2011 Ekim Anneleri

kızlar günaydın herkese. benim bir sorum olacak 17 haftaya girecem bebeğimde hiçbir kımıldama yok sizce normalmi. benim gibi olan varmı

günaydın en zayıftan en tombul anneler tombul burda ben oluyorum tabekeyifler nasıl canlarım beni sorarsanız biraz nane mollayım ben yainsanın ailesi neden üzerki ya anlamış degilim kardeşimle annem sen bir güzel kavga edin üzüle üzüle ben gece bir yataktan çarpıntıyla uyandımki sormayın gene stersten üzüntüden panik atagım azdıeşimde kızdı yapma bebege bir şey olucak dedi allahtan bebek aklıma geldide panik nöbetini frenledim artık kafama bir şey takmıcam diyorum gene takıyorum kaldım arada bir akıl verin en yapsam acaba:26::26::26:

Günaydın..Cumanız mübarek olsun..Yine aşağıya doğru kasıklrımla beraber ağrım varSabah nasılsa akşama kadar öyle devam ediyor niye bu kadar çok ağrım oluyor Dr. normal yaşın 31 ilk gebelikteki gibi rahat geçmez demişti.Gözüm hep yatakta bir banyo yapıp yatacagım yine..Daha kalkalı 1-2 saat oldu ama yine yat yat yat...ayaklarını yukarı dik bacaklarının altına yastık koy yat..Yazık yavrum beni görünce hep üzülüyor belli etmemeye çalışıyorum ama nafile..8yaşımda kocaman delikanlı anlamaz mı..neyse ya hepinizin gününü rezil etmeyeyim.

kızlar günaydın herkese. benim bir sorum olacak 17 haftaya girecem bebeğimde hiçbir kımıldama yok sizce normalmi. benim gibi olan varmı

kımıldama yok derken kımıldadığını şimdiye dek hiç hissetmedin mi o anlamda mı sordun ? eğer öyleyse son derece normal ben 17+2deyim ben de daha kıpırtı hissetmedim. İlk hamileliği olanlar en iyi ihtimal 20.haftadan sonra hissederlermiş

ewet canım şimdiye kadar hiç hisetmedim bebişimi herkesden duyuyorum yok kelebek gibi kanat cırpıyor diyenler bende acaba gec mi kaldı düsünüyorum

günaydınlaaarrr göbekleri coşturmuşsunuz çok beğendim yaa bende koyucam göbeğimi gerçi benimki tutarsız bir büyüyor bir küçülüyor ama olsunnn
dünden kalma baş ağrım var yine işyerimde ısıtıldı önüme kondu bu günde kullanıcam birde kasıklarımda ağrı var hayır olsun inşallah neyse şikayetlerim bitti şimdi size hayırlı cumalar diliyorum

cnm normaldir 12.haftadan sonra bebekler yukarı doğru çıktığından yerlerinde daha rahat hareket edebiliyolarmış mesela ben bikaç hafta öncesine kadar genşlemeleri hissedebiliyodm ama şu anda çok nadir kıpırtılar hissediyorum benimkiler çikolata değil ama acı yediğimde çok hareketli oluyodu bi dene ama yinede kafanda soru işaretleri varsa doktora git ultrasonda gör bebeğini için rahat etsin...

zehracım bende hiç kilo almadım hatta 2 kilo verdim ama tıpkı seninki gibi bir göbeğim var 12. haftamdan buyana doğru dürüst tuvalete gitmiyorum ama gittiğimde göbeğim birden küçülüveriyor yinede bir yerde uzun süre oturunca göbüşüm büyümeye devam ediyor insanlar garipseyerek bakıyorlar
sanırım gaz yüzünden böyle ama yinede çok şirin görünüyorsun .............

günaydın canım sanada hayırlı cumalar...geçmiş olsun...ağrılar rahim genişlediği için olurmuş dr öyle söyledi...üzülme ama çok ağrın varsa dr bir danış derim...ayrıca yaşına bahane bulma galiba topiğn en yaşlısı benim heheheheeee 36 yaşındayım...tütütü maşallah diyeyim :)))

Teşekkür ederim desteğinden dolayı sanada maşallah diyelimde nazar değmesin..4 sene önce boşgebelik geçirmiştim oda böyle hep ağrılıydı buda öylemi diye öyle çok korkmuştum ki Rabbime şükürler olsun herşey normal gidiyor şimdilik ağrılar hariç tabi..bide arada ellerim ayaklarım bacaklarım şişiyor yatmaktan olsa gerek sporda yapamıyorum artık..

o basagrısı dunden berı bende varbugun gecer dıye umıt edıyodum ama sabah kalktım hala yerınde duruyo agrım bıde ustune mıde bulantım var bugun bır an once gun bıtsın ıstıyorum sanada gecmıs olsun

canım sanada hayırlı cumalar...ama kasıklarımızın ağrısı normaldir ya rahim genişliyor artık...sıkma canını dinlenebilirsen yarım saat uzan bir yere geçecektir inşallah..

Günaydınlar şekerler hayırlı cumalar olsun.

pendik olabilirde bende marmara üniv. maltepe tıp fakültesi hastanesine gidiyorum normalde sanırım bu başka galiba

kartal uğurmumcuda oturuyorum cnm ben

Kartal Umut hastanesi var herkes çok methediyor bi çok arkadaşım orada doğum yaptı, sema hastanesi var orası da iyimiş. Ve Pendik Bölge hastanesi var.

evet söz verdiğimiz gibi 13+5 lik göbeğimiz

Oy oy oy maşşallah size

Amanın göbüşin çok şirin

işte kızlar 16+5 ben ve kızım :)))

Hani göbüş nerde ?

sabah 7 de kalktım ama başımı taşıyamıyorum sonra yarım saat daha yattım ama hiç geçmemiş ensemden giriyor ağrı sonra işe gelince de fazlalaştı of yaa bitsin bir an önce gözlerimi açamıyorum
canım sanada hayırlı cumalar...ama kasıklarımızın ağrısı normaldir ya rahim genişliyor artık...sıkma canını dinlenebilirsen yarım saat uzan bir yere geçecektir inşallah..
burda yatacak yer yok maalesef eşim burda olsaydı öğle tatilinde eve götürürdü yarım saat yatardım da beyimiz bu gün arkadaşlarıyla pikniğe gitti
aaaa aklıma geldiiihamileleler mescitte yatıyor öğle tatillerinde ama orası da çok soğuk neyse bir battaniye getireyim bariii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…