2011 Ekim Anneleri

yürüyüş değilde sürekli çarşıdayım işlerim oluyor kaç saat yürüyorum baya yoruluyorum yani..ben hamileliğin başından beri aktifim ama ALLAHın izniyle bişey olmadı

amin canım Allah sağlıklısını, hayırlısını versin de ilk çocuğumuz nasılsa cinsiyet farketmez...gerçi yalan söylemeyim Allahta içimi biliyo ben kızım olduğuna çok sevindim

Benimde ilk olucak farketmiyor ama kız olursa daha bir hoş olurum sanki, kız evlat anne babaya daha düşkün oluyor biz öyleyiz yada bilmiyorum :)

aslında bu aylarda yürümeyi çok istiyorum ilerde belki ağırlaşırım havalarda çok sıcak değil 1 ay sonra felaket olur buralar yanarız

vallahi çok isterim yürüyüşü ama benim yavaş modum yok..birde dr şu özel durumumdan dolayı dinlen diyor...ama birşey sorcam ben sezeryan olucam... Cünkü daha 2 yıl önce sezeryan gibi bir miyom ameliyetı geçirdim...normal doğum olmazmış...hoş olsada bende o cesaret yok içerde kalır çocuk :))) zaten 10 kilodan fazlada almam allahın izniyle...yürüyüş niye bu durumda...çok cahilim galiba bu konuda

Benimde ilk olucak farketmiyor ama kız olursa daha bir hoş olurum sanki, kız evlat anne babaya daha düşkün oluyor biz öyleyiz yada bilmiyorum :)

valla canım kız evlat daha düşkün oluyo bence de..bi de kendini sevdirmeyi iyi biliyo...gerçi hanzade şimdi erkek anneleri çoğunlukta burda onların hışmına uğramayalım

cnm sezeryanda olsan gebeliğin son haftalarında ağırlaşmanı engeller bence nefesini açar kendini daha rahat hissedersin diye düşünüyorum ama doğru senin özel durumun var benimde yarı özel durumum var ama kiminle konuştuysam yürüyüşü mutlaka taavsiye ediyor

yok bebişim yok biz muaf olalım bu yürüyüşten...aklıma arkadaşım geldi 6 aylık şu an...onada yasak mesela...çok iyi giderse herşey 8. Ayda yürürüm tabi yürü derse..

valla canım kız evlat daha düşkün oluyo bence de..bi de kendini sevdirmeyi iyi biliyo...gerçi hanzade şimdi erkek anneleri çoğunlukta burda onların hışmına uğramayalım

kimse kimsenin hışmına uğrayamaz, insanın içinde erkek yada kız evlat hevesi olur bu çok normaldir. yani şimdi içimizden geçenide yazamayacaksak ne anlamı var ki? erkek evladın türk toplumundaki yeride başkadır buda aşikar... yani kimsenin kimseye kırılma darılma hışım yapma hakkı yok.... ALLAH herkesin bebeğini sağlıklı hayırlı versin yeterki... :)

hanzadecim seni çok gergin gördüm hormonların tavan yapmışşşburası özgür bi topıcc bugün hanzadede sinirli ona göre

bizde 3 kız kardeşiz...annemlerde 3 kız kardeş...babaannemler 3 kız kardeşti...hep bir erkek kardeşim olsun beni korusun isterdim...babam sağolsun bizede erkek gibi durmayı öğretti :))) hayalinde erkek çocuk varmışş...o yüzden hep bir oğlum olsun istiyordum açıkcasıı :)) dr %80 kız dedi net değilde diye ekledi...allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin herkese çoğumuzun ilk çocuğu ..yalnız anne babaya kız evlat gibi düşkün erkeklerde var tabi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…