2011 Ekim Anneleri

çok güzel bir memleketmiş mardin...gelmeyi çok istiyorum....oğlumla geliriz inşallah
dısardan oyle gorunuyor dımı,,dızıler falan genelde bu cıvarlarda cekılıyor ... esım ogretmen o sebeple şark gorevımız burası... ama allah kımseyı buralara düşürmesın,,burda yasamak cok zor,ayakta durmak,dayanmak ve susmak...
eskıden tv camından ızledıgım teror olaylarını sımdı evımın camından seyreder oldum.. panzerler,gosterıcıler,terorıstler ve onların yandasları..kımın ne oldugunu nyı savundugunu bılmedıgım ıcın korkumdan komsularıma bıle kapıyı acamıyorum ... yanı senın ıcın dılerım kı yolun buaralara hıc dusmesın en fazla 3 gun tatıl ıcın kahrı cekılır buraların.

cidden kızarmış ekmek hem sabahları lezzetli oluyor hemde mideye iyi geliyor...ben çok bulantı çekmedim şükür ama bide limon yemeyi dene...inan süper gelmişti bana

bundan sonra çekmezsin umarım. tamam o zaman haftasonu acilen bir makine temin edip başlayayım yemeye. her gün çantama bir tane limon atıyorum evden çıkarken, ya canım isterse diye :) her gün bir tane yiyorum. eşim, kendini zorlaya zorlaya, ekşi yiye yiye kız yapacaksın çocuğu diyor :)
tavsiyelerin için teşekkür ederim canım.

o konuda haklısın ama beterin beteri var..benim babam Bitlisli orası hem şehir olanaklarından çok yoksun hemde terör emin ol dahada yaygın...inşallah en kısa sürede ailene daha yakın bir şehre gelirsiniz

insaallah canım insaallah..tem temennım bu... ankarayı memleketımı ozleedım ...orası gıbı bır tane daha yokmus anladım..

valla sende bulantı çok oldu...benim gözlemlediğim geneşlde kızlar bulandırıyor....ben allahıma şükürler olsun rahattım ama Allahım'a şükür bana kanama verdiğinden birde bu yükü vermdei belkide bu arada benim tatlıyla hiç işim yok, ve aoğluşum geliyor Allahımın izniyle

Yeşimcim çok geçmiş olsun bende her akıntımda aynı korkuyu yaşıyor ve bahsettiğin manzarayı görücem diye ödüm kopuyor benimde 10.haftaya kadar kanamalarım oldu çünkü Inşallah o parça son noktadır canım geçmiş olsun

Iremcim aynı şey banada oldu haftasonu nefes alamıyodum minik minik sık sık nefes alıyordum sonra kendimi bi sıcak tuuttum çözüldüm adeta meğer soğuktanmış inşallah seninde hemencecik geçer Geçmiş olsun

Denizimmm sabah sabah hamur işi kokusuna mağruz kalmışsın bende dayanamam hiç hamile değilken bile dayanamazdım Geçmiş olsun sanada hemen güzel bişiler koklada gitsin koku burnundan

Leyna hani benim papatyalarımmmmmmmmmmmmmm

benim kuzenim de mardin ömerlide polis memuru eşi. bir ay önce polis ekip otosu taranmış
çok üzülüyorum ben bu haberleri aldıkça içim acıyor. orası da memleket toprağımız, daha doğusu da. keşke yaşanmasa bunlar... dikkat et kendine.

gecen hafta ordaydım ,2 ay sonra yıne gıdıcem ama ıste olmuyor ...allah kavustursun ınsaallah...

buranın terorıstının kendı ınsanına bıle acıması yok..3 gun once dıyarbakırdakı olaylar yuzunden burdakı tum bakkal market manav aklınıza ne gelırse kapattırdılar,,esnaf onlar yuzunden ekmek yıyemıyor,daha gecen pazarın ortasına molotof kokteylı attılar tezgahları toplayın uyarısına toplamadıkları ıcın..hem bız hem yerlı halk madur..allah bızlerı onlardan korusun ...

Günaydınlar olsun herkese, şöyl ebir geçmişe bakayım dedim ama imkanı yok akşama kadar bitiremem bitireyim desem işlerim kalır siz yine sayfalarca ilerlersiniz :) Herkes iyidir umarım, doktroa gidenler güzel haberlerle gelmişlerdir inşallah... Ben iyiyim çok yoğun çalışıyorum nazar değdirdim kendime ya rahatım diye diye puff :S

hoşgeldin bebeğim bunların hepsi senin........

ever denizde bulantı uzun sürdü benimde kız gibi ama bulantım bitti..ilahiii güldürdün beni banada kanama verdiğinden çok bulantı vermedi ilk 2 ay bulantı verdi 12. Haftadan sonra kanama verdi...

arkadaslar varlıgınız mutlu edıcı.. sımdılık bana musade ..kociş acıkmıs ısteklerını sıralıyor bir bir... kalkıyım da kahvaltıyı hazırlayım... sızı opüyor ve saglıklı gunler gecırmenızı dılıyorum allah yazrdımcınız olsun .

Canım yaa, yine mi başladı. Ama geçer seninki merak etme. O bulantı bu öğleye kadar biter, bak rumuz dediydi dersin

o zaman süper....bana doktorum kanama olayında tek endişelenilenin kanma alanı oldğunu söyledi....benimkide 3 ay sürdü ama geçti şükür

Ya niye bizde kanamalı alan oluşuyor? yani neden kaynaklanıyor. Vücut mu yapıyor, biz mi zorladık? Sebebi ne acaba?

ankara benimde memleketim bende çok özliyüyorum

insaallah canım insaallah..tem temennım bu... ankarayı memleketımı ozleedım ...orası gıbı bır tane daha yokmus anladım..

SİZİ ANKARALILAR SİZİİİİİİ biz ankaradayız denizle sizin yerinize havasını şöööyle bir içimize çekelim en kısa sürede sizide buraya beklerizzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…