2011 Ekim Anneleri

oyyyy ben sana kıyamam yaaaaaaaa kız işyerlerimiz leventte ikimizinde söyle hemen adresi alim 1 lt kola gelimde karşılıklı içip göbeklerimizi kaşıyalım

Aynen öyle hani bir çocuk varya reklamlarda kızla beraeber cips yiyor sonra kız onunparmaklarını yalıyo ay ay ayyy nasıl bir lezzettir. Şimdide aldırabilirim ama akşamı bekleyeceğim bu akşam dışarıya yemeğe gidicez, sonra eve gelirken alışveriş yapıcez sonra oturup dizi izlerken ben yavaş yavaş keyfini çıkararak bir tane cips bir yudumda kola içicem :) ay vallahi moralim düzeldi açlıktanmı çökmüşüm ben acaba :)))

ay nerde o günler senin gibi abartmadan yesem keşke :))))))

ayyy siz beni yanlış anlamışsınız araya virgül koymayı unutmuşum

ay iyiki varsınız ya ne güzel şen şakrak maşallah bize topiğimize :) leyna benim idolüm ama yetişemem ki ona :)) maşallah ona ama ona hiç bişi olmaz, sakınılan göze çöp batar, eğer önceki olumsuzluklar olmasaydı bende aynı onun yaptığını yapardım ama ne demişler kocakarı .... kapıyı kitlermiş bende kitledim bu defa hadi bakalım nolucak hep beraber görcez inşallah:)

Ah ahh ahh hoşgeldin sefalar getirdin, dimi ferahlasın çocuk ne güzel herkes benden yana :) Geç gösterenlere kız diyorlar ama hayırlısı olsun inşallah annesi..

hoşgeldin tafat adını bir anda tofaş diye okudum yiyeceklerden konuşuyorduk ta gözüm döndü bir an
hayırlı olsun bebeğin hoşgeldin aramıza...

kızlar benim doktorumun sitesinde doğum yatırdığı kadınların fotoğrafları var ben bakıp bakıp duygusallaşıyorum çok hoşuma gidiyor bakmak isterseniz link vereyim
Blent Alp Aydn Fotoraf Galerisi

Bende izledim artık kötü düşünmüyorum bebeğimi doğurduğumu sonra onu bana verdiklerini ve mutluluktan zırıl zırıl ağladığımı hayal ediyorum ama sonrası korkutuyor şimdiden daha yatarken ya kusarsa ya yutarsayı düşünüyorum kafayımı yedim ne acaba? Bebek yastıkları var kızlar mutlaka alın ben alıcam yan yatırıyosunuz kussada yutmasını genzine gitmesini engelliyor birde hamile yastıkları var fiyatlarıda uygun ben link ekleyemiyorum bilmiyorum bir ara bakıcam nasıl eklendiğine çok gerekli şeyler bunlar aklınızda bulunsun :)

Üfff ne çok konuşmuşsunuz yaa. Okudum baktım bitmiyor bıraktım bende.

ben çok pisboğazım galiba :44: kola içiyorum maalesef. ama midem çok bulandığı zamanlarda iyi geliyor, gerçekten :) hem rumuz da içiyoo.

Ama ispiyonladığın sayfaları okudum denizzz ya geçen gün bulantım kusmam olmadı hiç içmedim kola. Ama napiiim öğleye kadar 5-6 oluyo benim ve sonunda artık dayanamıyom, yarım veya 1 bardak hüpletiyom kolayı birtek onu içince geçiyoooo. Zarar mı veriyo ki bebişime? neyse 10 Mayısa kadar içiyimde, o gün doktora sorarım yassak derse içmem bende napiim

bende alcam şimdiden düşünmeye başladım bir ateşten korkuyorum iki boğulmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…