kuzular ben kaçar...iş günü sonu
O zaman inşallah kocamaaaan bir yere gidersiniiiiz sen de rahat rahat yayılırsın. Ben ilk 3 ayda öğlen yemek saatinde yemeğimi hızlıca yiyip kalan zamanda kestiriyodum çok iyi geliyordu
neden kimse yazmıyorrrrr((
sorma kardeş sinir oldum ama iyikide gitmişim yavrumu gördüm kalp atışlarını duydum rabbime şükürler olsun o sese aşık oldum pazartesi nasipse en azından iyi bir doktora denk geldim allah razı olsun hepsi birbirinde iyilerdi allah razı olsun doktorlardan pazartesi günü sabah 9 ordayım gelince işşallah kupamı verirsiniz
selam sensencim,
kötü olma hemen, benimkinden iyi, benim uzun süre 10,22 idi. 15 günde bir tahlil yaptırıp, 15 günde bir doz arttırdım şuan 3,6 idi en son. sen de bir sonraki ölçümünü uzun süre sonra yaptırma, daha sık doz arttırmakta fayda var. çok çok da yüksek değil korkma. 100'den 125'e geçince çarpıntın olacaktır, endişe etme. ilacın dozuna vücudun alışana kadar oluyor taşikardi.
bu arada tsh yi düşürmek kolay, arttırmak zor diyor doktorum. kolaylıkla düşecektir yani seninki benden daha iyi, daha düşük
benim hamile kalmadan önce inanılmaz çabuk düşmüş, hatta dibe vurmuştu, şu an çok değişti 2 ayda 7 den 4,5'a 100 mg düşürdü ancak inanamıyorum bu yüzden her seferinde acaba çok düştümü diye endişe ederek gidiyorum ölçüm yaptırmaya, çok düşmeside tehlikeli çünkü kalp artışlarımı baya dinliyorum akşamları, boğazımda baskı hissediyorum ve kesin çok düştü diye endişeyle gidiyorum ama başka bi hayal kırıklığı oluyo..düşmemiş olması..
anlıyorum seni. hamile kalmadan önce düşükken, birden 6 küsüre, ilaç kullanmama rağmen 10,22 ye çıkmıştı, ağla ağla gözlerim çıkmıştı. sanki bebeğimi kaybetmiş gibi ağlıyordum. kulaktan dolma bir, gebeliği önler, bebek kayıplarına sebep olur diye duymuştum ama dr endişe edecek bir şey olmadığını söyledi. t3 ve özellikle t4 normalse sıkıntı yapma, ilacını bir gün bile aksatma sensencim. kusma problemin varsa sabah çok erken saatte içip yat, sindir, uyanınca kusarsın :) ben öyle yaptım, işe yaramıştır umarım.
selam kızlar...eğer sezeryan olursam eylül annesi normal olursam ekim annesi olucam..
16+3 oldukkızım olacak...isim bakmaya bile başladık.henüz başka hazırlığımız yok millete bakıyorum 6 aylıkken herşeyleri hazır geçmi kaldık acaba diyorum..biz 2 ayda düğün yaptık ev kurduk 5 ayda bebek hazırlığımı yapamıcaz diyorum..
sizler ne alemdesiniz acaba??:26:
Kızlar merhaba. Bugün doktordan geldik ikili testimizi yaptırdık.Ölçümler allaha şükür iyi çıktı. cinsiyeti de öğrendik hayırlısıyla kızımız olacak inşallah.Allah hepinizin gönlüne göre versin.
Sevgili Foca ve Selizcim. Bizim topik bu konuda bölünmüş durumda. Şahsen ben geç hazırlık yapma taraftarıyım. Ama gördüğümü de alırım diyorum. Kimisi çoktaaan başladı hazırlıklara.
Paşam gözün aydın, bebişinle görüşmüşsün. Ama keşke atılsaydı dikişin de sende rahatlasaydın. Neyse hakkında hayırlısı. Kendine dikkat et.
Neyse benim mesai bitti. Herkese iyi akşamlar. Şimdiden mutlu, huzurlu ve neşeli bir perşembe sabahına uyanmak dileğiyle.
1.Rumuz : 2,5 kilo (iştah normal)
2.Usluem : 1,5 kilo (İştah açılmadı)
3.Deniss : 3 kilo (İştah iyi)
4.Sibel : kullanmıyor
5.Melss : 4 Kilo
6.Tancredi : 2 Kilo
7.Cturnix : -2 kilo
8.Ealtinn : 2 kilo(İştah az)
9.Kardelen : 4 kilo
10.Edut : 4 kilo
11.Aheste : 0,5 kilo
12.Ttuba : 3 kilo
13.Eslem : -1,6 kilo
14.Nejla_nemus : 0 kilo
15.Mariecurie : 3 kilo (iştah iyi)
16.Cakire : 0,5 kilo
17.Espresso : 0 kilo
18.Fotosersin : 0 kilo (iştah normal)
19.Eyt : -5 kilo
20.Yşlzytn : 0,4 kilo
21.Miranda : -5 kilo
Sevgili Foca ve Selizcim. Bizim topik bu konuda bölünmüş durumda. Şahsen ben geç hazırlık yapma taraftarıyım. Ama gördüğümü de alırım diyorum. Kimisi çoktaaan başladı hazırlıklara.
Paşam gözün aydın, bebişinle görüşmüşsün. Ama keşke atılsaydı dikişin de sende rahatlasaydın. Neyse hakkında hayırlısı. Kendine dikkat et.
Neyse benim mesai bitti. Herkese iyi akşamlar. Şimdiden mutlu, huzurlu ve neşeli bir perşembe sabahına uyanmak dileğiyle.
http://lbdf.lilypie.com/ryFsp3.png
bu da senin linkin canım yukarıda yazdığım gibi profiline ekleyebilirsin sende sağlıcakla büyüt çizelgende oğluşunu inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?