2011 Ekim Anneleri

yok valla....burdakiler denizi yok diye beğenmiyor...abicim girilmeyen denize denizmi derim...su akar deli bakar....özledim valla çokça

sagolasın canım inan sabah geliyorum..masamdayım akşama kadar servis kapıya kadar bırakıyor..hayırlısı artık..

işta bacım dediğim o galiba plesenta rahimden ayrılınca orda kanama oluyor...geçmişse o zaman korkma...diğer kanamalar herşeyden olabilir diyor doktor bazen hormondan bazen vajinal...takılmayın idyor

çokk pis alındım bak şimdi ankara denmiş, papatyalar verilmiş ama bizim esamemiz okunmuyor
dün de öylece çıktım, kimsecikler merak etmemiş ne oldu bu kıza diyeeee
ay kuzum benim hormonları tavan yaparmışta alınırmış bize sen hep gönlümüzdesin şekerim senin gibi has ankaralıyı nasıl atlarız al bakalım bu çiçeklerde benden sana hayırlı haberlerle gel doktordan

Son düzenleme:

açmısın bişiler ye öyle çık

Tamam affettim hadii inş canım, üçlü testimiz yapılcak bakalım ben çok korkmuyorum ama tabi içinde oluyor biraz insanın. Hayırlısı, dua edin çok çok. Evde işim var, kociş gelince de çıkarız heralde. Ben bi cee deyip kaçacaktım, canım papatya çekince kaldım bende sizi seviyorum
hoşş kalınnn:80:

Birkaç gündür iyiydim ama bugün o kokular yüzünden tekrar başladı ama şimdi sabaha kıyasla daha iyiyim Rumuzcum. İnşallah öğleye kalmadan biticek.
Canımcım sizin kanamaların, bizim bulantıların tek sorumlusu bu ufaklıklar. zamane çocukları cinn gibi, şimdiden parmağının ucunda oynatıyorlar bizi. kötü bi şey olacağı yok ancak uğraşıyorlar bizimle sıpalar :)

ayyy edut yaa sorma eşimde alışmış gaz sancısı oluyo doktora gidelim diyo gece çok idrara çıkıyorum doktora gidelim diyo Allahtan tek dileğim bebeklerim sağ salim doğsun ve yaşasınlar onun o gözlerindeki sevinci ve heyecanı görmek bile bana yetiyo Allah korusun eğer bişey olursa çoookk yıkılırım büyük konuşmiyım ama Allah korusun hepimizinkini

Bende iştahın i si yok kahvaltıyı yapmam 9 1o u buluyor en erken oda zoraki yiyorum, şöyle iştahla hiç bir şey yiyemiyorum iştah açıcı bişeylermi istesem acaba doktordan?

Hala mı yook ama artık daha dikkatli beslenmen lazım hanzade. birkaç gün var sanırım aramızda, bebişler bizim yediklerimizden beslenmeye başladı. mide bulantın yoksa kendini yemeye zorla istersen.hiç yiyemiyorsan, şurupların faydası olur belki.
9'a, 10'a kadar bir şey yemezsem düşüp bayılırım ben, başım dönüyor, gözüm kararıyor. hatta kahvaltıdan önce, kahvaltıyı hazırlarken bir tane kesme şeker atıyorum ağzıma.

çokk pis alındım bak şimdi ankara denmiş, papatyalar verilmiş ama bizim esamemiz okunmuyor

sen de bizi bırakıp taa oralara gitmeseydin naapalım hıhh şaka şaka bir ankaralı namık, bir seni bilirim ben ankaralı olarak canım benim darılma sen.
kuzum sen dün çıkıp dinlenicem dedin, yorgunsun sandım ben. hayırdır kötü bir şey mi oldu??

Günaydınnnnn güzeller. Herkes çiçeklerini aldı bende isterim

Geçmiş olsun canım. Allah bir daha yaşatmasın o korkuyu inşallah. Kızın pek nazlı olcak sankim

Benimde bazen başıma geliyor milletin kafasına sopayla vurasım geliyor Ama ben hamile değilken bile kimse rahatsız olmasın die kokan yiyecek taşımazdım araçlarda.

günaydın kızlar bende yen kalkımsabah sabah baya konuşmuşunuz yahubende cumartesi bebeğimi görücem inş bizim yaramaz gösterir cinsiyetini..

kızım benim kocamda tam tersi o kadar rahatki:))

canım geçmiş olsun kendine çok iyi bak yorma allahım yavrularımıızn acısını göstermez işşallah sizde benim gibi bebeginizin kalp atışlarını duydunuzmu çok merak ettimallahım o nasıl güzel bir ses yaradan herkeze o sesi duymayı nasip etsin işşallah böyle yavrumun sesini duydum kim bilir doguncada duyunca halimi siz düşünün
gunaydın arkadaslar,dun geceden berıdır sag gogsumun altında nefes alırken bıcak saplıymıs gıbı bır acı var.. gece bıle gecmedı..sızce ne olabılır bana cok sıkıntı verıyor.
canım üşütmüşsündür belkim birde üstüne yatıncada oluyo sıcak tut kendini geçer yoksa geliyim ignemi yapıyım sana ben çok güzel hasta bakarım:94::94::94:
ah canım üzülme bbem al bunlar sana hediyem olsun bu eşinle senin için gelsin gelinlik damatlık özlemişindir o günleri:123::123: buda şirinmi şirin yavruna gelsin hadi kıyak geçiyim buda sana olsun:131::131::125::125:hediyelerin hepsi senin olsun bebem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…