cinsiyeti belli demek ne güsel sonunda erkek bebek haberleri alıyom çevremde hep kız oldu.
bende yeni gördüm 20 gün snra görcem off geçermi.
inşallah şyş çıkar testin
12 HAFTADA ÖĞRENMİŞTİK KESİN OLMAMAKLA BERABER EĞER GÖRDÜKLERİ PİPOŞSA VE BU HAFTADA DURUYOSA TESÇİLLENİR ARTIK HERALDE
BU TOPİKTE ERKEKLER ÇOĞUNLUKTA BOL BOL DUYARSIN ERKEK HABERİ ARTIK
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM İNŞALLAH TEST SONUCU ALICAK OLAN HERKESİN TER TEMİZ ÇIKSIN
20 GÜN HE ALLAH SABIR VERSİN BEN 15 GÜNDE BİR GİDİYORUM SON GÜN KAFAYI YİYORUM
sanırım o ayrımı biz yapamayız hepimizin hormonlar tavan
son kararınmı iyi düşün dönüşü yok bak cips yerine başka bişi denesen
eşim adına teşekkür ederim
Ay hanzade bende çok merak ediyorum pipoş duruyomu diye
çok heyecanlıyım çok özlemişim bide 2limizin sonuçlarınıda öğrenicez dabıl heyecanlıyım
orum şafak sayıyorum[
12 HAFTADA ÖĞRENMİŞTİK KESİN OLMAMAKLA BERABER EĞER GÖRDÜKLERİ PİPOŞSA VE BU HAFTADA DURUYOSA TESÇİLLENİR ARTIK HERALDE
BU TOPİKTE ERKEKLER ÇOĞUNLUKTA BOL BOL DUYARSIN ERKEK HABERİ ARTIK
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM İNŞALLAH TEST SONUCU ALICAK OLAN HERKESİN TER TEMİZ ÇIKSIN
20 GÜN HE ALLAH SABIR VERSİN BEN 15 GÜNDE BİR GİDİYORUM SON GÜN KAFAYI YİYORUM
dün en son doktora gidiyorum dedi, bir daha da haber almadıkkötü bi şey mi oldu acaba, Allah korusun...
:)) Tamam herkes içmiş bende en azından bir defalık nefsimi körelteyim cips ve kola bu akşam benim olucak şöyle sindire sindire yiyeceğim kesin kararımı verdim bu kadar istek sadece benim olamaz kesin bebekte istiyordur, hem rumuzla sende içmişsin leyna ve yeşimde götürmüş
ay ne fenasın sen edaSen hergün yaz lütfen valla yorumlarını görmeyince bi garip oluyorum ben :)))
son kararınmı iyi düşün dönüşü yok bak cips yerine başka bişi denesen
cinsiyeti belli demek ne güsel sonunda erkek bebek haberleri alıyom çevremde hep kız oldu.
bende yeni gördüm 20 gün snra görcem off geçermi.
inşallah şyş çıkar testin
sana müşterimi yedirirmiyim benim müşterim git kendine başka müşteri bul gül tabiki benim evim
nayır nayır cips ve kola film izlerken keyif alamıyorum ya artık yada bir büyük cipsi dört güne bölerek yerim, patlamış mısır yemekten içim dışıma çıktı artık cips istiyorum :))
:)) tamam herkes içmiş bende en azından bir defalık nefsimi körelteyim cips ve kola bu akşam benim olucak şöyle sindire sindire yiyeceğim kesin kararımı verdim bu kadar istek sadece benim olamaz kesin bebekte istiyordur, hem rumuzla sende içmişsin leyna ve yeşimde götürmüş :d
aman bırak yesin hevesini alsın içinde kalmasın ye hanzadeciğim sen ye nefsin çeker ama abartmadan ye benim gibi:86:
eslem in canı dün kahve istedi, bi kamuoyu yoklaması çekti, 192 kişide 3 kişi içmişiz :) e madem herkes içmiş ben de gidip yapim dedi ve içti hem de fondip yaptı bi anda :) onun hesabı oldu seninki
hadi ordan abartmadan senin gibi yesinmiş :) senin gibi yerse ooo, yok hanzade yok sen leynaya uyma. Bak eda diyo ki geçen konuştunuz canım çekirdek istedi bir avuç yedim diyor, bizimki akşam eve giderken 1 kilo alıyım diyor. Karar senin :)
aman bırak yesin hevesini alsın içinde kalmasın ye hanzadeciğim sen ye nefsin çeker ama abartmadan ye benim gibi:86:
ben geldim yeni uyandım neyseki baş ağrım biraz hafifledi sabah neydi öyle ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?