dısardan oyle gorunuyor dımı,,dızıler falan genelde bu cıvarlarda cekılıyor ... esım ogretmen o sebeple şark gorevımız burası... ama allah kımseyı buralara düşürmesın,,burda yasamak cok zor,ayakta durmak,dayanmak ve susmak...çok güzel bir memleketmiş mardin...gelmeyi çok istiyorum....oğlumla geliriz inşallah
cidden kızarmış ekmek hem sabahları lezzetli oluyor hemde mideye iyi geliyor...ben çok bulantı çekmedim şükür ama bide limon yemeyi dene...inan süper gelmişti bana
dısardan oyle gorunuyor dımı,,dızıler falan genelde bu cıvarlarda cekılıyor ... esım ogretmen o sebeple şark gorevımız burası... ama allah kımseyı buralara düşürmesın,,burda yasamak cok zor,ayakta durmak,dayanmak ve susmak...
eskıden tv camından ızledıgım teror olaylarını sımdı evımın camından seyreder oldum.. panzerler,gosterıcıler,terorıstler ve onların yandasları..kımın ne oldugunu nyı savundugunu bılmedıgım ıcın korkumdan komsularıma bıle kapıyı acamıyorum ... yanı senın ıcın dılerım kı yolun buaralara hıc dusmesın en fazla 3 gun tatıl ıcın kahrı cekılır buraların.
bundan sonra çekmezsin umarım. tamam o zaman haftasonu acilen bir makine temin edip başlayayım yemeye. her gün çantama bir tane limon atıyorum evden çıkarken, ya canım isterse diye :) her gün bir tane yiyorum. eşim, kendini zorlaya zorlaya, ekşi yiye yiye kız yapacaksın çocuğu diyor :)
tavsiyelerin için teşekkür ederim canım.
insaallah canım insaallah..tem temennım bu... ankarayı memleketımı ozleedım ...orası gıbı bır tane daha yokmus anladım..
dısardan oyle gorunuyor dımı,,dızıler falan genelde bu cıvarlarda cekılıyor ... esım ogretmen o sebeple şark gorevımız burası... ama allah kımseyı buralara düşürmesın,,burda yasamak cok zor,ayakta durmak,dayanmak ve susmak...
eskıden tv camından ızledıgım teror olaylarını sımdı evımın camından seyreder oldum.. panzerler,gosterıcıler,terorıstler ve onların yandasları..kımın ne oldugunu nyı savundugunu bılmedıgım ıcın korkumdan komsularıma bıle kapıyı acamıyorum ... yanı senın ıcın dılerım kı yolun buaralara hıc dusmesın en fazla 3 gun tatıl ıcın kahrı cekılır buraların.
buranın terorıstının kendı ınsanına bıle acıması yok..3 gun once dıyarbakırdakı olaylar yuzunden burdakı tum bakkal market manav aklınıza ne gelırse kapattırdılar,,esnaf onlar yuzunden ekmek yıyemıyor,daha gecen pazarın ortasına molotof kokteylı attılar tezgahları toplayın uyarısına toplamadıkları ıcın..hem bız hem yerlı halk madur..allah bızlerı onlardan korusun ...benim kuzenim de mardin ömerlide polis memuru eşi. bir ay önce polis ekip otosu taranmış
çok üzülüyorum ben bu haberleri aldıkça içim acıyor. orası da memleket toprağımız, daha doğusu da. keşke yaşanmasa bunlar... dikkat et kendine.
yeşimcim çok geçmiş olsun bende her akıntımda aynı korkuyu yaşıyor ve bahsettiğin manzarayı görücem diye ödüm kopuyor benimde 10.haftaya kadar kanamalarım oldu çünküınşallah o parça son noktadır canım geçmiş olsun
ıremcim aynı şey banada oldu haftasonu nefes alamıyodum minik minik sık sık nefes alıyordum sonra kendimi bi sıcak tuuttum çözüldüm adeta meğer soğuktanmış inşallah seninde hemencecik geçerGeçmiş olsun
Denizimmm sabah sabah hamur işi kokusuna mağruz kalmışsın bende dayanamam hiç hamile değilken bile dayanamazdımGeçmiş olsun sanada hemen güzel bişiler koklada gitsin koku burnundan
Leyna hani benim papatyalarımmmmmmmmmmmmmm
valla sende bulantı çok oldu...benim gözlemlediğim geneşlde kızlar bulandırıyor....ben allahıma şükürler olsun rahattım ama allahım'a şükür bana kanama verdiğinden birde bu yükü vermdei belkide bu arada benim tatlıyla hiç işim yok, ve aoğluşum geliyor allahımın izniyle
Günaydın güzeller...
İki gündür iyi hissediyordum kendimi, dün ve bugün işe servisle geleyim dedim. kayınpederime zahmet veriyorum artık, bulantım geçti ben giderim dedim. dün gayet güzel geldim, bugün servisin içini poğaça, börek, simit kokusu doldurmuşlariçim dışıma çıktı gelene kadar. feci bir bulantım var şimdi, bi şey de diyemedim, insanlar kahvaltı yapacak ama niye alldınıızz:84: diye haykırasım geldi çok zor geldim. bugünüm bulantısız geçemeyecek bu durumda leynacım yine de çok sağol.
o zaman süper....bana doktorum kanama olayında tek endişelenilenin kanma alanı oldğunu söyledi....benimkide 3 ay sürdü ama geçti şükür
Evet kahvaltı yapıyorum evde.
ankara benimde memleketim bende çok özliyüyorum
insaallah canım insaallah..tem temennım bu... ankarayı memleketımı ozleedım ...orası gıbı bır tane daha yokmus anladım..
hoşgeldin bebeğim bunların hepsi senin........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?