merhaba kızlar, bende uzun zamandan beri bilgisayara giriş yapamadım. Zor bir dönem geçirdim. Ama Allaha şükür iyiyim. 49,3 ile tartılmaya başladım, şu an 48,5 im. 2 kilo kadar zayıfladım. Bulantım, kusmam ve biraz da lekelenmem derken bugüne geldim. Bebeğim iyi. 2 hafta sonra dr. a gideceğim. ikili testim iyi çıktı ancak yaş riskim var. ama sadece yaş riskinden dolayı da ambiyo sentez yaptırmak istemedim. 18-23 haftalar arasında ileri düzey ultrasona girmem yeterli olacakmış. dilerim bundan sonra görüşebiliriz. bu arada göbeğim hafiften belli olmaya başladı. krem kullanma konusunda önerilere açığım.
Tahmin ettim. Eşimin kız kardeşi de kimya mühendisliği okuyor, akşam bahsedeyim o da okusun okumadıysa.
evet ben hatırlıyorum bizim ensemiz 1,00mm idi seninkide çok normal sınır 3,00 zaten inşallah tertemiz çıkar sonuçların...3lü 4lü farklı şeyler ayrıntılı ultrason farklı. Benim yaşım küçük olduğundan ve ikili testim iyi çıktığından dolayı doktor benden 3lü test istemedi ama 3 hafta sonra ayrıntılı ultrasona giricem[/QUO
benimde 2li test sonucum yarın çıkıcak inş bi sorun yoktur çok mrk ediyorum ense kalınlığı 1,9 çıkmıştı hatırlayan varmı bebeşinin ense kalınlığını?
benimde 2li test sonucum yarın çıkıcak inş bi sorun yoktur çok mrk ediyorum ense kalınlığı 1,9 çıkmıştı hatırlayan varmı bebeşinin ense kalınlığını?
Ben kimya mühendisiyim ordan geldi aklıma. Bir de tabi ben de çok hayranımdır kadının yaşamış olduğu hayata
evet ben hatırlıyorum bizim ensemiz 1,00mm idi seninkide çok normal sınır 3,00 zaten inşallah tertemiz çıkar sonuçların...
inş cnm yarın eşim erkenden gidicek. en önemlisi bu demi bu iyi çıktımı 3lü testte aynı oluyormuş galiba
Marie Curie yerine Oktay Sinanoğlu'nun hayatını okursa çok daha fazla etkilenir diye tahmin ediyorum. Türkiye yetiştirdiği dünyaca tanınan kimya mühendislerinden biridir kendisi
iyi çıkar inşallah tubba. benim 1'di.
2,3 tü normal çıktı
bu arada size bir bilgi daha soracağım.....kan uyuşmazlığı olan varmı acaba? bizde var benim kan grubum arh- eşimin 0 rh+(
filiz_fidan var :44:
doktorum korkutmuştu beni ultrasonda bakınca kalın gibi geldi dedi ama ölçüyorum normal çıkıyo dedi bi korktum anlatamam hemen başka doktora gittim ordan çıktıktan sonra o dr iyi normal dedi ama daha sonuçlarım çıkmadı.zaten eşim değiştirelim diyo dr erkek dr iyi oluyomuş öle yapcam bende..
canım esının kan grubu sızde kan uyusmazlıgına sebep sanırım..o grubu sıkıntılıdır cuınku.. ama gelısen tıbta artık bunun bır onemı yok.. hamıle mısın bılmıyorum ama hamıle kalmadan evvel ve kaldıktan sonrasından doguma kadar uygulanacak bır takım ılac tedavılerıyle saglıklı bır bebek kucagına alırsın yuce allahın da musadesıyle... canını sıkma.. bızde evlılık ıcın kan raporu almaya gttıgımızde doktor bılgılendırmıstı cok sukur sıkntımız yok ama olsaydıda dert etmezdım.. :13:
iğne olucaz doğrunca...inşallah bebeğimize bişcik olmasında
cnm bu ayrıntılı ultrason değilmi bahsettiğin bende 3lü yada 4 lü yaptırmak istemiyorum acaba ayrıntılı ultrason yeterli olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?