ben yoğurtta yiyemiyorum bir bardak ayran içerim sadece.kahve sigara ve havuz istiyorummmm
az önce müdürümüzün doğum gününü kutladık koca bir bardak kolayı hüplettim kötü annemiyim bennnn
kızlar çok kötüyüm
okulda baş ağrısından öldüm dayanamadım öğlen eve geldim midem de çok kötüydü demin çıkardım ama boğazım mahvoldu bi şey takılmış boğazıma geçmiyo süt ısıttım biraz içtim onu da çıkardım
yardım edin ne iyi gelir((
ağlaya ağlaya bi hal oldum yaa
kızlar duymasınlar çok kızıyorlar:78:
günde 2 yada 3 tane içiyorum doktor bir dahaki randevuya kadar iç sonra bırakcaksın demişti bakalım 1 haftamız var bırakıcam inşallah...
AMAN LEYNA OKSİJEN ALAMIYOR SEN İÇERKEN UNUTMA
hanzade sandalyeler normalde 750 burda ucuz
oyyyy ben sana kıyamam yaaaaaaaa kız işyerlerimiz leventte ikimizinde söyle hemen adresi alim 1 lt kola gelimde karşılıklı içip göbeklerimizi kaşıyalım
masallah cnm bebısınede gobısınedene guzel ya ben ayaktarken o kadar bellı olmuyo oturueken daha bellı
bir avuç ve bir kilo he leynaaa ömürsün ömürsüüüün :))))
dimi sanki bende öyle anımsadım bir an hiç olmadı kayın yada cevizden yaptırırım sağlam bir tane :)
AMAN LEYNA OKSİJEN ALAMIYOR SEN İÇERKEN UNUTMA
unutmuyorum canım bunu bir kere daha söylemiştin az kaldı ama şimdi onun stresine girmek istemiyorum bırakıcam...
oyyyy ben sana kıyamam yaaaaaaaa kız işyerlerimiz leventte ikimizinde söyle hemen adresi alim 1 lt kola gelimde karşılıklı içip göbeklerimizi kaşıyalım
kızlar duymasınlar çok kızıyorlar:78:
günde 2 yada 3 tane içiyorum doktor bir dahaki randevuya kadar iç sonra bırakcaksın demişti bakalım 1 haftamız var bırakıcam inşallah...
LeynaaaaaaBilmem şekiller hissettiklerimi anlatabiliyo muuuu?
Şaka bir yana tatlım, bıraktın bıraktın bu dönemde yoksa emzirirken de içersin bebikin rahatsız olur annesi. Bende kahvenin yanına tellendirmeyi pek bir severdim ama saolsun bulantı başlayınca içen biri yanımdan geçse üstüne kusasım geliyor. O deerece tiksindim. Akıllı benim kızım akıllı...
merhaba ben de aranıza yenı katıldım. ınsallah ekımde anne olacagım..ekım annelerını gorunce katılmak ıstedım:)ben 16+5 gunluk hamıleyım ama 3 gun once gıttıgımde cınsıyetını goremedı doktor cok meraktayım kız mı acaba.)
benımde canım ılk haftalarda acip kola cekmıstı bırgun aldım ıctım havesım gectı:) sımdı ıcmıyorum kırk yılda bır belkı:)ondan da bısey olmaz:) cocuk ferahlasın onumuz yaz:)
hohoyyyt şeymacığında göbüşü büyümüşş oleeeyyy koca göbekliler çoğalıyoorrr maşallah şeymacığım sana da bebeğinede...
kızlar benim doktorumun sitesinde doğum yatırdığı kadınların fotoğrafları var ben bakıp bakıp duygusallaşıyorum çok hoşuma gidiyor bakmak isterseniz link vereyim
Blent Alp Aydn Fotoraf Galerisi
unutmuyorum canım bunu bir kere daha söylemiştin az kaldı ama şimdi onun stresine girmek istemiyorum bırakıcam...
LEYNA İNAN BEN TAM BİR KEYİF İNSANIYIM.İŞTEN GELİRDİM YAKARDIM SİGARIMI YEMEĞİMİ YAPARDIM YANINDA ÇAYIM.BALKONA SALINCAK ALDIM KEYİFLE İÇİM DİYE AMAAA BEBİŞİ DUYDUM ANINDA KESTİM
Sadece beyenmiş iyi gelmiyoruz küstük oğlumlan
leyynaa kıss sen sakın ticarete falan atılayım deme bakkal falan açma ilerleyen dönemde 1 avuç çekirdek isteyene 1 kilo verirsin sonra mazallah :)))) tamam sustum, şakaydı
Sadece beyenmiş iyi gelmiyoruz küstük oğlumlan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?