2011 Ekim Anneleri

Aynennn Ben hep sırt üstü yatarım bacaklarımı uzatırım kollarımıda karyolanın başına dayarım gererim kendimi yatarken Kurulu saat gibi oldum ama sırt üstü dönünce hemen uyanıp dönüyorum ama gecede çok uyanıyorum zaten gerilince kasığıma sızı giriyo hemen
Bacağımın arasına yastık koymayıda denedim ama sabah kalkınca yastığı yerde buluyorum

Hislerin tek taraflı değil bende seni seviyorummmmmmmm

evet canım bu sefer olucak bak facede bir şey paylaştım arkadaşlarımla yazıyım buraya

allahım çok şükür 3 aylık olduk kaldı 6 ay bu sefer oldu olucak başarıcan başarmalıyım içimden bir ses oldu bu kerez diyor işşllah içimdeki ses bana yalan söylemiyo erkek kardeşim geldi merak etmiş beni ablasının gülü artık karamsarsızlık yok bebem işşallah bu sefer dogumlarımız yaklaştıkça birbirimize anlatıcaz birde bakmışsınınz bizim bebelrele buluşmusuz

canımm benim bencede artık iyi şeyler düşünmelisin. inanıyorum ki busefer bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alıcaksın, inşallah dikişlerin atıldıktan sonra rahatlıycaksın ve bu düşüncelerden uzaklaşıcaksın. buarada benim ilk hamileliğim ve sağolsun eşimin çin takviminde erkek bebeğimiz olucak diye milyonkere söylemesinden olucakki hiç bir şey hissedemiyorum. artık banada erkekmiş gibi gelmeye başladı aslında kız yada erkek benim içinde eşim içinde farketmiyor ama nedense erkekler içten içe erkek olsunda istiyorlar galiba :))

Yaaa kızlar benim sonum vahim ya sağ tarafıma yatınca yada sırtüstü yatınca uyuyabiliyorum. Dün burada okuduklarımdan sonra inat ettim sola yatıcam diye. Kabus gördüm bağırarak uyanmışım gece 2 de eşimde salondaydı koştu geldi. Göndermedim bidaha salona korkudan ama rahat 6-7 kere uyandım yani anlıyacağınız hiç bişi anlamadım uykudan. Ne yapıcam bilmiyorum okumadanda yatmam ama:26:

Ziyaretçiler bizim bu sevgi mesajlarını görünce nazar değdirmesin bize
Kızlar tüm topiği popolarını kaşımaya davet ediyorum

Hayırdır inşallah diyelim. Arkadaşına da tez zamanda şifa versin Rabbim.
Bende 8. haftada ilk kanamamı yaşadığımda hastane odasında bir rüya görmüştüm. Odada şeffaf bi bebek beşiği vardı, uyumadan önce ona bakıp ağlamıştım. Rüyamda kocaman bir bebeği getirip o beşiğe koyuyorlardı. Bende iyi ya 2 ayda bebek doğacak kıvama gelmiş diye bir an seviniyodum. Sonra bebek 2 ayda olmaz, bunlar başkasının çocuğunu bana kakalıyorlar diye düşünüyordum ki uyandım Uyandığımda hemen yanıbaşımdaki beşiğe baktım. Biraz korkmuştum ne yalan söyleyeyim. Ama Eşime anlatınca o pek bi gülmüştü.

sormaaa ben nezaman bacağımın arasına yastık koysam yastık sabah eşimin yüzünde oluyor
ama yinede sırt üstü yatma konusunda bebek rahatsız olmaya başladığında sırt üstü yatmamamız gerektiğini düşünüyorum haftaya bugün cinsiyet öğrenmeye gidicez ozaman doktoruma bunu sorucam eğer oda yasak derse napalımmmm kurabiyem için sola yatmayada alışıcam artıkk

Son düzenleme:
Bende doktor kız dediği halde hala kızım olucağını benimseyemedim çünkü kocam hala erkek olucak diyo acaba kız doğarsa oğlum diye severmi kızı

Sol tarafına yatamıyosan sağ tarafına yat bari en azından sırt üstü yatmaktan iyidir Belki zamanla alışırsın
Benim sağ tarafımda kocam yatıyo ona sarılmak için sağa dönüyorum olmazsa yer değiştiricem onunla sarılma bahanesiyle sola dönmüş olurum sende bu şekilde dene belki işe yarar

Valla burda bende pek bi güldüm özelliklede 2 ayda doğucak kıvama gelmesine

En sıkıntısız yatan benim heralde topikte
Bekarken bile yastığım vardı evlenincede terk etmedim hatta eşim yadırgamıştı başlarda O kadar alışmışımki sabah koyduğum yerde duruyor dönsemde beraber dönüyoruuz
Sağıma ve yüzüstü yatamam hayatta sırt üstü belki 10 dk genelde hep sol tarafıma atarım dilerim sizde hemencecik alışırsınızda deliksiz uykular çekersiniz

