2011 Ekim Anneleri

Kızlar merhaba... Birazdan hastaneye gidip 3lünün sonucunu alacam, hepiniz dua edin olur mu, sonuçlar pırıl pırıl çıksın, biliyorsunuz 2lim kötüydü.

inşallah canım sonuçların iyiii çıkıcak, sen aklına kötü şeyler getirme yolda sadece bebiş ve kendin için dua et. eminim bütün topik senin için bol bol dua edicektir , inanıyorum her şey çok iyi olucak

Son düzenleme:
merkezdeyim tam ortada çevreyoluna çok yakın yükseliş tarafındayım
aaa ben yeni kepez beld orda. yükseliş neresi ben daaha tam bilmom burları. bende çevreyoluna yakınım kızılarık cd bura. mevlana kavşana yakın daha nasıl tarif edimki

Kızlar merhaba... Birazdan hastaneye gidip 3lünün sonucunu alacam, hepiniz dua edin olur mu, sonuçlar pırıl pırıl çıksın, biliyorsunuz 2lim kötüydü.
cnm senindemi 2 li kötüydü rabbim inşallah yüzüne güler iyi çıkar sonucun

ben yoğurtta yiyemiyorum bir bardak ayran içerim sadece.kahve sigara ve havuz istiyorummmm

İki gün önce sol kasığıma bir şey dikildi resmen oda top gibi bir şey ama ne kalkıyorum ne otuabiliyorum bir süre dinlendim iki gün sürdü sonra geçti ve geçtiği gün hiç bir yerimde ağrım olmadı :) ondan sonraki günde sağımda başladı :) artık bebeklermiz büyüyor çok şükür :) sağ soldan daha ziyade yayıldılar her yere yetişiyorlar maşallah, dikkat et ultrasona girince doktor nereye koyucak diye bak, benim tam karnımın ortasına dökmüştü ve orda bakındı, en son sonra düşündükçe aklım geldi bende paniklemiştim solumda ağrı olunca çünkü :) artık her yerimizde ağrı olması muhtemel :)

Son düzenleme:
canım benim allahın izniyle inşallah tertemiz çıkacak...

allah yardımcın olsun canım

[QUOTE=GÜL78;18956046
cnm senindemi 2 li kötüydü rabbim inşallah yüzüne güler iyi çıkar sonucun

Sağolun kızlar dilekleriniz için, hadi ben kaçtım, dua edin bana...

ben yoğurtta yiyemiyorum bir bardak ayran içerim sadece.kahve sigara ve havuz istiyorummmm

Bende çok kahve istiyorum açıkçası hemde çok, her gün sabah masamda mis gibi türk kahvem olurdu, birde şöyle buz gibi cola içmeyi nasıl özledim nasıl nasıl nasıllll :)) neyse az kaldı bebişler gelicek inşallah sonra onalr uyurken bizde keyif kahveleri yapıcezz :)

canım yaaa :))) şu acilen dr gittiğim gün bebişimin sağlıklı olduğunu öğrendikten sonra buz gibi bir kola içtim cam şişede yemeğin yanında aramızda kalsın kimse duymasınnn sakınn:))

az önce müdürümüzün doğum gününü kutladık koca bir bardak kolayı hüplettim kötü annemiyim bennnn

Ben bütün taramalardan geçtim, bir sorun bulunamadı, tıp bazen cevapsız kalabiliyor denildi. şimdi kan sulandırıcı iğne kullanıyorum rabbime şükürler olsun hala kalbimiz atıyor inşallah herkes sağlıcakla alır bebesini koynuna :)

cnm bebeğine dokunmaz ama bu özellikle anne için gerekli kalsiyumu bizden çektikleri için kemik erimesini önlüyo doğal olarak onların kemik gelişimini etkiliyodur ama dediğim gibi diğer ürünlerle takviye yapabiliyosan kendini zorlama

canım yaaa :))) şu acilen dr gittiğim gün bebişimin sağlıklı olduğunu öğrendikten sonra buz gibi bir kola içtim cam şişede yemeğin yanında aramızda kalsın kimse duymasınnn sakınn:))

ben çok pisboğazım galiba :44: kola içiyorum maalesef. ama midem çok bulandığı zamanlarda iyi geliyor, gerçekten :) hem rumuz da içiyoo.

senin göbeği görünce nasıl iyi olmam çokşirindi.iyiyim şimdi bağırdım kızdım rahatladım.şimdiye kadar milleti ben çektim şimdide onlar beni çeksin

oooh sefan olsun bacım en iyisini yapmışın doğru söyledin sen üzüleceğine onlar üzülsün sen rahat ol seninde resimlerini bekl,yoruz merak ediyoruz senide...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…