2011 Ekim Anneleri

nereye bu saatteeeeeeee :84:

kociş buralarda yeşilim. işyerime yakın bir yerlerde (odtü de) idi bugün.
işi erken bitmiş, seni aliim mi dedi oluurrr dedim. eve gitcez ya da gezicez plan yok daha. ama önce izin almam lazım izin koparıp çıkarım ben. kendine iyi bak kuzum çok öptüm.

evet bir anne adayını daha baştan çıkarttık
bende şimdiden yediğim şeylere bebeğim de ilerde alışırmı diye düşünüyorum
benim eşim kolayı ortaokula lisa çağına kadar alkollu bir içecek sanırmış içmezmiş evlerine alınmazmış hiç
bizde bebeğimizi kola cips hamburger tv cep telefonu bilgisayar gibi şeylerle tanıştırmayı düşünmüyorz uzun süre
hatta eşim çizgifilm zamanı geldiğinde tom ve jerry şirinler daha aklıma gelmeyen bizim dönemimiz çizgifilmlerini izletmeyi düşünüyoruz daha masumhane daha güzeldi cillomu ne şimdiki çocuklar aşina hiç sevmiyorum tipi hiçte güzel dil

ohh oluuuur demiş sonra izin alıyo
ne güzellll benimde çıkasım geldi
bol gezmeler yada dinlenmeler diliyorum
çok öpüyorum iyi haftasonları

çok doğru sölüosun bende cips kola hamburger tanıştırmak istemiorum ama çizgi filmlerde eğitici olanlarda var kayu mesela güzel onu izletebiliriz ne kadar büyük sorumluluk anne baba olmak...

selam kızlar bugün dr dan aradılar ikili testim çok iyiymiş maşallah

Son düzenleme:

canım geçmiş olsun... sakin olmaya çalış, yağsız hafif şeyler yemeye çalış ve dinlen... çok da zorlama kendini yiyeceğim diye, kendini iyi hissedince rahat rahat yersin; ama aç da bırakma kendini...

aman aman çok yeme azıcık bir defalık filan bakma sen biz birazcık azdık bugün, konuşması bile keyif veriyorda :):)

aman aman çok yeme azıcık bir defalık filan bakma sen biz birazcık azdık bugün, konuşması bile keyif veriyorda :):)

yoook bugün yiyemem çünkü geçenlerde dayanamayıp üç küçük paket aldım birer birer yedim patos rolls(nefis) ketçaplı ruffles bide çerezza peynir soğan hepsi çok güzeldi hakkımı kaybettim yiyemem bi daha uzun bi süre (bu figürü kendime yapıorum dur yeme diorum :) )

Üç küçük paket bi rbüyük paket yapar bende bir büyük paket alıp yemeyi planlıyordum. Haftada bir defacık küçük paket yenebilir belki evde denedim fritözde ince dilim patates attım ama ı ıhh olmadı beğenmedim o aromatik lezzet yoktu :)

Hoşgeldiniz... Bebeğiniz hayırlı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…