canım sen baby gagadan istiyorsun galiba çizelgene bu linki yapıştır tatlım o zaman;
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev284pp___.png
bu benim yeğenim, bunun aynısından istemekte haksız mıyıımya kocişime benzesin, ya bana, ya da bu bitaneme...Eki Görüntüle 185381
(eklemeyi becerebilmişimdir umarım:44:)
oyyyy iş günü sonunu son iş günü okudum biran nasıl mutlu oldum anlatamam
benimkisi züğürt tesellisi 100 tane fatura irsaliye kestim eşşek gibide biliyorum bugünün çarşamba olduğunu ama nedense bi hopladım yahu :78:
ben 17+2 'yim daha bişey hazırlamadım hep tahliller kontroller, sürekli iyimi düşüncesi tüm enerjimi alıyo, ayrıca daha cinsiyetini bile kesinleştiremedi doktor sanıırm en geç kalan benim:)
allahın izniyle benimde kızım olcak. allahım çok güsel bi duygu içimde bi canlı var canım allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim canım çok :)
bugun ıbrahım saracoglu konusurken duydum hamıleyken sureklı canı eksı cekenlerın halk arasındada bılndıgı gıbı %95 erkek olur dedı..tıbben dekanıtlanmıs sanırım... demekkı bızım kıde erkek..ınanılmaz acı eksı yıyorum cunku tatlıylada hıc aram yoık... 20 gun sonra gıdınce ogrenıcem ama nerdeyse emınım erkek olacagına ...ıcıme de oyle doguyor ruyam dada oyle gırdum .. bakalım nasıp
kızlar aranızda mantar için ilaç kullanan var mı? doktor fitil yazmış bana ama gebelikte tavsiye edilmez yazıyo napsam acaba((((((
Günaydın annelerrr.... Dün yine bomba bir gün yaşadım arkadaşlar... Saat 10 gibi wc ye gittim elimi yıkadım çıktım... 2 saniye sonra luk diye birşey kaydı benden...hemen geri döndüm bir parça ama hatrı sayılır bir parça ödüm patladı zaten kanamam devam ediyordu..dr aradım hemen gel dedi...velhasıl hemen usg ile baktı...sıpa el kol sallıyor keyfi yerinde kalp atışı normal rahim ağzın kapalı dedi...ama kanama devam ettiği için alttan bakıcaz dedi...neyse en küçük spekulumla baktı çok şükür o da temiz çıktı içerisi normalmiş polip yokmuş bir kızarıklık var dedi...fitil verdi bu kanamayıda kesecektir dedi...ayyy işte böylee bunada şükür dedim...bu kız doğana kadar beni götürmezse iyiyidir... :))) allahım hepimizin bebişlerine sağlık versin benim sıpamada...
Günaydın annelerrr.... Dün yine bomba bir gün yaşadım arkadaşlar... Saat 10 gibi wc ye gittim elimi yıkadım çıktım... 2 saniye sonra luk diye birşey kaydı benden...hemen geri döndüm bir parça ama hatrı sayılır bir parça ödüm patladı zaten kanamam devam ediyordu..dr aradım hemen gel dedi...velhasıl hemen usg ile baktı...sıpa el kol sallıyor keyfi yerinde kalp atışı normal rahim ağzın kapalı dedi...ama kanama devam ettiği için alttan bakıcaz dedi...neyse en küçük spekulumla baktı çok şükür o da temiz çıktı içerisi normalmiş polip yokmuş bir kızarıklık var dedi...fitil verdi bu kanamayıda kesecektir dedi...ayyy işte böylee bunada şükür dedim...bu kız doğana kadar beni götürmezse iyiyidir... :))) allahım hepimizin bebişlerine sağlık versin benim sıpamada...
günaydın en güzel anneler hepinize çoook mutlu ağrısız sızısız bulantısız bir gün diliyorum
Hakikaten ya, senin doktor da amma sağlamcıymış. Neyse, % lerle konuşmayacak, neyse onu söyleyecek, o daha güzel. Ama insan merak eder heralde.
Ya maşallah kız haberleri de gelmeye başladı. Ya hepimiz birer mucizeyiz dimi amaaa. Mesela bugün işe gelirken dedim ki karnımda onu da nereye istersem taşıyorum. Kızım benimle işe geliyor, ne garip dedim.
İremcim moralini bozmak gibi olmasın da ben hamile kalmadan önce tatlıya bayılırdım, ekşi ile hiç aram yoktu. 6. haftadan sonra tatlılardan midem bile bulanırken, ekşi ve acı ne varsa yer hale gelmiştim ki hala favorim ekşi ve acı.Artııııı rüyalarımda hep erkek evlat emzirdim, kucağıma akrabalarımın oğulları verildi. Doktor da kızın olacak dediiiiiii. Yani hiçbir hurafe kesin diye bakmamak lazım.
leynacım günaydın ne olurrr benim içinde kanamasız bir gün dile :)
ayyyy geçmiş olsun canım yaaa. Benim bile okurken gözlerim faltaşı gibi açıldı.sonunu zor getirdim, şükür ki bişey yokmuş.ay bu kızlar yüreğimize indirecek birgün bizim yaa.
arkadaşlar acil yorumlarınıza ihtiyacım var saçlar berbat halde beyazlar çıktı ben böyle 5 ay daha bekleyemiyicem galiba kına düşünüyorum kullanan varmı çevremdekiler yapma diyolar bebiş lekeli olurmuş aslında hiç inandırıcı gelmiyo ama içimde rahat etmiyo işte hadi kızlar bekliyorum cevapları
canımcım...ne zamandır var kanaman? Birde kanama alanın varmı içerde...belki onu atmışsındır inşallahhhh
leynacım günaydın ne olurrr benim içinde kanamasız bir gün dile :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?