2011 Ekim Anneleri

ufff oku oku anca bitti çeneniz düşmüş kızlar yine :)))) yarın hafta sonu yazamayız diye enerji patlaması yaşadınız herhalde

Ben iki gündür hiç giremedim gibi bir şey takip edemedim bugünde öğleye kadar yine evrak içinde boğuldum öğleen sonra hepsini kenara kaldırıp topiğe girdim bir baktım akşam olmuş hiç farkında değilim sanırım iki günlük patlama benimkisi :) ama evet gelmeyince sonradan okuması çok zor oluyor haklısın.

biraz temizlik biraz yemek üstüne birazda spor yaptım bugün geldim :))) havada açtı sanki enerjim üstümde yani siz yazın be ben bu gidişle bi 100 sayfa daha deviririm herhalde

hani kız hangisi ben niye görmedim
canım 10. ve 11. fotoda biraz frikik var dikkatli bakınca farkediliyo yani en garantisi hemşireyi tembihlemek ilk çıkışını çeksin ama bitanede ilk göz göze geldiğimiz anı çeksinde frikik ihtimali ortadan kalksınnn

kızlar dr 6 mayısta 4lü test yapılacak dedi.bu 4lü test 4 boyutlu ultrason mu acaba bi bilgisi olan var mıı?

canım üçlü testen tek farkı ekstra bir test daha istenmesi ( kanda ) diğer herşey üçlü testle aynı ama ülkemizde yaygın kullanılmasada dörtlü testin üçlü teste göre daha güvenilir olduğu söyleniyor. umarım test sonuçların iyi çıkar

ben her hafta yicek olsam davul gibi olurum hamilelik sonuna kadarben hipotiroid hastasıyım ve çok çabuk kilo alıorum ondan malesef yiyemem o kadar siz yiyin benim yerimede

çekmesin tabi firikik vermeyelim de diyelim ki çekti kimseye göstermeyiz bizde özelimiz olur :)
burdaki muhabbete doyum olmuyor ama çıkmam lazım artık hepinize iyi hafta sonları allaha emanet olun bebişlere iyi bakın

Kayınvalidemler börek yapmış nasıl güzel koktu eltimi çağırdılar beni çağırmadılar.bende kalkim yapim bari

aaa sen yazınca benim bile canım çekti bide sen kokusunu duymuşsun çok ayıp ama hamile olduğun halde kokucanı bile bile ....................... neyse ağzımı bozmuycam bütün kayınvalideler böle galibaaa

Kayınvalidemler börek yapmış nasıl güzel koktu eltimi çağırdılar beni çağırmadılar.bende kalkim yapim bari

Sana bir tabak getirmezlermi ki? Yok canım, getirirler insanlık öldümü yahu? Öyle bile olsa usluemin dediğini yap hamilesin öylesine bakmaya gitmiş gibi yap, sonra aa börekmi yaptınız benimde canım çekiyordu ne zamandır de yumul :)

Son düzenleme:

getircek olsa çağırırdı ama ben hiç tenezül etmem.ben bir saattte açmasını yapar koyarım kenara

cevabın için çok sağol.2li testim iyi çıkınca dr 3lü testi istemedi sadece 4lü test yapılacak dedi başka açıklama yapmadığı için size bi sorayım dedim)

Canlar bende kaçıyorum. Herkese iyi haftasonları. yarın çalışan ve sayfayı ziyaret edenlerle görüşmek üzere. Herkesi yanaklarından kocaman öperimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…