QUOTE=hanzadee;18958303]Alemciler gibi oluruz göbek tokuştura tokuştura kola içmek he :)))
unutmuyorum canım bunu bir kere daha söylemiştin az kaldı ama şimdi onun stresine girmek istemiyorum bırakıcam...
bırakırsın canım zaten 2-3 tane içiyormuşsun, bırakamayacak kadar çok değilmiş. paket paket içen tiryaki olsan neyse ama bırakırsın canım ha gayret
Gözleirm doldu ben sezeryan olucağım için göremicem bööyle epiduralede heyecandan kalbim dayanmaz tansiyonum fırlar, normal doğumdan korkanlar bakın kadıncağız nasıl mutlu nasıl gözleri ışıl ışıl bebeğine kavuşmuş, gayette iyi görünüor sakın korkmayın en güzeli bu :)
bırakırsın canım zaten 2-3 tane içiyormuşsun, bırakamayacak kadar çok değilmiş. paket paket içen tiryaki olsan neyse ama bırakırsın canım ha gayret
inşallah canım bırakcam az kaldı..
LEYNA İNAN BEN TAM BİR KEYİF İNSANIYIM.İŞTEN GELİRDİM YAKARDIM SİGARIMI YEMEĞİMİ YAPARDIM YANINDA ÇAYIM.BALKONA SALINCAK ALDIM KEYİFLE İÇİM DİYE AMAAA BEBİŞİ DUYDUM ANINDA KESTİM
Zeyneeeep. İçmeyen insanın canı çekecek kadar güzel yazdın. Olmuyo amaaa. Topikçek üstüne geliriz vallahi. Sigara falan yok. Bulantım geçsin kolayı da ben bırakıcam. Söz sana (Hala bulantılarının geçeceği günün geleceğini bekleyen ümitli rumuz)
ben küseyimi şimdi he küsimmi:))
kuzucuğum bak aklımdayken söyleyim bu foroğrafların hepsini hemşireler çekmiş çünkü benim doktorum içeriye fotoğrafçı almıyor sizde doğuma giderken hemşirelerden rica edin tutuşturun eline makinayı (tabii fotoğrafçı gelmeyecekse) sen uyuyorda olsan hatıra kalır...
kuzucuğum bak aklımdayken söyleyim bu foroğrafların hepsini hemşireler çekmiş çünkü benim doktorum içeriye fotoğrafçı almıyor sizde doğuma giderken hemşirelerden rica edin tutuşturun eline makinayı (tabii fotoğrafçı gelmeyecekse) sen uyuyorda olsan hatıra kalır...
ben cips istiyom ya tuzlu tuzlu hımmm canım çekti benim..
Zeyneeeep. İçmeyen insanın canı çekecek kadar güzel yazdın. Olmuyo amaaa. Topikçek üstüne geliriz vallahi. Sigara falan yok. Bulantım geçsin kolayı da ben bırakıcam. Söz sana (Hala bulantılarının geçeceği günün geleceğini bekleyen ümitli rumuz)
TÖĞBEEE YA BEN KUZUCUM İÇİN BIRAKTIM.AMA BANA YAZIK
ben çıkıyorum güzeller. kendinize iyi bakın, hepinize iyi haftasonları
çok güzel fotolar. bana daaaa
aklımızda olsun, çok mantıklı ama olur olmaz şeyleri çekmesinler
Oyy gerçektenmii? iyiki söyledin hiç aklıma gelmezdi, tamam mutlaka söyleyeceğim bende istiyorum doğduğu anı görmeyi bu benim en büyük hayalim :)
selam hanımlar
daha önceleride 2 kere yazmıştım size katılmak için fakat kabullenip selam veren cevap veren 1-2 kişi dışında olmamıştı. ee haliyle bende ekim annesi olucam inşallah ve tekrar size yazmayı düşündüm. ozaman çalışıyordum fazla giremiyordum artık evdeyim ve devamlı netteyim. eğer devam ederse burda sizlerle bişiler öğrenmeyi istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?