2011 Ekim Anneleri

orum şafak sayıyorum
değişmesin sakın ablamında o haftada yüzde 70 kız dedilerdi snradan pipi gördüler.
aslında 15 günde birdi kontrol ama dr. um yurtdışına gitti ondan öyle oldu tesbih çekiyorum şafak sayıyorum artık napalım

eslem in canı dün kahve istedi, bi kamuoyu yoklaması çekti, 192 kişide 3 kişi içmişiz :) e madem herkes içmiş ben de gidip yapim dedi ve içti hem de fondip yaptı bi anda :) onun hesabı oldu seninki

nayır nayır cips ve kola film izlerken keyif alamıyorum ya artık yada bir büyük cipsi dört güne bölerek yerim, patlamış mısır yemekten içim dışıma çıktı artık cips istiyorum :))

oyy o cipsleri bide parmaklarını bulaya bulaya yiycek sonrada şapır şupur yalanacaksın yaaaa ayrı bi keyif yaa Bencede mısır ve cips kıyaslanmamalı
Afiyet olsun hanzadecim ve sanırım bu msjdan sonra yiyecek diğer anneler

bak şimdi çekirdek ve cipsi aklıma soktunuz..:))) bende yerim bu akşam...zararı varsa topikçe alıcaz canım paylaşırız.. :)

kızlar ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar akşama gelemessem iyi haftasonları ben sağlık ocana gidicem ordan işden ayrıdım ama hergün bi saatline işleri toplamaya gidom yani işe gitcem millet sabah gider ben akşam
fazla yağlı yemeyin cips mips özellikle bebiklerinize iyi bakın

aman bırak yesin hevesini alsın içinde kalmasın ye hanzadeciğim sen ye nefsin çeker ama abartmadan ye benim gibi:86:

hadi ordan abartmadan senin gibi yesinmiş :) senin gibi yerse ooo, yok hanzade yok sen leynaya uyma. bak eda diyo ki geçen konuştunuz canım çekirdek istedi bir avuç yedim diyor, bizimki akşam eve giderken 1 kilo alıyım diyor. karar senin :)

eslem in canı dün kahve istedi, bi kamuoyu yoklaması çekti, 192 kişide 3 kişi içmişiz :) e madem herkes içmiş ben de gidip yapim dedi ve içti hem de fondip yaptı bi anda :) onun hesabı oldu seninki

192 de 3 kişi ne ka çokmuş :)) kola 192 de 5 kişi içmiş olucak demek ki, olsun içicem dayanamıyorum hamilelikten önce aşırı deli gibi içmezdim ama severdim. artık bütün dizilere, reklamlara açık açık kola reklamı veriyorlar ve her akşam gözümün önünde, rüyamda biri bana kola uzattı yok dedim, içemem ki hamileyim ben... sabah kalktım nasıl üzüldüm anlatamam :)) rüyamda bile içemedim yani nasıl bir baskı oluşturmuşsam kendime artık

Hiçte gözünden kaçmazzzzzzzzzzz

merhaba ben de aranıza yenı katıldım. ınsallah ekımde anne olacagım..ekım annelerını gorunce katılmak ıstedım:)ben 16+5 gunluk hamıleyım ama 3 gun once gıttıgımde cınsıyetını goremedı doktor cok meraktayım kız mı acaba.)
benımde canım ılk haftalarda acip kola cekmıstı bırgun aldım ıctım havesım gectı:) sımdı ıcmıyorum kırk yılda bır belkı:)ondan da bısey olmaz:) cocuk ferahlasın onumuz yaz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…