2011 Ekim Anneleri

Geçmiş olsun cnm, çok şükür öyle böyle geldik bu günlere. benımde ıkılı rısklı çıktı, senın yaş rıskın ne çıktı bıde kaç yaşındasın merak ettım cnm.

benimde 2li test sonucum yarın çıkıcak inş bi sorun yoktur çok mrk ediyorum ense kalınlığı 1,9 çıkmıştı hatırlayan varmı bebeşinin ense kalınlığını?

Son düzenleme:

Marie Curie yerine Oktay Sinanoğlu'nun hayatını okursa çok daha fazla etkilenir diye tahmin ediyorum. Türkiye yetiştirdiği dünyaca tanınan kimya mühendislerinden biridir kendisi

öyle mii. çok başarılı Marie Curie, belki kimyayı daha çok sevmesini sağlar diye düşünmüştüm ama Oktay Sinanoğlu'nun hayatını da alıp hediye edeyim hatta ben. kimyayı çok sevemedi çünkü, bir yıl hazırlık, onun üzerine 2. sınıfta şuan ama hala keyif almıyor. eşim pek çok sevdirecek kitap aldı, arkadaşlarının tezlerini falan alıp getirdi, yine de çok keyifle okumuyor maalesef. buna rağmen başarılı

bu arada size bir bilgi daha soracağım.....kan uyuşmazlığı olan varmı acaba? bizde var benim kan grubum arh- eşimin 0 rh+(

iyi çıkar inşallah tubba. benim 1'di.

doktorum korkutmuştu beni ultrasonda bakınca kalın gibi geldi dedi ama ölçüyorum normal çıkıyo dedi bi korktum anlatamam hemen başka doktora gittim ordan çıktıktan sonra o dr iyi normal dedi ama daha sonuçlarım çıkmadı.zaten eşim değiştirelim diyo dr erkek dr iyi oluyomuş öle yapcam bende..

canım esının kan grubu sızde kan uyusmazlıgına sebep sanırım..o grubu sıkıntılıdır cuınku.. ama gelısen tıbta artık bunun bır onemı yok.. hamıle mısın bılmıyorum ama hamıle kalmadan evvel ve kaldıktan sonrasından doguma kadar uygulanacak bır takım ılac tedavılerıyle saglıklı bır bebek kucagına alırsın yuce allahın da musadesıyle... canını sıkma.. bızde evlılık ıcın kan raporu almaya gttıgımızde doktor bılgılendırmıstı cok sukur sıkntımız yok ama olsaydıda dert etmezdım.. :13:

Son düzenleme:

çıkan sonuç ölçen doktorun tecrübesiyle çok ilgili canım. belki gördüğünü ölçememiştir, belki cihazlar eski veya çok yenidir çok hassas ölçüm yapıyordur. her şey olabilir. ilk üç ay iki doktora git demişti bana herkes, dinlemedim. bazen keşke gitseydim diyorum. ama şimdiki doktoruma da güveniyorum. o da erkek.

yok canım kadının kan grubu etkili kan uyuşmazlığında benim negatif olmam...genelde türkiyede kadınlar +(( dediğin gibi allahım izniyle inşallah alırım kucağıma

olmaz olmaz sen kalbını ferah tut ve evham yapma..unutma kısı korktugu seyı yasamadan evvel ölmez...

cnm bu ayrıntılı ultrason değilmi bahsettiğin bende 3lü yada 4 lü yaptırmak istemiyorum acaba ayrıntılı ultrason yeterli olurmu

ikili testimi çapa tıp fakülteinde yaptırdım. 30 dk ultrasonda baktı. değerleri tespit etti ve kan verdim. 5 gün sonra sonuçları gösterdim. İyi dedi. ama yaş 35 olunca yaş riski var dedi. ambiyo sentez istemedim, dr da pek üstünde durmadı. sadece ultrasonda bir farklılık görülürse ona görünmemi söyledi. üçlü testi yaptırmama gerek yokmuş çünkü ikili testi üçlü testin yerine yaptırıyorlarmış. sadece 18-25 haftalar arasında ileri düzey ultrasona girmem gerektiğini söyledi, galiba o da renkli dobler dedikleri şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…