Yok canımcım yeni uyandım, fena açım ama hala uykum var yavruyu görecek olmasam gözümü açmamDogma, büyüme her türlü Ankara lıyım canım:82: evet ben Adana yı iki yıldır yeni yeni benimsedim, var mı Ankara gibisi dimi hemşerim
Yok canımcım yeni uyandım, fena açım ama hala uykum var yavruyu görecek olmasam gözümü açmamDogma, büyüme her türlü Ankara lıyım canım:82: evet ben Adana yı iki yıldır yeni yeni benimsedim, var mı Ankara gibisi dimi hemşerim
yeşimcim geçmiş olsun canım, inş geçecek gönlünü ferah tutu sen. Maşallah cimcimeinin sağlığı, keyfi yerinde bakAcaba çok mu yoruyorsun kendini, fiziksel olarak da zihnen de dikkat et kendine emi tatlım
Üzülsemmi ki bende ikisi de varBenim de bebeğim sağlıklıymış, çok şükür. Bende ona şükrederimmm
Bu arada Edutcum, son kanamamda dr. kanama alanı kayboluş demişti. Sevineyim o zaman ben. bebeği de alıp götürdüğünden haberim yoktu, iyi ki de yokmuş. Ama plesentada kılcal damar çatlaması olmuş bunda demişti. Bu ne demek ki?
yok valla....burdakiler denizi yok diye beğenmiyor...abicim girilmeyen denize denizmi derim...su akar deli bakar....özledim valla çokça
ay kuzum benim hormonları tavan yaparmışta alınırmış bize sen hep gönlümüzdesin şekerim senin gibi has ankaralıyı nasıl atlarız al bakalım bu çiçeklerde benden sanaçokk pis alındım bak şimdiankara denmiş, papatyalar verilmiş ama bizim esamemiz okunmuyor
dün de öylece çıktım, kimsecikler merak etmemiş ne oldu bu kıza diyeeee
yok canımcım yeni uyandım, fena açım ama hala uykum var yavruyu görecek olmasam gözümü açmamDogma, büyüme her türlü ankara lıyım canım:82: Evet ben adana yı iki yıldır yeni yeni benimsedim, var mı ankara gibisi dimi hemşerim
gördünmü bak şükredecek bişi ya ikisnide verseydi:))) imza polyanna
ay kuzum benim hormonları tavan yaparmışta alınırmış bize sen hep gönlümüzdesin şekerim senin gibi has ankaralıyı nasıl atlarız al bakalım bu çiçeklerde benden sanahayırlı haberlerle gel doktordan
Canım yaa, yine mi başladı. Ama geçer seninki merak etme. O bulantı bu öğleye kadar biter, bak rumuz dediydi dersin
Ya niye bizde kanamalı alan oluşuyor? yani neden kaynaklanıyor. Vücut mu yapıyor, biz mi zorladık? Sebebi ne acaba?
valla bacım bildiğim kadarıyla kese biraz rahimden ayrılınca olşuypr kanama alanı...ve o kanama alanı büyürse giderken bebeğide alıp götürmesinden korkuyor doktorla...allaha emanet
açmısın bişiler ye öyle çık
bu sefer dedim normal hamileler gibi ayda 1 gidicem diye....c.tesi kontrolüm var ama dayanamadım bahene ettim geçen hafta devlet hastanesi de tahlil verme bahensiyle gittim ama noldu kadın bakmadı usg ye yaaaa 3 lü teste bakıcaz dedi gün verdi(((....ben varya 9 doğurdum ....3 hafta 3 yıl gibi geçti hatta geçmedi c.tesiye saat sayıyorum
Bende iştahın i si yok kahvaltıyı yapmam 9 1o u buluyor en erken oda zoraki yiyorum, şöyle iştahla hiç bir şey yiyemiyorum iştah açıcı bişeylermi istesem acaba doktordan?
