2011 Ekim Anneleri

Gül senin yaşın kaç cnm ölçümlerin iyi ise korkma cnm gayet iyidir bebişin :)

cnm yaşım 33 ense ölçümmü normal kalbi kafası boyu fln hepsi haftasına göre iyi ama insan yinede üzülüyo duyduğumda 1 hafta mahvoldum tansiyon düşmedi neysem alıştım braz zamana bıraktım herşeyi

Oturmaktan ağrı oluyor dün çok kötüydü kasıklarım eve gidince bende hemen sızmışım, bugünde ara ara kalkıyorum yine öyle olmayayım diye. İyi maşallah senin dha afazla kalsiyum ihtiyacın olur, ben ne süt içiyorum ne ceviz yiyorum nolucak bu halim bakalım, salı günü sorucam dr. belki ekstra bir şeyler verir.

bendede oluyo arada merak etme bende sağdan şikayetciyim bebek sağdaymış hep ağrım var ama kramp ve kasılma olmadıkca korkma. bunlar normal

Üzülme ölçümlere güven benimde 3 kaybım var bundan önce en son bebeğimin ölçümleri kötü çıkmıştı ama testleri güzeldi, testlerin iyi olmasına rağmen, ölçümler kötü diye amniosentez yapıldı ve malesef gelişmedi. O yüzden ölçümlere daha çok güven iyi çıkması çok güzel :)

ekstra bişeyler verir hanzadecim ama en azında muadil ürünlerle tamamlayabilirsin mesela semizotu ye yoğurt ye ayran iç yada kendine sütlü tatlılar yap ama mutlaka doğal yollardaan alman daha iyi olacaktır cnm mesela bu akşam sütü biraz ısıt içine bişeyler kat ve dene yavaş yavaş alışıyosun bende eşimin zzoruyla başladım eğer her aşkam getirmeye içmicem kaytarıcm ama hiç unutmuyokiiii

kulübe ilk geldiğimde sizin topiğe atladım hemen, ilk göz ağrımdı yani :) geldiğimde hamile değildim. sizden yüz bulamayınca küstüm şubat ayında hamile kalmaya kalmak isteyenler gibi bir topiğe gittim :) çoğunlukla şubat topiğindeydim, orda hamile kaldım ama ara ara geliyordum size. hamile olduğunu öğrendiğin gün ben de ordaydım, ne kadar sevindi kızlar, o coşkulu kutlamayı unutamam :) maşallah iyi olduğuna sevindim. ablanın tiroid hastalığıyla ilgili falan çok konuştuk, hastanede yatıyordu ablan.iyidir umarım şimdi. kendine iyi bak, burda olursan görüşürüz. kızlara selam..

yaş riskin kaçtı arkadaşım..
376/1 down sendrom ense kalınlığı baz alınınca papp-a değeri çok düşük oda anamoli olmasından dolayı olabilirmiş ense kalınlığı koymadan yaşa göre 64/1 down sendrom yine papp-a değeri düşük

hangi doktora gidiyosun cnm
sevgül şahine özel tıp fak. ayrılma bi dr. sen neresindesin antalyada ben merkezde.
geçmiş olsun sanada inşallah tekrar yaşamassın cnm. çok kötü kayıplar olması perde bakıldımı sana rahimde.
amniosentez yaptırmıcam ben. zati düşüklerm var istemiyom ondan. ölçümler şükür iyi gerek yok su aldırıp riske aldırmaya

bendede oluyo arada merak etme bende sağdan şikayetciyim bebek sağdaymış hep ağrım var ama kramp ve kasılma olmadıkca korkma. bunlar normal

tşkr ederim gül , buarada aramıza hoşgeldin :80: bitürlü alışamadım bu ağrılara. birde tam olarak ne olduğunu anlatmayı beceremediğimden neyim var netten de bulamıyorum yani ne ağrı gibi nede ağrımıyor gibi karışık biraz ama sayenizde rahatladım insan yalnız olmadığını bilince rahatlıyor

sende ben gibi ilk gelişde küsenlerdensin genelde herkes sahiplendi geleni. sevindim hamile olduğuna sendede vardı dimi troid. evt kıslar saolsun baya sevindler tellim hiç susmamıştı. ablam iyi şimdilik düşük riski devam iğne yiyo aramızda 3 hafta var benim bebik 3 hafta küçük onunkinden.allahın taktiri işde. sende iyi bak görüşürüz tabi

rica ederim otururken geriliyo gibi içerde dimi bende buarada miyom varmış oda yapıyomuş sağa ağrı ama genelde dr normal dedi çocukun bulunduğu yerden dedi. ee yalnızlık zor ben burda yalnızım bilirim

merkezdeyim tam ortada çevreyoluna çok yakın yükseliş tarafındayım

Kızlar merhaba... Birazdan hastaneye gidip 3lünün sonucunu alacam, hepiniz dua edin olur mu, sonuçlar pırıl pırıl çıksın, biliyorsunuz 2lim kötüydü.

Kızlar merhaba... Birazdan hastaneye gidip 3lünün sonucunu alacam, hepiniz dua edin olur mu, sonuçlar pırıl pırıl çıksın, biliyorsunuz 2lim kötüydü.

Allah hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inşallah bebişin sapasağlamdır sağlıklı ve uzun ömürleri olsun inşallah El Mübdi oku cnm sürekli....

süt bana normalde felaket dokunuyor hemen bağırsaklarım bozuluyor cır cır oluyorum ama ona rağmen içtim sonra dedim ki bana dokundu ya bebeğimede dokunursa :44: içmedim ama bir kase yoğurt yiyorum her gün, sütüde içiçem zararı olmayacağını bilsem içicem dokunmaz dimi bebeğe bana dokunuyor diye içeyimmi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…