Eki Görüntüle 186873 ....oğluma ciciş aldım
beni bugün gören olmamış aşk olsun
Paşam kendini çok üzüyor ve yoruyorsun yapma böyle, kusura bakma ama saçmalamışlar, senin derdin sana yeter zaten, onların sana bunları anlatmaması lazım, senin her türlü sıkıntı stresten uzak kalman lazım bebeğinden başka bir şey düşünme lütfen ya, seni anlıyorum aynı şeyleri yaşayan biri olarak... Panik ataklar nöbetler tamam benimde oldu ama sen sürekli ağlama ve panik atağa girme modundasın yapma böyle bir günde bunalımsız sıkıntısız panik ataksız geçir güzel arkadaşlım yazık bebeğiede eşinede sanada relax herşey çok iyi olucak, ama biraz silkelenip kendine gelmenin zamanı bence... Kızma kırılma aynı şeyleri yaşamasam yazmam ama inan seni anlıyorum ve yapman gerekende bu artık....
Allah huzurlu sağlıklı günlerde giymeyi nasip etsin cnm benim çok şirin
kızım olucak canım inşallah..senin ne zaman belli olucaktı?
allah razı olsun yorumun için kardeşim artık dedim bende benden uzak durun sizin stresinizden karnımdakişne bir şey olucak dedim artık sülalemde olsun kim olursa olsun umrumda dgil yani boşver bebegim önemli benim için degilmiallah yardımcımız olsun dışarı çıkıpta kimseyi görmüyorum acaba diyorum telefonlarımıdamı kapatsam ney en iyisi böyle olucak herhalde:82::82::82::82:sen ne yaptın görüşmeyeli canım bebege ne zaman gidicen ben bugün gidicektim iptal ettirdim serklaj olucam diye ama pazartesine kaldı vardır bundada bir hayır allah yardımcımız olsun
Benim dr. 16 haftasında bakarız demişti 14 haftadayım ama salı gidicem belki bişiler söyler :) İçime son zamanlarda kız doğmaya başladı hayırlısı bakalım sağlıklı sıhatli olsunda...
unnado diye bir siteden aldım..istersen mail adresini at özelden sana davetiye yollayayım...kargo dahil 30 a geldi
hayırlı cumalar kızlar leyna benimde dünden kalma baş ağrım var inş geçer..hepiniz göbüşlerinizi koymuşunuz benimde sabah iniyor akşam şişiyor göbüşüm dengesiz yaniçok mutluyum yarın inş bebeğimi görücem uyy annesi yer onu yarında 16.haftamıza giriyoruz 4.ayımız bitiyor inş..
gördüm canım küçüğü bitmiş
seyma benimde bitiyor inanamıyorum ama ben 71 den 73 kiloya çıktım ama göbeğim azıcık var sende durum nasıl
kızlar yürüyüş yapıyomusunuz doktor bana çok aktif bi hayattan kaçın dediği için ben hımbıl oldum ama sanırım abarttım son dönemleri ve doğumu rahat yapabilmek için mutlaka yürü falan diyolar napcam bilemedimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?