2011 Ekim Anneleri

selam kızlarr 2 gündür sağ kasığım çok ağrıyordu dün gece hiç uyumadım ağrısan çivi saplanıyo gibiydii sizede oluyomu bu akşamda öyle olursa şiddetli acile gidicem şimdide ağruım var çünkü sağ kasığımdaaaaa

beni bugün gören olmamış aşk olsun

bak sana ne diycem canım....sen öncelikle sakin ol çünkü o çarpıntın felan panik atak krizi olsa bende de var diycem....insanlar aileleri ile ilgili bişiyi takınca inan aynı tepkiler herkezde oluyor.....uykudan sıkıntı ve çarpıntıyla uyanıyor ama emin ol bişiden değil o...senin panik atağın yok , geçmişte kaldı ve sen onu yendin

allah razı olsun yorumun için kardeşim artık dedim bende benden uzak durun sizin stresinizden karnımdakişne bir şey olucak dedim artık sülalemde olsun kim olursa olsun umrumda dgil yani boşver bebegim önemli benim için degilmi allah yardımcımız olsun dışarı çıkıpta kimseyi görmüyorum acaba diyorum telefonlarımıdamı kapatsam neyen iyisi böyle olucak herhalde:82::82::82::82:sen ne yaptın görüşmeyeli canım bebege ne zaman gidicen ben bugün gidicektim iptal ettirdim serklaj olucam diye ama pazartesine kaldı vardır bundada bir hayır allah yardımcımız olsun

Telefonla görüş ama onlar açıkça söyle moral bozucu şeyler söylemeyin beni etkiliyorsunuz de seninle konuşurken daha dikkatli olsunlar, sende baktın ki kötü bir şey anlatıcaklar allem kallem et kapatıver telefonu. Rabbim yardımcın olsun bebeğini güvenle taşıman için tedbir alıcaklar ne kadar güzel, korkma sakin olmaya çalış ve pazartesiye kadar sürekli serklajı düşünme başka şeylerle ilgilengüzel iyi şeyler düşün, nasıl zor olduğunu biliyorum canım bende 3 lü test yaptırıcam zamanı belli değil daha hayırlısı ile bitsede şu süreç doğursak bebeklerimizi.

hayırlı cumalar kızlar leyna benimde dünden kalma baş ağrım var inş geçer..hepiniz göbüşlerinizi koymuşunuz benimde sabah iniyor akşam şişiyor göbüşüm dengesiz yaniçok mutluyum yarın inş bebeğimi görücem uyy annesi yer onuyarında 16.haftamıza giriyoruz 4.ayımız bitiyor inş..

Benim dr. 16 haftasında bakarız demişti 14 haftadayım ama salı gidicem belki bişiler söyler :) İçime son zamanlarda kız doğmaya başladı hayırlısı bakalım sağlıklı sıhatli olsunda...

amin canım Allah sağlıklısını, hayırlısını versin de ilk çocuğumuz nasılsa cinsiyet farketmez...gerçi yalan söylemeyim Allahta içimi biliyo ben kızım olduğuna çok sevindim

kızlar bugün doktora gittim 17.haftadaya girdim ve KIZIM olucak çok mutluyuz kendimi çok şanslı hissediyorum bir tane dünyalar güzeli kızım vardı şimdi ikinciside kız hep imrenmişimdir iki kız kardeşleri benim kız kardeşim olmadığı için hep allahım inşallah benim iki kızım olur demişimdir rabbim gönlüme göre verdi

seyma benimde bitiyor inanamıyorum ama ben 71 den 73 kiloya çıktım ama göbeğim azıcık var sende durum nasıl

seyma benimde bitiyor inanamıyorum ama ben 71 den 73 kiloya çıktım ama göbeğim azıcık var sende durum nasıl

benim göbeğim sabah çıkmıyor akşam çıkıyor ama dışarıdan kimse anlamaz hamile olduğumu bende üzülüyorum niye karnım çıkmadı diye bugün resim çeker koyarım canım..

kızlar yürüyüş yapıyomusunuz doktor bana çok aktif bi hayattan kaçın dediği için ben hımbıl oldum ama sanırım abarttım son dönemleri ve doğumu rahat yapabilmek için mutlaka yürü falan diyolar napcam bilemedimmm

selam güzel annişler herkese hayırlı cumalar olsun.cumanın rahmeti ve berketi sizlerin ve karnınızdaki o meleklerin olsun inş.
umarım herkesin şikayetleri son bulurda artık mutlu mutlu bir hamilelik geçiririz.

önceki gün akşam yemekten sonra yürüdük güya. yakın çevrede iki tur attıktan sonra markete gidip yiyecek bişeyler alıp eve döndük :)

KIZLAR FACEDE BİR YERDE OKUDUM ÇOK HOŞUMA GİTTİ UMARIM SİZDE BEĞENİRSİNİZZZZ..:)

Eyüp dermansız kaldı İMDAT demedi.Yusuf karanlıga düştü EYVAH demedi.İbrahim ateşe düştü YANDIM demedi.UNUTMA; sıkıntı,dert,tasa ALLAHA SEVGİLİ OLANDAN BAŞKASINA İNMEDİ.
MESNEVİ'DEN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…