olsun arada bende hüpletiyomaz önce müdürümüzün doğum gününü kutladık koca bir bardak kolayı hüplettim kötü annemiyim bennnn
anladım cnm ama su aldırmak bebeğin ölümüne gelişim bozulşuğuna erken doğuma kadar götürüyo. inşallah bundan snra sorun yaşamassınızBen bütün taramalardan geçtim, bir sorun bulunamadı, tıp bazen cevapsız kalabiliyor denildi. şimdi kan sulandırıcı iğne kullanıyorum rabbime şükürler olsun hala kalbimiz atıyor inşallah herkes sağlıcakla alır bebesini koynuna :)
aaa ben yeni kepez beld orda. yükseliş neresi ben daaha tam bilmom burları. bende çevreyoluna yakınım kızılarık cd bura. mevlana kavşana yakın daha nasıl tarif edimki
cnm senindemi 2 li kötüydü rabbim inşallah yüzüne güler iyi çıkar sonucun
ayy cnm yaa hiç anlamadım kepez belediyesini biliyorum ama mevlana kvşağıyl ne ilgisi var eğer belediyenin orda oturuyosan çallıya doğru inerken ilk kavşak atatürk endüstri meslek lisesine çok yakınım
Vallahi şimdi fatiha okudum duada ettim iyi olucak inşallah, rabbim ferahlık rahatlık versin içine..
oooh sefan olsun bacım en iyisini yapmışın doğru söyledin sen üzüleceğine onlar üzülsün sen rahat ol seninde resimlerini bekl,yoruz merak ediyoruz senide...[/QU
BENDE İSTİYORUM YOLLIYCAM BİRARA
ben çok pisboğazım galiba :44: kola içiyorum maalesef. ama midem çok bulandığı zamanlarda iyi geliyor, gerçekten :) hem rumuz da içiyoo.
canım yaaa :))) şu acilen dr gittiğim gün bebişimin sağlıklı olduğunu öğrendikten sonra buz gibi bir kola içtim cam şişede yemeğin yanında aramızda kalsın kimse duymasınnn sakınn:))
Kızlar resmini yolladığım takım 2800 sandalye 450 nasıl fiyat sizce
olsun arada bende hüpletiyom
anladım cnm ama su aldırmak bebeğin ölümüne gelişim bozulşuğuna erken doğuma kadar götürüyo. inşallah bundan snra sorun yaşamassınız
cnm benim bi tarafım mevlana ya eski otogara gidiyo bir yanım kepez beld. kavşana gidiyo ortadayım yani. çallıya giden çevre yolun altındayım. evt dediğin yeri biliyom aslında yakınız birbirimize inşallah tanışmakda nasip olur benim burda hiç arkadaşım yok.[/QUOTE .!.:kepezi çok severim ben keşke bende orda olsam şimdi:80:
az önce müdürümüzün doğum gününü kutladık koca bir bardak kolayı hüplettim kötü annemiyim bennnn
yeşil zeytin niye sus pussun bugün çokmu yoğunsun hani o neşeli yorumların? Bir boşluk var sabahtan beri diyorum ahesteyide göremedim nerelerde acaba?
ben çok pisboğazım galiba :44: kola içiyorum maalesef. ama midem çok bulandığı zamanlarda iyi geliyor, gerçekten :) hem rumuz da içiyoo.
tahmin edeyim
yslzytn kocasıyla konuşuyo günün menüsünü veriyodur :)))))9
aheste yarım ekmek arası kabak tatlısı yiyodur:)))))
ayy canm istedide kızmayın tamammı kızlar sadece tahmin gerçekle uzaktan yakından ilgisi yok
bende affetmem arada ama zati zararlı maddeleri kordon bebeğe geçirmiyomuşki bide mide bulandığında asit eksikliği olurmuş ve kola iyi gelirmiş.
ya benim göbem hamile gibi değil midem şişdi göbekde var ama göbek deliği orda şişlik yok mdeyle göbek arası ayrık yani. neden hamile karnı olmadı hala
olsun arada bende hüpletiyom
anladım cnm ama su aldırmak bebeğin ölümüne gelişim bozulşuğuna erken doğuma kadar götürüyo. inşallah bundan snra sorun yaşamassınız
kepezi çok severim ben keşke bende orda olsam şimdi:80:
bende sefiyom yürüyerek kale içine fln gidiyoz yakınız yarım saat yürüyerek. kepez beld. 10 dk bize yürüyerek. düz ayak heryere yürü git.
uffff yeşim napıyosun yaa dün et vardı onun yanındada kola olmadan olurmu hiç? Herkes içti ben baktım, bende içicem akşama yarım bardak yada bir yudum olsun yoksa bir yerim şişicek gerçekten şişicek ama :))
ana sayfa çıkıyor....
doğru olmalı, kola iyi geliyordur çünkü öğlen vıcık vıcık yağlıydı yemek. normalde onun üstüne yarım bardak kola içmezsem akşama kadar midem bulanırdı ama hiçbir şeyim yok şimdi iyiyim. bahanem değil gerçekten iyi geliyor. onun yerine içine şeker atıp maden sodası mı içsek acaba :)
aa görmeden inanmayız biz, foto isteriz illaki görücez anlatarak olmaz valla :) bak bana, hiç anlamadım hiiiiç
ay severim ben seni korkuyorsun tabii haklısın yersiz değil pimpiriklerin canım benim ben daha bişeyin farkında olmadığım için aval aval bakıyorum herşeyi yapıyorum değişiklik olmadı hayatımda çok fazla her şeyin hayırlısı canım...Hayır canım ya sen kötü anne değilisin ama ben çook pimpirikli anneyim galibaa
bugün biraz yoğunumda hanzadem iki gündür keyfimde yoktu pek
Yarinki kontrolümüze ilk defa eşim gelemiycekti
Matbaada çalışıyo fiyat çıkartıyo gelen işlere, büyük bir ihale gelmişti cuma cumartesi beni unut demişti :85:
şimdi aradı şirket içinde fiyat çıkarabilceği programın olduğu bir laptop vermiş evde çalışcak yani yarın bebemizi görmeye gelebilcek babamızzz
Daha yeni keyiflendimmmmmmmm
Uffff yeşim napıyosun yaa dün et vardı onun yanındada kola olmadan olurmu hiç? Herkes içti ben baktım, bende içicem akşama yarım bardak yada bir yudum olsun yoksa bir yerim şişicek gerçekten şişicek ama :))
bugün biraz yoğunumda hanzadem iki gündür keyfimde yoktu pek
Yarinki kontrolümüze ilk defa eşim gelemiycekti
Matbaada çalışıyo fiyat çıkartıyo gelen işlere, büyük bir ihale gelmişti cuma cumartesi beni unut demişti :85:
şimdi aradı şirket içinde fiyat çıkarabilceği programın olduğu bir laptop vermiş evde çalışcak yani yarın bebemizi görmeye gelebilcek babamızzz
Daha yeni keyiflendimmmmmmmm
miğde bulantısına iyi geliyomuş içiyormuş ve rumuzda içiyormuş, çok güldüm :))) tamam bu akşam içmeye gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?