nereye bu saatteeeeeeee :84:
çok güzel fotolar. bana daaaa
aklımızda olsun, çok mantıklı ama olur olmaz şeyleri çekmesinler
kızlar muhabbete geç katıldım ama dayanamadım bana CİPS demeyin ne derseniz deyin hayatta tek zaaf noktamküçüklükten beri yediğim cipslerden aldım tüm kilolaları eşime diorum oğlumuza cipsi hiç tattırmayalım ama ben dayanamayıp arada yediğim için bebişim daha anne karnın alışcak zaten :18: ya mükemmel bi tat yok böle bişi yine aldırcaksınız banaaa yaa
kociş buralarda yeşilim. işyerime yakın bir yerlerde (odtü de) idi bugün.
işi erken bitmiş, seni aliim mi dedi oluurrr dedim. eve gitcez ya da gezicez plan yok daha. ama önce izin almam lazımizin koparıp çıkarım ben. kendine iyi bak kuzum çok öptüm.
Aaahaa kızlar o fotoğraflardan biri dikkatinizi çekti mi? Tam denizin dediği gibi olur olmaz bir foto. Anam kadının mahremi ortada...
evet bir anne adayını daha baştan çıkarttık
bende şimdiden yediğim şeylere bebeğim de ilerde alışırmı diye düşünüyorum
benim eşim kolayı ortaokula lisa çağına kadar alkollu bir içecek sanırmış içmezmiş evlerine alınmazmış hiç
bizde bebeğimizi kola cips hamburger tv cep telefonu bilgisayar gibi şeylerle tanıştırmayı düşünmüyorz uzun süre
hatta eşim çizgifilm zamanı geldiğinde tom ve jerry şirinler daha aklıma gelmeyen bizim dönemimiz çizgifilmlerini izletmeyi düşünüyoruz daha masumhane daha güzeldi cillomu ne şimdiki çocuklar aşina hiç sevmiyorum tipi hiçte güzel dil
selam kızlar bugün dr dan aradılar ikili testim çok iyiymiş maşallah
ben yoğurtta yiyemiyorum bir bardak ayran içerim sadece.kahve sigara ve havuz istiyorummmm
ben bu fotolara belki istisnasız her gün bakıyorum allahım bize de yaşatsın o güzel anları
gözün aydın arkadaşım maşallah bebişinle sana buler sana ve bebişine
kızlar çok kötüyüm
okulda baş ağrısından öldüm dayanamadım öğlen eve geldim midem de çok kötüydü demin çıkardım ama boğazım mahvoldu bi şey takılmış boğazıma geçmiyo süt ısıttım biraz içtim onu da çıkardım
yardım edin ne iyi gelir((
ağlaya ağlaya bi hal oldum yaa
kızlar muhabbete geç katıldım ama dayanamadım bana CİPS demeyin ne derseniz deyin hayatta tek zaaf noktamküçüklükten beri yediğim cipslerden aldım tüm kilolaları eşime diorum oğlumuza cipsi hiç tattırmayalım ama ben dayanamayıp arada yediğim için bebişim daha anne karnın alışcak zaten :18: ya mükemmel bi tat yok böle bişi yine aldırcaksınız banaaa yaa
selam kızlar bugün dr dan aradılar ikili testim çok iyiymiş maşallah
aman aman çok yeme azıcık bir defalık filan bakma sen biz birazcık azdık bugün, konuşması bile keyif veriyorda :):)
yoook bugün yiyemem çünkü geçenlerde dayanamayıp üç küçük paket aldım birer birer yedim patos rolls(nefis) ketçaplı ruffles bide çerezza peynir soğan hepsi çok güzeldi hakkımı kaybettim yiyemem bi daha uzun bi süre(bu figürü kendime yapıorum dur yeme diorum :) )
merhaba ben de aranıza yenı katıldım. ınsallah ekımde anne olacagım..ekım annelerını gorunce katılmak ıstedım:)ben 16+5 gunluk hamıleyım ama 3 gun once gıttıgımde cınsıyetını goremedı doktor cok meraktayım kız mı acaba.)
benımde canım ılk haftalarda acip kola cekmıstı bırgun aldım ıctım havesım gectı:) sımdı ıcmıyorum kırk yılda bır belkı:)ondan da bısey olmaz:) cocuk ferahlasın onumuz yaz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?