2011 Ekim Anneleri

o zaman süper....bana doktorum kanama olayında tek endişelenilenin kanma alanı oldğunu söyledi....benimkide 3 ay sürdü ama geçti şükür

gunaydın arkadaslar,dun geceden berıdır sag gogsumun altında nefes alırken bıcak saplıymıs gıbı bır acı var.. gece bıle gecmedı..sızce ne olabılır bana cok sıkıntı verıyor.

günaydın tatlım bence üşütmüşsündür ya da ters bir hareket yapmışsındır sen yinede sıcak tut kendini ama için rahat etmezse bir doktora görün bu çiçeklerde senin olsun

Günaydın güzeller...
İki gündür iyi hissediyordum kendimi, dün ve bugün işe servisle geleyim dedim. kayınpederime zahmet veriyorum artık, bulantım geçti ben giderim dedim. dün gayet güzel geldim, bugün servisin içini poğaça, börek, simit kokusu doldurmuşlar içim dışıma çıktı gelene kadar. feci bir bulantım var şimdi, bi şey de diyemedim, insanlar kahvaltı yapacak ama niye alldınıızz:84: diye haykırasım geldi çok zor geldim. bugünüm bulantısız geçemeyecek bu durumda leynacım yine de çok sağol.

sabah kahvaltı yapıp mı çıkıyorsun?

Yeşiiimm ben de yazının sonunu zor getirdim. üzüleyim mi, kanaman bitmiştir diye sevineyim mi bilemedim ama korkunu tahmin edebiliyorum.tekrar yaşamazsın inşallah bu son parçayla bitmiştir canım kanaman. geçmiş olsun, kızın şimdiden kök söktürüyor size :)

günaydın canım şimdi o kokuyu bende duydum sanki camı açtırsaydın azcık keşke hava alırdın neyse düşünme şimdi onu bak bu gün perşembe olmuş yarın haftanın son iş günü sonra 2 gün yayıla yayıla yatıcaz zaten perşembeyide cumaya bağladığı için seviyorum ben
o zaman bu çiçeklerde senin olsun senin kadar güzel değiller ama

evet arkadaslar %95 dogru kanı...konuyu takıp ederken ardı arkasına gelen hapsırıklar teshısı koymama sebep oldu... saolun umarımn en kısa zamanda gecer..bu arada kanaması olan arkadasım allaha sıgın rabbım yaverın olsun ..umarım bugun cektıgın bu sıkıntılar yarın sana bebegıne sefa olarak kasrılık verır...

mıdesı bulanan kardesım sanırım ılk aylar..benımde cok fenaydı halen ara ara oluyor ama hamdolsun ..gececegını düşün ve bu anların tadını cıkar...bunlarda benden hepınızıe...

Hava soğuktu, açsak bu sefer üşüyoruz derler diye söylemedim Bir şey demezlerdi ama uzun yol, millet rahatsız olur diye düşündüm. Benim de hala burnumda koku, Allah affetsin ama çok kötü
Evet canım neyse ki bugün perşembe, yarın bitiyor inşallah çalışma günü :) Haftasonu gelsin temmbelliikk. Geçen hafta çok yoruldum ama bu hafta evden dışarı adım atmicam, dinlenicem.
Ayy ne güzel çiçekler bunlarr :) canım benim çok naziksin, teşekkür ederim ohh mis gibi de kokuyorlar

mesela bence ekmeğini kızartıp yemeye çalış, çok yağlı peynir yeme...sanki kuru kuru daha iyi geliyor mideye onun için dedim
mıdem de her kesın kınden daha fazla mıde asıdı var ve bu mıdeyı yakıyoırdu..bır hemsıre arkadasım bana da ekmegın kuru kısmını kabuklarını ye mıdenın suyunu alsın sıkıntıların hafıfler demıstı... hamıle bır arkadasım da sureklı eksı seyler yedı bulantısının gectıgını soyloerdı.

bana limon süper gelmişti

canım geçmiş olsun sanada...

mesela bence ekmeğini kızartıp yemeye çalış, çok yağlı peynir yeme...sanki kuru kuru daha iyi geliyor mideye onun için dedim

haklısın edutcum. ben çok aç uyanıyorum, çok yiyorum. daha hafif şeyler yesem iyi olacak. bir de ekmek kızartma makinem yok kısa zamanda alınacaklar listesine ekleyeyim acilen.

iremcim senin böğrüne yel girmiş :) cereyanda mı kaldın acaba, üşütmüş gibisin. gece üzerini iyi ört, ince de olsa üzerine bir şey al ki açıkta kalmasın. geçmiş olsun.

haklısın edutcum. ben çok aç uyanıyorum, çok yiyorum. daha hafif şeyler yesem iyi olacak. bir de ekmek kızartma makinem yok kısa zamanda alınacaklar listesine ekleyeyim acilen.

cidden kızarmış ekmek hem sabahları lezzetli oluyor hemde mideye iyi geliyor...ben çok bulantı çekmedim şükür ama bide limon yemeyi dene...inan süper gelmişti bana

iremcim senin böğrüne yel girmiş :) cereyanda mı kaldın acaba, üşütmüş gibisin. gece üzerini iyi ört, ince de olsa üzerine bir şey al ki açıkta kalmasın. geçmiş olsun.
ben mardınde yasıyorum canım..burası suan turkıye sıcaklıgının uzerındecıddı sıcak...sanırım buna aldandım.. ve üşüttüm..genzım tıkalı,ve gogsum sancıyor..ınsaallah cabuk atlatırım ..cunku grıp olmaktan nefret edıyorum nefes alamadıgım ıcın .. ılacta ıcemıyoruz malum... rabbım kımseyı darda koymaz gecer ınsaallah..tesekkur ederım canım ılgın ıcın .

çok güzel bir memleketmiş mardin...gelmeyi çok istiyorum....oğlumla geliriz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…