ben boyatmıyorum saçlarımı. yıllarca röfle kullandım, şuan kendi rengini kullanıyorum çok rahatım. ama doğum ve emzirmeden sonra açık renge dönücem tekrar, çok açık röfle istiyorum :89:
duygucum bende yokum listede elermisin benide :) sat 18 ocak 2011 / mersin 71,5 ile hamile kaldım boyum 1,75 cm kız olacak gibi şimdilik...
Bitkisel bişeyler bulup dr danışıp yapın bence Belli bi haftadan sonra yapın der belki
duygucum bende yokum listede elermisin benide :) sat 18 ocak 2011 / mersin 71,5 ile hamile kaldım boyum 1,75 cm kız olacak gibi şimdilik...
slm kızlar nasılsınız ben acayip bi durumdayım sanırım hormonlarım tavan yapmış durumda ota b...ka ağlayasım var 2 gündür( dra gittim acayip sinirlerimi bozdu salaklar benim hastanemde renkli doppler yokmus önümüzdeki ay onu dısarda yaptıracakmısım bende dedimki gideyim devlet hastanesine muayene olurum drda beni yönlendirir randevum11 deydi 10 dak. gecikmeli gittim kapıda hademeden bozma bi yardımcı (insanları kınamıyorum yanlış anlasılmasın lütfen) surat bes karış azarlıyo beni dr seni yarım saat bekledide nerdesin sen sonra sordu neyin var niye geldin diye hamileyim dedim onun için geldim dediki dr yok seni bekledi bekledi gitti ben sana kan idrar tahlili yazayım sen onları yaptır diyo bana dedim ne için istiyosun hamilemiyim diye bakacakmıs salak ya yok ben hamile değilim zaten benim en büyük zevkim hastane hastane dolaşıp muayene olup hamileyim demek şöyle baştan aşağı süzdü beni karnımda pek yok ya söyle o zaman kaç kaftalıksın diyo dedim 16 bitiyo tamam ben tahili yazayım diyo hala dr da öğle tatilinden sonra 2 gibi gelecek ben oturup onu bekleyecekmişim istemiyorum muayene falan sil kaydımı dedim çıktım geldim sinirlerimi oynattlılar sabah sabah ya.....
Teyzoşlarrrr.... doktordan geldik bizde doktor amcamız %80 kızınız olacak dedi daha ilk defa tahminde bulundu aslında benimde aklımdan hep kız geçiyordu... ama ilk oldugu için sesimi çıkartmıyordum.... öğrendim çok mutlu olduk.... allahım saglıkla dogmasını kucagımıza almayıda hepimize nasip eder inşallah...
darısı sizlerin başına iyi haberlerini almaya....
Herkese merhaba arkadaşlar, yarın 14:40' da bebişimle randevum var. Randevu ile görüşebiliyoruz ancak kendisiyle ne garip :) 2 oğlum var benim, şimdiki bebeğimin kız olduğunu hissediyorum. Etrafımdaki herkesde aynı yorumda bulunuyor. Belki 2 oğlum var farklı bir cinsiyet olsun diye düşünüyor beyin bana çaktırmadan, belki de doğru hissediyorum, bilemiyorum. Büyük ihtimalle yarın öğreneceğiz minik misafirimizin cinsiyetini. Çok heyecanlıyım. Bir an evvel öğrenmek isterken ayaklarımda geri geri gitmiyor değil. Enteresan bir hismiş. Paylaşmak istedim. Herkese bol kahkahalı, çok sağlıklı bir hamilelik dilerim.
sevgiler
iyi dilekleriniz için tskler kızlar.allah hepimizin yüzünü güldürsün inş.....
yaa hamile olmak anne adayı olmak nekadar güzel duygular böle... sanki bazen kendimi bulutların üzerinde uçuyormuş gibi hiSSediyorum....bir de doktor muayenesine koşarak gidiyır dönüşte üzgün geliyorum..... sankı bebeğim ultrason cihazında kalmıs bir dahaki randevuya beni bekliyormuş gibi geliyor... :)
bir tekme bir yumruk filan atsa da hissetsek yanımızda ne zaman tekmeler yada tekmeleyen varmı sizden ?
Ben de saçımı kızıl ve patlıcan moruna boyardım önceden. Hele patlıcan moruna bayılıyordum. Ama o da hemen akıyordu, derkeeen saçlarım dökülmeye başladı. kahverengi saçlarıma gerdi döndüm. 2-3 tel beyazım var, çok hoşuma gidiyor onlar. Bir daha da boyatmak mı tövbeee. Belki bir gün röfleyi denerim. Sarı saç bana nasıl olur merak ediyorum.
Bu arada denizcim sana açık sarı saç çoook yakışıyor. tabi bence
Ben kendimi bildim bileli siyah benim saçlarım hiç boyatmadım ama lisede saç kontrolü sırasında, sap sarı boyalı saçlı bi müdür yardımcısı tarafından saçlarım boyalı diye kenara ayrılmıştım
sorma edutcuğum ya koca koca kazanlar alıp yemek yaparken hayal etmemeye çalışıyorum kendimi
yaaa ben artık kahve içmek istiyorum 4 aydır içmedim şimdi yarım fincan içsem olmazmı
aranızda içen varmı gerçi internette 2.trimester de daha tehlikeli diyo ama azıcıkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?