Bu resimler nerede çok merak ettim bulamadım
işte sen o şanslı gelinlerdensin hanzadee. bende aynı apartmanda oturuyorum ama bişi yapıp getirdiğini pek göremiyorum tam aksine yapılanı götürmeyi severbide ben rahat ediim diye yaptığını ayağıma getircek heee, mümkün değilll eğer beni yukarı çıkarıcak hatta eşimle birlikte yanına yerleşmemizi sağlamak için her lafı yukarı hiç gelmiyorsuna getirir ben hastayken bile bişey yapıp getirmez eşim dese eee napiiim yukarı gelip yemiyor der bak yine düşündüm sinirlendimmmm ama sen yinede çok yüz verme nolur nolmaz bencede mesafe herzaman iyidir
bende 15 gun kadar sonra gıdıcem erkek gbı gelıyor bana ama merak etmıyorda degılım hanı.. sanırım bu aylardan sonra yavastan yavastan hamıle oldugumuzu anlıcaz... gobısler de sısmeye basladı...
canım geçmiş olsun inan hayretler içinde okudum rabbim korumuş inan verilmiş sadakanız varmış çocuk işte arkanı dönmeye gelmiyo degilmiselam kızlar bayadır gıremedım kotu gunler gecırdık malesef oglumu annanemın ılaclarıyla oynarken buldum sankı bırsey emıyodu agzına baktım bostu korkutmadın hangısını yedın dedım bırını gosterdı sonradan ınkar ettı ama olumle sonuclanabılıcek ılaclardı hastaneye gıttık bır suru kan aldılar heryerı delık desık oldu mıdesını yıkadılar burnundan hortum sokup komur ıcırdıler kackere oldum ben ogu oglumun canı her yandıgında bıttım tukendım sabaha kadar acılde yattık butun gece uyumadan oglumun basındaydım oyleden sonra taburcu ettıler bızı cok sukur suan ıyıyız. hıc bı sorun ıcıp ıcmedıgı hala muamma ama ıcse ve doktora gıtmezsek kesın oldururmus tansoyon ılacları ozellıkle cok tehlıkelıymıs bızde annemde ılaclar hep yukarıdadır ama demekkı baska evlerdede onemlı aman bu kulagınıza kupe olsun gıttıgınız heryerde dıkkat edın acılde yatarken ne hastalar gordum sımdı kız erkek onemlı deıl saglıklı olsun tek onemlı olan o bı bebek 15 aylıktı 6 ay normalmıs sonra bı hastalık gecırmıs hareket bıle edemıyo gunde 5 10 nobet gecırıyo hergun hastanede acıllerdeler ve sonucta tedavısı yok o kucuk melek olume mahkum bı kanser hastası vardı 6 yasında ılık naklı bıle olmus ama ıse yaramamıs cok guzel bı delıkanlıydı bı trafık kazası bı sara hastası oglumla yasıt bı zıhınsel hasta sınırlı ve onun dedıdıgı olucak boyle bı bı hasta ısmını anlamadım hastalıgın bronsıt olmus oksıjen alması gerekıyo ortalıgı yıktı duyan kesıyolar cocugu der sabaha kadar susmadı bas agrısından oldum okadar sanslıymısımkı cok sukur rabbıme ben bır gun gecıremedım nasıl ınsanlar nasıl cocuklar var orda rabbım tum hastalara sıfa versın annelerede sabır ayaklarım ellerım sıstı karnıma kramplar gırdı sabaha kadar tabure ustundeydım eresı gun annemde uyudum rabbıme bınlerece kez sukurler olsun verdıklerı ıcın herkese saglıklı sıhatlı evlatlarversın .
Canım ben evlenince izledim önce davranış karakter analizi yaptım bir süre baktım ki hiç bana uıygun değil yaşam şekli hemen resmi bir mesafe koydum, şimdi o dolaşır gelinimde gelinim diye bende sizli bizliyimdir. Saygısızlığım yok ona karşı ama yağlı ballı canımlı cicimlide olmam. aynı binada oturmak çok zor olsa gerek, ben mümkün mertebe uzak olmayı seçtim eşim annesine çok düşkündür kayınvalidem ilk başlarda yaptı yapmasınada bir haylide baktı ki ben yemiyorum, onun hareketleri yüzünden eşime cırlamadım, aksine onun yaptığını sakince eşime gösterdim. Ve onun gibi eşimi sevdim, annesi gibi sevdim, eleştirmedim yermedim annen şöyle böyle demedim, sorun kayınvalidemle benim aramdaydı ikimiz hallettikkavga etmedim sürekli eşimle uzaklaştırmadım kendimden :) eşimde gördü zamanla ve yeri geldiğinde benden önce annesine cevap verdi. Kayınvalidemde geri çekilmek zorunda kaldı, başka şansı yok çünkü. Aramız iyi ama mesafeli şekilde, çok zeki bir kayınvalidem var. Allahtan bende aşağı değilimde ezemedi beni
Zor işler bunlar çok şükür ben dengeyi tutturdum böyle gayet güzel. Allah sizlere yardım etsin çok zor çook..