çokk pis alındım bak şimdiankara denmiş, papatyalar verilmiş ama bizim esamemiz okunmuyor
Günaydın annelerrr.... Dün yine bomba bir gün yaşadım arkadaşlar... Saat 10 gibi wc ye gittim elimi yıkadım çıktım... 2 saniye sonra luk diye birşey kaydı benden...hemen geri döndüm bir parça ama hatrı sayılır bir parça ödüm patladı zaten kanamam devam ediyordu..dr aradım hemen gel dedi...velhasıl hemen usg ile baktı...sıpa el kol sallıyor keyfi yerinde kalp atışı normal rahim ağzın kapalı dedi...ama kanama devam ettiği için alttan bakıcaz dedi...neyse en küçük spekulumla baktı çok şükür o da temiz çıktı içerisi normalmiş polip yokmuş bir kızarıklık var dedi...fitil verdi bu kanamayıda kesecektir dedi...ayyy işte böylee bunada şükür dedim...bu kız doğana kadar beni götürmezse iyiyidir... :))) allahım hepimizin bebişlerine sağlık versin benim sıpamada...
Günaydın güzeller...
İki gündür iyi hissediyordum kendimi, dün ve bugün işe servisle geleyim dedim. kayınpederime zahmet veriyorum artık, bulantım geçti ben giderim dedim. dün gayet güzel geldim, bugün servisin içini poğaça, börek, simit kokusu doldurmuşlariçim dışıma çıktı gelene kadar. feci bir bulantım var şimdi, bi şey de diyemedim, insanlar kahvaltı yapacak ama niye alldınıızz:84: diye haykırasım geldi çok zor geldim. bugünüm bulantısız geçemeyecek bu durumda leynacım yine de çok sağol.
ayyy edut yaa sorma eşimde alışmış gaz sancısı oluyo doktora gidelim diyo gece çok idrara çıkıyorum doktora gidelim diyo Allahtan tek dileğim bebeklerim sağ salim doğsun ve yaşasınlar onun o gözlerindeki sevinci ve heyecanı görmek bile bana yetiyo Allah korusun eğer bişey olursa çoookk yıkılırım büyük konuşmiyım ama Allah korusun hepimizinkini
canım geçmiş olsun kendine çok iyi bak yorma allahım yavrularımıızn acısını göstermez işşallahGünaydın annelerrr.... Dün yine bomba bir gün yaşadım arkadaşlar... Saat 10 gibi wc ye gittim elimi yıkadım çıktım... 2 saniye sonra luk diye birşey kaydı benden...hemen geri döndüm bir parça ama hatrı sayılır bir parça ödüm patladı zaten kanamam devam ediyordu..dr aradım hemen gel dedi...velhasıl hemen usg ile baktı...sıpa el kol sallıyor keyfi yerinde kalp atışı normal rahim ağzın kapalı dedi...ama kanama devam ettiği için alttan bakıcaz dedi...neyse en küçük spekulumla baktı çok şükür o da temiz çıktı içerisi normalmiş polip yokmuş bir kızarıklık var dedi...fitil verdi bu kanamayıda kesecektir dedi...ayyy işte böylee bunada şükür dedim...bu kız doğana kadar beni götürmezse iyiyidir... :))) allahım hepimizin bebişlerine sağlık versin benim sıpamada...
canım üşütmüşsündür belkim birde üstüne yatıncada oluyo sıcak tut kendini geçer yoksa geliyim ignemi yapıyım sana ben çok güzel hasta bakarım:94::94::94:gunaydın arkadaslar,dun geceden berıdır sag gogsumun altında nefes alırken bıcak saplıymıs gıbı bır acı var.. gece bıle gecmedı..sızce ne olabılır bana cok sıkıntı verıyor.
ah canım üzülme bbem al bunlar sana hediyem olsun bu eşinle senin için gelsin gelinlik damatlık özlemişindir o günleriçokk pis alındım bak şimdiankara denmiş, papatyalar verilmiş ama bizim esamemiz okunmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?