Nerdesiniz hanımefendi? Yeğenimizin yüzünü göstermeyecek misin bize? Hasret kaldık çocuumuza kaç gündür!! nerdeydin nerrrdee??
aşkolsun deniz ve tabi rumuz17kilo yerine gazlar yazılsaydı
bikere ben hepinizi sollardım
ben de zorlanıyorum ama senin işin daha zormuş foca. 8.30-21.00 çookk geeç! çok vicdansız bu işverenler, 12 saatten fazla nasıl çalıştırıyorlar yaabankacı mısın?
buralardayım denizim rujumdün sabah bayada çenem düşüktü aslında kimsecikler bana pas vermeyince çekili verdim kabuğuma ( sitemim özellikle leyna hanıma )
işlerimde yoğun 2 gündür takipteyim ama sizi
buralardayım denizim rujumdün sabah bayada çenem düşüktü aslında kimsecikler bana pas vermeyince çekili verdim kabuğuma ( sitemim özellikle leyna hanıma )
işlerimde yoğun 2 gündür takipteyim ama sizi
1.Rumuz : 2,5 kilo (iştah normal)
2.Usluem : 1,5 kilo (İştah açılmadı)
3.Deniss : 3 kilo (İştah iyi)
4.Sibel : kullanmıyor
5.Melss : 4 Kilo
6.Tancredi : 2 Kilo
7.Cturnix : -2 kilo
8.Ealtinn : 2 kilo(İştah az)
9.Kardelen : 4 kilo
10.Edut : 4 kilo
11.Aheste : 0,5 kilo
12.Ttuba : 3 kilo
13.Eslem : -1,6 kilo
14.Nejla_nemus : 0 kilo
15.Mariecurie : 3 kilo (iştah iyi)
16.Cakire : 0,5 kilo
17.Espresso : 0 kilo
18.Fotosersin : 0 kilo (iştah normal)
19.Eyt : -5 kilo
20.Yşlzytn : 0,4 kilo
21.Miranda : -5 kilo
amanınnnn minik kuş bana sitem edermiş kız bende bu aralar uyuz gibiyim bön bön bakıyom işim yoğun yakında beni işten kovacaklar müdürüm karşı masamda beni izleyip duruyo ama sen hep aklımdasın vallahiiii
merhaba kızlar, bende uzun zamandan beri bilgisayara giriş yapamadım. Zor bir dönem geçirdim. Ama Allaha şükür iyiyim. 49,3 ile tartılmaya başladım, şu an 48,5 im. 2 kilo kadar zayıfladım. Bulantım, kusmam ve biraz da lekelenmem derken bugüne geldim. Bebeğim iyi. 2 hafta sonra dr. a gideceğim. ikili testim iyi çıktı ancak yaş riskim var. ama sadece yaş riskinden dolayı da ambiyo sentez yaptırmak istemedim. 18-23 haftalar arasında ileri düzey ultrasona girmem yeterli olacakmış. dilerim bundan sonra görüşebiliriz. bu arada göbeğim hafiften belli olmaya başladı. krem kullanma konusunda önerilere açığım.
mariecurie ...
rumuzunu merak ettim, ne müthiş bir teyzeymiş. hayranlıkla okudum hayatını...
hamarat didik datlı dilli didik başımıızın üstüne koyduk cevap yazmayı geç beyenmedin bileeee
ama tamam hemencecik göynüm oldu
kim o sana pas vermeyenler, göster bananiye pas vermediniz bakim (yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış ) yok yok kabuğuna çekilme sen hep şen şakrak ol, yolunda gitmeyen bir şey olduğunu düşündüm.
işlerini yap tamam ama çok yorma kendini.
cnm bu ayrıntılı ultrason değilmi bahsettiğin bende 3lü yada 4 lü yaptırmak istemiyorum acaba ayrıntılı ultrason yeterli olurmu
cnm bu ayrıntılı ultrason değilmi bahsettiğin bende 3lü yada 4 lü yaptırmak istemiyorum acaba ayrıntılı ultrason yeterli olurmu
kuzummm nasıl atlarım aynı şeyi 2. kez yapıyorum 3.olursa ben kendimi cezalandırıcam söz ama bu sefer affettin beniii edammmm seni seviyorummmm
duble anacık özledim seniideeeeeee
Ben kimya mühendisiyim ordan geldi aklıma. Bir de tabi ben de çok hayranımdır kadının yaşamış olduğu hayata
3lü 4lü farklı şeyler ayrıntılı ultrason farklı. Benim yaşım küçük olduğundan ve ikili testim iyi çıktığından dolayı doktor benden 3lü test istemedi ama 3 hafta sonra ayrıntılı ultrasona giricem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?