2011 Ekim Anneleri

kahvemiiiben 2 - 3 günde bir kahve keyfi yapıyorum çok da güzel oluyor çayıda zaten sabah kahvaltıda 1 tane içiyorum akşamda eşim demlerse 2 bardak falan içiyorum

çok fırsatçı gördüm seni eslem :) 192 kişide sadece 3 kişi içmişiz, herkese mal ettin sen güzelim :) iyi hadi iç iç aklında kalmasın ama kahvesini çok az koy :)

böyle konularda hiç fırsatları kaçırmam denizcim huyum kurusun aktif çoğunluk pasif azınlığı bastırır

hehehe açık nescafe içiyorum kızlar olsun bu bile güzel

ben de çok seviyorum orayııı çok güzel şeyler var.
ankaralı hamişgüzeller aklınızda olsun, antares te dastini bebe diye bir yer buldum. %100 koton ve Türk malı bebek kıyafetleri satıyor, çok ucuz bebişimin ilk cicilerini aldık geçen gün, 5 tl filan fiyatlar, çoraplar 2 tl, şaka gibi rakamlar. penyeleri çok güzel, ürünler ihraç fazlası sanırım. çok kaliteliler çünkü. yalnız dış giyim iyi değil, çok süslü püslü,kız kıyafetleri taşlı filan, abartılı rüküş hatta.iç giyim alacaksanız güzel şeyler var.

kuzum hakkında hayırlısı olsun...mesela bizde de durum şöyle olacak...babasıyla yan yana oturan oğlum bacaklarını birlikte uzatmış meyvamı yesek acaba diye ortaya laf atacak...eee babasının tembel oğlu

zaten oğullar babalarının minyatürü olurlarsa durum çok fena düşünemiyorum

önemli degil bebem
allahım devamını getirsin bebem 40 haftaları görürüz işşallalh

işşallah canım rabbim yardımcın olsun
kız hami hamiş ne pedalısrortmen kankim benim
okuyunca gözleim doldu bu sefer öyle olmayacak bacım ben inanıyorum
işşallah canım benim allahım kimseye acı vermesin helede evlat acısı bu arada sizinde kasıklarınızda sızı oluyomu merak ettim
ben boyatmıyorum saçlarımı. yıllarca röfle kullandım, şuan kendi rengini kullanıyorum çok rahatım. ama doğum ve emzirmeden sonra açık renge dönücem tekrar, çok açık röfle istiyorum :89:
banane benbe istiyom banada banada
yaaa ben artık kahve içmek istiyorum 4 aydır içmedim şimdi yarım fincan içsem olmazmı

aranızda içen varmı gerçi internette 2.trimester de daha tehlikeli diyo ama azıcıkkk

kahvemiiiben 2 - 3 günde bir kahve keyfi yapıyorum çok da güzel oluyor çayıda zaten sabah kahvaltıda 1 tane içiyorum akşamda eşim demlerse 2 bardak falan içiyorum

amanım çok ayıp kahvemikız uşaklar kar birşy olcek yüzünüzden
dayagı hakketmiyin bakıyım yoksa size böle böle yaparım
hamilesiniz hadi acıdım dövmüyüm bari

Essleem :) çizelgende iki tane minnoş vaar :) ikizler için böyle yapılıyor demek, ayy çok güzeller yaa maşallah yeni farkettim valla ayıp bana.

tebrik ediyorum denizcim çok hafızan iyi olduğu kadar dikkatlisinde! doğuma kadar farkeetin kuzum :)))banada bi arkadaşım tavsiye etti böyle yapsana deyi yaptık işte

zaten oğullar babalarının minyatürü olurlarsa durum çok fena düşünemiyorum

senin hala bir ümidin vardır canım eşitliği sağlayabilirsiniz evde. diğer yavruşun kız olma ihtimali vardı, o ihtimal yok mu bebek 2 de mi erkek? eğer öyleyse bi karavana dağıtıcısı da sen olacaksın şekercim :)

ayy yaramı deşme kahve içme kararırsın derlerdi küçükken hep içimde kalmıştır bilinçaltı işte bide annem aynanın içine düşcen derdi evde kocaman bi ayna vardı korkumdan hem uzaktan bakardım hemde biyere tutunurdum aynaya bakarken beni içine çekmesin diye ama küçüktüm yani 5-6 en fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…