2011 Ekim Anneleri

kuzucuğum bak aklımdayken söyleyim bu foroğrafların hepsini hemşireler çekmiş çünkü benim doktorum içeriye fotoğrafçı almıyor sizde doğuma giderken hemşirelerden rica edin tutuşturun eline makinayı (tabii fotoğrafçı gelmeyecekse) sen uyuyorda olsan hatıra kalır...

çok güzel fotolar. bana daaaa
aklımızda olsun, çok mantıklı ama olur olmaz şeyleri çekmesinler

Oyy gerçektenmii? iyiki söyledin hiç aklıma gelmezdi, tamam mutlaka söyleyeceğim bende istiyorum doğduğu anı görmeyi bu benim en büyük hayalim :)

leyna eklediğin linkdeki fotolar çok güzel ağla ağla bi hal oldummmm. yeni doğan bebek nasılda çirkin,buruş buruş,hatta biraz kanlı ama çooookkkkkk şirinnnnnnnn eğer aksilik olmazda normal doğum yaparsam kesinlikle fotoğraf çektiricem

çok güzel fotolar. bana daaaa
aklımızda olsun, çok mantıklı ama olur olmaz şeyleri çekmesinler

Oyy gerçektenmii? iyiki söyledin hiç aklıma gelmezdi, tamam mutlaka söyleyeceğim bende istiyorum doğduğu anı görmeyi bu benim en büyük hayalim :)

ben bu fotolara belki istisnasız her gün bakıyorum allahım bize de yaşatsın o güzel anları

kızlar muhabbete geç katıldım ama dayanamadım bana CİPS demeyin ne derseniz deyin hayatta tek zaaf noktam küçüklükten beri yediğim cipslerden aldım tüm kilolaları eşime diorum oğlumuza cipsi hiç tattırmayalım ama ben dayanamayıp arada yediğim için bebişim daha anne karnın alışcak zaten :18: ya mükemmel bi tat yok böle bişi yine aldırcaksınız banaaa yaa

kızlar muhabbete geç katıldım ama dayanamadım bana CİPS demeyin ne derseniz deyin hayatta tek zaaf noktam küçüklükten beri yediğim cipslerden aldım tüm kilolaları eşime diorum oğlumuza cipsi hiç tattırmayalım ama ben dayanamayıp arada yediğim için bebişim daha anne karnın alışcak zaten :18: ya mükemmel bi tat yok böle bişi yine aldırcaksınız banaaa yaa

hoşgeldiniz tekrardan o halde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…