oy oyy naptın be eslemcim. 4 aydır ne içmiyosun. Sıktıkça kendini bi yerlerin şişecek. ben çok araştırdım, haftada 1-2 kaçamak yapabiliyomuşun. Ayrıca arkadaşların dediği gibi kolada, çikolatada da var kafein.
Benim kızım çok akıllı teyzeleriii.Hamile olmadan önce günde 20-30 bardak çay tüketen ve çocuklar gibi çikolata hastası bi annesi vardı. Şimdi 6. haftadan beri toplasan 10 bardak çay içmemişimdir. Midem kalkıyor çaydan. Bu aralar çikolata tiksintim kayboldu hatta dün çoook canım istedi ama kilo korkusuyla onu da azıcık yedim.
kahvemiiiben 2 - 3 günde bir kahve keyfi yapıyorum çok da güzel oluyor çayıda zaten sabah kahvaltıda 1 tane içiyorum akşamda eşim demlerse 2 bardak falan içiyorum
çok fırsatçı gördüm seni eslem :) 192 kişide sadece 3 kişi içmişiz, herkese mal ettin sen güzelim :) iyi hadi iç iç aklında kalmasın ama kahvesini çok az koy :)
çoğunluk içmiş olduğuna göre o da içebilir
dur yapma ben içmemiştim halbuse :97:
doğru 6 kişiye 2 kişi kaldık oğlumla
ben çok yoruldum öğle tatilinde kocacığımdan rica ettim arkadaşlarımla beni ankamall e götürdü bebek mağazalarını gezdim içim gitti herşeye pek bi güzel arkadaşın bebeğine hediyeler aldık ama söz verdim bebeğime cinsiyetini öğreniyim en güzellerini ona alıcam
nayır nolamaz nartık çok geç bebeğim içtim dibini gördüm
kuzum hakkında hayırlısı olsun...mesela bizde de durum şöyle olacak...babasıyla yan yana oturan oğlum bacaklarını birlikte uzatmış meyvamı yesek acaba diye ortaya laf atacak...eee babasının tembel oğlu
nayır nolamaz nartık çok geç bebeğim içtim dibini gördüm
Olsun senin yaptığın daha iyi, sonuçta çok da faydalı birşey değil kahve
önemli degil bebemyorumların için çok teşekkür ederim canımmm
İnsan hastaneye bile gitmek istemiyo böyleleri yüzünden Senin denk geldiğinde belliki doktor olmak olmak istemiş ama olamamış bıraksaydın bi kaç tahlil bi kaç ilaç felan yazsaydı muayene etseydi niye hevesini kırdın
allahım devamını getirsin bebem 40 haftaları görürüz işşallalhTeyzoşlarrrr.... doktordan geldik bizde doktor amcamız %80 kızınız olacak dedi daha ilk defa tahminde bulundu aslında benimde aklımdan hep kız geçiyordu... ama ilk oldugu için sesimi çıkartmıyordum.... öğrendim çok mutlu olduk.... allahım saglıkla dogmasını kucagımıza almayıda hepimize nasip eder inşallah...
darısı sizlerin başına iyi haberlerini almaya....
Kızlar merhabaaaaa...
Cnm çok geçmiş olsun, inşallah pazartesi bitecek tüm sıkıntılar.
Bende de çok beyaz var. Dr.um boyat dedi ama bilmiyorum kararsızım bende. Enınde sonunda boyatacamda bıraz dahamı beklesek acaba...
işşallah canım rabbim yardımcın olsunmerhaba bende 14 haftalık hamişim kızlar..Allah nasip ederse 2.olacak..31 yaşındayım ankarada oturuyorum..Oğlum 8 yaşında kardeşini dört gözle bekliyor..dün 2li testin sonucunu aldım haftaya dr. kontrolümüz var inşallah herşey normal çıkar..
