2011 Ekim Anneleri

ben boyatmıyorum saçlarımı. yıllarca röfle kullandım, şuan kendi rengini kullanıyorum çok rahatım. ama doğum ve emzirmeden sonra açık renge dönücem tekrar, çok açık röfle istiyorum :89:

Ben kendimi bildim bileli siyah benim saçlarım hiç boyatmadım ama lisede saç kontrolü sırasında, sap sarı boyalı saçlı bi müdür yardımcısı tarafından saçlarım boyalı diye kenara ayrılmıştım

Herkese merhaba.. Bugün doktorumuzla randevumuz vardı kan verdik 4 lü test için 10 gün sonra sonuçlarımızı almaya gitcez...
Bebişim 1 hafta önde gidiyor, doktorum boyu uzun olcak dedi mesafesine bakıp..
Ağırlığı 117 gram Herşeyimiz normal çok şükür
Kızım olacak inşAllah...Kesin değil ama kıza benziyor dedi...
Bu arada herkes bana erkek diyordu, güzelleştin karnın da sivri çıktı gibilerinden,
demek ki kız bebişler de anneleri güzelleştiriyormuş mutlu oldum
Cinsiyetin önceliğinde Rabbim bebişlerimize sağlık sıhhat nasip etsin..
Bu arada saç boyasını bugün yine sordum, kesinlikle bitkisel boya dedi, 17.-18. haftalar boyamayı düşünüyorum dedim..Tamam uygun 4 ay zaten geçsin dedi.. Sorun yok yani boya konusunda...
(Bu arada bitkisel boya markası soran arkadaşım, malesef bilmiyorum kuaförüme danışcam ben de.. )

Ben de saçımı kızıl ve patlıcan moruna boyardım önceden. Hele patlıcan moruna bayılıyordum. Ama o da hemen akıyordu, derkeeen saçlarım dökülmeye başladı. kahverengi saçlarıma gerdi döndüm. 2-3 tel beyazım var, çok hoşuma gidiyor onlar. Bir daha da boyatmak mı tövbeee. Belki bir gün röfleyi denerim. Sarı saç bana nasıl olur merak ediyorum.

Bu arada denizcim sana açık sarı saç çoook yakışıyor. tabi bence

duygucum bende yokum listede elermisin benide :) sat 18 ocak 2011 / mersin 71,5 ile hamile kaldım boyum 1,75 cm kız olacak gibi şimdilik...

Eklemedim çünkü zaten varsın 144.sıradasın kilo ve şehir ekledim sadece Bende kendi kendime kızıyodum topikte bu kadar aktif olduğu halde nasıl eklememişim atlamışım diye ama atlamamışım

Hormonlarınla alakası yok tatlı, haklı olanını ve en iyisini yapmışın. İnşallah güzel bir doktor bulursun.

Hayırlı olsuuuuun. Kızıma 1 arkadaş daha geliyoooo:)

Hepinize çok teşekkürler ilginizden dolayı umarım herşey yolunda gider. yaş 31 olunca gebelik biraz zormuş kızlar. oğlumu 23ümde doğurdum öyle rahattım ki bu biraz zorluyor ya bakalım hayırlısı..
son adet tarihim 17 ocak..dogum 24 ekim ilginize tekrar teşekkürler..

Herkese merhaba arkadaşlar, yarın 14:40' da bebişimle randevum var. Randevu ile görüşebiliyoruz ancak kendisiyle ne garip :) 2 oğlum var benim, şimdiki bebeğimin kız olduğunu hissediyorum. Etrafımdaki herkesde aynı yorumda bulunuyor. Belki 2 oğlum var farklı bir cinsiyet olsun diye düşünüyor beyin bana çaktırmadan, belki de doğru hissediyorum, bilemiyorum. Büyük ihtimalle yarın öğreneceğiz minik misafirimizin cinsiyetini. Çok heyecanlıyım. Bir an evvel öğrenmek isterken ayaklarımda geri geri gitmiyor değil. Enteresan bir hismiş. Paylaşmak istedim. Herkese bol kahkahalı, çok sağlıklı bir hamilelik dilerim.

