2011 Ekim Anneleri

Amin canım amiin inşlallah :)

günaydın kızlar 4 5 gündür bogazlarım çok kötü özellikle geceleri bu sabah eczaneden pastil aldım otacının bitkisel pastili eczacıyada hamile oldugumu söyledim prospektüsünü okudum tıbbı zorunluluk olmadıgı sürece hamileler kullanmamalıdır diyo aklım karıstı benim bileniniz varsa bana akıl verebilirmi??

günaydın hayırlı cumalarrr herkese Rabbim hepimizin dualarını duysun inşallah bugün

evet söz verdiğimiz gibi 13+5 lik göbeğimiz

yavruuumm güzel bebek güzel göbek senin göbek bebek olma olunda hızla ilerliyo sen mrk etme fıstık

Günaydınnnnn
Hayırlı cumalarrrr
Bugün son işgünüüüü

hoooopps çok ayıp o dediğin bizi kapsamıyo şekerimmmm

AMİİİNNN cnm ağzına sağlık çok güzel dua etmişsin

ımm öhüm şeyy o özel bir hesap:26: Tamam tamam kıvırmayayım, ben henüz uyanmamışım sanırım. Yüzümü yıkayıp geliyorum.
(şaşkın rumuz)

cnm benim eğer bu özle bi hesapsa sende 108 haftada doğum yapcan demektir özel hesabı çözdüm

günaydın hayırlı cumalarrr herkese Rabbim hepimizin dualarını duysun inşallah bugün

cnm benim eğer bu özle bi hesapsa sende 108 haftada doğum yapcan demektir özel hesabı çözdüm

Ama 4 ayı doğruuu.
şaka bi yana hem iş yapıp heme çene yetiştirirsen olacağı bu. Yazıyı yazarken yapılan çizime bakıp 12 voltluk adaptör yeter demiştim. Sen tut, 4 ay ile 12 voltluk adaptör ile çarp, olsun sana 48 hafta

Herkese günayydıın
Güzel dualarınız için teşekkürler, ben de sizler için ediciiim. :89: Allah kabul etsin.

Geçenlerde de patron geldi "İhale ne zaman dı?" diye sordu. Bende 22 Ekim (bebişimin tahmini doğum tarihi) dedim. Suratıma tuhaf tuhaf bakınca "şey aman 22 Nisan, ekim nereden çıktı" dedim. :26: Anlamamıştır anlamamıştır:18:

evet söz verdiğimiz gibi 13+5 lik göbeğimiz

geçmişe bri bakayım dedim göbüşler çıkmış meydaneee göbüşünede bebişinede

Züleyha hey maşallah diyorum sana cnm maşallah suphanallah seninkini en büyük göbüş seçiyorum :)

işte kızlar 16+5 ben ve kızım :)))

ay ya bende böyle sayılırım hiç göbek filan yok bendede maşallah :)

hiç de kimlik bunalımı yaşamıyor canım göbüşün basbayağı erkek göbeği, hakkını yeme canım maşallahınız var

denizim gerçektenmiii çok sevindim bunu duyduğuma ben bile erkek göbeğine benzetememiştim Gel öpücem
Gerçi 10+4 de eklediğim resimle bunu yanyana koyup baktım baya fark gördüm miğdemle göveğim birleşmiş mesela

hamilelerden seçmeler diye bir kitap yazmak lazım çok komik olurdu :))

Yok yeşilim zeytinim. Bakma sen bana. Benim sinirim ctesi çalıştıran patronlara... Neyse dün hesapladım kısmetse 27 ağustosta ize ayrılıyorum. Şunun şurasında 4 ay yani 48 hafta yani...az kaldı az

Benim patronum geçen gün dediki, sen 8,9 aylarda izine çıkmayacaksın değilmi ? odalardan birini bebek odasımı yapmaya karar verdiniz dedim

Benim patronum geçen gün dediki, sen 8,9 aylarda izine çıkmayacaksın değilmi ? odalardan birini bebek odasımı yapmaya karar verdiniz dedim

Gülmekten öldüm yaaa Çok güzel demişin, lafı gediğine koymuşun. Doğuma patronun götürecek heralde. E artık çocuğu görünce bi izin patlatır sana

evet canım yaa bende resmen yaşamak ve bebeğimi yaşatmak için yiyorum. meyve falan canım istiyor Allahtan. Hatta evvelsi akşam rüyamda mevsim dışı bi meyve gördüm gözümü açtım eşime ilk söylediğim o meyveydi. Neyse ki manavlarda var da yiyebildim yoksa kafayı yerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…