ufff oku oku anca bitti çeneniz düşmüş kızlar yine :)))) yarın hafta sonu yazamayız diye enerji patlaması yaşadınız herhalde
hani kız hangisi ben niye görmedim
Ben iki gündür hiç giremedim gibi bir şey takip edemedim bugünde öğleye kadar yine evrak içinde boğuldum öğleen sonra hepsini kenara kaldırıp topiğe girdim bir baktım akşam olmuş hiç farkında değilim sanırım iki günlük patlama benimkisi :) ama evet gelmeyince sonradan okuması çok zor oluyor haklısın.
canım 10. ve 11. fotoda biraz frikik varhani kız hangisi ben niye görmedim
kızlar dr 6 mayısta 4lü test yapılacak dedi.bu 4lü test 4 boyutlu ultrason mu acaba bi bilgisi olan var mıı?
Üç küçük paket bi rbüyük paket yapar bende bir büyük paket alıp yemeyi planlıyordum. Haftada bir defacık küçük paket yenebilir belki evde denedim fritözde ince dilim patates attım ama ı ıhh olmadı beğenmedim o aromatik lezzet yoktu :)
canım 10. ve 11. fotoda biraz frikik vardikkatli bakınca farkediliyo yani en garantisi hemşireyi tembihlemek ilk çıkışını çeksin ama bitanede ilk göz göze geldiğimiz anı çeksinde frikik ihtimali ortadan kalksınnn
Kayınvalidemler börek yapmış nasıl güzel koktu eltimi çağırdılar beni çağırmadılar.bende kalkim yapim bari
Kayınvalidemler börek yapmış nasıl güzel koktu eltimi çağırdılar beni çağırmadılar.bende kalkim yapim bari
kayınvalidemler börek yapmış nasıl güzel koktu eltimi çağırdılar beni çağırmadılar.bende kalkim yapim bari
sana bir tabah getirmezlermi ki? Yok canım, getirirler insanlık öldümü yahu? öyle bile olsa usluemin dediğini yap hamilesin öylesine bakmaya gitmiş gibi yap, sonra a börekmi yaptınız benimce canım çekiyordu ne zamandır de yumul :)
canım üçlü testen tek farkı ekstra bir test daha istenmesi ( kanda ) diğer herşey üçlü testle aynı ama ülkemizde yaygın kullanılmasada dörtlü testin üçlü teste göre daha güvenilir olduğu söyleniyor. umarım test sonuçların iyi çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?