işte kızlar bu da son halimiz pıtırcık & annesi kübraEki Görüntüle 186950 Eki Görüntüle 186951 Eki Görüntüle 186952
işte kızlar bu da son halimiz pıtırcık & annesi kübraEki Görüntüle 186950 Eki Görüntüle 186951 Eki Görüntüle 186952
çoook teşekkür ederim canımmmaşallah göbüşüne de bebişine de... çok güzel görünüyo... erkek miydi senin bebişin?
sağol yeşimciğimmanam anammmm maşallahhh göbüşüneee :))
herkez erkek diyor bana işyerimde çevremde 1 haftam kaldı cinsiyet öğrenmeye hayırlısı bakalımmaaşallah ayy çok kararsız kaldım hem kız göbüşü gibi hem erkek erkek gibi sivri kız gibi yukarda bilemedim şimdi
hanzademmm teşekkür ederim canımmm hırkamı ekol den almıştım ama 2 sene falan oldu yenisini bulmak biraz zor ama istersen yıkar temizler gönderirim sanavalla ben hem göbüşüne hemde kırmızı yeleğine bayıldım leyna örmemi yeleğin çok şekermiş :)
çoook teşekkür ederim canımm
sağol yeşimciğimm
herkez erkek diyor bana işyerimde çevremde 1 haftam kaldı cinsiyet öğrenmeye hayırlısı bakalım...
hanzademmm teşekkür ederim canımmm hırkamı ekol den almıştım ama 2 sene falan oldu yenisini bulmak biraz zor ama istersen yıkar temizler gönderirim sana
kuzum senin bebeğin kız gibiydi başta :44: naptın çocuğaa. erkek gibi gözüktü şimdi banamaşallah canım sana da bebeğine de
utandım şimditeşekkür ederim cnm çok sağol :) merak etme sen bulamassamda o rengin aynısından bir tane ördürürüm kayınvalideme :)
Maşşallah size ne güzel olmuş göbüşün erkek gibi duruyo cidden canım
Leynacım maşşallah. Bende heveslendim arkadaşıma zorladım benimde göbeğimin fotoğrafını çek diye o da göbeğin yok senin daha dedi. Neyse inat ettim çektirdim, ama göbeğim yok gibi duruyor. Ama aslında var. Yani klozete oturduğumda önümdeki kocaman yığını ben görüyorum.Neyse akşama şişer bu göbek o zaman çekerim bende.
canım herkeze hayırlı cumalarOlurmu öyle şey paşam herkes cuma rehavetinde
Amanın çokk şirin bu, iyi günlerde giysin yeğenimiz
canım bir doktora git görün için ferahlamış olurselam kızlarr 2 gündür sağ kasığım çok ağrıyordu dün gece hiç uyumadım ağrısan çivi saplanıyo gibiydii sizede oluyomu bu akşamda öyle olursa şiddetli acile gidicem şimdide ağruım var çünkü sağ kasığımdaaaaa
işşallah kardeşim işşallahTelefonla görüş ama onlar açıkça söyle moral bozucu şeyler söylemeyin beni etkiliyorsunuz de seninle konuşurken daha dikkatli olsunlar, sende baktın ki kötü bir şey anlatıcaklar allem kallem et kapatıver telefonu. Rabbim yardımcın olsun bebeğini güvenle taşıman için tedbir alıcaklar ne kadar güzel, korkma sakin olmaya çalış ve pazartesiye kadar sürekli serklajı düşünme başka şeylerle ilgilengüzel iyi şeyler düşün, nasıl zor olduğunu biliyorum canım bende 3 lü test yaptırıcam zamanı belli değil daha hayırlısı ile bitsede şu süreç doğursak bebeklerimizi.
bak sana ne diycem canım....sen öncelikle sakin ol çünkü o çarpıntın felan panik atak krizi olsa bende de var diycem....insanlar aileleri ile ilgili bişiyi takınca inan aynı tepkiler herkezde oluyor.....uykudan sıkıntı ve çarpıntıyla uyanıyor ama emin ol bişiden değil o...senin panik atağın yok , geçmişte kaldı ve sen onu yendin
hıııı
o zaman bende pembesini isterim kayınvalidene selamlarrr
ben 3 ay önce bir yelek istemiştim hala örecek artık doğum hediyesi örer napalımmm
selam hanımlar
daha önceleride 2 kere yazmıştım size katılmak için fakat kabullenip selam veren cevap veren 1-2 kişi dışında olmamıştı. ee haliyle bende ekim annesi olucam inşallah ve tekrar size yazmayı düşündüm. ozaman çalışıyordum fazla giremiyordum artık evdeyim ve devamlı netteyim. eğer devam ederse burda sizlerle bişiler öğrenmeyi istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?