slm kızlar...bende 17 haftama girdim bugün inş..dün muayeneye gıttım ..bebişim göstermedı gene:)neyse hayırlısı artık..herkese sağlıklı günler:)
kızlar iyi akşamlar hepinize size müjde veriyim bari benişm bir muhabbet kusum var tombul birşey maşşallah subhanallah yavrum konuşmayı söktü erkegim benim adı paşam yani bencici kuş diyo yakışıklı diyo adamın yiyesi geliyo o şeker şeyi bugün farketti babası hayret içinde kaldım vallahi çok şirin diyo ama ya işşallah dahada der sizlered muhabbet kusu olan varmı yavrumu faceye attım pek dadlu maşşallah burası bugün ne kadar sessiz niden acaba
benimde var bitane boncuğum o kadar şirin ve sekerki ben aldığımda tüyleri yeni yeni çıkmaya başlamıstı o kadar yavruydu yani benimkide ara sıra söylüyo bişeyler ama biz yanında olunca konusmuyo konussada konusmasada canım o benim bi yavrumda o resmen :))))
saglık olsun annesi bekkim sana süpriz yapıcak saglıklı olsunlarda gerisi boş canım ya
nasıl olsa dışarı çıkınca belli olurlar ne olduklarıbenim geçen bir arkadaşım vardı anlatıyo işte okadar dedi gittik cinsiyetini göstermedi dedi birde kız demezmi garip yavrumu hep çıplak çekiyolar utancından cinsiyetini gözterirmi uşak dedi ay ne gülmüştüm ben
canım çok şekerlerbenimde var bitane boncuğum o kadar şirin ve sekerki ben aldığımda tüyleri yeni yeni çıkmaya başlamıstı o kadar yavruydu yani benimkide ara sıra söylüyo bişeyler ama biz yanında olunca konusmuyo konussada konusmasada canım o benim bi yavrumda o resmen :))))
galiba öyle yapcak..hayırlı sağlıklı olsunda başka bşy istemeyız
benimde muhabbet kuşum var:)kedi gibi MİYAVLIYOR:)maşalahhhhhh,ıslık çalıoo
selam kızlar bayadır gıremedım kotu gunler gecırdık malesef oglumu annanemın ılaclarıyla oynarken buldum sankı bırsey emıyodu agzına baktım bostu korkutmadın hangısını yedın dedım bırını gosterdı sonradan ınkar ettı ama olumle sonuclanabılıcek ılaclardı hastaneye gıttık bır suru kan aldılar heryerı delık desık oldu mıdesını yıkadılar burnundan hortum sokup komur ıcırdıler kackere oldum ben ogu oglumun canı her yandıgında bıttım tukendım sabaha kadar acılde yattık butun gece uyumadan oglumun basındaydım oyleden sonra taburcu ettıler bızı cok sukur suan ıyıyız. hıc bı sorun ıcıp ıcmedıgı hala muamma ama ıcse ve doktora gıtmezsek kesın oldururmus tansoyon ılacları ozellıkle cok tehlıkelıymıs bızde annemde ılaclar hep yukarıdadır ama demekkı baska evlerdede onemlı aman bu kulagınıza kupe olsun gıttıgınız heryerde dıkkat edın acılde yatarken ne hastalar gordum sımdı kız erkek onemlı deıl saglıklı olsun tek onemlı olan o bı bebek 15 aylıktı 6 ay normalmıs sonra bı hastalık gecırmıs hareket bıle edemıyo gunde 5 10 nobet gecırıyo hergun hastanede acıllerdeler ve sonucta tedavısı yok o kucuk melek olume mahkum bı kanser hastası vardı 6 yasında ılık naklı bıle olmus ama ıse yaramamıs cok guzel bı delıkanlıydı bı trafık kazası bı sara hastası oglumla yasıt bı zıhınsel hasta sınırlı ve onun dedıdıgı olucak boyle bı bı hasta ısmını anlamadım hastalıgın bronsıt olmus oksıjen alması gerekıyo ortalıgı yıktı duyan kesıyolar cocugu der sabaha kadar susmadı bas agrısından oldum okadar sanslıymısımkı cok sukur rabbıme ben bır gun gecıremedım nasıl ınsanlar nasıl cocuklar var orda rabbım tum hastalara sıfa versın annelerede sabır ayaklarım ellerım sıstı karnıma kramplar gırdı sabaha kadar tabure ustundeydım eresı gun annemde uyudum rabbıme bınlerece kez sukurler olsun verdıklerı ıcın herkese saglıklı sıhatlı evlatlarversın .
kızlar iyi akşamlar hepinize size müjde veriyim bari benişm bir muhabbet kusum var tombul birşey maşşallah subhanallah yavrum konuşmayı söktü erkegim benim adı paşam yani bencici kuş diyo yakışıklı diyo adamın yiyesi geliyo o şeker şeyi bugün farketti babası hayret içinde kaldım vallahi çok şirin diyo ama ya işşallah dahada der sizlered muhabbet kusu olan varmı yavrumu faceye attım pek dadlu maşşallah burası bugün ne kadar sessiz niden acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?