bizim işyerinde toplantı salonu ve eğitim salonu var. Ben ilerleyen dönemlerde gidip oralarda saklanıp dinlenmeyi düşünüyorum
kız çocuk doğmadan önce diyorum ben 5,5 ayda falan rapor alcam onu deyom bebişlerim doğunca sıkılmam yirim ben onları
hatta 2 de çıkalım denizcim ayy şimdi böyle söylüyorum ama acaba raporumu alınca evde sıkılırmıyım yaaa
bebeğinin alış verişiş yaparsın, hatta ben senin yerind eolsam çok ağırlaşmazsam yüzmeye giderim, bebeklerimin odasını hazırlarım...
hatta evden yattığımız yerden çalışsak ya
hatta 2 de çıkalım denizcim ayy şimdi böyle söylüyorum ama acaba raporumu alınca evde sıkılırmıyım yaaa
kızlar malesef benim dikiş pazartesine kaldı coraspirin kullandıgımdan kanı sulandırdıgında dikişi pazartesine attılar haberiniz olsun en azından yavrumu gördüm kalp atıllarını duydum yatarak yazıyorum biraz dinleneyim bari ara sıra yazarım halim hiç bugün yok nedense halsizlik çokgüzel dilekleriniz için sag olun
Geçtiğimiz yıllarda, yaz aylarında bizim kattan tatile giden müdürler oldukça onların odalarına geçip, kapıyı kilitleyip deri, yumuşak, pofuduk koltuklarına gömülüp uyuyordum öğlenleribu yaz taşınıyoruz, haziranda daha küçük bir yere gidersek işim çok zor olur, herkesin gözü önünde yayılamam kiii
selam kzlar bebekleriniz tüp bebek mi benim 3.denemem tutundu bebişim bugün transferin 14.günü çok heyecanlıyım ultrason gününe kadar nasıl sabredeceğimi bilmiyorum...
selam kzlar bebekleriniz tüp bebek mi benim 3.denemem tutundu bebişim bugün transferin 14.günü çok heyecanlıyım ultrason gününe kadar nasıl sabredeceğimi bilmiyorum...
Geçtiğimiz yıllarda, yaz aylarında bizim kattan tatile giden müdürler oldukça onların odalarına geçip, kapıyı kilitleyip deri, yumuşak, pofuduk koltuklarına gömülüp uyuyordum öğlenleribu yaz taşınıyoruz, haziranda daha küçük bir yere gidersek işim çok zor olur, herkesin gözü önünde yayılamam kiii
2 miiioluuur, hatta öğlen olunca çıkalım ki şirkete yemek masrafımız olmasın, bak ne düşünceli bir personelim, beni öpüp başlarına koysunlar :)
ben de rapor zamanını düşünüyorum, hem hava sıcak olacak, hem evde olmak...10 yıldır çalışıyorum ben, evde nasıl kalınır, ne yapılır kiminnoşun gelişine hazırlanıcaz bol bol, onunla vakit geçecek artık canım.
dün niye söylememişler aaa bilmiyorlar mıymış senin coraspirin kullandığını, onca korku yaşattılarbi de sabahın nurunda kalkıp gittin. olsun canım önlem almak gerekiyorsa doğrusunu yapmışlardır. hadi dinlen sen, yorma kendini.
Alkış alkış güzel insan fikri güzel zikri güzel
2 miiioluuur, hatta öğlen olunca çıkalım ki şirkete yemek masrafımız olmasın, bak ne düşünceli bir personelim, beni öpüp başlarına koysunlar :)
ben de rapor zamanını düşünüyorum, hem hava sıcak olacak, hem evde olmak...10 yıldır çalışıyorum ben, evde nasıl kalınır, ne yapılır kiminnoşun gelişine hazırlanıcaz bol bol, onunla vakit geçecek artık canım.
dün niye söylememişler aaa bilmiyorlar mıymış senin coraspirin kullandığını, onca korku yaşattılarbi de sabahın nurunda kalkıp gittin. olsun canım önlem almak gerekiyorsa doğrusunu yapmışlardır. hadi dinlen sen, yorma kendini.
neden kimse yazmıyorrrrr((
selam denisss
dün ölçümlerim yapıldı tsh :4.54 ten 4.71'e çıkmış
100 den 125 mg a çıktı ilaç...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?