getircek olsa çağırırdı ama ben hiç tenezül etmem.ben bir saattte açmasını yapar koyarım kenara
hiç unutmam liseyi yeni bitirdiğim dönemlerdi aile dostumuzun marketi vardı benden rica ettiler dersaneye başlayana kadar markette çalıştım bir gün manav kısmında bir amca benden domates istedi 3 kilo kadar ben 5 kilo vedim ama 3 kilo tarttım amca sordu sen napıyosun diye çürükler boşa gitmesin sağlam yerlerini kullanırsınız dedim sonra adam gidip patronuma benim için teşekkür etmiş ne kadar düşünceli eleman çalıştırıyorsunuz diye
sonra geçenlerde bir gün ablamla pazara gittik aldıklarım 38 lira tuttu ben 35 olsun diye pazarlık yaparken adam bana sen çok kalender bir insansın aldıklarının hepsi benden olsun dedi ablam çok bozuldu
çok alakasızdı ama anlattım mutlu oldum hohhhh
Kayınvalidemler börek yapmış nasıl güzel koktu eltimi çağırdılar beni çağırmadılar.bende kalkim yapim bari
Şaşırdım kaldım çok ilginç ilişkiler valla, bende mesafeliyimdir, mesafede iyidir :) ama kayınvalideme canım börek isedi desem o dakikada yapar yada aynı apartmanda olsak elimi bir şeye sürdürmez ve yaptığı her şeyden getirir hemde beni çağırmaz ayağıma getirir, rahat edemem diye... tabi bende minnetsizim o başka...[/QUOTE
işte sen o şanslı gelinlerdensin hanzadee. bende aynı apartmanda oturuyorum ama bişi yapıp getirdiğini pek göremiyorum tam aksine yapılanı götürmeyi severbide ben rahat ediim diye yaptığını ayağıma getircek heee, mümkün değilll eğer beni yukarı çıkarıcak hatta eşimle birlikte yanına yerleşmemizi sağlamak için her lafı yukarı hiç gelmiyorsuna getirir ben hastayken bile bişey yapıp getirmez eşim dese eee napiiim yukarı gelip yemiyor der bak yine düşündüm sinirlendimmmm ama sen yinede çok yüz verme nolur nolmaz bencede mesafe herzaman iyidir
masallah cnm yacok guzel cıkmıs gobusun
maşallah tatlım sanada bebişinede göbişinede
maşallah göbüşüne daha 14. haftaya gelmeden pırtlamışşş
Harika görünüyorsunuz hard disk maşallah çok beğendim canım..
Şaşırdım kaldım çok ilginç ilişkiler valla, bende mesafeliyimdir, mesafede iyidir :) ama kayınvalideme canım börek istedi desem o dakikada yapar yada aynı apartmanda olsak elimi bir şeye sürdürmez ve yaptığı her şeyden getirir hemde beni çağırmaz ayağıma getirir, rahat edemem diye... tabi bende minnetsizim o başka...
Teşekkür ederiz efendim...
fatosersin, yarın 14 oluyoruz canım, 2-3 günün aramızda lafı mı olur...)) fotoyu akşam üstü çekmiştim saat 5 buçuk civarı falan, sabahları daha ufak oluyor tabiiii...
canım 10. ve 11. fotoda biraz frikik vardikkatli bakınca farkediliyo yani en garantisi hemşireyi tembihlemek ilk çıkışını çeksin ama bitanede ilk göz göze geldiğimiz anı çeksinde frikik ihtimali ortadan kalksınnn
benım kayınvalıdemde oyledır bırsey ıstesın cnm soylım hemen yapıp getır saolsun bazı aksamlar yemege gıdıyoruz oraya hıc bırsey yaptırmaz bana sen hamılesın otur dınlen butun gun calısıyosun zaten der
Merhaba sibel. Tertemiz çıkar inşallah her şey yolunda gider canım içini ferah tut.
Bu Cuma hürmetine hayırlı haberler al inşallah canım, inşallah mutlu mutlu gel.
genellemeyelim kızlar bizde kayınvalide olcaz çok kötülerde var çok iyilerde ama düşünsenize gelin olarakta çok kötülerde var çok iyileerde Allah iyilerle karşılaştırsın
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim bacılar, sonucumu aldım dr.uma faks çektım ama hala dönmedi 19.30-20.00 ararmış. sekreterinin yalancısıyımama sankl iyi gibi, anlamadığım yerlerde var ama bakalım, Allah'ım hayırlısını versin. inşallah herkesin benimde tertemiz çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?