eliffffffffffffff bu neeee kızzz
nolur bana bu resmin hamile değilken yok yok bekarken falan çekildiğini söyle
maşalah
taze çekildi valla :))) bide 3 kilo vermiştim ben hala -500 gr da devam ediyorum yeni başladım kilo almaya bence onunda etkisivar bide tuvalet ve gazlada çok alakalı ben rahatım bugün tuvaletede çıktım çünkü
Ben hiç çıkamıyorum tuvalete yaa belki de ondan bilmiyorum yapacak da bir şey çok göbekli olmamak için genetik mirasımızın iyi çıkmasına duacı olucam
bak nasıl bildim ama yıllardır bendede var bu sorun şıp diye anladım görünce moralini bozma çok şirin bi göbişin var senin benim dr tuvalet için ilaç vermedi bana sen bi sor istersen belki dupalac şurup falan verir
nejlacım haydi topyekün gaza geldik
gaz maz koyuver gözümüz şenlensin[/QUOT]]
edacım resmi çektimde telefondan pc ye aktaramıyorum hata veriyor kocişte yattı yardımda alamıyorum başka zaman artık.
günaydın kızlarrr bende anca katılabildim aranıza ,bundan önce bi düşüğüm olmuştu hatta 2010 ekim hamişleri topiğini ben açmıştım ,gece günüdüz yazışıyoduk ,ama hal böyle olunca bundan sonrakinde hemen atlamıcam muhabbete hatta bi sürede katılmıcam demiştim ama anca bukadar dayandımbenim miniğimde 3,5 aylık oldu sanırım 18 ocak Sat ım ,14 mayısta cinsiyeti öğrncez inşallahh:))
Günaydınnnnn
Hayırlı cumalarrrr
Bugün son işgünüüüü
Hoşgeldiiiin canım. Allah bir daha yaşatmaz umarım.
Bu arada maşallah dün göbek şovlar yapılmış. yeşilzeytinim seninki daha pek göbüş kıvamına gelmemiş. Hamile olduğunu bilmesem haifi göbüşlü bir hatun derim. Ama züeleyhanın ki olmuş.4. ayın hakkını veriyorsun zehracım.Ealtincim, gözüm görmesin seni, hala fıstık gibisin. 4 aylık hamileyim desen kimse inanmaz sana. Ama hepinize maşallahhhh.
bana bak edacık, daha da cuma günü son iş günü deme bizeBenim gibi ctesi çalışanların yüzü düşüyor okurken. Zaten 1 mayıs da pazara denk geldi şansıma
oyyy fena gaf yapmışım:78:
Afedersin rumuzum ve cumartesi çalışan bütün annelerimiz hepinizden özür dilerim düşünemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?