Gülmekten öldüm yaaaÇok güzel demişin, lafı gediğine koymuşun. Doğuma patronun götürecek heralde. E artık çocuğu görünce bi izin patlatır sana
biraz daha sabredeceğiz desenize aman bebeişimize birsey olmasında hisetmiyelim ama insan bebişinden yasam belirtisi duymak istiyor
evet canım yaa bende resmen yaşamak ve bebeğimi yaşatmak için yiyorum. meyve falan canım istiyor Allahtan. Hatta evvelsi akşam rüyamda mevsim dışı bi meyve gördüm gözümü açtım eşime ilk söylediğim o meyveydi. Neyse ki manavlarda var da yiyebildim yoksa kafayı yerdim
Günaydın..Cumanız mübarek olsun..Yine aşağıya doğru kasıklrımla beraber ağrım varSabah nasılsa akşama kadar öyle devam ediyor niye bu kadar çok ağrım oluyor Dr. normal yaşın 31 ilk gebelikteki gibi rahat geçmez demişti.Gözüm hep yatakta bir banyo yapıp yatacagım yine..Daha kalkalı 1-2 saat oldu ama yine yat yat yat...ayaklarını yukarı dik bacaklarının altına yastık koy yat..Yazık yavrum beni görünce hep üzülüyor belli etmemeye çalışıyorum ama nafile..8yaşımda kocaman delikanlı anlamaz mı..neyse ya hepinizin gününü rezil etmeyeyim.
biraz daha sabredeceğiz desenize aman bebeişimize birsey olmasında hisetmiyelim ama insan bebişinden yasam belirtisi duymak istiyor
Günaydın..Cumanız mübarek olsun..Yine aşağıya doğru kasıklrımla beraber ağrım varSabah nasılsa akşama kadar öyle devam ediyor niye bu kadar çok ağrım oluyor Dr. normal yaşın 31 ilk gebelikteki gibi rahat geçmez demişti.Gözüm hep yatakta bir banyo yapıp yatacagım yine..Daha kalkalı 1-2 saat oldu ama yine yat yat yat...ayaklarını yukarı dik bacaklarının altına yastık koy yat..Yazık yavrum beni görünce hep üzülüyor belli etmemeye çalışıyorum ama nafile..8yaşımda kocaman delikanlı anlamaz mı..neyse ya hepinizin gününü rezil etmeyeyim.
Eki Görüntüle 186873 ....oğluma ciciş aldım
sabah 7 de kalktım ama başımı taşıyamıyorum sonra yarım saat daha yattım ama hiç geçmemiş ensemden giriyor ağrı sonra işe gelince de fazlalaştı of yaa bitsin bir an önce gözlerimi açamıyorum
burda yatacak yer yok maalesef eşim burda olsaydı öğle tatilinde eve götürürdü yarım saat yatardım da beyimiz bu gün arkadaşlarıyla pikniğe gitti
aaaa aklıma geldiiihamileleler mescitte yatıyor öğle tatillerinde ama orası da çok soğuk neyse bir battaniye getireyim bariii
Leynacım geçmiş olsun canımcım. Bende namaz sonrası zamanım olursa 5dk da olsa mescitte sol tarafıma yatıyorum.
günaydın en zayıftan en tombul anneler tombul burda ben oluyorum tabekeyifler nasıl canlarım beni sorarsanız biraz nane mollayım ben ya insanın ailesi neden üzerki ya anlamış degilim kardeşimle annem sen bir güzel kavga edin üzüle üzüle ben gece bir yataktan çarpıntıyla uyandımki sormayın gene stersten üzüntüden panik atagım azdı eşimde kızdı yapma bebege bir şey olucak dedi allahtan bebek aklıma geldide panik nöbetini frenledim artık kafama bir şey takmıcam diyorum gene takıyorum kaldım arada bir akıl verin en yapsam acaba:26::26::26:
Geçmiş olsun leynacım. havadan senin rahatsızlığın bence. ben de benzer durumdayım. battaniyeni, yorganını kucakla, yastığını da al koltuğunun altına, yat yatabildiğin kadar
Piknik miiihem haftaiçi hem de yağmur çamur bir yandan :) piknik yapacak daha güzel bi günü bekleyemediler mi :)
Bende hep serin ve ferah şeyler istiyorum senin neyin olucaktı canım? Bizim belirtilerimiz çok aynı gidiyor :)
beni bugün gören olmamış aşk olsun
Eki Görüntüle 186873 ....oğluma ciciş aldım
nerden aldın ve fiyatı lütfen
günaydınlaaarrr göbekleri coşturmuşsunuz çok beğendim yaa bende koyucam göbeğimi gerçi benimki tutarsız bir büyüyor bir küçülüyor ama olsunnn
dünden kalma baş ağrım var yine işyerimde ısıtıldı önüme kondu bu günde kullanıcambirde kasıklarımda ağrı var hayır olsun inşallah neyse şikayetlerim bitti şimdi size hayırlı cumalar diliyorum
Olurmu öyle şey paşam herkes cuma rehavetinde
Amanın çokk şirin bu, iyi günlerde giysin yeğenimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?