Yok yeşilim zeytinim. Bakma sen bana. Benim sinirim ctesi çalıştıran patronlara... Neyse dün hesapladım kısmetse 27 ağustosta ize ayrılıyorum. Şunun şurasında 4 ay yani 48 hafta yani...az kaldı az
Günaydın en güzel anneler. Herkese Hayırlı cumalar.
Rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bebişlerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin. Hamilelik boyunca bizi ve bebişlerimizi her türlü riskten, sıkıntıdan, stresten korusun. Mutlu, huzurlu, sağlıklı sıhhatli hamilelik nasip etsin.
Bugünün ilk duası benden olsun dedim.
4 ay 48 hafta nasıl yani anlamadım ben
ımm öhüm şeyy o özel bir hesap:26: Tamam tamam kıvırmayayım, ben henüz uyanmamışım sanırım. Yüzümü yıkayıp geliyorum.
(şaşkın rumuz)
evet söz verdiğimiz gibi 13+5 lik göbeğimiz
Günaydınnnnn
Hayırlı cumalarrrr
Bugün son işgünüüüü
Günaydın en güzel anneler. Herkese Hayırlı cumalar.
Rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bebişlerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin. Hamilelik boyunca bizi ve bebişlerimizi her türlü riskten, sıkıntıdan, stresten korusun. Mutlu, huzurlu, sağlıklı sıhhatli hamilelik nasip etsin.
Bugünün ilk duası benden olsun dedim.
ımm öhüm şeyy o özel bir hesap:26: Tamam tamam kıvırmayayım, ben henüz uyanmamışım sanırım. Yüzümü yıkayıp geliyorum.
(şaşkın rumuz)
bende sütünü ısıtıp getiriyorum
günaydın hayırlı cumalarrr herkese Rabbim hepimizin dualarını duysun inşallah bugün
cnm benim eğer bu özle bi hesapsa sende 108 haftada doğum yapcan demektir özel hesabı çözdüm
işte kızlar 16+5 ben ve kızım :)))
hiç de kimlik bunalımı yaşamıyor canım göbüşün basbayağı erkek göbeği, hakkını yeme canım maşallahınız var
Geçenlerde de patron geldi "İhale ne zaman dı?" diye sordu. Bende 22 Ekim (bebişimin tahmini doğum tarihi) dedim. Suratıma tuhaf tuhaf bakınca "şey aman 22 Nisan, ekim nereden çıktı" dedim. :26: Anlamamıştır anlamamıştır:18:
Yok yeşilim zeytinim. Bakma sen bana. Benim sinirim ctesi çalıştıran patronlara... Neyse dün hesapladım kısmetse 27 ağustosta ize ayrılıyorum. Şunun şurasında 4 ay yani 48 hafta yani...az kaldı az
Benim patronum geçen gün dediki, sen 8,9 aylarda izine çıkmayacaksın değilmi ?odalardan birini bebek odasımı yapmaya karar verdiniz dedim
Boyatsan sanada diyecek yani :)) aman iyiki boyatmamışsın dikkat diyor demekki bakımına :)
ayy demekki dicekti.. belki yüzüme karşı söylemeye cesaret edemezdi ama kesin içten içe düşünecekmiş baksana..
Bende kendime şaşırıyorum hamilelikten önce çok güzel iştahım vardı. Hamilelikte kesildi, millet hamile diye her şeyi löpür löpür yiyor. Bende tık yok diyorum. İlerleyen zamanlarda kötü hissederiz gibime geliyor bebek bizden alır ama biz biterizBen bu gidişimde bir sorayım bakalım ne diyecek belki balık yağı filan verebilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?