sevgiler

aminnnnnnnnnn aminnnnn..senin buda erkek olursa ev asker ocağına döner

iyi dilekleriniz için tskler kızlar.allah hepimizin yüzünü güldürsün inş.....
yaa hamile olmak anne adayı olmak nekadar güzel duygular böle... sanki bazen kendimi bulutların üzerinde uçuyormuş gibi hiSSediyorum....bir de doktor muayenesine koşarak gidiyır dönüşte üzgün geliyorum..... sankı bebeğim ultrason cihazında kalmıs bir dahaki randevuya beni bekliyormuş gibi geliyor... :)
bir tekme bir yumruk filan atsa da hissetsek yanımızda ne zaman tekmeler yada tekmeleyen varmı sizden ?

sağolun kızlar insan ister istemez üzülüyo işte bugün birkez daha şükrettim halime ben normal olarak gittiğim drumdan ve hastanemden çok memnunum her devlet hastanesi böyle değildir tabikide niyeyse ben bi denk gelemedim benim hastanede renkli doppler bozukmus mecbur onu dışarda yaptırıcam kızlar ist anadolu yakasında olanlar önerebileceğiniz yer varmı???

hahahhah hakikaten yaaa. Bende bebişimi hayal ederken bi koşu dr'un ultrasonuna gidip geliyorum. Sonra diyorum ki " Kızım bebiş burada yaaa, ne gittin oralara" Hamişlik de zor zenaat canııım

ayy :) teşekkür ederim Rumuzcumm ben de çok yakıştırıyorum kendime ve çok seviyorum. ama saçlarım çok yıpanmıştı, uzun süre kullanınca saçlarım dinlensin istedim ve özüme döndüm :) şuan profil fotomdaki uzunlukta ama kahverengi. sen de bir gün bir çılgınlık yap, röflede beyazlar gözükse de bir şey olmuyor, belli olmaz ama boyaya alıştırınca sürekli boyamak gerekiyor.

hahah:) kıskanmıştır kadın senin saçını.
benim de lisede boya maceram var ama bilerek ve isteyerek boyatılmış bir saç yüzünden değil :) sıkı durun, lisede bitlendim ben hem de yaz tatilinde. sitenin havuzundan kaptığımı düşünüyorum çünkü çok kişi bitlendi o yaz saçlarım çok uzun ve çok güzeldi söylemesi ayıptır nerdeyse belime kadar ve kıvır kıvırdı, çok da gürdü. kestirmek istemedim,bit ilaçlarının kendine hayrı yoktu, boyatmamı söylediler. kendi rengine boyattım ama yıkandıkça rengi açıldıkça açıldı, kontrollerde sürekli ayırırlardı beni de :)

yaaa ben artık kahve içmek istiyorum 4 aydır içmedim şimdi yarım fincan içsem olmazmı

aranızda içen varmı gerçi internette 2.trimester de daha tehlikeli diyo ama azıcıkkk

sorma edutcuğum ya koca koca kazanlar alıp yemek yaparken hayal etmemeye çalışıyorum kendimi

düşünsene karavana veriyorsun:)) ağzında külü ucunda bitmiş sigara, üstünde yağlı lekeli bir önlük...demir tabldotlara yemek koyuyorsun:)))
bu arada maşallah ne güzel gencecik annesin ben 33 yaşındayım ilk benim allahım izin verirse

yaaa ben artık kahve içmek istiyorum 4 aydır içmedim şimdi yarım fincan içsem olmazmı

aranızda içen varmı gerçi internette 2.trimester de daha tehlikeli diyo ama azıcıkkk

ben içiyorum arada...çayda içiyorum günde 1-2 tane...bildiğim kadarıyla abartmamak şart o kadar....çünkü aynıo düzeyde çikolatada da kafein var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…