2011 Ekim Anneleri

kardelen53
zaya
yslzytn
duygu7785
seyma4
eyt
denisss_ruj
fatosersin
rumuz17
present78
günaydın canlarım kesme şekerimle biz geldik teyzeleri keyifler nasıl bugün babamız evde mutfatta kahvaltı hazırlıyo bu saate aç kaldık

hoşgeldiniz şekerlikler
Oh keyif sizin keyfiniz tadını çıkarın

günaydınlar hepinize.sayfa hep hata veriyooo düşüyorum sürekli.nette bi sorun var sanırım
canım canın acıdımı bari dünde bana oldu bebem burdan galiba çok kişi giriyoya bize dayanamıyo site
hoşgeldiniz şekerlikler
Oh keyif sizin keyfiniz tadını çıkarın

kalp kalbe karşıymış vallahi şimdi sana laf atıcaktımnasılsın bebem yavrun ne yapıyo annesi benimki vallahi ben burdayım diyoda kimse inanmıyo neymiş çok küçükmüş bana öyle geliyomuş kahvaltı hazırlanan kadar senden 4 tane zeytin alabilirmiyim çok severimde

Günaydınnnnnn
Allahım benim kocamada biraz bu tür marifetler ver Hayatımda gördüğüm en beceriksiz adam ya da evde eşek kadar kızı olduğu halde kalkıp bulaşıkları yıkayan bi babadan sonra bana öyle geliyo

canım benim eşim 3 erkek kardeş anneleri kız gibi yetiştirmiş elinden her iş gelir anlıcagın allah razı olsun 2 kayıbımız varya ondan üstüme titriyo dünde doktor hastanede dedi dikişi yapıcaz ama dedi pazartesi rahim 2santime kadar açık kısalıkta var deyince bir anne bebegiyle ilgileniyoya öyle ilgileniyo allah razı olsun bebege bir şey olursa halimi bilidigi için dikkat ediyo haliyle2 oglumuda kaybettim acıısnı biliyo yani işin garibi dün dikişe gittigimde oglumu dogurdugum yatak şansıma düştü aynı oda aynı yer ve aynı gün canım çok acıdı ah yavrum dedim abini burda dogurdum kaybettim sanada şimdi burda hayat vericekler deyip çok agladım tek istedigim yaradan beni evlatlarımla imtaan etmesin işşallah çünkü yarı yola gelipte ellerin boş çıkması ne kadar kötü ben bilirim

beni bugün çok güldürdün yaradanda seni güldürsün hemi
Günaydın canım. Afiyet olsun size

gelin beraber olsun şimdi yazardımda menüyü canınız çekmesin iyiki aşçılık belgesi var benimkinin istese her işe girerde istemiyor şimdi başka iş yapıyo işimede gelmiyo degil he o benim aşçım yaradan sizlerede böyel eş nasip ets,n becerik versin yaradan eline

size canım feda istediğiniz kadar yeyin canım benii
Yavru iyidir inşallah cumartesiye randevulaştık yakışıklıyla Görücez inşallah karnımda bazen bir sertlik hissediyorum sanırım oğlum
Canım yakında dahada büyüyen göbeğini inanmayanlarn gözüne sokarsın

İnşallah herşey yolunda gider bu sefer Yüzün hepppppp gülsün ağlarsanda sebebi bebişini sağ salim kucağına aldığın zaman mutluluktan olsun

canım benim içimdede erkek geçiyo erken kıpırdadı 2 yavruma hamile kaldım tecrübeliyim anlıcagın işşallah yavrumu layıkıyla taşırım inan emekliye emekliye yürüyorum her şeyim agır çekim sizlerede yatagın ucunda yatıyorum klevyeyi önüme aldım öyle yazıyorum biraz zor oluyoda allahtan elim hızlı eşim geçen size laf yetiştiriyorum hay maşşallah seni dedi sekreter olarak alsınlar dedi bende yok davalara giricem dedim orda yazarım hayret ediyo ellerin çok hızlı sayamıyoprum diyor parmaklarını kızkandı beni bu arada zeytincim azad üstüne limon ve zeytin yagı sıkabilirmiyimpek güzel oluyoda

