kızlarr dün gece sırt üstü yatmıycam diye resmen bi savaş verdimm( bütün gece bir sola bir sağa döndüm durdum, sabah uyandığımda boynumun sol tarafı tutulmuştu. ıhhh daha 5 aydan fazla var sırt üstü yatmam içinnnn napçammm bilmemmm :18::18::18:
1.Rumuz : 2,5 kilo (iştah normal)
2.Usluem : 1,5 kilo (İştah açılmadı)
3.Deniss : 3 kilo (İştah iyi)
4.Sibel : kullanmıyor
5.Melss : 4 Kilo
6.Tancredi : 2 Kilo
7.Cturnix : -2 kilo
8.Ealtinn : 2 kilo(İştah az)
9.Kardelen : 4 kilo
10.Edut : 4 kilo
11.Aheste : 0,5 kilo
12.Ttuba : 3 kilo
13.Eslem : -1,6 kilo
14.Nejla_nemus : 0 kilo
15.Mariecurie : 3 kilo (iştah iyi)
16.Cakire : 0,5 kilo
17.Espresso : 0 kilo
18.Fotosersin : 0 kilo (iştah normal)
19.Eyt : -5 kilo
20.Yşlzytn : 0,4 kilo
21.Miranda : -5 kilo
22. Elisaist : 3 Kilo (iştah iyi)
23.Duygu7785 : 3 kilo
24.İremGüzüm : 3 kilo
25.Meral_16 : -2 kilo
Arkadaşlar, kilosunu söyleyipte yazmadığım varsa özür olsun. Söyleyin yazarım.
NOT : Duygu, irem ve elisaist sizleri seviyorummm
oooo Paşamda teşrif etmiş, hoşgelmiş. iyiyim şükür paşam. Seninde keyif yerinde bakıyorum. Bir de paşam artık şu karamsarlıktan kurtulalım. Geçenlerde espresso ile yazışmıştık. Bana "Korkularımı çağırdığımı, iyi düşünürsem iyi şeyler olacağını söyledi". Düşündüm, hak verdim. Artık güzel şeyler düşünmeye çalışıyorum hep. Sende öyle yap. Bu sefer hiçbişi olmucak de.
canım benim içimdede erkek geçiyo erken kıpırdadı 2 yavruma hamile kaldım tecrübeliyim anlıcagın işşallah yavrumu layıkıyla taşırıminan emekliye emekliye yürüyorum her şeyim agır çekim sizlerede yatagın ucunda yatıyorum klevyeyi önüme aldım öyle yazıyorum biraz zor oluyoda allahtan elim hızlı eşim geçen size laf yetiştiriyorum hay maşşallah seni dedi sekreter olarak alsınlar dedi bende yok davalara giricem dedim orda yazarım hayret ediyo ellerin çok hızlı sayamıyoprum diyor parmaklarını kızkandı beni bu arada zeytincim azad üstüne limon ve zeytin yagı sıkabilirmiyim pek güzel oluyoda
Aynennn Ben hep sırt üstü yatarım bacaklarımı uzatırım kollarımıda karyolanın başına dayarım gererim kendimi yatarken Kurulu saat gibi oldum ama sırt üstü dönünce hemen uyanıp dönüyorum ama gecede çok uyanıyorum zaten gerilince kasığıma sızı giriyo hemen
Bacağımın arasına yastık koymayıda denedim ama sabah kalkınca yastığı yerde buluyorum
Dün gece ilk gördüğüm rüyamda hamile bi arkadaşımın düşük yaptığı haberini aldım ikinci rüyamdada kahvaltı hazırlarken kocamın geldiği gördüm
Sabah kahvaltı hazırlarken kendime kocam geldi daha sonrada annemi aradım arkadaşımın kanaması olduğunu ama bebeğinin iyi olduğu öğrendim
Dizi film gibi rüyalar görmeye başladım Bu gecede kontrole gidiyorum doktora 4ayım dolmuş daha ama doğum başlamış doğuruyorum kızım oluyo nasıl mutlu oluyorum kocam yanımda yok arıyorum kızımız oldu dimi hissettim ben doğum yaptığını diyo Bu arada normal doğum yapıyorum 2dakkada ama nasıl yaptığımı hatırlamıyorum kendi kendime güzel olan şeyleri niye hatırlamıyorum unutuyorum felan diyodum ama çok mutluydummmmmmmm
Rüyada anne olmak bu kadar güzelse gerçeği allah bilir nasıl bi mutluluktur
