kızlar günaydın herkese. benim bir sorum olacak 17 haftaya girecem bebeğimde hiçbir kımıldama yok sizce normalmi. benim gibi olan varmı
kızlar günaydın herkese. benim bir sorum olacak 17 haftaya girecem bebeğimde hiçbir kımıldama yok sizce normalmi. benim gibi olan varmı
kımıldama yok derken kımıldadığını şimdiye dek hiç hissetmedin mi o anlamda mı sordun ? eğer öyleyse son derece normal ben 17+2deyim ben de daha kıpırtı hissetmedim. İlk hamileliği olanlar en iyi ihtimal 20.haftadan sonra hissederlermiş
Eda hiç normal gelmiyorum kendime hala daha 59 kiloyum ama hamileliğin başından beri tartıya göre hiç kilo almamış görünmeme rağmen basenlerim popom ve göbeğim bir acayip oldu ühühüh hamileliğimin sonunda fil olucam galiba
günaydın..cumanız mübarek olsun..yine aşağıya doğru kasıklrımla beraber ağrım varsabah nasılsa akşama kadar öyle devam ediyor niye bu kadar çok ağrım oluyor dr. Normal yaşın 31 ilk gebelikteki gibi rahat geçmez demişti.gözüm hep yatakta bir banyo yapıp yatacagım yine..daha kalkalı 1-2 saat oldu ama yine yat yat yat...ayaklarını yukarı dik bacaklarının altına yastık koy yat..yazık yavrum beni görünce hep üzülüyor belli etmemeye çalışıyorum ama nafile..8yaşımda kocaman delikanlı anlamaz mı..neyse ya hepinizin gününü rezil etmeyeyim.
Teşekkür ederim desteğinden dolayı sanada maşallah diyelimde nazar değmesin..4 sene önce boşgebelik geçirmiştim oda böyle hep ağrılıydı buda öylemi diye öyle çok korkmuştum ki Rabbime şükürler olsun herşey normal gidiyor şimdilik ağrılar hariç tabi..bide arada ellerim ayaklarım bacaklarım şişiyor yatmaktan olsa gerek sporda yapamıyorum artık..günaydın canım sanada hayırlı cumalar...geçmiş olsun...ağrılar rahim genişlediği için olurmuş dr öyle söyledi...üzülme ama çok ağrın varsa dr bir danış derim...ayrıca yaşına bahane bulma galiba topiğn en yaşlısı benim heheheheeee 36 yaşındayım...tütütü maşallah diyeyim :)))
ewet canım şimdiye kadar hiç hisetmedim bebişimi herkesden duyuyorum yok kelebek gibi kanat cırpıyor diyenler bende acaba gec mi kaldı düsünüyorum
günaydınlaaarrr göbekleri coşturmuşsunuz çok beğendim yaa bende koyucam göbeğimi gerçi benimki tutarsız bir büyüyor bir küçülüyor ama olsunnn
dünden kalma baş ağrım var yine işyerimde ısıtıldı önüme kondu bu günde kullanıcambirde kasıklarımda ağrı var hayır olsun inşallah neyse şikayetlerim bitti şimdi size hayırlı cumalar diliyorum
günaydınlaaarrr göbekleri coşturmuşsunuz çok beğendim yaa bende koyucam göbeğimi gerçi benimki tutarsız bir büyüyor bir küçülüyor ama olsunnn
Dünden kalma baş ağrım var yine işyerimde ısıtıldı önüme kondu bu günde kullanıcambirde kasıklarımda ağrı var hayır olsun inşallah neyse şikayetlerim bitti şimdi size hayırlı cumalar diliyorum
ben de hisssetmiyorum
pendik olabilirde bende marmara üniv. maltepe tıp fakültesi hastanesine gidiyorum normalde sanırım bu başka galiba
kartal uğurmumcuda oturuyorum cnm ben
evet söz verdiğimiz gibi 13+5 lik göbeğimiz
işte kızlar 16+5 ben ve kızım :)))
sabah 7 de kalktım ama başımı taşıyamıyorum sonra yarım saat daha yattım ama hiç geçmemiş ensemden giriyor ağrı sonra işe gelince de fazlalaştı of yaa bitsin bir an önce gözlerimi açamıyorumo basagrısı dunden berı bende varbugun gecer dıye umıt edıyodum ama sabah kalktım hala yerınde duruyo agrım bıde ustune mıde bulantım var bugun bır an once gun bıtsın ıstıyorum sanada gecmıs olsun
burda yatacak yer yok maalesef eşim burda olsaydı öğle tatilinde eve götürürdü yarım saat yatardım da beyimiz bu gün arkadaşlarıyla pikniğe gitticanım sanada hayırlı cumalar...ama kasıklarımızın ağrısı normaldir ya rahim genişliyor artık...sıkma canını dinlenebilirsen yarım saat uzan bir yere geçecektir inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?