Bebişimin boynuna kordon dolanmış:2: biraz moralim bozuk geçen hafta öğrendik.dr. 2 haftada bir gel dedi..haftaya tekrar gidecegiz inşallah normale dönmüştür..
kız hami hamiş ne pedalıRüyalar görülmüş, anlatılmış, geri kalmiim ben de kısaca anlatayım :)
Benim iki taneydi bu gece, kısa ve öz iki tane :)
İlki tabiki bebişimle ilgili. Doktorumuzun muayenehanesindeyiz, ultrason odasındayız, eşim ayakta, dr ultrasonla bakıyor, ekrana bakıyoruz hep beraber. cinsiyetini söyledi, erkek dedi. benim kaşlarım küçük emrah gibi oldu, eşim bıyık altından sevinçle heyyytt beee dedi. gözlerim büyüdü birden sinirlendim, niye seviniyosun yaa dedim. erkekmiş dedi. nolmuş dedim. ya erkek ya kız olacak zaten başka ne olabilir hem niye bu kadar sevindin dedim, hiiç dedi kem küm etti erkek oluşuna sevindirmedim. meğersem erkek geçiyormuş gönlünden, bunu da öğrenmiş olduk.
ikinci rüyaya geçeyim : yemyeşil tarlaların arasındaydım, uçsuz bucaksız yeşillik alanda bisikletle tek başıma yol alıyorum. ankaradan eskişehir e bisikletle gidiyorum. o kadar uzun süre bisiklet kullanmışım ki bir deri bir kemik olmuşum, belim çok incelmiş, omuzlarım çökmüş, feci zayıflamışım ama bir popo var maşallahı var. kocamaaan bir popom olmuş. diyorum ki bisiklet üzerinde çok oturmaktan oldu, bu kadar çok oturmasaydım keşke diyorum. bunu düşünürken hızlı tren geçiyor yanımdan, saf saf trenle yarışmaya başlıyorum, hızlı hızlı pedal çeviriyorum, sürüyorum sürüyorum kan ter içinde kalıp uyanıyorum.
işşallah canım benim allahım kimseye acı vermesin helede evlat acısı bu arada sizinde kasıklarınızda sızı oluyomu merak ettimokuyunca gözleim doldu bu sefer öyle olmayacak bacım ben inanıyorum
banane benbe istiyom banada banadaben boyatmıyorum saçlarımı. yıllarca röfle kullandım, şuan kendi rengini kullanıyorum çok rahatım. ama doğum ve emzirmeden sonra açık renge dönücem tekrar, çok açık röfle istiyorum :89:
yaaa ben artık kahve içmek istiyorum 4 aydır içmedim şimdi yarım fincan içsem olmazmı
aranızda içen varmı gerçi internette 2.trimester de daha tehlikeli diyo ama azıcıkkk
kahvemiiiben 2 - 3 günde bir kahve keyfi yapıyorum çok da güzel oluyor çayıda zaten sabah kahvaltıda 1 tane içiyorum akşamda eşim demlerse 2 bardak falan içiyorum
Essleem :) çizelgende iki tane minnoş vaar :) ikizler için böyle yapılıyor demek, ayy çok güzeller yaa maşallahyeni farkettim valla ayıp bana.
zaten oğullar babalarının minyatürü olurlarsa durum çok fena düşünemiyorum
zaten oğullar babalarının minyatürü olurlarsa durum çok fena düşünemiyorum
önemli degil bebem
allahım devamını getirsin bebem 40 haftaları görürüz işşallalh
işşallah canım rabbim yardımcın olsun
kız hami hamiş ne pedalısrortmen kankim benim
işşallah canım benim allahım kimseye acı vermesin helede evlat acısı bu arada sizinde kasıklarınızda sızı oluyomu merak ettim
banane benbe istiyom banada banada
amanım çok ayıp kahvemikız uşaklar kar birşy olcek yüzünüzden
dayagı hakketmiyin bakıyım yoksa size böle böle yaparım
hamilesiniz hadi acıdım dövmüyüm bari
2li tes sonuçlarımı aldık annişler doktor bi sorun yok iyi demiş herşey ayyy rahatladım yaaaaaaaaa......
eyttttt beeeeeeeee dibini görmeyen sevdiğinide görmesin derler
Eyt ona yazdım sanıcak nara attım ben naraaaa
2li tes sonuçlarımı aldık annişler doktor bi sorun yok iyi demiş herşey ayyy rahatladım yaaaaaaaaa......
canıom ben bile 9 dogurmuştum inan allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?