2011 Ekim Anneleri

kızlar malesef benim dikiş pazartesine kaldı coraspirin kullandıgımdan kanı sulandırdıgında dikişi pazartesine attılar haberiniz olsun en azından yavrumu gördüm kalp atıllarını duydum yatarak yazıyorum biraz dinleneyim bari ara sıra yazarım halim hiç bugün yok nedense halsizlik çok güzel dilekleriniz için sag olun

bizim işyerinde toplantı salonu ve eğitim salonu var. Ben ilerleyen dönemlerde gidip oralarda saklanıp dinlenmeyi düşünüyorum

Geçtiğimiz yıllarda, yaz aylarında bizim kattan tatile giden müdürler oldukça onların odalarına geçip, kapıyı kilitleyip deri, yumuşak, pofuduk koltuklarına gömülüp uyuyordum öğlenleri bu yaz taşınıyoruz, haziranda daha küçük bir yere gidersek işim çok zor olur, herkesin gözü önünde yayılamam kiii

kız çocuk doğmadan önce diyorum ben 5,5 ayda falan rapor alcam onu deyom bebişlerim doğunca sıkılmam yirim ben onları

bebeğinin alış verişiş yaparsın, hatta ben senin yerind eolsam çok ağırlaşmazsam yüzmeye giderim, bebeklerimin odasını hazırlarım...

bebeğinin alış verişiş yaparsın, hatta ben senin yerind eolsam çok ağırlaşmazsam yüzmeye giderim, bebeklerimin odasını hazırlarım...

evet yüzmeye gidicem kesin kayınvalidemlerin evi denize nazır Allah kızmet ederse keyfini çıkarıcam ama kocişimide evde yanlız bırakmak istemiyorum 2,5 saatlik mesafe var her gün gelip gidemem neyse kocacım her tatilin keyfini çıkarıyodu resmi gayriresmi memur misali bende biraz ona nispet yaparım iyi söyledin hatun

hatta 2 de çıkalım denizcim ayy şimdi böyle söylüyorum ama acaba raporumu alınca evde sıkılırmıyım yaaa

2 miii oluuur, hatta öğlen olunca çıkalım ki şirkete yemek masrafımız olmasın, bak ne düşünceli bir personelim, beni öpüp başlarına koysunlar :)
ben de rapor zamanını düşünüyorum, hem hava sıcak olacak, hem evde olmak...10 yıldır çalışıyorum ben, evde nasıl kalınır, ne yapılır ki minnoşun gelişine hazırlanıcaz bol bol, onunla vakit geçecek artık canım.

dün niye söylememişler aaa bilmiyorlar mıymış senin coraspirin kullandığını, onca korku yaşattılar bi de sabahın nurunda kalkıp gittin. olsun canım önlem almak gerekiyorsa doğrusunu yapmışlardır. hadi dinlen sen, yorma kendini.

O zaman inşallah kocamaaaan bir yere gidersiniiiiz sen de rahat rahat yayılırsın. Ben ilk 3 ayda öğlen yemek saatinde yemeğimi hızlıca yiyip kalan zamanda kestiriyodum çok iyi geliyordu

selam kzlar bebekleriniz tüp bebek mi benim 3.denemem tutundu bebişim bugün transferin 14.günü çok heyecanlıyım ultrason gününe kadar nasıl sabredeceğimi bilmiyorum...

canım hayırlı olsun Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin benimkiside tüp bebek çok dikkat et bol bol dinlen

selam denisss

dün ölçümlerim yapıldı tsh :4.54 ten 4.71'e çıkmış
100 den 125 mg a çıktı ilaç...

ayyy bende cnm haftaiçi öğleyin herhangi bir sebeple evdeysem çok tuhaf geliyo bol bol yatışşşşşş
helede düşünceli kayınvalidemiz gelip yardımcı olursa ooohhhh değme keyfimize

Alkış alkış güzel insan fikri güzel zikri güzel

lütfen teveccühünüz yani :87: Fikir kesinlikle sizden çıktı ben sadece bir adım ileri gittim ama fazla ileri gitmiş olabilirim zira siz siz olun işyerinizde denemeyin tehlikeli olabilir

sorma kardeş sinir oldum ama iyikide gitmişim yavrumu gördüm kalp atışlarını duydum rabbime şükürler olsun o sese aşık oldum pazartesi nasipse en azından iyi bir doktora denk geldim allah razı olsun hepsi birbirinde iyilerdiallah razı olsun doktorlardan pazartesi günü sabah 9 ordayım gelince işşallah kupamı verirsiniz

selam denisss

dün ölçümlerim yapıldı tsh :4.54 ten 4.71'e çıkmış
100 den 125 mg a çıktı ilaç...

selam sensencim,
kötü olma hemen, benimkinden iyi, benim uzun süre 10,22 idi. 15 günde bir tahlil yaptırıp, 15 günde bir doz arttırdım şuan 3,6 idi en son. sen de bir sonraki ölçümünü uzun süre sonra yaptırma, daha sık doz arttırmakta fayda var. çok çok da yüksek değil korkma. 100'den 125'e geçince çarpıntın olacaktır, endişe etme. ilacın dozuna vücudun alışana kadar oluyor taşikardi.
bu arada tsh yi düşürmek kolay, arttırmak zor diyor doktorum. kolaylıkla düşecektir yani seninki benden daha iyi, daha düşük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…