11 gündür devam ediyordu..alan azaldı dedi dün yine..vajinal muayeneden sonra durdu fitili akşam kullandım şimdilik sorun yok gibi...eşime diyorum ki senin bu kızın çok fena olacak en sonunda dr a açtırdı rahat etti dedim gülüyor o da...şaka bir yana sanırım o parça içerdeydi akıntıyla iniyordu ve dün bitti diye düşünüyorum...
gunaydın arkadaslar,dun geceden berıdır sag gogsumun altında nefes alırken bıcak saplıymıs gıbı bır acı var.. gece bıle gecmedı..sızce ne olabılır bana cok sıkıntı verıyor.
gunaydın arkadaslar,dun geceden berıdır sag gogsumun altında nefes alırken bıcak saplıymıs gıbı bır acı var.. gece bıle gecmedı..sızce ne olabılır bana cok sıkıntı verıyor.
Günaydın güzeller...
İki gündür iyi hissediyordum kendimi, dün ve bugün işe servisle geleyim dedim. kayınpederime zahmet veriyorum artık, bulantım geçti ben giderim dedim. dün gayet güzel geldim, bugün servisin içini poğaça, börek, simit kokusu doldurmuşlariçim dışıma çıktı gelene kadar. feci bir bulantım var şimdi, bi şey de diyemedim, insanlar kahvaltı yapacak ama niye alldınıızz:84: diye haykırasım geldi çok zor geldim. bugünüm bulantısız geçemeyecek bu durumda leynacım yine de çok sağol.
Günaydın güzeller...
İki gündür iyi hissediyordum kendimi, dün ve bugün işe servisle geleyim dedim. kayınpederime zahmet veriyorum artık, bulantım geçti ben giderim dedim. dün gayet güzel geldim, bugün servisin içini poğaça, börek, simit kokusu doldurmuşlariçim dışıma çıktı gelene kadar. feci bir bulantım var şimdi, bi şey de diyemedim, insanlar kahvaltı yapacak ama niye alldınıızz:84: diye haykırasım geldi çok zor geldim. bugünüm bulantısız geçemeyecek bu durumda leynacım yine de çok sağol.
sabah kahvaltı yapıp mı çıkıyorsun?
Evet kahvaltı yapıyorum evde.
günaydın canım şimdi o kokuyu bende duydum sanki camı açtırsaydın azcık keşke hava alırdın neyse düşünme şimdi onu bak bu gün perşembe olmuş yarın haftanın son iş günü sonra 2 gün yayıla yayıla yatıcaz zaten perşembeyide cumaya bağladığı için seviyorum ben
o zaman bu çiçeklerde senin olsun senin kadar güzel değiller ama
mıdem de her kesın kınden daha fazla mıde asıdı var ve bu mıdeyı yakıyoırdu..bır hemsıre arkadasım bana da ekmegın kuru kısmını kabuklarını ye mıdenın suyunu alsın sıkıntıların hafıfler demıstı... hamıle bır arkadasım da sureklı eksı seyler yedı bulantısının gectıgını soyloerdı.mesela bence ekmeğini kızartıp yemeye çalış, çok yağlı peynir yeme...sanki kuru kuru daha iyi geliyor mideye onun için dedim
mıdem de her kesın kınden daha fazla mıde asıdı var ve bu mıdeyı yakıyoırdu..bır hemsıre arkadasım bana da ekmegın kuru kısmını kabuklarını ye mıdenın suyunu alsın sıkıntıların hafıfler demıstı... hamıle bır arkadasım da sureklı eksı seyler yedı bulantısının gectıgını soyloerdı.
günaydın güzeller...
Iki gündür iyi hissediyordum kendimi, dün ve bugün işe servisle geleyim dedim. Kayınpederime zahmet veriyorum artık, bulantım geçti ben giderim dedim. Dün gayet güzel geldim, bugün servisin içini poğaça, börek, simit kokusu doldurmuşlariçim dışıma çıktı gelene kadar. Feci bir bulantım var şimdi, bi şey de diyemedim, insanlar kahvaltı yapacak ama niye alldınıızz:84: Diye haykırasım geldi çok zor geldim. Bugünüm bulantısız geçemeyecek bu durumda leynacım yine de çok sağol.
mesela bence ekmeğini kızartıp yemeye çalış, çok yağlı peynir yeme...sanki kuru kuru daha iyi geliyor mideye onun için dedim
haklısın edutcum. ben çok aç uyanıyorum, çok yiyorum. daha hafif şeyler yesem iyi olacak. bir de ekmek kızartma makinem yokkısa zamanda alınacaklar listesine ekleyeyim acilen.
ben mardınde yasıyorum canım..burası suan turkıye sıcaklıgının uzerındecıddı sıcak...sanırım buna aldandım.. ve üşüttüm..genzım tıkalı,ve gogsum sancıyor..ınsaallah cabuk atlatırım ..cunku grıp olmaktan nefret edıyorum nefes alamadıgım ıcın .. ılacta ıcemıyoruz malum... rabbım kımseyı darda koymaz gecer ınsaallah..tesekkur ederım canım ılgın ıcın .iremcim senin böğrüne yel girmiş :) cereyanda mı kaldın acaba, üşütmüş gibisin. gece üzerini iyi ört, ince de olsa üzerine bir şey al ki açıkta kalmasın. geçmiş olsun.
ben mardınde yasıyorum canım..burası suan turkıye sıcaklıgının uzerındecıddı sıcak...sanırım buna aldandım.. ve üşüttüm..genzım tıkalı,ve gogsum sancıyor..ınsaallah cabuk atlatırım ..cunku grıp olmaktan nefret edıyorum nefes alamadıgım ıcın .. ılacta ıcemıyoruz malum... rabbım kımseyı darda koymaz gecer ınsaallah..tesekkur ederım canım ılgın ıcın .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?