İnşallah herşey yolunda gider bu sefer Yüzün hepppppp gülsün ağlarsanda sebebi bebişini sağ salim kucağına aldığın zaman mutluluktan olsun

allah razı olsun kardeşim işşallah hep beraber dikişi atıcaklarmış ilaçlarım degişicek işin kötüsü çok çarpıntı yapıyo ilaçlar ne yapcem bilmiyorumama yavrum için dayanmam lazım zaten panik atak hastasıyım artık ortaya horon teperiz korkudan içinizde benim gibi olan varmı:18::18::18:

enerji veriyor banada o zibidiler
Ne mutlu bana avatarım senin gülmeni sağlıyorsa

canım oglan bitiriyo beni geçen gülüyorum eşim merak etti neye gülüyosun diye gösterince çok şekermiş bunlar dediay ne şirinler vallahi yanımda olsa öpecemde yoklar

rumuz17 se nasılsın bebem keyifler nasıl

oooo Paşamda teşrif etmiş, hoşgelmiş. iyiyim şükür paşam. Seninde keyif yerinde bakıyorum. Bir de paşam artık şu karamsarlıktan kurtulalım. Geçenlerde espresso ile yazışmıştık. Bana "Korkularımı çağırdığımı, iyi düşünürsem iyi şeyler olacağını söyledi". Düşündüm, hak verdim. Artık güzel şeyler düşünmeye çalışıyorum hep. Sende öyle yap. Bu sefer hiçbişi olmucak de.

sen öyle hissediyosan erkektir annesi
Her şartta her koşulda yazarım diyosun bravo bi kupada benden azmine
Sen endişelenme paşam layıkıla taşıyorsun zatn yavrunu Için rahat olsun yavrunda annesinin bu kadar cefa çekmesine karşılık aslanlar gibi sağlıkla gelecek annesiyle babasıyla beraber sefa çekeceksiniz
Ye beni paşam hertürlü

Dün gece ilk gördüğüm rüyamda hamile bi arkadaşımın düşük yaptığı haberini aldım ikinci rüyamdada kahvaltı hazırlarken kocamın geldiği gördüm
Sabah kahvaltı hazırlarken kendime kocam geldi daha sonrada annemi aradım arkadaşımın kanaması olduğunu ama bebeğinin iyi olduğu öğrendim
Dizi film gibi rüyalar görmeye başladım Bu gecede kontrole gidiyorum doktora 4ayım dolmuş daha ama doğum başlamış doğuruyorum kızım oluyo nasıl mutlu oluyorum kocam yanımda yok arıyorum kızımız oldu dimi hissettim ben doğum yaptığını diyo Bu arada normal doğum yapıyorum 2dakkada ama nasıl yaptığımı hatırlamıyorum kendi kendime güzel olan şeyleri niye hatırlamıyorum unutuyorum felan diyodum ama çok mutluydummmmmmmm
Rüyada anne olmak bu kadar güzelse gerçeği allah bilir nasıl bi mutluluktur

kızlarr dün gece sırt üstü yatmıycam diye resmen bi savaş verdimm ( bütün gece bir sola bir sağa döndüm durdum, sabah uyandığımda boynumun sol tarafı tutulmuştu. ıhhh daha 5 aydan fazla var sırt üstü yatmam içinnnn napçammm bilmemmm :18::18::18:

1.Rumuz : 2,5 kilo (iştah normal)
2.Usluem : 1,5 kilo (İştah açılmadı)
3.Deniss : 3 kilo (İştah iyi)
4.Sibel : kullanmıyor
5.Melss : 4 Kilo
6.Tancredi : 2 Kilo
7.Cturnix : -2 kilo
8.Ealtinn : 2 kilo(İştah az)
9.Kardelen : 4 kilo
10.Edut : 4 kilo
11.Aheste : 0,5 kilo
12.Ttuba : 3 kilo
13.Eslem : -1,6 kilo
14.Nejla_nemus : 0 kilo
15.Mariecurie : 3 kilo (iştah iyi)
16.Cakire : 0,5 kilo
17.Espresso : 0 kilo
18.Fotosersin : 0 kilo (iştah normal)
19.Eyt : -5 kilo
20.Yşlzytn : 0,4 kilo
21.Miranda : -5 kilo
22. Elisaist : 3 Kilo (iştah iyi)
23.Duygu7785 : 3 kilo
24.İremGüzüm : 3 kilo
25.Meral_16 : -2 kilo

Arkadaşlar, kilosunu söyleyipte yazmadığım varsa özür olsun. Söyleyin yazarım.
NOT : Duygu, irem ve elisaist sizleri seviyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…