aynı beni anlatmışsın bebem alıntı bu arada yanlış olmuş en altaki işdare edin artıkEn sıkıntısız yatan benim heralde topikte
Bekarken bile yastığım vardı evlenincede terk etmedim hatta eşim yadırgamıştı başlardaO kadar alışmışımki sabah koyduğum yerde duruyor dönsemde beraber dönüyoruuz
Sağıma ve yüzüstü yatamam hayatta sırt üstü belki 10 dk genelde hep sol tarafıma atarım dilerim sizde hemencecik alışırsınızda deliksiz uykular çekersiniz
keşke poposunu kaşıyan bi ifade olsaydı ne sık kullanırdık
yorumların için çok teşekkür ederim canımmmcanım dogum yapmak imanın kuvvetlenmesine delaletirkızda sevinçli bir haber alıcagına delalettir gerçegini düşünemiyorum ben ya
slm kızlar nasılsınız ben acayip bi durumdayım sanırım hormonlarım tavan yapmış durumda ota b...ka ağlayasım var 2 gündür( dra gittim acayip sinirlerimi bozdu salaklar benim hastanemde renkli doppler yokmus önümüzdeki ay onu dısarda yaptıracakmısım bende dedimki gideyim devlet hastanesine muayene olurum drda beni yönlendirir randevum11 deydi 10 dak. gecikmeli gittim kapıda hademeden bozma bi yardımcı (insanları kınamıyorum yanlış anlasılmasın lütfen) surat bes karış azarlıyo beni dr seni yarım saat bekledide nerdesin sen sonra sordu neyin var niye geldin diye hamileyim dedim onun için geldim dediki dr yok seni bekledi bekledi gitti ben sana kan idrar tahlili yazayım sen onları yaptır diyo bana dedim ne için istiyosun hamilemiyim diye bakacakmıs salak ya yok ben hamile değilim zaten benim en büyük zevkim hastane hastane dolaşıp muayene olup hamileyim demek şöyle baştan aşağı süzdü beni karnımda pek yok ya söyle o zaman kaç kaftalıksın diyo dedim 16 bitiyo tamam ben tahili yazayım diyo hala dr da öğle tatilinden sonra 2 gibi gelecek ben oturup onu bekleyecekmişim istemiyorum muayene falan sil kaydımı dedim çıktım geldim sinirlerimi oynattlılar sabah sabah ya.....
Teyzoşlarrrr.... doktordan geldik bizde doktor amcamız %80 kızınız olacak dedi daha ilk defa tahminde bulundu aslında benimde aklımdan hep kız geçiyordu... ama ilk oldugu için sesimi çıkartmıyordum.... öğrendim çok mutlu olduk.... allahım saglıkla dogmasını kucagımıza almayıda hepimize nasip eder inşallah...
darısı sizlerin başına iyi haberlerini almaya....
kızlar malesef benim dikiş pazartesine kaldı coraspirin kullandıgımdan kanı sulandırdıgında dikişi pazartesine attılar haberiniz olsun en azından yavrumu gördüm kalp atıllarını duydum yatarak yazıyorum biraz dinleneyim bari ara sıra yazarım halim hiç bugün yok nedense halsizlik çokgüzel dilekleriniz için sag olun
arkadaşlar acil yorumlarınıza ihtiyacım var saçlar berbat halde beyazlar çıktı ben böyle 5 ay daha bekleyemiyicem galiba kına düşünüyorum kullanan varmı çevremdekiler yapma diyolar bebiş lekeli olurmuş aslında hiç inandırıcı gelmiyo ama içimde rahat etmiyo işte hadi kızlar bekliyorum cevapları
ayyy bebişime sinek benzetmesini yapan ikinci kişisin.
