192 de 3 kişi ne ka çokmuş :)) kola 192 de 5 kişi içmiş olucak demek ki, olsun içicem dayanamıyorum hamilelikten önce aşırı deli gibi içmezdim ama severdim. Artık bütün dizilere, reklamlara açık açık kola reklamı veriyorlar ve her akşam gözümün önünde, rüyamda biri bana kola uzattı yok dedim, içemem ki hamileyim ben... Sabah kalktım nasıl üzüldüm anlatamam :)) rüyamda bile içemedim yani nasıl bir baskı oluşturmuşsam kendime artık :d
oyy o cipsleri bide parmaklarını bulaya bulaya yiycek sonrada şapır şupur yalanacaksın yaaaa ayrı bi keyif yaaBencede mısır ve cips kıyaslanmamalı
Afiyet olsun hanzadecim ve sanırım bu msjdan sonra yiyecek diğer anneler
allahhhhh ağzında biriktirdin hee ayyy benimde canım istedi akşama eve giderken 1 kilo çekirdek almam lazımmm
kuzummm kıyamam kocasınıda ne çok severmiş maşallah maşallah
olsun arada bende hüpletiyom
anladım cnm ama su aldırmak bebeğin ölümüne gelişim bozulşuğuna erken doğuma kadar götürüyo. inşallah bundan snra sorun yaşamassınız
anladım cnm inşallah tanışmakta nasip olur bende yakında izne çıkcam zaten gezebilirik bol bol
eslemime bak beeeee bende o kadar uğraştım kim beni davet eder diye sen oldun bunu hiç unutmuycam özellikle beni böylesine rahat bir yerde ağırlamak istemeni üstüne benden bolca para istemeni hiiiç unutmuycam hadi bakalım yazın geliyorum kuzenim evleniyor ankaradan ne getireyim sana?
ayıp ettin leynam gel buyur başımın üstünde yerin var kuzum bişicik istemem ben sen gel ben seni kepez manzaralı evde ağırlarım...
ay nerde o günler senin gibi abartmadan yesem keşke :))))))
hadi ordan abartmadan senin gibi yesinmiş :) senin gibi yerse ooo, yok hanzade yok sen leynaya uyma. bak eda diyo ki geçen konuştunuz canım çekirdek istedi bir avuç yedim diyor, bizimki akşam eve giderken 1 kilo alıyım diyor. karar senin :)
hadi ordan abartmadan senin gibi yesinmiş :) senin gibi yerse ooo, yok hanzade yok sen leynaya uyma. bak eda diyo ki geçen konuştunuz canım çekirdek istedi bir avuç yedim diyor, bizimki akşam eve giderken 1 kilo alıyım diyor. karar senin :)
ben geldim yeni uyandım neyseki baş ağrım biraz hafifledi sabah neydi öyle ya
ayyy siz beni yanlış anlamışsınız araya virgül koymayı unutmuşum
allahhhhh ağzında biriktirdin hee ayyy benimde canım istedi akşama eve giderken 1 kilo çekirdek almam lazımmm
ayıp ettin leynam gel buyur başımın üstünde yerin var kuzum bişicik istemem ben sen gel ben seni kepez manzaralı evde ağırlarım...
ooohhh bana bir kapı daha çıktı yuppiiiii kepezden kk ye el sallarız
Hiçte gözünden kaçmazzzzzzzzzzz
sandalye çok ucuzmuşşş, gerçi fiyatlaır bilmiyorum ama ucuz geldi bana ucuzmu? Alıcam ya, hayalim bu benim, bebeğimide kucağım alıcam sallanacağız beraberce inşallaaah :)
merhaba ben de aranıza yenı katıldım. ınsallah ekımde anne olacagım..ekım annelerını gorunce katılmak ıstedım:)ben 16+5 gunluk hamıleyım ama 3 gun once gıttıgımde cınsıyetını goremedı doktor cok meraktayım kız mı acaba.)
benımde canım ılk haftalarda acip kola cekmıstı bırgun aldım ıctım havesım gectı:) sımdı ıcmıyorum kırk yılda bır belkı:)ondan da bısey olmaz:) cocuk ferahlasın onumuz yaz:)
ooohhh bana bir kapı daha çıktı yuppiiiii kepezden kk ye el sallarız
LEYNA ŞEKERİM SENİN SİGARA İŞİ NE OLDU
merhaba ben de aranıza yenı katıldım. ınsallah ekımde anne olacagım..ekım annelerını gorunce katılmak ıstedım:)ben 16+5 gunluk hamıleyım ama 3 gun once gıttıgımde cınsıyetını goremedı doktor cok meraktayım kız mı acaba.)
benımde canım ılk haftalarda acip kola cekmıstı bırgun aldım ıctım havesım gectı:) sımdı ıcmıyorum kırk yılda bır belkı:)ondan da bısey olmaz:) cocuk ferahlasın onumuz yaz:)
kızlar benim doktorumun sitesinde doğum yatırdığı kadınların fotoğrafları var ben bakıp bakıp duygusallaşıyorum çok hoşuma gidiyor bakmak isterseniz link vereyim
Blent Alp Aydn Fotoraf Galerisi
ben çok pisboğazım galiba :44: kola içiyorum maalesef. ama midem çok bulandığı zamanlarda iyi geliyor, gerçekten :) hem rumuz da içiyoo.
hoşgeldin tafat adını bir anda tofaş diye okudum yiyeceklerden konuşuyorduk ta gözüm döndü bir an
hayırlı olsun bebeğin hoşgeldin aramıza...
LEYNA ŞEKERİM SENİN SİGARA İŞİ NE OLDU
kızlar duymasınlar çok kızıyorlar:78:
günde 2 yada 3 tane içiyorum doktor bir dahaki randevuya kadar iç sonra bırakcaksın demişti bakalım 1 haftamız var bırakıcam inşallah...
bende izledim artık kötü düşünmüyorum bebeğimi doğurduğumu sonra onu bana verdiklerini ve mutluluktan zırıl zırıl ağladığımı hayal ediyorum ama sonrası korkutuyorşimdiden daha yatarken ya kusarsa ya yutarsayı düşünüyorum kafayımı yedim ne acaba? Bebek yastıkları var kızlar mutlaka alın ben alıcam yan yatırıyosunuz kussada yutmasını genzine gitmesini engelliyor birde hamile yastıkları var fiyatlarıda uygun ben link ekleyemiyorum bilmiyorum bir ara bakıcam nasıl eklendiğine çok gerekli şeyler bunlar aklınızda bulunsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?