2011 Ekim Anneleri

maşşallah canım benimki daha 20 günlükkken gelmişti
benim bebek yoktu daha 4 ay oluyo şaştımda kaldım eşim sag olsun çok ilgileniyo bana pas vemiyo ama eskisi kadar yanına yaklaşmam yasak ondan almıyorumda elime küsüyo diyolardıda inanmıyodum küstü oglum bana ya ne zamana kadar yasak yaklaşması bir bilsem bu arada hapşırık sesi bile yapıyo

küser tabi canım biz eşimle devamlı konuşuyoruz neşesini kaybetmesin diye niye yasak ki yaklaşmak anlamadım :44:bizim ki devamlı elimizde sağımız da solumuz da köpeğimde öyle :82:

küser tabi canım biz eşimle devamlı konuşuyoruz neşesini kaybetmesin diye niye yasak ki yaklaşmak anlamadım :44:bizim ki devamlı elimizde sağımız da solumuz da köpeğimde öyle :82:

bebege zarar dedi doktor hastalık olurmuş uzak dur dedi düşükten tuta hastalıkta olurmuş biri özelime mesaj atsım açılmıyo nedense:84::84::84::84::84:

bebege zarar dedi doktor hastalık olurmuş uzak dur dedi düşükten tuta hastalıkta olurmuş biri özelime mesaj atsım açılmıyo nedense:84::84::84::84::84:

attım cnm mesaj ama bana öyle birşey demedi doktorum neyse artık zaten babasının merakı yüzünden hayvanlarla içiçe büyüyeceği için şimdiden alışsın benim ki :)

Artık bi karar aldım geçmişi okumıycam özelliklede bu saatlerde :95::95:
Kola bağımlısıydım en son 8 Ocakda adet olduğum hafta içtim ve ondan sonra bi daha ağzıma sürmedim
Cips her markete gittiğimde görüyorum ama görmemezlikten gelip geçiyorum
Çekirdek yemiyodum sivilcelerim çoğalmasın diye zaten yeterince çıktı suratım berbat oldu
Ben bu saatte cips kola ve çekirdeği nerden bulucam Üstelik evde yalnızım eşimde yok

amanın benimki daha oraları daha çalışmadı teyzesi

gözün aydın kuşun konuşmayı öğrenmiş.okuma yazma da öğrenir yakında :) maşallah. bende de bir miktar kuş var, 8 tane hint bülbülümüz var ama konuşamıyorlar, hatta güzel ötemiyorlar bülbül dediğime bakma korna gibi sesleri ama bize şarkı gibi geliyor. 17 tanelerdi, eşe dosta dağıttık. bunları da vericez ama alacak kimse bulamıyoruz... dr bebeğe alerji yapar dedi.

Teşekkür ederiz efendim...

fatosersin, yarın 14 oluyoruz canım, 2-3 günün aramızda lafı mı olur... )) fotoyu akşam üstü çekmiştim saat 5 buçuk civarı falan, sabahları daha ufak oluyor tabiiii...

maşallah hard disc cim çok hoş gözüküyosunuz ikiniz de :) oğluşumuz geliyor galiba

selam kızzlaar herkese iyi akşamlar...
bugün saat 4ü biraz geçiyordu sanırım topikten çıktığımda, geçmişi okuyayım diye geldim ama ancak bitti. ne zormuş yahuu. gündüz gelemeyen arkadaşların sıkıntısını daha iyi anladım şimdi, daha az konuşalım gündüzleri
bir selam vereyim dedim, şimdi çıkıyorum. kendinize ve bebişlerinize çoookk iyi bakın, güzel güzel rahat rahat uyuyun ve çok güzel rüyalar görün inşallah minnoşlarımızı görürüz rüyamızda :) şahsen ben hızlı trenle yarışmak istemiyorum bu gece çoook yorgunum, mantıklı rüyalar görücem. advocate cim rüya demişken, sizin rüyalar alemini merak ediyorum, yeni gelişmeleri bekliyorum heyecanla :)

maşallah hard disc cim çok hoş gözüküyosunuz ikiniz de :) oğluşumuz geliyor galiba

teşekkür ederiz...

valla ayın 12 sinde gitmiştim 11+ 3 dük o zaman erkek galiba dedi doktorumuz, pazartesi kontrole gideceğiz saat 3 te, kesin söyler herhalde o zaman...

Son düzenleme:
Cumartesinin ilk günaydını bendennnn.

Ohh şimdi herkes fosur fosur uyuyordur yatağında. nerdeymiş benim ctesi kankalarım???

Sinemcim Allah bir daha göstermesin inşallah.Büyük geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…