2011 Ekim Anneleri

biraz daha sabredeceğiz desenize aman bebeişimize birsey olmasında hisetmiyelim ama insan bebişinden yasam belirtisi duymak istiyor

Ben o yaşam belirtisini hergün bulantı ve kusma ile alıyorum. "kızım tepiklerini atana kadar bulantılarına göz yumacağım, ama ondan sonra mesajını lütfen tepiklerinle ver" diyorum. Umarım anlaşabiliyoruzdur.
Bu arada Dünden kardeşim bende kaldı. Sabahki hallerime şahit oldu doğal olarak." Sende bu durum alışkanlık yapmış galiba " dedi. Bende yok dayısı "sana hoşgeldin ve güle güle dayıcımm" diyor dedim.

Bende hep serin ve ferah şeyler istiyorum senin neyin olucaktı canım? Bizim belirtilerimiz çok aynı gidiyor :)

Leynacım geçmiş olsun canımcım. Bende namaz sonrası zamanım olursa 5dk da olsa mescitte sol tarafıma yatıyorum.

[video]http://www.komikler.com/komiktv/cocuk_filmleri/13:36258/Yoğurt_Savaşı_Yapan_Kardeşler[/video]

canım rahmin büyüdüğü için bu ağrılar oluyo kanaman yoksa problem de yok buna da şükretmelisin..oğlun tabiki anlar çocuklar böybende de çok bel ağrısı oluyo bi de insanın hamileyken günü gününü tutmuyo. bazı günler parmağımı kaldıramıyorum benim de gözüm hep yatakta oluyo. inşallah bu sıkıntıları bebişlerimizin mis kokularını içimize çekince unutucaz

canım rahmin büyüdüğü için bu ağrılar oluyo kanaman yoksa problem de yok buna da şükretmelisin..oğlun tabiki anlar çocuklar böyle şeyleri hissediyo ama napalım tatlım seninde elinde olan bişey değilki kendini üzme lütfen..bende de çok bel ağrısı oluyo bi de insanın hamileyken günü gününü tutmuyo. bazı günler parmağımı kaldıramıyorum benim de gözüm hep yatakta oluyo. inşallah bu sıkıntıları bebişlerimizin mis kokularını içimize çekince unutucaz

Geçmiş olsun leynacım. havadan senin rahatsızlığın bence. ben de benzer durumdayım. battaniyeni, yorganını kucakla, yastığını da al koltuğunun altına, yat yatabildiğin kadar
Piknik miii hem haftaiçi hem de yağmur çamur bir yandan :) piknik yapacak daha güzel bi günü bekleyemediler mi :)

Paşam kendini çok üzüyor ve yoruyorsun yapma böyle, kusura bakma ama saçmalamışlar, senin derdin sana yeter zaten, onların sana bunları anlatmaması lazım, senin her türlü sıkıntı stresten uzak kalman lazım bebeğinden başka bir şey düşünme lütfen ya, seni anlıyorum aynı şeyleri yaşayan biri olarak... Panik ataklar nöbetler tamam benimde oldu ama sen sürekli ağlama ve panik atağa girme modundasın yapma böyle bir günde bunalımsız sıkıntısız panik ataksız geçir güzel arkadaşlım yazık bebeğiede eşinede sanada relax herşey çok iyi olucak, ama biraz silkelenip kendine gelmenin zamanı bence... Kızma kırılma aynı şeyleri yaşamasam yazmam ama inan seni anlıyorum ve yapman gerekende bu artık....

ayyh ne güzel söyledin yastık yorgan mmm canım çektiii
yaa canım bu günü seçmişler onlar için yapmur kar çamur farketmiyor beypazarına gittiler patronlarının çiftliği var orda bütün şirket işi bıraktılar bu gün :))

Vay vay vayyy leynadan şikayet gelmiş :)) İlk defa sanırım bu dimi? Neyse geçmişler olsun bebek geliştiği içindir o ağrılar canım bende hep var, baş ağrısıda aralıksız 4 5 ün sürüyor geçiyor gene oluyor... Sanada hayırlı güzle cumalar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…