2011 Ekim Anneleri

Şekerim Türk Aynştaynı diye bir kitabı var, çok meşhur bir kitaptır bu. Basıldığı zamanda uzun süre en çok satan kitaplar arasındaydı. O dönemde sürekli televizyona da çıkardı. Umarım ilerleyen zamanlarda okuduğu bölümü sever ya da sevmez de mezun olursa umarım gönlüne göre bir iş bulur

Kendime de alıcam bir tane :)
Teşekkür ederim. inşallah söylediğin gibi olur ...

bu arada size bir bilgi daha soracağım.....kan uyuşmazlığı olan varmı acaba? bizde var benim kan grubum arh- eşimin 0 rh+(

ablamın var dı,yanılmıyorsam doğumdam 48 saat sonra kan uyuşmazlığı iğnesi vuruyorlar. ama ambiyo sentez yapılırsa 72 (saatten emin değilim) saat içinde vurulması gerekiyor

rumuzcum hepiniz en çok beni sevin, ortalamayı deli gibi yükseltecek bi kapasite var bende. ama bi de şöyle bi sorun var asla aldığım kilomu söyleyemem, yüzleşmek istemiyom çünkü

Yapma be sibelimm. Neyse tabi sen bilirsin.

Marie Curie yerine Oktay Sinanoğlu'nun hayatını okursa çok daha fazla etkilenir diye tahmin ediyorum. Türkiye yetiştirdiği dünyaca tanınan kimya mühendislerinden biridir kendisi

Ben okumuştum. Genelde bütün kitaplarını okumaya çalışıyordum önceden. Şimdi zamanım olmuyor ama çok takdir ettiğim bir bilim adamı.(çok bilinmese de)

ya Meralcim yazını okuyunca " Eyvah hemen 2.'yi doğurmalıyım" dedim. 35 yaş bile riskli mi yaaa

ablamın var dı,yanılmıyorsam doğumdam 48 saat sonra kan uyuşmazlığı iğnesi vuruyorlar. ama ambiyo sentez yapılırsa 72 (saatten emin değilim) saat içinde vurulması gerekiyor

aminiyosentez yapılırsa doğumdan öncemi vuruuyor

sen çalışıyormuusn ...deminde yazdım ama görmedin galiba meslektaşız...hangi şehir mezunusun

35 yaş yüksek bir yaş değil ki. Zaten bu testleri çıkaran çok bilmiş bilimadamını boğazlamak istiyorum, günlerimi bana zindan etti sağolsun.

doktorum belki de 35 olduğu için çok üzerinde durmadı. bu benim ilk gebeliğim. Ablam 38 yaşında doğum yaptı ancak daha önce düşükleri olduğundan ve 38 yaş olunca ambiyo sentez yaptı ve 8 aylık çok tatlı bir yiğenim var. arkadaşım 39 yaşında ve geçen hafta ambiyo sentez yaptırdı. onunda düşüğü vardı. 2 hafta sonra sonuçlarını alacak. eğerleri ikisininde iyiydi. Ben de eğer 2. çocuğu yaparsam ambiyo sentez o zaman yaparım.

benim belim ağrıyor yaa off keşke saat 4'te-5'te çıksak artık ppoff

Şekerim eğer yoksa işyerindeki sandalyene sırtlıklar oluyor ya ortopedik onlardan al. Koçtaşta, bauhausta fln satılıyor. İlerleyen haftalarda karın iyice büyüdükçe bel ağrıları artıyormuş. Ben çok rahat ettim işyerinde. Sürekli bilg. başında oturduğum için belim çok ağrıyordu.

canım ben çok net bilmiyorum ama 3lü test ve ayrıntılı ultrasonda bakıp riskli bulduklarnda yaptırmıyorlar mı amniyosentezi? Yani 3lü test ve ultrasonda kötü bir sonuç çıkmazsa yaptırmıyorlar sanırım ?

Ben de almıştım, uzun zamandır kullanıyorum canım benim belimde fıtık var, bir gün olmasa ertesi gün ağrıyor mutlaka. bel boşluğumu o sırtlıkla dolduruyorum ama yine de ağrıyor maalesef. eve adım atar atmaz geçiyor şöyle alışveriş merkezlerindeki emzirme odaları gibi, şirketlerde gidip uzanma, dinlenme yeri olsa keşke işyerlerimizde :) 10 dakkacıktan şirket batmaz herhalde.

bizim işyerinde toplantı salonu ve eğitim salonu var. Ben ilerleyen dönemlerde gidip oralarda saklanıp dinlenmeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…