2011 Ekim Anneleri

kuzular ben kaçar...iş günü sonu

oyyyy iş günü sonunu son iş günü okudum biran nasıl mutlu oldum anlatamam
benimkisi züğürt tesellisi 100 tane fatura irsaliye kestim eşşek gibide biliyorum bugünün çarşamba olduğunu ama nedense bi hopladım yahu :78:

O zaman inşallah kocamaaaan bir yere gidersiniiiiz sen de rahat rahat yayılırsın. Ben ilk 3 ayda öğlen yemek saatinde yemeğimi hızlıca yiyip kalan zamanda kestiriyodum çok iyi geliyordu

inşallah mariecim ama şimdikinden daha kocaman olamayacaktır. şuan 7 katlı binamız, bundan daha büyük olmaz. bilakis küçültmeye çalışıyorlar. sanmıyorum burdan daha rahat olacağımı. bir de beni haziranda postalarlar herhalde. taşınırken lüzumsuzları bırakırlar eski binada:) dedim ya hamilelere alerjileri var :) paramı versinler de çıkarsalar da olur

neden kimse yazmıyorrrrr ((

Merhaba Serpil,
Minnoşları tüp bebiş olan arkadaşlarımız yazar sanıyorum, belki yazmışlardır, çünkü biz çok misafirperver bir topiğiz, karşılıksız kalmaz gelen sorularınız :)
3. denememizde tutundu demişsin, ne kadar güzel. içinin rahatlaması için yeterli olmuyor mu :44: ne demem gerektiğini bilemedim doğrusu, çünkü bebeğin seninle, tutunmuş, sevmiş annesini. bundan başka ne için endişe ediyorsun??

ohh ne güzel sesini duymuş annesii :) maşallah canım, hep böyle güzel gelsin sesi inşallah.
kupa feda olsun canım yaa, bütün kupalar senin olsun. topiğin annesi seçicez seni gelince :) şimdilik göstereyim bak bunu vericez

benim hamile kalmadan önce inanılmaz çabuk düşmüş, hatta dibe vurmuştu, şu an çok değişti 2 ayda 7 den 4,5'a 100 mg düşürdü ancak inanamıyorum bu yüzden her seferinde acaba çok düştümü diye endişe ederek gidiyorum ölçüm yaptırmaya, çok düşmeside tehlikeli çünkü kalp artışlarımı baya dinliyorum akşamları, boğazımda baskı hissediyorum ve kesin çok düştü diye endişeyle gidiyorum ama başka bi hayal kırıklığı oluyo..düşmemiş olması..

anlıyorum seni. hamile kalmadan önce düşükken, birden 6 küsüre, ilaç kullanmama rağmen 10,22 ye çıkmıştı, ağla ağla gözlerim çıkmıştı. sanki bebeğimi kaybetmiş gibi ağlıyordum. kulaktan dolma bir, gebeliği önler, bebek kayıplarına sebep olur diye duymuştum ama dr endişe edecek bir şey olmadığını söyledi. t3 ve özellikle t4 normalse sıkıntı yapma, ilacını bir gün bile aksatma sensencim. kusma problemin varsa sabah çok erken saatte içip yat, sindir, uyanınca kusarsın :) ben öyle yaptım, işe yaramıştır umarım.

ya kusma derken, sabah uyandığımda içtiğim suyu (2 bardak içmeden kendime gelemiyorum) kusuyorum ya, bununda mı troidle ilgisi var acaba?
T3 ve T4 normal allaha çok şükür onlarda problem yok, ama işte bu okuduklarım gebelikte 2'nin üstüne çıkarsa IQ problemi vs.. anamoniler olma riski falan beni delirtti daha çok.

selam kızlar...eğer sezeryan olursam eylül annesi normal olursam ekim annesi olucam..
16+3 oldukkızım olacak...isim bakmaya bile başladık.henüz başka hazırlığımız yok millete bakıyorum 6 aylıkken herşeyleri hazır geçmi kaldık acaba diyorum..biz 2 ayda düğün yaptık ev kurduk 5 ayda bebek hazırlığımı yapamıcaz diyorum..
sizler ne alemdesiniz acaba??:26:

bende 14+5 günlük hamileyim bebegimin cinsiyetini henüz ögrenemedik bende daha hiç bir hazırlık yapmadım yakında baslarım...

Sevgili Foca ve Selizcim. Bizim topik bu konuda bölünmüş durumda. Şahsen ben geç hazırlık yapma taraftarıyım. Ama gördüğümü de alırım diyorum. Kimisi çoktaaan başladı hazırlıklara.

Paşam gözün aydın, bebişinle görüşmüşsün. Ama keşke atılsaydı dikişin de sende rahatlasaydın. Neyse hakkında hayırlısı. Kendine dikkat et.

Neyse benim mesai bitti. Herkese iyi akşamlar. Şimdiden mutlu, huzurlu ve neşeli bir perşembe sabahına uyanmak dileğiyle.

allahın izniyle benimde kızım olcak. allahım çok güsel bi duygu içimde bi canlı var canım allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim canım çok :)

ben 17+2 'yim daha bişey hazırlamadım hep tahliller kontroller, sürekli iyimi düşüncesi tüm enerjimi alıyo, ayrıca daha cinsiyetini bile kesinleştiremedi doktor sanıırm en geç kalan benim:)

miranda merhaba

senin ne zaman olucak kontrolün cinsiyet öğrenme konusunda aynı ebliriszlik sende de vardı? ne kadarlık oldu bebişin?

Son düzenleme:
miranda merhaba

senin ne zaman olucak kontrolün cinsiyet öğrenme konusunda aynı belirsizlik sende de vardı? ne kadarlık oldu bebişin?

Benide ekleyin benide 45le hamile kaldım şuan 48im elevit kullanıyorum ama 3günde 1 tane galiba doktorum fazla kilo almamı istemedi Elevit acayip iştahımı açıyo benim içtiğim gün ve ertesi gün ne görsem yemek istiyorum üçüncü gün etkisini kaydetmeye başlamışken tekrar içiyorum

bende geç hazırlık yapıcam cnm aslında çok hevesliydim ilk zamanlar kayınvalidem bu hevesimi kırdı yok bebek ölür yok bilmem ne hiç bişey almıcakmısım komsusu almıs bebegi ölmüş bütün hevesim kırıldı arkadasım.

bugun ıbrahım saracoglu konusurken duydum hamıleyken sureklı canı eksı cekenlerın halk arasındada bılndıgı gıbı %95 erkek olur dedı..tıbben dekanıtlanmıs sanırım... demekkı bızım kıde erkek..ınanılmaz acı eksı yıyorum cunku tatlıylada hıc aram yoık... 20 gun sonra gıdınce ogrenıcem ama nerdeyse emınım erkek olacagına ...ıcıme de oyle doguyor ruyam dada oyle gırdum .. bakalım nasıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…