2011 Ekim Anneleri

ben yoğurtta yiyemiyorum bir bardak ayran içerim sadece.kahve sigara ve havuz istiyorummmm

Abooo hadi kahve ve havuz neyse de sigara ne demeeeek? Yoksa sen arada sigara mı içiyooon?Aramızda kalsın Bende rüyamda içiyorum sigarayı aman Allahım nasıl keyif alıyorum nasıl...

az önce müdürümüzün doğum gününü kutladık koca bir bardak kolayı hüplettim kötü annemiyim bennnn

Deme öyle deme. İyi annesin sen. (kendi vicdanını ferahlatmaya çalışan içten pazarlıklı rumuz)

Kola iyi gelir

öfff beynim sulandı kafam kocaman oldu kim ne dedi kime dedi benmi kafayı yedim k.k.mı beynim ağrıyo

merhaba tafat hoşgeldin :) hayırlı olsun bebeğin iyi sohbetler...

kızlar benim doktorumun sitesinde doğum yatırdığı kadınların fotoğrafları var ben bakıp bakıp duygusallaşıyorum çok hoşuma gidiyor bakmak isterseniz link vereyim
Blent Alp Aydn Fotoraf Galerisi

Gözleirm doldu ben sezeryan olucağım için göremicem bööyle epiduralede heyecandan kalbim dayanmaz tansiyonum fırlar, normal doğumdan korkanlar bakın kadıncağız nasıl mutlu nasıl gözleri ışıl ışıl bebeğine kavuşmuş, gayette iyi görünüor sakın korkmayın en güzeli bu :)

leyynaa kıss sen sakın ticarete falan atılayım deme bakkal falan açma ilerleyen dönemde 1 avuç çekirdek isteyene 1 kilo verirsin sonra mazallah :)))) tamam sustum, şakaydı

hiç unutmam liseyi yeni bitirdiğim dönemlerdi aile dostumuzun marketi vardı benden rica ettiler dersaneye başlayana kadar markette çalıştım bir gün manav kısmında bir amca benden domates istedi 3 kilo kadar ben 5 kilo vedim ama 3 kilo tarttım amca sordu sen napıyosun diye çürükler boşa gitmesin sağlam yerlerini kullanırsınız dedim sonra adam gidip patronuma benim için teşekkür etmiş ne kadar düşünceli eleman çalıştırıyorsunuz diye
sonra geçenlerde bir gün ablamla pazara gittik aldıklarım 38 lira tuttu ben 35 olsun diye pazarlık yaparken adam bana sen çok kalender bir insansın aldıklarının hepsi benden olsun dedi ablam çok bozuldu
çok alakasızdı ama anlattım mutlu oldum hohhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…