2011 Ekim Anneleri

kızlar çok kötüyüm
okulda baş ağrısından öldüm dayanamadım öğlen eve geldim midem de çok kötüydü demin çıkardım ama boğazım mahvoldu bi şey takılmış boğazıma geçmiyo süt ısıttım biraz içtim onu da çıkardım
yardım edin ne iyi gelir ((
ağlaya ağlaya bi hal oldum yaa

hakkatten 2 beyaz ve kırmızı etin yanında kola olmazsa olmuyor...şişirme bir yerini 2 yudum iç :))

Az evvel eşimi aradım içmeye gidicez akşam dedim, delimisin dedi bebek istiyor dedim alkolikmi olacakmış söyle kırarım bacaklarını diyor ay dedim kola kola senin bu hormonların ne zaman düzelicekmiş sorsana doktoruna bir dedi bana yaa ne var ki hormonlarımda benim :87:

başka hiçbir haber beni bu kadar mutlu edemezdi leynam
Ağlamıştım bile gelemiycek diye :85:

eşim adına teşekkür ederim
Ay hanzade bende çok merak ediyorum pipoş duruyomu diye
çok heyecanlıyım çok özlemişim bide 2limizin sonuçlarınıda öğrenicez dabıl heyecanlıyım

artık çok geç, yaptı bile. kola alışkanlığım vardı, bırakıyorum.
mide sorununun olmaması çok güzel, şanslı sayılırsın, ne güzel.
tamam çekip koy akşam da bakalım :)

Ağlama canım ya belki bademciğin şişmiştir, yada istifradan dolayıda olabilir ne desem ki çorba filan içmeyeçalış limonlu limonlu iyi gelmezmi acaba?

bugünlerde herkesde var herhalde baş ağrısı bendede var. cnm ayva varsa ye yada kuru ekmek ye inşallah iyi gelir geçmiş olsun

sanırım o ayrımı biz yapamayız hepimizin hormonlar tavan

geçmiş olsun filiz. başın çok ağrıdığı için miden bulanıyor. benim bulantımın geçtiği bir dönem vardı, iki hafta geçmişti o arada bir migren ağrısı tuttu, tutmasıyla birlikte mide bulantısı geri döndü. baş ağrısıyla mide bulantısının ilgisi var. onun için önce baş ağrını geçirmelisin. ilaç içmeden, sessiz, sakin, karanlık bir odada hiç hareket etmeden uzun süre otur, ya da uzan, baş ağrını düşünme, mümkünse uyu ama sağdan sola bile dönme. hareket ettikçe bulanmaya devam edecek çünkü. geçmiş olsun

Filizcim biraz uyumayı denesen belki dinlenince iyi olursun :26:
Bir duş al ve uyu canım geçmiş olsun

eşim adına teşekkür ederim
Ay hanzade bende çok merak ediyorum pipoş duruyomu diye
çok heyecanlıyım çok özlemişim bide 2limizin sonuçlarınıda öğrenicez dabıl heyecanlıyım
cinsiyeti belli demek ne güsel sonunda erkek bebek haberleri alıyom çevremde hep kız oldu.
bende yeni gördüm 20 gün snra görcem off geçermi.
inşallah şyş çıkar testin

bu tatil evi bizim evmi leynanın evmi anlayamadım bizim evse uygundur fazladan 2 oda var hazır para kaçırmim bebişe lazım

bende geçen herkesin çekirdek yediğini duyunca almıştım bi avuç kadar çitledim hemde ağzımda biriktirip bi anda çiğnedim ohhhhhhhh sefam olsun
allahhhhh ağzında biriktirdin hee ayyy benimde canım istedi akşama eve giderken 1 kilo çekirdek almam lazımmm
başka hiçbir haber beni bu kadar mutlu edemezdi leynam
Ağlamıştım bile gelemiycek diye :85:
kuzummm kıyamam kocasınıda ne çok severmiş maşallah maşallah

Ağlama canım ya belki bademciğin şişmiştir, yada istifradan dolayıda olabilir ne desem ki çorba filan içmeyeçalış limonlu limonlu iyi gelmezmi acaba?
çorba yapmaya mecalim yok ki (
bugünlerde herkesde var herhalde baş ağrısı bendede var. cnm ayva varsa ye yada kuru ekmek ye inşallah iyi gelir geçmiş olsun

canım baş ağrım geçti uyudum bi 45 dk kadar ama midem daha doğrusu boğazım çok kötü kustuktan sonra midem de dindi biraz
ama dediğin gibi baş ağısıyla alakalı galiba çünkü sabahtan başım ağırıyodu

Filizcim biraz uyumayı denesen belki dinlenince iyi olursun :26:
Bir duş al ve uyu canım geçmiş olsun

sağ ol canım uyudum biraz

:)) Tamam herkes içmiş bende en azından bir defalık nefsimi körelteyim cips ve kola bu akşam benim olucak şöyle sindire sindire yiyeceğim kesin kararımı verdim bu kadar istek sadece benim olamaz kesin bebekte istiyordur, hem rumuzla sende içmişsin leyna ve yeşimde götürmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…