Anneme ultrason resminde keseyi gösterdim ''Bu ne be sinek b.ku kadar''dedi ama sinek b.kuna şimdiden yelekler patikler örmeye başladı
canım benim eşim 3 erkek kardeş anneleri kız gibi yetiştirmiş elinden her iş gelir anlıcagınallah razı olsun 2 kayıbımız varya ondan üstüme titriyo dünde doktor hastanede dedi dikişi yapıcaz ama dedi pazartesi rahim 2santime kadar açık kısalıkta var deyince bir anne bebegiyle ilgileniyoya öyle ilgileniyo allah razı olsun bebege bir şey olursa halimi bilidigi için dikkat ediyo haliyle 2 oglumuda kaybettim acıısnı biliyo yani işin garibi dün dikişe gittigimde oglumu dogurdugum yatak şansıma düştü aynı oda aynı yer ve aynı gün canım çok acıdı ah yavrum dedim abini burda dogurdum kaybettim sanada şimdi burda hayat vericekler deyip çok agladım tek istedigim yaradan beni evlatlarımla imtaan etmesin işşallah çünkü yarı yola gelipte ellerin boş çıkması ne kadar kötü ben bilirim
beni bugün çok güldürdün yaradanda seni güldürsün hemi
gelin beraber olsun şimdi yazardımda menüyü canınız çekmesin iyiki aşçılık belgesi var benimkinin istese her işe girerde istemiyor şimdi başka iş yapıyoişimede gelmiyo degil he o benim aşçım yaradan sizlerede böyel eş nasip ets,n becerik versin yaradan eline
Bizim topiğe yazıpda cevap alamamam çok anormal bi durum birimiz cevap vermese diğerimiz cevap verir Biz biraz geveze bi topiğiz ya bizimkilerin yada senin gözünden kaçmıştır belki cevap sayfalar çok çabuk ilerliyo Nerden bakılıyo diye sormuşsun ama neyi sorduğunu anlayamadımmerhaba bende yenıyım burda yazıyorum ama cevap alamıyorum nerden bakılıyo acaba bılgı verırsenız sevınırım.
merhaba bende 14 haftalık hamişim kızlar..Allah nasip ederse 2.olacak..31 yaşındayım ankarada oturuyorum..Oğlum 8 yaşında kardeşini dört gözle bekliyor..dün 2li testin sonucunu aldım haftaya dr. kontrolümüz var inşallah herşey normal çıkar..
Bebişimin boynuna kordon dolanmış:2: biraz moralim bozuk geçen hafta öğrendik.dr. 2 haftada bir gel dedi..haftaya tekrar gidecegiz inşallah normale dönmüştür..
Teyzoşlarrrr.... doktordan geldik bizde doktor amcamız %80 kızınız olacak dedi daha ilk defa tahminde bulundu aslında benimde aklımdan hep kız geçiyordu... ama ilk oldugu için sesimi çıkartmıyordum.... öğrendim çok mutlu olduk.... allahım saglıkla dogmasını kucagımıza almayıda hepimize nasip eder inşallah...
darısı sizlerin başına iyi haberlerini almaya....
Rüyalar görülmüş, anlatılmış, geri kalmiim ben de kısaca anlatayım :)
Benim iki taneydi bu gece, kısa ve öz iki tane :)
İlki tabiki bebişimle ilgili. Doktorumuzun muayenehanesindeyiz, ultrason odasındayız, eşim ayakta, dr ultrasonla bakıyor, ekrana bakıyoruz hep beraber. cinsiyetini söyledi, erkek dedi. benim kaşlarım küçük emrah gibi oldu, eşim bıyık altından sevinçle heyyytt beee dedi. gözlerim büyüdü birden sinirlendim, niye seviniyosun yaa dedim. erkekmiş dedi. nolmuş dedim. ya erkek ya kız olacak zaten başka ne olabilir hem niye bu kadar sevindin dedim, hiiç dedi kem küm etti erkek oluşuna sevindirmedim. meğersem erkek geçiyormuş gönlünden, bunu da öğrenmiş olduk.
