2011 Ekim Anneleri

hayal gücüne bak çok güldüm edut yazmadan edemiycem
inşallah vuslatsena da bunalıma girmek yerine gülmüştür

Marmara üni. hastanesi iyi diyorlar ama pendiğe taşındı bilmiyorum sana uyar mı

yaaa ben artık kahve içmek istiyorum 4 aydır içmedim şimdi yarım fincan içsem olmazmı

aranızda içen varmı gerçi internette 2.trimester de daha tehlikeli diyo ama azıcıkkk

Benim doktorum günde bir fincan kahve 1 fincan çay içebileceğimi söyledi. Ayrıca okuduğum kitaplarda da böyle dio..

yaaa ben artık kahve içmek istiyorum 4 aydır içmedim şimdi yarım fincan içsem olmazmı

aranızda içen varmı gerçi internette 2.trimester de daha tehlikeli diyo ama azıcıkkk

türk kahvesi hiç içmedim ama bir kez kupada, bir kez de çay bardağında az kahveli bol sütlü nescafe içtim ben çayı sabah kahvaltıda 1 fincan, gün içinde hiç içmiyorum, akşam belki bir bardak daha içiyorum ama çook açık.

Anadolu yakasında ne taraftasın canım ona göre bildiğim varsa söylerim tabiki

sıra 4 kişiyle sınırlı kalmamış, uzamıııış gitmiş kapıya kadar :)

direk gözümde canlandı ama napıyım...vuslatcım alınmadın dimi şaka yaptım

yok yahu ne alınması, gülmekten yerlere yattım, sağlam hayal gücün varmış :) umarım tüm bunlar burada konuştuğumuz gibi kalır :S eve devasa tencereler mi alıciim yoksa minicik etekler mi herşey yarın belli olacak, dın dın dın dın !!!

:)))

ben içiyorum arada...çayda içiyorum günde 1-2 tane...bildiğim kadarıyla abartmamak şart o kadar....çünkü aynıo düzeyde çikolatada da kafein var

Benim doktorum günde bir fincan kahve 1 fincan çay içebileceğimi söyledi. Ayrıca okuduğum kitaplarda da böyle dio..

iyi herkes içmiş herhalde 4 ayda 1 fincanın zararı olmaz teşkür kızlar ben gidiyorum kahve içmeye

oy oyy naptın be eslemcim. 4 aydır ne içmiyosun. Sıktıkça kendini bi yerlerin şişecek. ben çok araştırdım, haftada 1-2 kaçamak yapabiliyomuşun. Ayrıca arkadaşların dediği gibi kolada, çikolatada da var kafein.
Benim kızım çok akıllı teyzeleriii. Hamile olmadan önce günde 20-30 bardak çay tüketen ve çocuklar gibi çikolata hastası bi annesi vardı. Şimdi 6. haftadan beri toplasan 10 bardak çay içmemişimdir. Midem kalkıyor çaydan. Bu aralar çikolata tiksintim kayboldu hatta dün çoook canım istedi ama kilo korkusuyla onu da azıcık yedim.

ama durun ya bugün çaya başladım ben 2 bardak sabah içtim 1 tane yeni bitti 1 tane daha alcam şimdi .))) kahvede hafta sonları içiyorum 1 tanecik.. :)

kahvemiiiben 2 - 3 günde bir kahve keyfi yapıyorum çok da güzel oluyor çayıda zaten sabah kahvaltıda 1 tane içiyorum akşamda eşim demlerse 2 bardak falan içiyorum

iyi herkes içmiş herhalde 4 ayda 1 fincanın zararı olmaz teşkür kızlar ben gidiyorum kahve içmeye

çok fırsatçı gördüm seni eslem :) 192 kişide sadece 3 kişi içmişiz, herkese mal ettin sen güzelim :) iyi hadi iç iç aklında kalmasın ama kahvesini çok az koy :)

güzel anneler herkeze selam....

aslında takipçinizim fakat işlerden yazamıyorum 1senelik uğraştan sonra 14+6 hamileyim benimde oğlum olacak

ben çok yoruldum öğle tatilinde kocacığımdan rica ettim arkadaşlarımla beni ankamall e götürdü bebek mağazalarını gezdim içim gitti herşeye pek bi güzel arkadaşın bebeğine hediyeler aldık ama söz verdim bebeğime cinsiyetini öğreniyim en güzellerini ona alıcam

Bu arada bulantın geçti mi denizciim??

Evet canım, geçti çok şükür. geçen gün bulantı için bir bardak kola içiyorum demiştin ya, öğlen yemekte yan masadaki arkadaşlardan 1 bardak istedim içtim öğleye kadar zaten çok az kalmıştı, onu içince tamamiyle geçti :) sağol canıım

kuzum hakkında hayırlısı olsun...mesela bizde de durum şöyle olacak...babasıyla yan yana oturan oğlum bacaklarını birlikte uzatmış meyvamı yesek acaba diye ortaya laf atacak...eee babasının tembel oğlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…