Kızlar merhaba... Birazdan hastaneye gidip 3lünün sonucunu alacam, hepiniz dua edin olur mu, sonuçlar pırıl pırıl çıksın, biliyorsunuz 2lim kötüydü.
kızlar merhaba... Birazdan hastaneye gidip 3lünün sonucunu alacam, hepiniz dua edin olur mu, sonuçlar pırıl pırıl çıksın, biliyorsunuz 2lim kötüydü.
aaa ben yeni kepez beld orda. yükseliş neresi ben daaha tam bilmom burları. bende çevreyoluna yakınım kızılarık cd bura. mevlana kavşana yakın daha nasıl tarif edimkimerkezdeyim tam ortada çevreyoluna çok yakın yükseliş tarafındayım
cnm senindemi 2 li kötüydü rabbim inşallah yüzüne güler iyi çıkar sonucunKızlar merhaba... Birazdan hastaneye gidip 3lünün sonucunu alacam, hepiniz dua edin olur mu, sonuçlar pırıl pırıl çıksın, biliyorsunuz 2lim kötüydü.
376/1 down sendrom ense kalınlığı baz alınınca papp-a değeri çok düşük oda anamoli olmasından dolayı olabilirmiş ense kalınlığı koymadan yaşa göre 64/1 down sendrom yine papp-a değeri düşük
YAŞA GÖRE BENİMDE 1:206... KOMBİNE RİSKE GÖRE 1:4112...AMA YAŞIMDAN DOLAYI (36 YAŞ)NORMALMİŞ..KOMBİNE RİSKE BAKIYORUZ DEDİ...DARISI 3 LÜ TESTLERE DİYELİM...
hmm sen bendende büyüksün. yinede iyçıkmış değerin. kullandığım ilaçda etkilermiş benim tansiyon ilacı içomya.
inşallah sağlıklıdır bebişlerimiz
süt bana normalde felaket dokunuyor hemen bağırsaklarım bozuluyor cır cır oluyorumAma ona rağmen içtim sonra dedim ki bana dokundu ya bebeğimede dokunursa :44: Içmedim ama bir kase yoğurt yiyorum her gün, sütüde içiçem zararı olmayacağını bilsem içicem dokunmaz dimi bebeğe bana dokunuyor diye içeyimmi acaba?
Kızlar merhaba... Birazdan hastaneye gidip 3lünün sonucunu alacam, hepiniz dua edin olur mu, sonuçlar pırıl pırıl çıksın, biliyorsunuz 2lim kötüydü.
çok teşekkür ederim hanzade içimi ferahlattın aslında çok şiddetli değil ama yinede rahatsız edici. birde hep sağ tarafım ağrırdı ilk defa sol taraf ağrıdığı için panik oldum biraz :18::18::18:
canım benim allahın izniyle inşallah tertemiz çıkacak...
inşallah canım sonuçların iyiii çıkıcak, sen aklına kötü şeyler getirme yolda sadece bebiş ve kendin için dua et. eminim bütün topik senin için bol bol dua edicektir , inanıyorum her şey çok iyi olucak
allah yardımcın olsun canım
ben yoğurtta yiyemiyorum bir bardak ayran içerim sadece.kahve sigara ve havuz istiyorummmm
ben yoğurtta yiyemiyorum bir bardak ayran içerim sadece.kahve sigara ve havuz istiyorummmm
Kızlar resmini yolladığım takım 2800 sandalye 450 nasıl fiyat sizce
bende çok kahve istiyorum açıkçası hemde çok, her gün sabah masamda mis gibi türk kahvem olurdu, birde şöyle buz gibi cola içmeyi nasıl özledim nasıl nasıl nasıllll :)) neyse az kaldı bebişler gelicek inşallah sonra onalr uyurken bizde keyif kahveleri yapıcezz :)
Bende çok kahve istiyorum açıkçası hemde çok, her gün sabah masamda mis gibi türk kahvem olurdu, birde şöyle buz gibi cola içmeyi nasıl özledim nasıl nasıl nasıllll :)) neyse az kaldı bebişler gelicek inşallah sonra onalr uyurken bizde keyif kahveleri yapıcezz :)
ne güzel şeyler istiyosun sen öyle
Kötüyüm diye geldin topiğe peki şimdi nasılsın durumlar nasıl ?
376/1 down sendrom ense kalınlığı baz alınınca papp-a değeri çok düşük oda anamoli olmasından dolayı olabilirmiş ense kalınlığı koymadan yaşa göre 64/1 down sendrom yine papp-a değeri düşük
sevgül şahine özel tıp fak. ayrılma bi dr. sen neresindesin antalyada ben merkezde.
geçmiş olsun sanada inşallah tekrar yaşamassın cnm. çok kötü kayıplar olması perde bakıldımı sana rahimde.
amniosentez yaptırmıcam ben. zati düşüklerm var istemiyom ondan. ölçümler şükür iyi gerek yok su aldırıp riske aldırmaya
süt bana normalde felaket dokunuyor hemen bağırsaklarım bozuluyor cır cır oluyorumama ona rağmen içtim sonra dedim ki bana dokundu ya bebeğimede dokunursa :44: içmedim ama bir kase yoğurt yiyorum her gün, sütüde içiçem zararı olmayacağını bilsem içicem dokunmaz dimi bebeğe bana dokunuyor diye içeyimmi acaba?
aaa ben yeni kepez beld orda. yükseliş neresi ben daaha tam bilmom burları. bende çevreyoluna yakınım kızılarık cd bura. mevlana kavşana yakın daha nasıl tarif edimki
cnm senindemi 2 li kötüydü rabbim inşallah yüzüne güler iyi çıkar sonucun
hmm sen bendende büyüksün. yinede iyçıkmış değerin. kullandığım ilaçda etkilermiş benim tansiyon ilacı içomya.
inşallah sağlıklıdır bebişlerimiz
ayy cnm yaa hiç anlamadım kepez belediyesini biliyorum ama mevlana kvşağıyl ne ilgisi var eğer belediyenin orda oturuyosan çallıya doğru inerken ilk kavşak atatürk endüstri meslek lisesine çok yakınım
canım yaaa :))) şu acilen dr gittiğim gün bebişimin sağlıklı olduğunu öğrendikten sonra buz gibi bir kola içtim cam şişede yemeğin yanında aramızda kalsın kimse duymasınnn sakınn:))
senin göbeği görünce nasıl iyi olmam çokşirindi.iyiyim şimdi bağırdım kızdım rahatladım.şimdiye kadar milleti ben çektim şimdide onlar beni çeksin
Kızlar resmini yolladığım takım 2800 sandalye 450 nasıl fiyat sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?