yok bebişim yok biz muaf olalım bu yürüyüşten...aklıma arkadaşım geldi 6 aylık şu an...onada yasak mesela...çok iyi giderse herşey 8. Ayda yürürüm tabi yürü derse..
canım üye oldum çok teşekkür ederim..
ben bakmak istiyordum neler var diye mail gelmiş ama sitey eüye olmaya çalıştığımda expoler kapanıyor çevrimdışı oluyor neden acaba?
yaa ben çok heveslenmiştim bana gelmedimemnunmusun peki canım? Seri halinde fiyatı ne kadar?
advotace85 sen nasıl üye oldun? Ben üyeliğe basınca expolar devre dışı kalıyor yaneden acaba?
bilmem ama ben mozilla kullanıyorum
bizde 3 kız kardeşiz...annemlerde 3 kız kardeş...babaannemler 3 kız kardeşti...hep bir erkek kardeşim olsun beni korusun isterdim...babam sağolsun bizede erkek gibi durmayı öğretti :))) hayalinde erkek çocuk varmışş...o yüzden hep bir oğlum olsun istiyordum açıkcasıı :)) dr %80 kız dedi net değilde diye ekledi...allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin herkese çoğumuzun ilk çocuğu ..yalnız anne babaya kız evlat gibi düşkün erkeklerde var tabi....
canım valla bilmiyorum kiüyeliğinizi başlatın diyince bilgilerimi sordu bilgileri girip üye oldum..istersen başka bilgisayardan dene..
yemek yedim ilk defa böyle oldu ne yediysem çıkardım şimdi tekrar yedim inş çıkarmam.ne oldu bana böyle ya
çokmu yedin ben genelde 2 kaşık bile olsa sınırı aşarsam hepsini çıkartıyorum
yemek yedim ilk defa böyle oldu ne yediysem çıkardım şimdi tekrar yedim inş çıkarmam.ne oldu bana böyle ya
Kızlar, öğle arası bitti, son iki ders sonra hafta sonuuuuuuu......))
baya yedim ama hiç olmazdı böyle ne kadar yesemde bişe olmazdı..inş birdaha çıkarmam
az az ve sık sık ye çıkarmazsın bendede 2 haftadır başladı bulantım geçti biraz rahatladım diye biraz fazla yersem aynen gidiyo
uzun süre aç kaldığımda midem çok daha fazla bulanıyor. yemekten değil yememekten bulanıyor benimki bir tuhaf.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?