Aynennn Ben hep sırt üstü yatarım bacaklarımı uzatırım kollarımıda karyolanın başına dayarım gererim kendimi yatarken Kurulu saat gibi oldum ama sırt üstü dönünce hemen uyanıp dönüyorum ama gecede çok uyanıyorum zaten gerilince kasığıma sızı giriyo hemen
Bacağımın arasına yastık koymayıda denedim ama sabah kalkınca yastığı yerde buluyorum
Bende doktor kız dediği halde hala kızım olucağını benimseyemedim çünkü kocam hala erkek olucak diyo acaba kız doğarsa oğlum diye severmi kızıcanımm benim bencede artık iyi şeyler düşünmelisin. inanıyorum ki busefer bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alıcaksın, inşallah dikişlerin atıldıktan sonra rahatlıycaksın ve bu düşüncelerden uzaklaşıcaksın. buarada benim ilk hamileliğim ve sağolsun eşimin çin takviminde erkek bebeğimiz olucak diye milyonkere söylemesinden olucakki hiç bir şey hissedemiyorum. artık banada erkekmiş gibi gelmeye başladı aslında kız yada erkek benim içinde eşim içinde farketmiyor ama nedense erkekler içten içe erkek olsunda istiyorlar galiba :))
Yaaa kızlar benim sonum vahim ya sağ tarafıma yatınca yada sırtüstü yatınca uyuyabiliyorum. Dün burada okuduklarımdan sonra inat ettim sola yatıcam diye. Kabus gördüm bağırarak uyanmışım gece 2 de eşimde salondaydı koştu geldi. Göndermedim bidaha salona korkudan ama rahat 6-7 kere uyandım yani anlıyacağınız hiç bişi anlamadım uykudan. Ne yapıcam bilmiyorum okumadanda yatmam ama:26:
Hayırdır inşallah diyelim. Arkadaşına da tez zamanda şifa versin Rabbim.
Bende 8. haftada ilk kanamamı yaşadığımda hastane odasında bir rüya görmüştüm. Odada şeffaf bi bebek beşiği vardı, uyumadan önce ona bakıp ağlamıştım. Rüyamda kocaman bir bebeği getirip o beşiğe koyuyorlardı. Bende iyi ya 2 ayda bebek doğacak kıvama gelmiş diye bir an seviniyodum. Sonra bebek 2 ayda olmaz, bunlar başkasının çocuğunu bana kakalıyorlar diye düşünüyordum ki uyandımUyandığımda hemen yanıbaşımdaki beşiğe baktım. Biraz korkmuştum ne yalan söyleyeyim. Ama Eşime anlatınca o pek bi gülmüştü.
En sıkıntısız yatan benim heralde topikte
Bekarken bile yastığım vardı evlenincede terk etmedim hatta eşim yadırgamıştı başlardaO kadar alışmışımki sabah koyduğum yerde duruyor dönsemde beraber dönüyoruuz
Sağıma ve yüzüstü yatamam hayatta sırt üstü belki 10 dk genelde hep sol tarafıma atarım dilerim sizde hemencecik alışırsınızda deliksiz uykular çekersiniz
En sıkıntısız yatan benim heralde topikte
Bekarken bile yastığım vardı evlenincede terk etmedim hatta eşim yadırgamıştı başlardaO kadar alışmışımki sabah koyduğum yerde duruyor dönsemde beraber dönüyoruuz
Sağıma ve yüzüstü yatamam hayatta sırt üstü belki 10 dk genelde hep sol tarafıma atarım dilerim sizde hemencecik alışırsınızda deliksiz uykular çekersiniz
oooo Paşamda teşrif etmiş, hoşgelmiş. iyiyim şükür paşam. Seninde keyif yerinde bakıyorum. Bir de paşam artık şu karamsarlıktan kurtulalım. Geçenlerde espresso ile yazışmıştık. Bana "Korkularımı çağırdığımı, iyi düşünürsem iyi şeyler olacağını söyledi". Düşündüm, hak verdim. Artık güzel şeyler düşünmeye çalışıyorum hep. Sende öyle yap. Bu sefer hiçbişi olmucak de.
