2011 Ekim Anneleri

küçük bir ihtimal var cnm zannetmiyorum ama şimdi eşit değilizki hamilelikten dolayı biraz eşitlendik 2ye 2 olsada eşitlenemeyiz sanırım kirli sepetinin üstündeki çamaşırlara çok sinir oluyorum taktım bu olaya geçen gün yine sordum aşkım buraya kadar geliyosun niye sepetin içine atmıyosun diye onuda sen yapıver aşkım nolur sanki dedi yaaa

canım ne güldüm çocukluk işte bende bir şey itiraf ediyim çocukken dügünlere giderdik derdimki hep bunlar derdim hep adetli adetli nasıl oynarlar aklıma geldikçe çok gülerim çocukluk iştene çocukluk geçirmişim ben ya

canım oda güzek ben şimdi muhabbet kusum var adıda paşa çok tatlı tombul bir şey onunla vakit geçiriyorum canımda sıkılmıyo annecim diyom cevap veriyo oglum benim hepinize tavsiye ederim sevgisi pek dadlu oluyo hamile kaldım doktor yasakladı yaklaşamıyorum babayla haşır neşin bana küstü galiba artık gelmiyor ya

evlenenler için dünya evine girdi derler ya, öyle bir yer var zannederdim ben de :)

tebrik ediyorum denizcim çok hafızan iyi olduğu kadar dikkatlisinde! doğuma kadar farkeetin kuzum :)))banada bi arkadaşım tavsiye etti böyle yapsana deyi yaptık işte

kemal sunal gülüşü ve duruşuyla : eeyleyim dimiii

2li tes sonuçlarımı aldık annişler doktor bi sorun yok iyi demiş herşey ayyy rahatladım yaaaaaaaaa......

maşallah tubacım çok sevindim. darısı 3'e, 4'e inşallah :)

yaaa kızlar ben saçımı kestirmek istiyorum ama kimse münasip görmüyor kesilmezmiş Ama benim saçlar mısır püskülü gibi oldu belimi geçti geçiyor. Kırıklarıda mı aldıramam sizce

:80: Bende demli çay içersem kurba olucağını sananlardanım :80:

allah seni öylemi opluyomuş ilak defa duydum hebizde kızlar kahve içmez derlerdi şimdide çok kızıyorum anneme o kadar mahrum etti şimdide çarpıntı yapar diiye içemiyorum buyur burdan yak olayı oldu

yaaa kızlar ben saçımı kestirmek istiyorum ama kimse münasip görmüyor kesilmezmiş Ama benim saçlar mısır püskülü gibi oldu belimi geçti geçiyor. Kırıklarıda mı aldıramam sizce

inananlara bir şey diyemem ama ben inanmıyorum bu tarz şeylere. tırnaklarımızı da kesmeyelim o zaman

yok be eytcim batıl inanç bunlar
Hamile iken saçını kestiren bebeğinin ömrünü kısaltırmışmış
Yok daha neler ya allahın işine karışılırmı ya benim saçımı kesmemle olacak işmi o
tövbe tövbe
kes güzelim sen boşver

herşeyi ciddiye alıyoruz yaaa annem sokakta dondurma yedirmezzdi herkesin üstünü başını kirletirsin falan diye çocuklar dondurma yerken çok dökülüyoya sağa sola ben dondurma yenmediğini zannederdim aşırı titizdi alırdı hep evde yerdim sonra yıllardır dargın olduğumuz teyzemle barıştık kendi çocuklarını beni aldı çarşıya götürdü sokakta dondurma yedik eve geldim büyük bi öfkeyle elimi belime koydum hani sokakta dondurma yenmezdi teyzem bize aldı zaten seninle bidaha hiçbiyere gitmicem dedim ve ağlamıştım

bide son bu ama çok komik ben lise 2ye kadar öpüşmekle hamile kalındığını zannederdimmm ortaokuldayken veledin biri öpmüştü beni çok korkmuştum hamileyim diye

süpersin canım ya çok güldüm keşke diyorum bazen çocukmu kalsaydık ne gam ne keder degilmi

allah seni öylemi opluyomuş ilak defa duydum hebizde kızlar kahve içmez derlerdi şimdide çok kızıyorum anneme o kadar mahrum etti şimdide çarpıntı yapar diiye içemiyorum buyur burdan yak olayı oldu

hatta hala açık içerim
öyle alıştım eşim sevgiliyken sormuştu neden hep açık içiyosun diye
bende kurba olurmuşum demiştim anlatmıştım mevzuyu :78:
Eşimde önce çok güldü sonrada bende öperim prenses olursun demişti hihoyt
Ne tatlıııııııııııııııııııııı

süpersin canım ya çok güldüm keşke diyorum bazen çocukmu kalsaydık ne gam ne keder degilmi

evet yaaa ama gerçekten çocuk gibiydik ve gerçekten masumduk şimdi ilkokuldaki çocuğa sor o iğrenç dizileri izleye izleye senden bende iyi biliyodur çocuğun nasıl yapıldığını ve daha fazlasını

kıyamam ben sana yaa, kurbağa olacağına inanmak bir yandan, öpünce prenses olacağına inanmak bir yandan... çok kandırmışlar seni kıss o seni öpmek için bahane etmiiiş

o zaman demli iç kuzum senin için daha iyi her akşam yanıona otur demli çayınıda al eline ohhh

o çamaşırlık onun değil benim zaten :))) dün mutfakta birşey için şunuda şöyle yapsan olmazmı dedim... Normalde sen mi yapıyorsun kadın yapıyor niye sinirleniyorsun dediii...sanki hergün kadın geliyor ya eve...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…