ever denizde bulantı uzun sürdü benimde kız gibi ama bulantım bitti..ilahiii güldürdün beni banada kanama verdiğinden çok bulantı vermedi ilk 2 ay bulantı verdi 12. Haftadan sonra kanama verdi...
Canım yaa, yine mi başladı. Ama geçer seninki merak etme. O bulantı bu öğleye kadar biter, bak rumuz dediydi dersin
Ya niye bizde kanamalı alan oluşuyor? yani neden kaynaklanıyor. Vücut mu yapıyor, biz mi zorladık? Sebebi ne acaba?
Günaydın annelerrr.... Dün yine bomba bir gün yaşadım arkadaşlar... Saat 10 gibi wc ye gittim elimi yıkadım çıktım... 2 saniye sonra luk diye birşey kaydı benden...hemen geri döndüm bir parça ama hatrı sayılır bir parça ödüm patladı zaten kanamam devam ediyordu..dr aradım hemen gel dedi...velhasıl hemen usg ile baktı...sıpa el kol sallıyor keyfi yerinde kalp atışı normal rahim ağzın kapalı dedi...ama kanama devam ettiği için alttan bakıcaz dedi...neyse en küçük spekulumla baktı çok şükür o da temiz çıktı içerisi normalmiş polip yokmuş bir kızarıklık var dedi...fitil verdi bu kanamayıda kesecektir dedi...ayyy işte böylee bunada şükür dedim...bu kız doğana kadar beni götürmezse iyiyidir... :))) allahım hepimizin bebişlerine sağlık versin benim sıpamada...
günaydın kızlar
canım yaa, yine mi başladı. Ama geçer seninki merak etme. O bulantı bu öğleye kadar biter, bak rumuz dediydi dersin
Ya niye bizde kanamalı alan oluşuyor? Yani neden kaynaklanıyor. Vücut mu yapıyor, biz mi zorladık? Sebebi ne acaba?
ayy dün dr sorguya çektim ama bir açıklaması yok..sonuçta rahim kapalı olunca içerde kist yada polip olmayınca açıklama yok hormonlara bağlıyorlar.. Dinlen bol su iç diyor...
valla sende bulantı çok oldu...benim gözlemlediğim geneşlde kızlar bulandırıyor....ben allahıma şükürler olsun rahattım ama Allahım'a şükür bana kanama verdiğinden birde bu yükü vermdei belkide bu arada benim tatlıyla hiç işim yok, ve aoğluşum geliyor Allahımın izniyle
çokk pis alındım bak şimdiAnkara denmiş, papatyalar verilmiş ama bizim esamemiz okunmuyor
Dün de öylece çıktım, kimsecikler merak etmemiş ne oldu bu kıza diyeeee
cnm çok geçmiş olsun allah ım seni ve bebişini korusun inşallah son olur bahaneyle bebişini yine görmüş oldun bende doktordan geliyorum bikaç gün geçiyo başlıyorum endişelenmeye gitmek istiyorum ama doktora ne dicem herhafta ultrasonamı girilir napcaz bilmem allah hepimizin yardımcısı olsun
çokk pis alındım bak şimdiankara denmiş, papatyalar verilmiş ama bizim esamemiz okunmuyor
dün de öylece çıktım, kimsecikler merak etmemiş ne oldu bu kıza diyeeee
bu arada herkese günaydın minnoşların anneleri
Zeytinim sen seviyonmu papatyaları al bunlar sana özel
Aysonu geldi işler yoğun savsakladığım herşeyi tamamlamam lazım rapor hazırlamam lazım burayı takip etmem lazım offf çok işim var çokkkkkk
oy oy oy kıyamam ben ahestemeeeeeeee yerim senide nazınıda kız
Kızlar gebelik ilerledikçe hepimizde bi naz bi işve bi alınma
Al ahestem istanbuldan yolluyorum teeee sana
gördünmü bak şükredecek bişi ya ikisnide verseydi:))) imza polyanna
Teşekkür ederim edacım:82:sorma ben doruklardayım zatennn
benden de sana
bu arada günaydınnn, biz bu gün dr gidiyoruz, gitmeden bi selam veriyim dedim
ekmek yemeye gitmedinmi sen:)) sendemi Ankaralısın sen yoksam( bende ama artık oralardan uzaklaştık mecburen....aşık olduğum şehir
CNM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN Allah ım seni ve bebişini korusun inşallah son olur bahaneyle bebişini yine görmüş oldun bende doktordan geliyorum bikaç gün geçiyo başlıyorum endişelenmeye gitmek istiyorum ama doktora ne dicem herhafta ultrasonamı girilir napcaz bilmem Allah hepimizin yardımcısı olsun
Ahestecim hadi bakalım bebişini görde gel. Boyunu, kilosunu sormayı unutma emi. bende teee Kayseri'den gönderiyorum sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?