yicem seni hertürlü bebem birazdansen öyle hissediyosan erkektir annesi
Her şartta her koşulda yazarım diyosun bravo bi kupada benden azmine
Sen endişelenme paşam layıkıla taşıyorsun zatn yavrunuIçin rahat olsun yavrunda annesinin bu kadar cefa çekmesine karşılık aslanlar gibi sağlıkla gelecek annesiyle babasıyla beraber sefa çekeceksiniz
Ye beni paşam hertürlü
canım dogum yapmak imanın kuvvetlenmesine delaletirDün gece ilk gördüğüm rüyamda hamile bi arkadaşımın düşük yaptığı haberini aldım ikinci rüyamdada kahvaltı hazırlarken kocamın geldiği gördüm
Sabah kahvaltı hazırlarken kendime kocam geldi daha sonrada annemi aradım arkadaşımın kanaması olduğunu ama bebeğinin iyi olduğu öğrendim
Dizi film gibi rüyalar görmeye başladım Bu gecede kontrole gidiyorum doktora 4ayım dolmuş daha ama doğum başlamış doğuruyorum kızım oluyo nasıl mutlu oluyorum kocam yanımda yok arıyorum kızımız oldu dimi hissettim ben doğum yaptığını diyo Bu arada normal doğum yapıyorum 2dakkada ama nasıl yaptığımı hatırlamıyorum kendi kendime güzel olan şeyleri niye hatırlamıyorum unutuyorum felan diyodum ama çok mutluydummmmmmmm
Rüyada anne olmak bu kadar güzelse gerçeği allah bilir nasıl bi mutluluktur
canım arkana pinpon topu takkızlarr dün gece sırt üstü yatmıycam diye resmen bi savaş verdimm( bütün gece bir sola bir sağa döndüm durdum, sabah uyandığımda boynumun sol tarafı tutulmuştu. ıhhh daha 5 aydan fazla var sırt üstü yatmam içinnnn napçammm bilmemmm :18::18::18:
benim1.Rumuz : 2,5 kilo (iştah normal)
2.Usluem : 1,5 kilo (İştah açılmadı)
3.Deniss : 3 kilo (İştah iyi)
4.Sibel : kullanmıyor
5.Melss : 4 Kilo
6.Tancredi : 2 Kilo
7.Cturnix : -2 kilo
8.Ealtinn : 2 kilo(İştah az)
9.Kardelen : 4 kilo
10.Edut : 4 kilo
11.Aheste : 0,5 kilo
12.Ttuba : 3 kilo
13.Eslem : -1,6 kilo
14.Nejla_nemus : 0 kilo
15.Mariecurie : 3 kilo (iştah iyi)
16.Cakire : 0,5 kilo
17.Espresso : 0 kilo
18.Fotosersin : 0 kilo (iştah normal)
19.Eyt : -5 kilo
20.Yşlzytn : 0,4 kilo
21.Miranda : -5 kilo
22. Elisaist : 3 Kilo (iştah iyi)
23.Duygu7785 : 3 kilo
24.İremGüzüm : 3 kilo
25.Meral_16 : -2 kilo
Arkadaşlar, kilosunu söyleyipte yazmadığım varsa özür olsun. Söyleyin yazarım.
NOT : Duygu, irem ve elisaist sizleri seviyorummm
canım yaradan ne verirse ona kabulüz degilmi yeterki saglıklı saatli olsuncanımm benim bencede artık iyi şeyler düşünmelisin. inanıyorum ki busefer bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alıcaksın, inşallah dikişlerin atıldıktan sonra rahatlıycaksın ve bu düşüncelerden uzaklaşıcaksın. buarada benim ilk hamileliğim ve sağolsun eşimin çin takviminde erkek bebeğimiz olucak diye milyonkere söylemesinden olucakki hiç bir şey hissedemiyorum. artık banada erkekmiş gibi gelmeye başladı aslında kız yada erkek benim içinde eşim içinde farketmiyor ama nedense erkekler içten içe erkek olsunda istiyorlar galiba :))
sormaaa ben nezaman bacağımın arasına yastık koysam yastık sabah eşimin yüzünde oluyor
ama yinede sırt üstü yatma konusunda bebek rahatsız olmaya başladığında sırt üstü yatmamamız gerektiğini düşünüyorum haftaya bugün cinsiyet öğrenmeye gidicez ozaman doktoruma bunu sorucam eğer oda yasak derse napalımmmm kurabiyem için sola yatmayada alışıcam artıkk
Valla burda bende pek bi güldüm özelliklede 2 ayda doğucak kıvama gelmesine
maşallah sana ve oğluşana
bize kaç seansta bacak arasında yastıkla uyumayı öğretirsiniz hocam çok terbiyeli ve azimli öğrencileriz sizi hiç üzmeyiz
Kızlar ben dün 2 taşın arasında dr saç boyasını sordum...bitkisel ve 15 dakikalıklar var dedi onunla boyatabilirmişim...sabahta topikte bahsi geçiyordu...şu 16 haftaya girsek öylemi yaptırsam acaba ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?