2011 Ekim Anneleri

Nerdesiniz hanımefendi? Yeğenimizin yüzünü göstermeyecek misin bize? Hasret kaldık çocuumuza kaç gündür!! nerdeydin nerrrdee??

buralardayım denizim rujum dün sabah bayada çenem düşüktü aslında kimsecikler bana pas vermeyince çekili verdim kabuğuma ( sitemim özellikle leyna hanıma )
işlerimde yoğun 2 gündür takipteyim ama sizi

aşkolsun deniz ve tabi rumuz17 kilo yerine gazlar yazılsaydı
bikere ben hepinizi sollardım

şaka yapıyoruz canım alınmayın sakın. herkes bizim gibi tontiş olmadı diye kıskanıyoruz birazcık :) gaz sorununu kimyonla çözebilirsin ama hamilelikte kullanımı ile ilgili okumak lazım, doktor tavsiyesi değildir..

ben de zorlanıyorum ama senin işin daha zormuş foca. 8.30-21.00 çookk geeç! çok vicdansız bu işverenler, 12 saatten fazla nasıl çalıştırıyorlar yaa bankacı mısın?

bankacı degilim cnm ama olmakta istemezdim ne kadar yogun calıstıklarını biliyorum kuzenimin sanat merkezi var calısan bayanın düğünü var ben idaretten geliyorum ama ders saatleri çok uzuyo o yüzden çok gec cıkıyorum allahtan sürekli degil yoksa asla dayanamam..

amanınnnn minik kuş bana sitem edermiş kız bende bu aralar uyuz gibiyim bön bön bakıyom işim yoğun yakında beni işten kovacaklar müdürüm karşı masamda beni izleyip duruyo ama sen hep aklımdasın vallahiiii

kim o sana pas vermeyenler, göster bana niye pas vermediniz bakim (yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış) yok yok kabuğuna çekilme sen hep şen şakrak ol, yolunda gitmeyen bir şey olduğunu düşündüm.
işlerini yap tamam ama çok yorma kendini.

merhaba kızlar, bende uzun zamandan beri bilgisayara giriş yapamadım. Zor bir dönem geçirdim. Ama Allaha şükür iyiyim. 49,3 ile tartılmaya başladım, şu an 48,5 im. 2 kilo kadar zayıfladım. Bulantım, kusmam ve biraz da lekelenmem derken bugüne geldim. Bebeğim iyi. 2 hafta sonra dr. a gideceğim. ikili testim iyi çıktı ancak yaş riskim var. ama sadece yaş riskinden dolayı da ambiyo sentez yaptırmak istemedim. 18-23 haftalar arasında ileri düzey ultrasona girmem yeterli olacakmış. dilerim bundan sonra görüşebiliriz. bu arada göbeğim hafiften belli olmaya başladı. krem kullanma konusunda önerilere açığım.

hamarat didik datlı dilli didik başımıızın üstüne koyduk cevap yazmayı geç beyenmedin bileeee
ama tamam hemencecik göynüm oldu

bende 3 kılo aldım..gercı tartıya ac cıkıyorum 57 gelıyor tok cıkıyorum 59 arasında bısey ıste.

cnm bu ayrıntılı ultrason değilmi bahsettiğin bende 3lü yada 4 lü yaptırmak istemiyorum acaba ayrıntılı ultrason yeterli olurmu

hamarat didik datlı dilli didik başımıızın üstüne koyduk cevap yazmayı geç beyenmedin bileeee
ama tamam hemencecik göynüm oldu

kuzummm nasıl atlarım aynı şeyi 2. kez yapıyorum 3.olursa ben kendimi cezalandırıcam söz ama bu sefer affettin beniii edammmm seni seviyorummmm

canım benim özel hissettim kendimi teşekkür ederim
seviyoruz seniii

cnm bu ayrıntılı ultrason değilmi bahsettiğin bende 3lü yada 4 lü yaptırmak istemiyorum acaba ayrıntılı ultrason yeterli olurmu

3lü 4lü farklı şeyler ayrıntılı ultrason farklı. Benim yaşım küçük olduğundan ve ikili testim iyi çıktığından dolayı doktor benden 3lü test istemedi ama 3 hafta sonra ayrıntılı ultrasona giricem

biliyorum cnm farklı şeyler ikizlerde kan testleri net sonuç vermediği için ultrasonu sordum eğer ondada bitakım ölçümler yapılabiliyosa o daha sağlıklı çünkü kan sonuçları karışabiliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…