2011 Ekim Anneleri

eliffffffffffffff bu neeee kızzz
nolur bana bu resmin hamile değilken yok yok bekarken falan çekildiğini söyle
maşalah

taze çekildi valla :))) bide 3 kilo vermiştim ben hala -500 gr da devam ediyorum yeni başladım kilo almaya bence onunda etkisi var bide tuvalet ve gazlada çok alakalı ben rahatım bugün tuvaletede çıktım çünkü

taze çekildi valla :))) bide 3 kilo vermiştim ben hala -500 gr da devam ediyorum yeni başladım kilo almaya bence onunda etkisivar bide tuvalet ve gazlada çok alakalı ben rahatım bugün tuvaletede çıktım çünkü

Ben hiç çıkamıyorum tuvalete yaa belki de ondan bilmiyorum yapacak da bir şey çok göbekli olmamak için genetik mirasımızın iyi çıkmasına duacı olucam

Ben hiç çıkamıyorum tuvalete yaa belki de ondan bilmiyorum yapacak da bir şey çok göbekli olmamak için genetik mirasımızın iyi çıkmasına duacı olucam

bak nasıl bildim ama yıllardır bendede var bu sorun şıp diye anladım görünce moralini bozma çok şirin bi göbişin var senin benim dr tuvalet için ilaç vermedi bana sen bi sor istersen belki dupalac şurup falan verir

Ay moral oldu haklısın 18.haftada doktor randevum var ben söyliyim doktora bakalım ne diyecek Daha hala da midem bulanıyor geçmedi bir türlü en çok da onu sormak istiyorum ekşi yemezsem geçmiyor o ağrı

En erken günaydın benden bu sabah...

Akşam pc uyku modunda kalmış, kapatmadan sizlere günaydın diyeyim dedim hanımlar...

günaydın kızlarrr bende anca katılabildim aranıza ,bundan önce bi düşüğüm olmuştu hatta 2010 ekim hamişleri topiğini ben açmıştım ,gece günüdüz yazışıyoduk ,ama hal böyle olunca bundan sonrakinde hemen atlamıcam muhabbete hatta bi sürede katılmıcam demiştim ama anca bukadar dayandım benim miniğimde 3,5 aylık oldu sanırım 18 ocak Sat ım ,14 mayısta cinsiyeti öğrncez inşallahh:))

Günaydın en güzel anneler. Herkese Hayırlı cumalar.
Rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bebişlerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin. Hamilelik boyunca bizi ve bebişlerimizi her türlü riskten, sıkıntıdan, stresten korusun. Mutlu, huzurlu, sağlıklı sıhhatli hamilelik nasip etsin.
Bugünün ilk duası benden olsun dedim.

günnnaaayyyydın kızlarrrrr...........yarına kadar kilo almaman hatta müküğnse vermem lazım....malum doktora gitcem...inşallah bebeğim iyidir

Hoşgeldiiiin canım. Allah bir daha yaşatmaz umarım.

Bu arada maşallah dün göbek şovlar yapılmış. yeşilzeytinim seninki daha pek göbüş kıvamına gelmemiş. Hamile olduğunu bilmesem haifi göbüşlü bir hatun derim. Ama züeleyhanın ki olmuş.4. ayın hakkını veriyorsun zehracım. Ealtincim, gözüm görmesin seni, hala fıstık gibisin. 4 aylık hamileyim desen kimse inanmaz sana. Ama hepinize maşallahhhh.

BENİM GÖBEK KİŞİLİK BUNALIMI YAŞIYOR RUMUZUM
HEPİMİZE MAŞALLAH

bana bak edacık, daha da cuma günü son iş günü deme bize Benim gibi ctesi çalışanların yüzü düşüyor okurken. Zaten 1 mayıs da pazara denk geldi şansıma

oyyy fena gaf yapmışım :78:
Afedersin rumuzum ve cumartesi çalışan bütün annelerimiz hepinizden özür dilerim düşünemedim

oyyy fena gaf yapmışım :78:
Afedersin rumuzum ve cumartesi çalışan bütün annelerimiz hepinizden özür dilerim düşünemedim

Yok yeşilim zeytinim. Bakma sen bana. Benim sinirim ctesi çalıştıran patronlara... Neyse dün hesapladım kısmetse 27 ağustosta ize ayrılıyorum. Şunun şurasında 4 ay yani 48 hafta yani...az kaldı az

Günaydın
Cuma günlerini çok seviyorum haftanın son iş günü olduğu için değilbebeğimle her cuma bir hafta daha büyüdüğümüz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…