2011 Ekim Anneleri

yok bebişim yok biz muaf olalım bu yürüyüşten...aklıma arkadaşım geldi 6 aylık şu an...onada yasak mesela...çok iyi giderse herşey 8. Ayda yürürüm tabi yürü derse..

Bende yürümüyorum evde ve işyerinde attığım bir kaç adım hariç oda wc yada yemekhaneye, hala korkuyorum, tabi ilk baştaki hallerime göre çok daha iyiyim :) Ama doğuma kadar diken üstünde olucağım kesin...

kız erkek hiç farketmez her zaman söylüyorum onlar bizim bi parçamız yeterki Allah çocuklarımızın içine ana baba sevgisi versin Allahtan korkup kuldan utansınlar insanlar arasında örnek gösterilsinler nur yüzlü salih kimselerden eylesin Allah onları tabiki bitakım özlemlerimiz var Allah herkese gönlünden geçeni versin Rabbim. Bence kızda erkekte ailesine düşkün olabilir ama asi ve saygısız olduktan sonra bunun kızı erkeği yoktur. Bu durumu kaldıramayız düşünsenize onları nasıl özlemle bekliyoruz nasıl koruyoruz onları daha şimdiden

yaa ben çok heveslenmiştim bana gelmedi memnunmusun peki canım? Seri halinde fiyatı ne kadar?

memnunum canım sımdılık sadece 2 kıtap ılgımı cekıo ılerleyen dönemde hepsi işime yarayacak şeylerr

kızlarrrr size ne yediğimiii kesinlikleee sölemıcemmmmmmm

Kızlar bu hangı sıtee bebek ürünlerı var galıba saalanan besıkten alan oldumuu birşeyler almaya başladınızmıı

Elbette var bknz= eşim , Bizde 3 kız kardeşiz :)) Ablalarımın 2 şertane oğlu var, benimde diğer 3 kaybım erkekti, bilmem belkide çevremde gördüğüm kız bebeklere çok özendiğimdendir, süslü püslü, etli butlu, minik etekli, dantel donlu popolar var hep gözümün önünde hep içim gitmiştir o hallerine benimde olurmu bir gün demişimdir iç çekerek :) Fakat alah biliyor ya kalbimi, içimdeki canlı minik şey yaşasında ister pamuğu olsun ister pipisi ben ikisinede kurban olurum :))

yemek yedim ilk defa böyle oldu ne yediysem çıkardım şimdi tekrar yedim inş çıkarmam.ne oldu bana böyle ya

uzun süre aç kaldığımda midem çok daha fazla bulanıyor. yemekten değil yememekten bulanıyor benimki bir tuhaf.

benim o zamanda bulanıyo denizimm farketmiyo ama çözüm kesinlkle az az sık sık yemek hamile kaldığımdan beri 5 öğünüm var ana öğünlerde az yemek ara 2 öğünde meyve haaa bide 5 civarı hamurişi var unutmuşum:))))9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…