2011 Ekim Anneleri

cnm gözden kaçmıştır genelde burda cvpsız kalmaz sorular yani istesende kalmaz biz biraz gevezeyiz hoşgeldin aramıza bebişin hayırlı olsun ilk bebeğinmi???

ben hatırlıyorum seni güzel güzel konuşurken kaçtın gittin sen :)ama tekrar geldiğin iyi olmuş anlat bakalım nasılsın neler yaptın ankaradamıydın yanlış mı hatırlıyorum ne kadar oldu bebeğin ?

Son düzenleme:
dünden beridir giremiyorum siteye tamgiriyorum hata diyip kapanıyor.şuan iyigidiyor umarım kapanmaz sayfa.
ayyyyyyy leyna göbişin çok tatlı maaşşallah Allah tamamına erdirsin.bende benimki çokçıktı diyordumşimdiden ama seninkiyle aynıı.seni görünce rahatladım şimdiçoktalısın yaa.....

Fotosersin dün akşamdan beri aynısı bendede var cnm, bebek gelişiyor, kanama olmadıkça korkma benim bazen dayanılmaz oluyor çok rahatsız ediyor ama alıştım galiba artık. Başından beri böyle gidiyor, böyle devam edicek sanırım. Bebeğin büyüyor büyüdükçede her yerine ağrı yapıyor, yakında bacağına beline ağrı girmeye başlayacak... Doktorum bununla yaşamayı öğren dedi bana bu bebeğinin geliştiğini büyüdüğünü kendine yer açmaya çalıştığını gösterirmiş :)

canım hayırlı uğurlu olsun Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah..

teşekkür ederim cnm hoşbuldum bebişim 15 doldu bugün bebeğe göre 16 dan 2 gün aldık ama sata göre tam 15 gün doldu. senin nekadarlık cinsiyetibellimi

Bizde 15. haftamıza yeni girdik :) cinsiyetimizi söylemiyor doktorumuz çok garantici biraz daha bekleyeceğim ama en doğrusu detaylı ultrasonda çıkar dedi. Hamileliğin nasıl gidiyor şikayetlerin varmı seninde?

Yeşil zeytin niye sus pussun bugün çokmu yoğunsun hani o neşeli yorumların? Bir boşluk var sabahtan beri diyorum ahesteyide göremedim nerelerde acaba?

Yeşil zeytin niye sus pussun bugün çokmu yoğunsun hani o neşeli yorumların? Bir boşluk var sabahtan beri diyorum ahesteyide göremedim nerelerde acaba?

tahmin edeyim

yslzytn kocasıyla konuşuyo günün menüsünü veriyodur :)))))9

aheste yarım ekmek arası kabak tatlısı yiyodur:)))))

ayy canm istedide kızmayın tamammı kızlar sadece tahmin gerçekle uzaktan yakından ilgisi yok

hoşgeldinizzz :)

ne şanslı kız bende akşama ne pişiricem diye düşünüyorum ya canım hiç bir şey istemiyor yoksa yemek yemeyen bir bebekmi olucak benim miniğim? Eslem sen güzel beslenebiliyormusun bu arada iki canlı hatta üç canlısın halsizlik vs durumların ağrıların sancıların nasıl iyimisin?

Son düzenleme:

selam gül, hoşgeldin.
sizin topikten sonra sessiz gelmişizdir sana, ben de sizin topiğe geldiğimde öyle hissediyordum kendimi. neyse ki ferda vardı da yalnızlığımı alıyordu sağ olsun, zeynep'ler (ikisi) ve ferdayla görüşüyorum. didemin kızı erken gelmiş herhalde, gördüm face de. hayırlı olsun, darısı başına, başımıza. bizim topik iyidir, geldiğin zaman burda biz de yeniydik, şimdiki sıcaklığımıza sen de alışırsın kısa zamanda. erken ayrılmışsın işten, iyi misin? cinsiyet öğrendin mi?

cnm gözden kaçmıştır genelde burda cvpsız kalmaz sorular yani istesende kalmaz biz biraz gevezeyiz hoşgeldin aramıza bebişin hayırlı olsun ilk bebeğinmi???

aaaa hemde gül antalyalıymış topıcte yarışmaya antalyadan katılan yok bi sen bi ben heralde

canım hayırlı uğurlu olsun Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah..

Bizde 15. haftamıza yeni girdik :) cinsiyetimizi söylemiyor doktorumuz çok garantici biraz daha bekleyeceğim ama en doğrusu detaylı ultrasonda çıkar dedi. Hamileliğin nasıl gidiyor şikayetlerin varmı seninde?

ofya demin yazdıklarım gitti net kesildide.
neysem bidaha yazim hepinize teşekkürler sizlerinde bebekleri hayırlı olsun inşallah kucanıza almak nasip olur
ben 3 yılldık evliyim 2 düşğüm var bu 3 cü hamileliğim. ve şükür bugüne geldik çok tiksinti bulantım olmadan. ama tansityon hastasıyım yükseliyor ilaç alıyorum perizdeyim. ve 2 li testim yaşdan dolayı riskli çıktı bebeğin ense ölçümü normal gelişimi normal.miş. cinsiyeti belli değil göstermedi sıpa
evt antalyadayım şükür antalyadan bir hamile ark buldum kıyafet bulamıyom kendime. sorarım en azından geri göbekde yokki giymeye
neysem sizleride zamanla tanırım konuştukca.

cnm çok yiyemiyorum ama heralde sağlıklı bbesleniyorum balık haricinde süt ceviz bol su ve meyve tüketimim iyi halsizlik hissetmiyorum akşam 8,30 da uyuyorum zaten ama işyerinde sürekli oturduğum için sanırım ağrılarım var oda çok önemli deil sadece bikaç gündür kabızlık var sanırım hiç olmamıştı ondan biraz müzdaribim ama bol kiviyle bunuda aşarım.

Yemek çok az yiyorum ama heralde onun bi zararı olmaz midem almıyo çünkü

Gül senin yaşın kaç cnm ölçümlerin iyi ise korkma cnm gayet iyidir bebişin :)

çok teşekkür ederim hanzade içimi ferahlattın aslında çok şiddetli değil ama yinede rahatsız edici. birde hep sağ tarafım ağrırdı ilk defa sol taraf ağrıdığı için panik oldum biraz :18::18::18:

sendemi burdasın cnm ama o tpicimiz herkesi kabul ediyodu sen nadir geliyodun bak sürekli gelenler msn de bırakmadılar birbirini hala ordan görüşüyoz telefonlaşıyoz. sık gelmeyenler öyle sandı ben buraya geldim cidden abonesi olcaktım ilgi olmayınca ayrıldım.
evt didem kepekli efnan çok vardaha doğum yapan hepsi iyiler. sende büyümüşsün maşallah hamilemiydin ozamanlar bize geldiğinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…