ya arkadaslar bende ıstıyorum boyle cızelge nasıl yapılıyor acaba...
gercekten mı ..cok sevındım allah razı olsun ..canım eğer istersen satını ver sende sana da yapılım
iğne olucaz doğrunca...inşallah bebeğimize bişcik olmasında
hayırlı olsun selizcim. isim ne düşündünüz peki?selam kızlar...eğer sezeryan olursam eylül annesi normal olursam ekim annesi olucam..
16+3 oldukkızım olacak...isim bakmaya bile başladık.henüz başka hazırlığımız yok millete bakıyorum 6 aylıkken herşeyleri hazır geçmi kaldık acaba diyorum..biz 2 ayda düğün yaptık ev kurduk 5 ayda bebek hazırlığımı yapamıcaz diyorum..
sizler ne alemdesiniz acaba??:26:
kızlar regle 4 gün kaldı ben çok istiyorum anne olmayı ama adet sancımda var aranızda hamile olduğunu öğrenmeden adet sancısı çeken varmı lütfen yazın başka belirtimde var ama artık onları önemsemiyorum piskolojiktir diyr düşünüyorum lütfen yazın bana arkadaşlar şimdiden saolun ... allaha emanet olun
gercekten mı ..cok sevındım allah razı olsun ..
sat: 14 ocak
benı cok mutlu ettın beceremıyorum boyle seylerı allah razı olsun allahta senı mutlu etsın.. cok tesekkur ederınm ... :81:http://lbdf.lilypie.com/kaTgp3.png
canım üstte kontrol paneli var oradan profili düzenleye girip alta doğru indiğinde çizelge kısmını göreceksin bu linki oraya yapıştırırsan eğer olur tatlım seninde Allah hepimizden razı olsun inş. beğenirsin
çok teşekkür ederiz teyzesi ben ve bebeğim çok mutlu olduk.
benı cok mutlu ettın beceremıyorum boyle seylerı allah razı olsun allahta senı mutlu etsın.. cok tesekkur ederınm ... :81:
selam kızlar...eğer sezeryan olursam eylül annesi normal olursam ekim annesi olucam..
16+3 oldukkızım olacak...isim bakmaya bile başladık.henüz başka hazırlığımız yok millete bakıyorum 6 aylıkken herşeyleri hazır geçmi kaldık acaba diyorum..biz 2 ayda düğün yaptık ev kurduk 5 ayda bebek hazırlığımı yapamıcaz diyorum..
sizler ne alemdesiniz acaba??:26:
valla ben rıske atma bekle derım ..yarın psıman olmaktan sa..:26:kızlar cvp veren yokmu bana kınaya ne diyosunuz saçıma yakıcam beyazları kapatırmı yada saçını boyayan varmı gebeyken
kızlar cvp veren yokmu bana kınaya ne diyosunuz saçıma yakıcam beyazları kapatırmı yada saçını boyayan varmı gebeyken
bende alıcam işşallah kardeşim kupamı ama sen vericeksin topikçeohh ne güzel sesini duymuş annesii :) maşallah canım, hep böyle güzel gelsin sesi inşallah.
kupa feda olsun canım yaa, bütün kupalar senin olsun. topiğin annesi seçicez seni gelince :) şimdilik göstereyim bak bunu vericez
canım sana hak veriyorum erkenden yapınca allah korusun bir şey olursa benim gibi aldıklarına sarılıp aglamakta var ondan hiç bir şey almadım bu çocuguma almayı düşünüyorummu yok ama babası almış korkuyorum birşey olur ellerim gene boş kalır diye dogsun ben otu üstümdeki etegimi yırtarım içine koyarım o sonraki iş ben erkenden beşik bebek odası alanada kızıyorum hele eve gelsin bebek benim bir tanıdıgım vardı herşeyini yaptı bebegi ölü dogurdu ne oldu olan oldu görünce psikolojisini siz düşünün llah nasip ederse odası hazır aldıklarımda var evime sag saglim geliyim biraz iyi oluyum alırım bebek odasını işşallahSevgili Foca ve Selizcim. Bizim topik bu konuda bölünmüş durumda. Şahsen ben geç hazırlık yapma taraftarıyım. Ama gördüğümü de alırım diyorum. Kimisi çoktaaan başladı hazırlıklara.
Paşam gözün aydın, bebişinle görüşmüşsün. Ama keşke atılsaydı dikişin de sende rahatlasaydın. Neyse hakkında hayırlısı. Kendine dikkat et.
Neyse benim mesai bitti. Herkese iyi akşamlar. Şimdiden mutlu, huzurlu ve neşeli bir perşembe sabahına uyanmak dileğiyle.
canım kızma kayın validene inan dogrusunu demiş ama ne şekil dedi bilemem inan ne olucagımız belli degil her an her şeye hazırlıklı olmalıyız allahım karnımızdaki emanetlere ömür versin işşallahbende geç hazırlık yapıcam cnm aslında çok hevesliydim ilk zamanlar kayınvalidem bu hevesimi kırdı yok bebek ölür yok bilmem ne hiç bişey almıcakmısım komsusu almıs bebegi ölmüş bütün hevesim kırıldı arkadasım.
canım bak sana r4eçete veriyim hamileykende dogum yapıncada çok kullandım ben 1 lştre suya 4 kapak sirke koy çalkala genatel bölgeni onunla yıkakızlar aranızda mantar için ilaç kullanan var mı? doktor fitil yazmış bana ama gebelikte tavsiye edilmez yazıyo napsam acaba((((((
arkadaşlar acil yorumlarınıza ihtiyacım var saçlar berbat halde beyazlar çıktı ben böyle 5 ay daha bekleyemiyicem galiba kına düşünüyorum kullanan varmı çevremdekiler yapma diyolar bebiş lekeli olurmuş aslında hiç inandırıcı gelmiyo ama içimde rahat etmiyo işte hadi kızlar bekliyorum cevapları
canım ben doktoruma sordum boya konusunu, 3 aydan önce boyama sonrasında ise bitkisel boya ile boyayabilirsin dedi.. Ben 4. aydan sonra 5. aya doğru boyamayı düşünüyorum. Bilinenin aksine boyanın bir zararı yokmuş ama yine de bitkisel boya kullanalım...
cnm cetveline bayıldım banada yaparmısın bundan sat 5 ocak şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?