2011 Ekim Anneleri

iğne olucaz doğrunca...inşallah bebeğimize bişcik olmasında

edutcum bizde de kan uyuşmazlığı var maalesef ((
ben ab- eşim a+
dediğin gibi iğne olmamız lazım ama en ufak bi kanama bile olsa doktora gitmemiz gerekiyo haberin olsun o zaman da iğne yapıyolar yarım doz galiba

hayırlı olsun selizcim. isim ne düşündünüz peki?

Canım hayırlısı olsun inşallah bende de öyle olmuştu.adet sancıları gibiydi. ama allaha şükürler olsun ki hamileyim canım. allah isteyen herkese nasip etsin. senin için dua edeceğim.

kızlar aranızda mantar için ilaç kullanan var mı? doktor fitil yazmış bana ama gebelikte tavsiye edilmez yazıyo napsam acaba ((((((

Son düzenleme:
benı cok mutlu ettın beceremıyorum boyle seylerı allah razı olsun allahta senı mutlu etsın.. cok tesekkur ederınm ... :81:

çok teşekkür ederiz teyzesi ben ve bebeğim çok mutlu olduk.

güle güle kullan canım benim...

benı cok mutlu ettın beceremıyorum boyle seylerı allah razı olsun allahta senı mutlu etsın.. cok tesekkur ederınm ... :81:

aminnn canım inşallah Rabbim hepimizi sevindirsin çizelgenizde sağlıcakla büyütün bebişlerinizi

arkadaşlar acil yorumlarınıza ihtiyacım var saçlar berbat halde beyazlar çıktı ben böyle 5 ay daha bekleyemiyicem galiba kına düşünüyorum kullanan varmı çevremdekiler yapma diyolar bebiş lekeli olurmuş aslında hiç inandırıcı gelmiyo ama içimde rahat etmiyo işte hadi kızlar bekliyorum cevapları

cnm cetveline bayıldım banada yaparmısın bundan sat 5 ocak şimdiden teşekkürler

bugun ne kadar cok kısının mutluluguna sebep oldun bak herkes cetvel ıstıyor senden ...

kızlar cvp veren yokmu bana kınaya ne diyosunuz saçıma yakıcam beyazları kapatırmı yada saçını boyayan varmı gebeyken

kızlar cvp veren yokmu bana kınaya ne diyosunuz saçıma yakıcam beyazları kapatırmı yada saçını boyayan varmı gebeyken

canım ben doktoruma sordum boya konusunu, 3 aydan önce boyama sonrasında ise bitkisel boya ile boyayabilirsin dedi.. Ben 4. aydan sonra 5. aya doğru boyamayı düşünüyorum. Bilinenin aksine boyanın bir zararı yokmuş ama yine de bitkisel boya kullanalım...

bende alıcam işşallah kardeşim kupamı ama sen vericeksin topikçesalı sabahı anca çıkarım girebilirsem girerim normalde 10 gün hiç yerimden kıpırdamıcakmışım doktor öyle dedi coraspirin kullanıyosun dedi dikiş cerrahi bir olay kanam olsa durduramayız hem bebegin hem senin hayatını teylikeye atamayız dedi pazartesine erteledi canım artık rabbimden hayırlısıbebegim iyi olsunda daha bri şey istemiyorum 2 gebelik geçirdim hiç duymamıştım kalp atışlarını ama bunu ilk defa duydum sanki anne bak senin için atıyo kalp atışlarım sen beni kolluyosun okadar emek veriyosun herşeyime katlanıyosun işşallahta seni bırakmıcam dercesine attı durdu kalbi maşşallah bebegime
canım sana hak veriyorum erkenden yapınca allah korusun bir şey olursa benim gibi aldıklarına sarılıp aglamakta var ondan hiç bir şey almadım bu çocuguma almayı düşünüyorummu yok ama babası almış korkuyorum birşey olur ellerim gene boş kalır diye dogsun ben otu üstümdeki etegimi yırtarım içine koyarım o sonraki iş ben erkenden beşik bebek odası alanada kızıyorum hele eve gelsin bebek benim bir tanıdıgım vardı herşeyini yaptı bebegi ölü dogurdu ne oldu olan oldu görünce psikolojisini siz düşünün llah nasip ederse odası hazır aldıklarımda var evime sag saglim geliyim biraz iyi oluyum alırım bebek odasını işşallahallahım bu seferde işallah hevesimi kursagımda koymaz babannesi cumartesi günü kurban kesicek karnımdakine rüyasına girmişler
canım kızma kayın validene inan dogrusunu demiş ama ne şekil dedi bilemem inan ne olucagımız belli degil her an her şeye hazırlıklı olmalıyız allahım karnımızdaki emanetlere ömür versin işşallah
kızlar aranızda mantar için ilaç kullanan var mı? doktor fitil yazmış bana ama gebelikte tavsiye edilmez yazıyo napsam acaba ((((((
canım bak sana r4eçete veriyim hamileykende dogum yapıncada çok kullandım ben 1 lştre suya 4 kapak sirke koy çalkala genatel bölgeni onunla yıka inan mantar filan kalmıyo ben çok oldugumdan yaparım hep test edip onaylanmıştır dene istersen kadın dogumcum vermişti aklı birde çok temiz titiz insanlara oluyomuş

canım kına hamileyken yakılmıyo bebege iyi gelmiyomuş ben öyle duydum

saol cnm bende öyle yapıyım o zaman hangi markaların bitkisel olduğunu biliyomusun

Bu elevit nedir ki herkes kilo falan alıyor Ben sadece Multitabs Provit LGG kullanıyorum onun dışında ilacım yok o da vitamin desteği yalnızca bir de probiyotik etkisi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…