğundan pek yazamasamda takibinizdeyim.
73 ten 68 e düşen ben :26: -5 kiloda benden..
eslem aynı resme bende baktım valla ne yalan söliiim tavşana benziyo ama neresi kestiremedimdi bi türlü. yazdıklarını okuyunca tekrar baktım anca anladımbenimkinin hep elleri havada olunca hiç böyle bir pozunu göremedik ondan yabancı kalsam gerekkkk
ben de kaşınıyoruumm. bebe yağı kullanıyordum, yeterli gelmiyor sanırım. bir de her gün sürmüyorum onun da etkisi vardır.
Yok ben erkek beklemiyorum, bilakis kız beklentim var ama ne olur bilemiyorum :) Hayırlısı diyorum sadece.
Rumuzcum ablam da bana bunu söylemişti, o da öyle biliyormuş, haberim yoktu. bi de sen çok çirkinleştin, kesin kız olacak dedi :) sağol abblaa yaaa dedim.
Hahahaha :) Kaynanalığın gelebileceği zirve noktası :)
Yaa öyle mii:44:Ben baktım baktım başta anlamadım, sen söyleyince farkettim :)
ben yağı sürdükten sonra pamuklu birşeyler giyip yatıyorum sabah kalktığımda yumuşacık oluyor vücudum. Ama ben hiç zeytinyağı fln sürmedim, mustelayı almadan öncede arko nem vardı evde ondan sürüyordum.
benim doktorumda bu pozu yakalamak için yarım saat uğraştı yavrucuğum açmadı bacaklarını onun için pipiyi tanıdım hemen çok güzel yakalamış doktoru mirandanın
ozaman ben philotastil jeli diye bi krem varmış onu alayım dün konuşmuştuk sende vardın galiba hatta eşim alımış akşam geri verdirttim bugün ezcanede 75tl nette 48tl netten alayım ozaman dimi oda iyidir..mustelayı şimdi duydum senden o nasılki bu dediğimi gebeler kullanıyomuş hep bilindik bi kremmiş..
yeminlen rekor bende ve benim gibi +4 lerde..zaten şişkoydum
Ortalamayı 0,8 kiloya kadar düşüren başta eyt ve miranda olmak üzere, hiç kilo almayarak ortalamayı yükseltmeye katkıda bulunmayan nejla, espresso ve fotosersin'e teessüflerimi iletir, kendilerine an itibari ile gıcık olduğumu iletmek isterim.
Ortalamaya 0,4 kilo kadar da olsa katkıda bulunan yşlzytn ve diğer arkadaşlarıma da teşekkürü bir borç bilir, kendilerini yanaklarından bebişlerini totolarından öperim.
Ortalamayı 0,8 kiloya kadar düşüren başta eyt ve miranda olmak üzere, hiç kilo almayarak ortalamayı yükseltmeye katkıda bulunmayan nejla, espresso ve fotosersin'e teessüflerimi iletir, kendilerine an itibari ile gıcık olduğumu iletmek isterim.
Ortalamaya 0,4 kilo kadar da olsa katkıda bulunan yşlzytn ve diğer arkadaşlarıma da teşekkürü bir borç bilir, kendilerini yanaklarından bebişlerini totolarından öperim.
Anketimize katılan annişlere sevgiler teşekkürler. Gerçi Elevitin kilo artışına sebep oluyor mu sorumuza pek karşılık alamadık ama 4. ayımızda bir kilo kontrolü yapmış olduk. Ve son durum;
Rumuz : 2,5 kilo (iştah normal)
Usluem : 1,5 kilo (İştah açılmadı)
Deniss : 3 kilo (İştah iyi)
Sibel : kullanmıyor
Melss : 4 Kilo
Tancredi : 2 Kilo
Cturnix : -2 kilo
Ealtinn : 2 kilo(İştah az)
Kardelen : 4 kilo
Edut : 4 kilo
Ortalamaya vurduğumuz zaman bu aya kadar annelerin 2,5 kilo alması normal görünüyor. Bunun altında kilo alan sevinsin. (Oh be tam sınırdayım)
Yettmeezzrumuzzcuuum kilo almayanları, hatta 0,5 kg nin altında kilo alanları da listeye dahil etmeyelim böylelikle ortalama yükselir biz de daha mutlu anne&daha mutlu bebek oluruz minnoşumnan:) ayy o totolardan en de öpebilir miyiimm mmcux mcux mmcuxxx
sen tombiş tombiş olsanda yerlerde yuvarlansanda eminim çok tatlı olursun fıstıkkkkk:89:
bu arada profil resmini neden değiştirdiğini hala anlamış değilim sen bu değilsin rumuzum titre ve kendine dönnnn
mustelanınki de gebelere özel, lieracı nette 48 tlye bulduysan bence hemen alçünkü ben de sormuştum 70küsür demişlerdi. iki krem de aynı işlevi görüyor. memnun kalırsın her ikisinden de
Beni de eklermisiniz?63 kg.ile çıktım yola gram almadan devam ediyorum
Ayyy teşekkür ederim Leynacımm
Profil resmimi değiştirdim çünkü o minnak ayaklar çok hoşuma gitti benim yaaa. Olmamış mı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?