2011 Ekim Anneleri

ever denizde bulantı uzun sürdü benimde kız gibi ama bulantım bitti..ilahiii güldürdün beni banada kanama verdiğinden çok bulantı vermedi ilk 2 ay bulantı verdi 12. Haftadan sonra kanama verdi...

gördünmü bak şükredecek bişi ya ikisnide verseydi:))) imza polyanna

valla bacım bildiğim kadarıyla kese biraz rahimden ayrılınca olşuypr kanama alanı...ve o kanama alanı büyürse giderken bebeğide alıp götürmesinden korkuyor doktorla...Allaha emanet

CNM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN Allah ım seni ve bebişini korusun inşallah son olur bahaneyle bebişini yine görmüş oldun bende doktordan geliyorum bikaç gün geçiyo başlıyorum endişelenmeye gitmek istiyorum ama doktora ne dicem herhafta ultrasonamı girilir napcaz bilmem Allah hepimizin yardımcısı olsun

ayy dün dr sorguya çektim ama bir açıklaması yok..sonuçta rahim kapalı olunca içerde kist yada polip olmayınca açıklama yok hormonlara bağlıyorlar.. Dinlen bol su iç diyor...

çokk pis alındım bak şimdi ankara denmiş, papatyalar verilmiş ama bizim esamemiz okunmuyor
dün de öylece çıktım, kimsecikler merak etmemiş ne oldu bu kıza diyeeee

ayy dün dr sorguya çektim ama bir açıklaması yok..sonuçta rahim kapalı olunca içerde kist yada polip olmayınca açıklama yok hormonlara bağlıyorlar.. Dinlen bol su iç diyor...

yeşimcim geçmiş olsun canım, inş geçecek gönlünü ferah tutu sen. Maşallah cimcimeinin sağlığı, keyfi yerinde bak Acaba çok mu yoruyorsun kendini, fiziksel olarak da zihnen de dikkat et kendine emi tatlım

hmm.. genel inanış sende doğru çıktı o zaman. tatlı yememek ve erkek, kızların çok mide bulandırması filan. doğru olabilir, haklısın.
Senin sıkıntın daha büyükmüş canım, kanamanın yaşattığı korku hiçbir şeye benzemez. benimki devede kulak kalıyor, o yüzden çok sızlanmıyorum. Allah kolaylık versin, sağlık sıhhat versin hepimize. oğluşun da hoşgelmiş :)

Bu arada herkese günaydın minnoşların anneleri

zeytinim sen seviyonmu papatyaları al bunlar sana özel

aysonu geldi işler yoğun savsakladığım herşeyi tamamlamam lazım rapor hazırlamam lazım burayı takip etmem lazım offf çok işim var çokkkkkk

çokk pis alındım bak şimdi Ankara denmiş, papatyalar verilmiş ama bizim esamemiz okunmuyor
Dün de öylece çıktım, kimsecikler merak etmemiş ne oldu bu kıza diyeeee

oy oy oy kıyamam ben ahestemeeeeeeee yerim senide nazınıda kız
Kızlar gebelik ilerledikçe hepimizde bi naz bi işve bi alınma
Al ahestem istanbuldan yolluyorum teeee sana

canım benim teşekkür ederim...hepimizinkini korusun yüce rabbimmm...hiç sorma onu çok özlüyorum ama..normal insanlara gibi kontrole gitmek istiyorum.. Dr aramaya utanıyorum vallahi...adamda farkında hiç çekinme ara diyor sağolsun..ben 2 dr gidiyorum daha çok görüyorum sıpayı...

çokk pis alındım bak şimdi ankara denmiş, papatyalar verilmiş ama bizim esamemiz okunmuyor
dün de öylece çıktım, kimsecikler merak etmemiş ne oldu bu kıza diyeeee

ekmek yemeye gitmedinmi sen:)) sendemi Ankaralısın sen yoksam( bende ama artık oralardan uzaklaştık mecburen....aşık olduğum şehir

oyyy sen balsın ballll

oy oy oy kıyamam ben ahestemeeeeeeee yerim senide nazınıda kız
Kızlar gebelik ilerledikçe hepimizde bi naz bi işve bi alınma
Al ahestem istanbuldan yolluyorum teeee sana

Teşekkür ederim edacım:82: sorma ben doruklardayım zatennn
benden de sana

bu arada günaydınnn, biz bu gün dr gidiyoruz, gitmeden bi selam veriyim dedim

gördünmü bak şükredecek bişi ya ikisnide verseydi:))) imza polyanna

Üzülsemmi ki bende ikisi de varBenim de bebeğim sağlıklıymış, çok şükür. Bende ona şükrederimmm

Bu arada Edutcum, son kanamamda dr. kanama alanı kayboluş demişti. Sevineyim o zaman ben. bebeği de alıp götürdüğünden haberim yoktu, iyi ki de yokmuş. Ama plesentada kılcal damar çatlaması olmuş bunda demişti. Bu ne demek ki?

Teşekkür ederim edacım:82: sorma ben doruklardayım zatennn
benden de sana

bu arada günaydınnn, biz bu gün dr gidiyoruz, gitmeden bi selam veriyim dedim

Ahestecim hadi bakalım bebişini görde gel. Boyunu, kilosunu sormayı unutma emi. bende teee Kayseri'den gönderiyorum sana

ekmek yemeye gitmedinmi sen:)) sendemi Ankaralısın sen yoksam( bende ama artık oralardan uzaklaştık mecburen....aşık olduğum şehir

Yok canımcım yeni uyandım, fena açım ama hala uykum var yavruyu görecek olmasam gözümü açmam Dogma, büyüme her türlü Ankara lıyım canım:82: evet ben Adana yı iki yıldır yeni yeni benimsedim, var mı Ankara gibisi dimi hemşerim

bu sefer dedim normal hamileler gibi ayda 1 gidicem diye....c.tesi kontrolüm var ama dayanamadım bahene ettim geçen hafta devlet hastanesi de tahlil verme bahensiyle gittim ama noldu kadın bakmadı usg ye yaaaa 3 lü teste bakıcaz dedi gün verdi(((....ben varya 9 doğurdum ....3 hafta 3 yıl gibi geçti hatta geçmedi c.tesiye saat sayıyorum

Ahestecim hadi bakalım bebişini görde gel. Boyunu, kilosunu sormayı unutma emi. bende teee Kayseri'den gönderiyorum sana

Teşekkür ederim canım, evettt şımartın biziiiii
Ay ben heyecandan onları unutuyorum, eşimde dün akşam not alsaydın sorcaklarını diyordu..

Bizde size yolluyoruz oğluşumla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…