kardelen53
zaya
yslzytn
duygu7785
seyma4
eyt
denisss_ruj
fatosersin
rumuz17
present78
günaydın canlarım kesme şekerimle biz geldik teyzeleri keyifler nasılbugün babamız evde mutfatta kahvaltı hazırlıyo bu saate aç kaldık
canım canın acıdımı barigünaydınlar hepinize.sayfa hep hata veriyooo düşüyorum sürekli.nette bi sorun var sanırım
hoşgeldiniz şekerlikler
Oh keyif sizin keyfiniz tadını çıkarın
kardelen53
zaya
yslzytn
duygu7785
seyma4
eyt
denisss_ruj
fatosersin
rumuz17
present78
günaydın canlarım kesme şekerimle biz geldik teyzeleri keyifler nasılbugün babamız evde mutfatta kahvaltı hazırlıyo bu saate aç kaldık
kardelen53
zaya
yslzytn
duygu7785
seyma4
eyt
denisss_ruj
fatosersin
rumuz17
present78
hoşgeldiniz şekerlikler
Oh keyif sizin keyfiniz tadını çıkarın
canım benim eşim 3 erkek kardeş anneleri kız gibi yetiştirmiş elinden her iş gelir anlıcagınGünaydınnnnnn
Allahım benim kocamada biraz bu tür marifetler ver Hayatımda gördüğüm en beceriksiz adam ya da evde eşek kadar kızı olduğu halde kalkıp bulaşıkları yıkayan bi babadan sonra bana öyle geliyo
Günaydın canım. Afiyet olsun size
canım canın acıdımı baridünde bana oldu bebem burdan galiba çok kişi giriyoya bize dayanamıyo site
Kalp kalbe karşıymış vallahi şimdi sana laf atıcaktımnasılsın bebem yavrun ne yapıyo annesi benimki vallahi ben burdayım diyoda kimse inanmıyo neymiş çok küçükmüş bana öyle geliyomuş Kahvaltı hazırlanan kadar senden 4 tane zeytin alabilirmiyim çok severimde
İnşallah herşey yolunda gider bu sefer Yüzün hepppppp gülsün ağlarsanda sebebi bebişini sağ salim kucağına aldığın zaman mutluluktan olsuncanım benim eşim 3 erkek kardeş anneleri kız gibi yetiştirmiş elinden her iş gelir anlıcagınallah razı olsun 2 kayıbımız varya ondan üstüme titriyo dünde doktor hastanede dedi dikişi yapıcaz ama dedi pazartesi rahim 2santime kadar açık kısalıkta var deyince bir anne bebegiyle ilgileniyoya öyle ilgileniyo allah razı olsun bebege bir şey olursa halimi bilidigi için dikkat ediyo haliyle 2 oglumuda kaybettim acıısnı biliyo yani işin garibi dün dikişe gittigimde oglumu dogurdugum yatak şansıma düştü aynı oda aynı yer ve aynı gün canım çok acıdı ah yavrum dedim abini burda dogurdum kaybettim sanada şimdi burda hayat vericekler deyip çok agladım tek istedigim yaradan beni evlatlarımla imtaan etmesin işşallah çünkü yarı yola gelipte ellerin boş çıkması ne kadar kötü ben bilirim
beni bugün çok güldürdün yaradanda seni güldürsün hemi
size canım feda istediğiniz kadar yeyin canım benii
Yavru iyidir inşallah cumartesiye randevulaştık yakışıklıylaGörücez inşallah karnımda bazen bir sertlik hissediyorum sanırım oğlum
Canım yakında dahada büyüyen göbeğini inanmayanlarn gözüne sokarsın
canım snin avatarına bayılıyorum ya bazen izledigim oluyo gülüyorum çok şekerler ya
İnşallah herşey yolunda gider bu sefer Yüzün hepppppp gülsün ağlarsanda sebebi bebişini sağ salim kucağına aldığın zaman mutluluktan olsun
enerji veriyor banada o zibidiler
Ne mutlu bana avatarım senin gülmeni sağlıyorsa
rumuz17 se nasılsın bebem keyifler nasıl
canım benim içimdede erkek geçiyo erken kıpırdadı 2 yavruma hamile kaldım tecrübeliyim anlıcagın işşallah yavrumu layıkıyla taşırıminan emekliye emekliye yürüyorum her şeyim agır çekim sizlerede yatagın ucunda yatıyorum klevyeyi önüme aldım öyle yazıyorum biraz zor oluyoda allahtan elim hızlı eşim geçen size laf yetiştiriyorum hay maşşallah seni dedi sekreter olarak alsınlar dedi bende yok davalara giricem dedim orda yazarım hayret ediyo ellerin çok hızlı sayamıyoprum diyor parmaklarını kızkandı beni bu arada zeytincim azad üstüne limon ve zeytin yagı sıkabilirmiyim pek güzel oluyoda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?