ikinci rüyaya geçeyim : yemyeşil tarlaların arasındaydım, uçsuz bucaksız yeşillik alanda bisikletle tek başıma yol alıyorum. ankaradan eskişehir e bisikletle gidiyorum. o kadar uzun süre bisiklet kullanmışım ki bir deri bir kemik olmuşum, belim çok incelmiş, omuzlarım çökmüş, feci zayıflamışım ama bir popo var maşallahı var. kocamaaan bir popom olmuş. diyorum ki bisiklet üzerinde çok oturmaktan oldu, bu kadar çok oturmasaydım keşke diyorum. bunu düşünürken hızlı tren geçiyor yanımdan, saf saf trenle yarışmaya başlıyorum, hızlı hızlı pedal çeviriyorum, sürüyorum sürüyorum kan ter içinde kalıp uyanıyorum.
merhaba bende 14 haftalık hamişim kızlar..Allah nasip ederse 2.olacak..31 yaşındayım ankarada oturuyorum..Oğlum 8 yaşında kardeşini dört gözle bekliyor..dün 2li testin sonucunu aldım haftaya dr. kontrolümüz var inşallah herşey normal çıkar..
Bebişimin boynuna kordon dolanmış:2: biraz moralim bozuk geçen hafta öğrendik.dr. 2 haftada bir gel dedi..haftaya tekrar gidecegiz inşallah normale dönmüştür..
Hiç saç boyatmadım ihtiyaçda duymadım ama ihtiyaç duyucak kadar bi durumda olsam herhalde bitkisel olanlardan boyardım Sonuçda kendini o saçlarla gördükçe kötü ve mutsuz hissediyosan buda bebeği etkiler (Farklı bi bakış açısı sunayım dedim) acaba bitkisel boyamı yoksa mutsuz annemi bebeğe daha çok zarar verir??????
duygucum haklsın benim beyzlarım çok fazla hep röfleliydim şu an bembeyz olduk aynaya bakınca garip oluyorum...
slm kızlar nasılsınız ben acayip bi durumdayım sanırım hormonlarım tavan yapmış durumda ota b...ka ağlayasım var 2 gündür( dra gittim acayip sinirlerimi bozdu salaklar benim hastanemde renkli doppler yokmus önümüzdeki ay onu dısarda yaptıracakmısım bende dedimki gideyim devlet hastanesine muayene olurum drda beni yönlendirir randevum11 deydi 10 dak. gecikmeli gittim kapıda hademeden bozma bi yardımcı (insanları kınamıyorum yanlış anlasılmasın lütfen) surat bes karış azarlıyo beni dr seni yarım saat bekledide nerdesin sen sonra sordu neyin var niye geldin diye hamileyim dedim onun için geldim dediki dr yok seni bekledi bekledi gitti ben sana kan idrar tahlili yazayım sen onları yaptır diyo bana dedim ne için istiyosun hamilemiyim diye bakacakmıs salak ya yok ben hamile değilim zaten benim en büyük zevkim hastane hastane dolaşıp muayene olup hamileyim demek şöyle baştan aşağı süzdü beni karnımda pek yok ya söyle o zaman kaç kaftalıksın diyo dedim 16 bitiyo tamam ben tahili yazayım diyo hala dr da öğle tatilinden sonra 2 gibi gelecek ben oturup onu bekleyecekmişim istemiyorum muayene falan sil kaydımı dedim çıktım geldim sinirlerimi oynattlılar sabah sabah ya.....
ikiside güzelmiş ama ikincisi süper geçebildin mi bari treni
Bitkisel bişeyler bulup dr danışıp yapın bence Belli bi haftadan sonra yapın der belki
Bizim topiğe yazıpda cevap alamamam çok anormal bi durum birimiz cevap vermese diğerimiz cevap verir Biz biraz geveze bi topiğiz ya bizimkilerin yada senin gözünden kaçmıştır belki cevap sayfalar çok çabuk ilerliyo Nerden bakılıyo diye sormuşsun ama neyi sorduğunu anlayamadım
aramıza hoşgeldin sat şehir kilo cinsiyet(öğrendiysen tabi) bilgilerinide verirsen listeye ekliyim senide ilk sayfada listemiz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?