hakkatten 2 beyaz ve kırmızı etin yanında kola olmazsa olmuyor...şişirme bir yerini 2 yudum iç :))
ay severim ben seni korkuyorsun tabii haklısın yersiz değil pimpiriklerin canım benim ben daha bişeyin farkında olmadığım için aval aval bakıyorum herşeyi yapıyorum değişiklik olmadı hayatımda çok fazla her şeyin hayırlısı canım...
Ah tatlıımmmm gözün aydın nasıl sevinmişsindir böyle hastane işlerinde eşinin yanında olması çok önemli senin ağzın kulaklarına varmıştır şimdi
kızlar aheste yok bu gün haberi olan varmı?
oh maşallah iyi bari bak seninle gelebilmek için neler yapıyo maşallah valla eşineBu ödülü topik adına verdim gitti Hem gidin görün bakalım pipisi duruyomu miniğinin Bende meraklandım şimdi, arkadaşlar ihtimalleri kesinleşenler söylesinde bilelim kim kız kim erkek anası :)
olsun arada bende hüpletiyom
anladım cnm ama su aldırmak bebeğin ölümüne gelişim bozulşuğuna erken doğuma kadar götürüyo. inşallah bundan snra sorun yaşamassınız
cnm benim bi tarafım mevlana ya eski otogara gidiyo bir yanım kepez beld. kavşana gidiyo ortadayım yani. çallıya giden çevre yolun altındayım. evt dediğin yeri biliyom aslında yakınız birbirimize inşallah tanışmakda nasip olur benim burda hiç arkadaşım yok.[/QUOTE .!.:anladım cnm inşallah tanışmakta nasip olur bende yakında izne çıkcam zaten gezebilirik bol bol
anladım cnm ama su aldırmak bebeğin ölümüne gelişim bozulşuğuna erken doğuma kadar götürüyo. inşallah bundan snra sorun yaşamassınız
kepezi çok severim ben keşke bende orda olsam şimdi:80:
gel leynam sana yazın bi tail kepezde 4 yıldızlı 2+1 klimalı duşakabinli otelde(evde) gecelik sıngle 400 double 500 euro ayarlıyım hemen hatırlı tanıdıklarım varrr
yok bilemedin eslemim menü için gelende 17,30 gibi konuşuyoruz 18,00 de çıkıyo markete uğruyo eve gelip yemek yapıyo canım bende 18,00de çıkıp 19,30 gibi evde oluyorum yetiştirememişse yardım ediyorum yada hooooooooop sofraya oturyorum
valla güzel bebem eee boşuna k.k. kupasını senin kocişine vermedik dimi
çok fazla içmede yinede alışkanlık yapmasın. arada içiyom ben hamile kalaı 3 kerdir en fazla. mide sorunum olmadığından.
geçen hafta olan resmimvar o şişko duruyo buhafta akşama çektirip eşime koyarım buraya gerçekden hamile karnı deil göbeğim.
kızlar çok kötüyüm
okulda baş ağrısından öldüm dayanamadım öğlen eve geldim midem de çok kötüydü demin çıkardım ama boğazım mahvoldu bi şey takılmış boğazıma geçmiyo süt ısıttım biraz içtim onu da çıkardım
yardım edin ne iyi gelir((
ağlaya ağlaya bi hal oldum yaa
kızlar çok kötüyüm
okulda baş ağrısından öldüm dayanamadım öğlen eve geldim midem de çok kötüydü demin çıkardım ama boğazım mahvoldu bi şey takılmış boğazıma geçmiyo süt ısıttım biraz içtim onu da çıkardım
az evvel eşimi aradım içmeye gidicez akşam dedim, delimisin dedi bebek istiyor dedim alkolikmi olacakmış söyle kırarım bacaklarını diyorAy dedim kola kola senin bu hormonların ne zaman düzelicekmiş sorsana doktoruna bir dedi bana yaa ne var ki hormonlarımda benim :87:
bende geçen herkesin çekirdek yediğini duyunca almıştım bi avuç kadar çitledim hemde ağzımda biriktirip bi anda çiğnedim ohhhhhhhh sefam olsun
kızlar çok kötüyüm
cinsiyeti belli demek ne güsel sonunda erkek bebek haberleri alıyom çevremde hep kız oldu.eşim adına teşekkür ederim
Ay hanzade bende çok merak ediyorum pipoş duruyomu diye
çok heyecanlıyım çok özlemişim bide 2limizin sonuçlarınıda öğrenicez dabıl heyecanlıyım
gel leynam sana yazın bi tail kepezde 4 yıldızlı 2+1 klimalı duşakabinli otelde(evde) gecelik sıngle 400 double 500 euro ayarlıyım hemen hatırlı tanıdıklarım varrr
kızlar aheste yok bu gün haberi olan varmı?
