bebek odas1, bebek odalar1, bebek mobilya, bebek odas1 tak1mlar1, bebek mobilyas1, gen odas1, gen odalar1, gen mobilya, gen odas1 tak1mlar1, gen mobilyas1 kızlar bebek odama karar verdim bakın beyencekmisiniz ama benimkinde kahverenkli kısımları olmıycak okyonus bebe adı
Gül senin yaşın kaç cnm ölçümlerin iyi ise korkma cnm gayet iyidir bebişin :)
cnm çok yiyemiyorum ama heralde sağlıklı bbesleniyorum balık haricinde süt ceviz bol su ve meyve tüketimim iyi halsizlik hissetmiyorum akşam 8,30 da uyuyorum zaten ama işyerinde sürekli oturduğum için sanırım ağrılarım var oda çok önemli deil sadece bikaç gündür kabızlık var sanırım hiç olmamıştı ondan biraz müzdaribim ama bol kiviyle bunuda aşarım.
Yemek çok az yiyorum ama heralde onun bi zararı olmaz midem almıyo çünkü
çok teşekkür ederim hanzade içimi ferahlattın aslında çok şiddetli değil ama yinede rahatsız edici. birde hep sağ tarafım ağrırdı ilk defa sol taraf ağrıdığı için panik oldum biraz :18::18::18:
cnm yaşım 33 ense ölçümmü normal kalbi kafası boyu fln hepsi haftasına göre iyi ama insan yinede üzülüyo duyduğumda 1 hafta mahvoldum tansiyon düşmedi neysem alıştım braz zamana bıraktım herşeyi
cnm yaşım 33 ense ölçümmü normal kalbi kafası boyu fln hepsi haftasına göre iyi ama insan yinede üzülüyo duyduğumda 1 hafta mahvoldum tansiyon düşmedi neysem alıştım braz zamana bıraktım herşeyi
Oturmaktan ağrı oluyor dün çok kötüydü kasıklarım eve gidince bende hemen sızmışım, bugünde ara ara kalkıyorum yine öyle olmayayım diye. İyi maşallah senin dha afazla kalsiyum ihtiyacın olur, ben ne süt içiyorum ne ceviz yiyorum nolucak bu halim bakalım, salı günü sorucam dr. belki ekstra bir şeyler verir.
sendemi burdasın cnm ama o tpicimiz herkesi kabul ediyodu sen nadir geliyodun bak sürekli gelenler msn de bırakmadılar birbirini hala ordan görüşüyoz telefonlaşıyoz. sık gelmeyenler öyle sandı ben buraya geldim cidden abonesi olcaktım ilgi olmayınca ayrıldım.
evt didem kepekli efnan çok vardaha doğum yapan hepsi iyiler. sende büyümüşsün maşallah hamilemiydin ozamanlar bize geldiğinde
376/1 down sendrom ense kalınlığı baz alınınca papp-a değeri çok düşük oda anamoli olmasından dolayı olabilirmiş ense kalınlığı koymadan yaşa göre 64/1 down sendrom yine papp-a değeri düşükyaş riskin kaçtı arkadaşım..
sevgül şahine özel tıp fak. ayrılma bi dr. sen neresindesin antalyada ben merkezde.hangi doktora gidiyosun cnm
geçmiş olsun sanada inşallah tekrar yaşamassın cnm. çok kötü kayıplar olması perde bakıldımı sana rahimde.Üzülme ölçümlere güven benimde 3 kaybım var bundan önce en son bebeğimin ölçümleri kötü çıkmıştı ama testleri güzeldi, testlerin iyi olmasına rağmen, ölçümler kötü diye amniosentez yapıldı ve malesef gelişmedi. O yüzden ölçümlere daha çok güven iyi çıkması çok güzel :)
bendede oluyo arada merak etme bende sağdan şikayetciyim bebek sağdaymış hep ağrım var ama kramp ve kasılma olmadıkca korkma. bunlar normal
kulübe ilk geldiğimde sizin topiğe atladım hemen, ilk göz ağrımdı yani :) geldiğimde hamile değildim. sizden yüz bulamayınca küstüm şubat ayında hamile kalmaya kalmak isteyenler gibi bir topiğe gittim :) çoğunlukla şubat topiğindeydim, orda hamile kaldım ama ara ara geliyordum size. hamile olduğunu öğrendiğin gün ben de ordaydım, ne kadar sevindi kızlar, o coşkulu kutlamayı unutamam :) maşallah iyi olduğuna sevindim. ablanın tiroid hastalığıyla ilgili falan çok konuştuk, hastanede yatıyordu ablan.iyidir umarım şimdi. kendine iyi bak, burda olursan görüşürüz. kızlara selam..
tşkr ederim gül , buarada aramıza hoşgeldin :80: bitürlü alışamadım bu ağrılara. birde tam olarak ne olduğunu anlatmayı beceremediğimden neyim var netten de bulamıyorum yani ne ağrı gibi nede ağrımıyor gibi karışık biraz ama sayenizde rahatladım insan yalnız olmadığını bilince rahatlıyor
376/1 down sendrom ense kalınlığı baz alınınca papp-a değeri çok düşük oda anamoli olmasından dolayı olabilirmiş ense kalınlığı koymadan yaşa göre 64/1 down sendrom yine papp-a değeri düşük
sevgül şahine özel tıp fak. ayrılma bi dr. sen neresindesin antalyada ben merkezde.
geçmiş olsun sanada inşallah tekrar yaşamassın cnm. çok kötü kayıplar olması perde bakıldımı sana rahimde.
amniosentez yaptırmıcam ben. zati düşüklerm var istemiyom ondan. ölçümler şükür iyi gerek yok su aldırıp riske aldırmaya
376/1 down sendrom ense kalınlığı baz alınınca papp-a değeri çok düşük oda anamoli olmasından dolayı olabilirmiş ense kalınlığı koymadan yaşa göre 64/1 down sendrom yine papp-a değeri düşük
YAŞA GÖRE BENİMDE 1:206... KOMBİNE RİSKE GÖRE 1:4112...AMA YAŞIMDAN DOLAYI (36 YAŞ)NORMALMİŞ..KOMBİNE RİSKE BAKIYORUZ DEDİ...DARISI 3 LÜ TESTLERE DİYELİM...
Kızlar merhaba... Birazdan hastaneye gidip 3lünün sonucunu alacam, hepiniz dua edin olur mu, sonuçlar pırıl pırıl çıksın, biliyorsunuz 2lim kötüydü.
kızlar merhaba... Birazdan hastaneye gidip 3lünün sonucunu alacam, hepiniz dua edin olur mu, sonuçlar pırıl pırıl çıksın, biliyorsunuz 2lim kötüydü.
ekstra bişeyler verir hanzadecim ama en azında muadil ürünlerle tamamlayabilirsin mesela semizotu ye yoğurt ye ayran iç yada kendine sütlü tatlılar yap ama mutlaka doğal yollardaan alman daha iyi olacaktır cnm mesela bu akşam sütü biraz ısıt içine bişeyler kat ve dene yavaş yavaş alışıyosun bende eşimin zzoruyla başladım eğer her aşkam getirmeye içmicem kaytarıcm ama hiç unutmuyokiiii
Allah hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inşallah bebişin sapasağlamdır sağlıklı ve uzun ömürleri olsun inşallah El Mübdi oku cnm sürekli....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?