Bence sen poponu kaşı ve her yerde söyleme nazar değecek yahuuuuu

Maşallah sana ve oğluşana
Bize kaç seansta bacak arasında yastıkla uyumayı öğretirsiniz hocam Çok terbiyeli ve azimli öğrencileriz sizi hiç üzmeyiz

Kızlar ben dün 2 taşın arasında dr saç boyasını sordum...bitkisel ve 15 dakikalıklar var dedi onunla boyatabilirmişim...sabahta topikte bahsi geçiyordu...şu 16 haftaya girsek öylemi yaptırsam acaba ???

utandım bak şimid sag ol bebem o senin güzelligin içimden geldi getir bakıyım nanagınıoh be pek dadluymuş
yicem seni hertürlü bebem birazdanallahım gönlümüzdeki muratları versin işşallah kızlar ya kafama bir şey takıldı beni aydınlatırdanız sevinicem dün hastanede bir bayan cardı ben 24 o 28 adet olmuş neyse benim bebegin boyu 70 lerde onunki 88 lerde acaba neden benimkinden uzun birde benden 4 gün küçük kafam karıştı benimkide bellli ama onunki kocaman maşşallah belli ne dersiniz onunki erkek benimki kızmı yoksa okadar erkek erkek diyom birde kız çıkyomuş kızım şimdiden özür dilerim seni erkek bildigim için dicem kız olursa
canım dogum yapmak imanın kuvvetlenmesine delaletirkızda sevinçli bir haber alıcagına delalettirgerçegini düşünemiyorum ben ya
canım arkana pinpon topu takinan işe yarıyomuş ama sırt üstü yatıyorum diceksen bacagını eşinin üstüne at inan çok işe yarıyo mesela ben yüz üstü çok yatıyorum ondan eşime yapışıyom oluyo bitiyo
benimaynı kilodayım ama 93 bu topigin en tombulu benim yaşasın kupa bende
canım yaradan ne verirse ona kabulüz degilmi yeterki saglıklı saatli olsun
gözümün önüne geldide
Valla burda bende pek bi güldüm özelliklede 2 ayda doğucak kıvama gelmesine

maşallah sana ve oğluşana
bize kaç seansta bacak arasında yastıkla uyumayı öğretirsiniz hocam çok terbiyeli ve azimli öğrencileriz sizi hiç üzmeyiz

teşekkür ederiz duygu teyzemiz
Benim ki çok küçüklükten kalma duygum annem ablamla beni orta okul zamanımıza kadar beraber yatırdı biz birbirimize sarılır üzerimize ayaklarımızı atardık Yataklarımız ayrılınca yastığa başladım bende halada bırakamadım mereti
Ama sende o azmi gördüm ben bence başarabilirsin bi gece yatıya beklerim kafi sonra yastıksız yatamassın

Kızlar ben dün 2 taşın arasında dr saç boyasını sordum...bitkisel ve 15 dakikalıklar var dedi onunla boyatabilirmişim...sabahta topikte bahsi geçiyordu...şu 16 haftaya girsek öylemi yaptırsam acaba ???

Hiç saç boyatmadım ihtiyaçda duymadım ama ihtiyaç duyucak kadar bi durumda olsam herhalde bitkisel olanlardan boyardım Sonuçda kendini o saçlarla gördükçe kötü ve mutsuz hissediyosan buda bebeği etkiler (Farklı bi bakış açısı sunayım dedim) acaba bitkisel boyamı yoksa mutsuz annemi bebeğe daha çok zarar verir??????

slm kızlar nasılsınız ben acayip bi durumdayım sanırım hormonlarım tavan yapmış durumda ota b...ka ağlayasım var 2 gündür ( dra gittim acayip sinirlerimi bozdu salaklar benim hastanemde renkli doppler yokmus önümüzdeki ay onu dısarda yaptıracakmısım bende dedimki gideyim devlet hastanesine muayene olurum drda beni yönlendirir randevum11 deydi 10 dak. gecikmeli gittim kapıda hademeden bozma bi yardımcı (insanları kınamıyorum yanlış anlasılmasın lütfen) surat bes karış azarlıyo beni dr seni yarım saat bekledide nerdesin sen sonra sordu neyin var niye geldin diye hamileyim dedim onun için geldim dediki dr yok seni bekledi bekledi gitti ben sana kan idrar tahlili yazayım sen onları yaptır diyo bana dedim ne için istiyosun hamilemiyim diye bakacakmıs salak ya yok ben hamile değilim zaten benim en büyük zevkim hastane hastane dolaşıp muayene olup hamileyim demek şöyle baştan aşağı süzdü beni karnımda pek yok ya söyle o zaman kaç kaftalıksın diyo dedim 16 bitiyo tamam ben tahili yazayım diyo hala dr da öğle tatilinden sonra 2 gibi gelecek ben oturup onu bekleyecekmişim istemiyorum muayene falan sil kaydımı dedim çıktım geldim sinirlerimi oynattlılar sabah sabah ya.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…