Ben abur cuburda yemiyordum tamam ya bu akşam bir büyük boy cips ve bir kutu kola alıcam ve hepsini miğdeme indiricem, siz istediniz bunu
allahhhhh ağzında biriktirdin hee ayyy benimde canım istedi akşama eve giderken 1 kilo çekirdek almam lazımmmbende geçen herkesin çekirdek yediğini duyunca almıştım bi avuç kadar çitledim hemde ağzımda biriktirip bi anda çiğnedim ohhhhhhhh sefam olsun
kuzummm kıyamam kocasınıda ne çok severmiş maşallah maşallahbaşka hiçbir haber beni bu kadar mutlu edemezdi leynam
Ağlamıştım bile gelemiycek diye :85:
anladım cnm inşallah tanışmakta nasip olur bende yakında izne çıkcam zaten gezebilirik bol bol
eslemime bak beeeee bende o kadar uğraştım kim beni davet eder diye sen oldun bunu hiç unutmuycam özellikle beni böylesine rahat bir yerde ağırlamak istemeni üstüne benden bolca para istemeni hiiiç unutmuycam hadi bakalım yazın geliyorum kuzenim evleniyor ankaradan ne getireyim sana?gel leynam sana yazın bi tail kepezde 4 yıldızlı 2+1 klimalı duşakabinli otelde(evde) gecelik sıngle 400 double 500 euro ayarlıyım hemen hatırlı tanıdıklarım varrr
çorba yapmaya mecalim yok kiAğlama canım ya belki bademciğin şişmiştir, yada istifradan dolayıda olabilir ne desem ki çorba filan içmeyeçalış limonlu limonlu iyi gelmezmi acaba?
bugünlerde herkesde var herhalde baş ağrısı bendede var. cnm ayva varsa ye yada kuru ekmek ye inşallah iyi gelir geçmiş olsun
canım baş ağrım geçti uyudum bi 45 dk kadar ama midem daha doğrusu boğazım çok kötü kustuktan sonra midem de dindi birazgeçmiş olsun filiz. başın çok ağrıdığı için miden bulanıyor. benim bulantımın geçtiği bir dönem vardı, iki hafta geçmişti o arada bir migren ağrısı tuttu, tutmasıyla birlikte mide bulantısı geri döndü. baş ağrısıyla mide bulantısının ilgisi var. onun için önce baş ağrını geçirmelisin. ilaç içmeden, sessiz, sakin, karanlık bir odada hiç hareket etmeden uzun süre otur, ya da uzan, baş ağrını düşünme, mümkünse uyu ama sağdan sola bile dönme. hareket ettikçe bulanmaya devam edecek çünkü. geçmiş olsun
Filizcim biraz uyumayı denesen belki dinlenince iyi olursun :26:
Bir duş al ve uyu canım geçmiş olsun
sorma hanzade :) özrüm kabahatimden büyük, içtiğim yetmiyomuş gibi bi de ispiyonluyorum :) ama ona da iyi geliyomuuşazıcık içmekten bir şey olmaz herhalde, yarım bardak filan yani. her gün içmemek lazım tabi, kıyamam o kadar bencillik yapmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?