2011 Ekim Anneleri

bu benim yeğenim, bunun aynısından istemekte haksız mıyıım ya kocişime benzesin, ya bana, ya da bu bitaneme...Eki Görüntüle 185381
(eklemeyi becerebilmişimdir umarım:44:)

lütfen kaldırın bu fotoğrafı, insanda o yanakları yeme hissi uyandırıyor...

şaka bir yana Allah bağışlasın çok tatlıymış yeğeniniz...

aman kuzu nolcak cuma ya ne kaldı:))) bugünü bitti say başladığına göre:))

günaydın en güzel anneler hepinize çoook mutlu ağrısız sızısız bulantısız bir gün diliyorum

ben 17+2 'yim daha bişey hazırlamadım hep tahliller kontroller, sürekli iyimi düşüncesi tüm enerjimi alıyo, ayrıca daha cinsiyetini bile kesinleştiremedi doktor sanıırm en geç kalan benim:)

Hakikaten ya, senin doktor da amma sağlamcıymış. Neyse, % lerle konuşmayacak, neyse onu söyleyecek, o daha güzel. Ama insan merak eder heralde.

allahın izniyle benimde kızım olcak. allahım çok güsel bi duygu içimde bi canlı var canım allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim canım çok :)

Ya maşallah kız haberleri de gelmeye başladı. Ya hepimiz birer mucizeyiz dimi amaaa. Mesela bugün işe gelirken dedim ki karnımda onu da nereye istersem taşıyorum. Kızım benimle işe geliyor, ne garip dedim.

İremcim moralini bozmak gibi olmasın da ben hamile kalmadan önce tatlıya bayılırdım, ekşi ile hiç aram yoktu. 6. haftadan sonra tatlılardan midem bile bulanırken, ekşi ve acı ne varsa yer hale gelmiştim ki hala favorim ekşi ve acı. Artııııı rüyalarımda hep erkek evlat emzirdim, kucağıma akrabalarımın oğulları verildi. Doktor da kızın olacak dediiiiiii. Yani hiçbir hurafe kesin diye bakmamak lazım.

Günaydın annelerrr.... Dün yine bomba bir gün yaşadım arkadaşlar... Saat 10 gibi wc ye gittim elimi yıkadım çıktım... 2 saniye sonra luk diye birşey kaydı benden...hemen geri döndüm bir parça ama hatrı sayılır bir parça ödüm patladı zaten kanamam devam ediyordu..dr aradım hemen gel dedi...velhasıl hemen usg ile baktı...sıpa el kol sallıyor keyfi yerinde kalp atışı normal rahim ağzın kapalı dedi...ama kanama devam ettiği için alttan bakıcaz dedi...neyse en küçük spekulumla baktı çok şükür o da temiz çıktı içerisi normalmiş polip yokmuş bir kızarıklık var dedi...fitil verdi bu kanamayıda kesecektir dedi...ayyy işte böylee bunada şükür dedim...bu kız doğana kadar beni götürmezse iyiyidir... :))) allahım hepimizin bebişlerine sağlık versin benim sıpamada...

kızlar aranızda mantar için ilaç kullanan var mı? doktor fitil yazmış bana ama gebelikte tavsiye edilmez yazıyo napsam acaba ((((((

Canım benim doktorda bana donaxyl tablet yazdı. Mantar değil ama yeşil akıntım çok çok fazlaydı. Ben kullandım, bayağı azaldı ve rengi düzeldi. Ama (bence )mantarsa önce sen kızların denediği sirkeli su karışımını dene.Geçmezse ilacı kullan.

doğunca poposunda öp annesi seni korkuttu diye...bende kanamalarım varken ağlaya ağlaya giderdim doktora usg de paşam maşallah bana el sallardı...ben iyyim merak etme diye:))) ay özledim kuzumu bennnn

ayyyy geçmiş olsun canım yaaa. Benim bile okurken gözlerim faltaşı gibi açıldı.Sonunu zor getirdim, şükür ki bişey yokmuş.Ay bu kızlar yüreğimize indirecek birgün bizim yaa.

Çok geçmiş olsun neyseki bebeğin gayet iyigeçicek bu günler kucağımıza aldığımız gün hepsi biticek

ben bir kontrolde 8. ayında cinsiyetini öğrenememiş bir anne ile karşılaştım...bazı bebekler tutucu oluyıor...yazık kadın dediki artık doğunca göreceğiz:))

ayyyy geçmiş olsun canım yaaa. Benim bile okurken gözlerim faltaşı gibi açıldı.sonunu zor getirdim, şükür ki bişey yokmuş.ay bu kızlar yüreğimize indirecek birgün bizim yaa.

hiç sorma rumuz yüreğimize indirecekler...diyorum ya bunada şükür...lekeden korkardım kanamayı gördüm ödüm patladı yani parçayıda gördüm sonunda...allahım kimseye yaşatmasın...sağlıkla doğuralım bebişlerimizi...

Dr.Alper Mumcu saç boyatmanın gebeliğe kanıtlanan bir zararı olmadığı yazmış benim doktorum da boyatabilirsin demişti eskisi kadar sık değil ama boyatıyorum ben.

Hamilelikte sa boyatlabilir mi ?-Dr.Alper Mumcu (www.mumcu.com)

Son düzenleme:
canımcım...ne zamandır var kanaman? Birde kanama alanın varmı içerde...belki onu atmışsındır inşallahhhh

11 gündür devam ediyordu..alan azaldı dedi dün yine..vajinal muayeneden sonra durdu fitili akşam kullandım şimdilik sorun yok gibi...eşime diyorum ki senin bu kızın çok fena olacak en sonunda dr a açtırdı rahat etti dedim gülüyor o da...şaka bir yana sanırım o parça içerdeydi akıntıyla iniyordu ve dün bitti diye düşünüyorum...

gunaydın arkadaslar,dun geceden berıdır sag gogsumun altında nefes alırken bıcak saplıymıs gıbı bır acı var.. gece bıle gecmedı..sızce ne olabılır bana cok sıkıntı verıyor.

leynacım günaydın ne olurrr benim içinde kanamasız bir gün dile :)

canım benim yeni gördüm yazını geçmiş olsun korkmuşsun ama önemli olan bebeğinin sağlıklı olması tabi senin sağlığında çok önemli ama bebeklerimiz iyi olunca bizimde yüzümüz gülüyor inşallah bu son olsun ilaçların şifa olurda kanama falan yaşamazsın bir daha bu çiçeklerde benden sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…