yok canım 6-9 ayı var şuanda ama zaten bende 9-12 aldım
kızlar yürüyüş yapıyomusunuz doktor bana çok aktif bi hayattan kaçın dediği için ben hımbıl oldum ama sanırım abarttım son dönemleri ve doğumu rahat yapabilmek için mutlaka yürü falan diyolar napcam bilemedimmm
gördüm canım küçüğü bitmiş
amin canım Allah sağlıklısını, hayırlısını versin de ilk çocuğumuz nasılsa cinsiyet farketmez...gerçi yalan söylemeyim Allahta içimi biliyo ben kızım olduğuna çok sevindim
kızlar ikinizede yolladım davetiye..gelmezse heber verin
Benimde ilk olucak farketmiyor ama kız olursa daha bir hoş olurum sanki, kız evlat anne babaya daha düşkün oluyor biz öyleyiz yada bilmiyorum :)
Gelmiş cnm teşekkür ederim :)
kızlar yürüyüş yapıyomusunuz doktor bana çok aktif bi hayattan kaçın dediği için ben hımbıl oldum ama sanırım abarttım son dönemleri ve doğumu rahat yapabilmek için mutlaka yürü falan diyolar napcam bilemedimmm
Benimde ilk olucak farketmiyor ama kız olursa daha bir hoş olurum sanki, kız evlat anne babaya daha düşkün oluyor biz öyleyiz yada bilmiyorum :)
vallahi çok isterim yürüyüşü ama benim yavaş modum yok..birde dr şu özel durumumdan dolayı dinlen diyor...ama birşey sorcam ben sezeryan olucam... Cünkü daha 2 yıl önce sezeryan gibi bir miyom ameliyetı geçirdim...normal doğum olmazmış...hoş olsada bende o cesaret yok içerde kalır çocuk :))) zaten 10 kilodan fazlada almam allahın izniyle...yürüyüş niye bu durumda...çok cahilim galibabu konuda
hanzade yaramı deşme bence
cnm sezeryanda olsan gebeliğin son haftalarında ağırlaşmanı engeller bence nefesini açar kendini daha rahat hissedersin diye düşünüyorum ama doğru senin özel durumun var benimde yarı özel durumum var ama kiminle konuştuysam yürüyüşü mutlaka taavsiye ediyor
reca ederim.......şimdi 6-9 aylığını sepetten atıcam....
valla canım kız evlat daha düşkün oluyo bence de..bi de kendini sevdirmeyi iyi biliyo...gerçi hanzade şimdi erkek anneleri çoğunlukta burda onların hışmına uğramayalım
kimse kimsenin hışmına uğrayamaz, insanın içinde erkek yada kız evlat hevesi olur bu çok normaldir. yani şimdi içimizden geçenide yazamayacaksak ne anlamı var ki? erkek evladın türk toplumundaki yeride başkadır buda aşikar... yani kimsenin kimseye kırılma darılma hışım yapma hakkı yok.... ALLAH herkesin bebeğini sağlıklı hayırlı versin yeterki... :)
hanzadecim seni çok gergin gördüm hormonların tavan yapmışşşburası özgür bi topıcc bugün hanzadede sinirli ona göre
kimse kimsenin hışmına uğrayamaz, insanın içinde erkek yada kız evlat hevesi olur bu çok normaldir. Yani şimdi içimizden geçenide yazamayacaksak ne anlamı var ki? Erkek evladın türk toplumundaki yeride başkadır buda aşikar... Yani kimsenin kimseye kırılma darılma hışım yapma hakkı yok.... Allah herkesin bebeğini sağlıklı hayırlı versin yeterki... :)
kızlar ikinizede yolladım davetiye..gelmezse heber verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?