benimde muhabbet kuşum var:)kedi gibi MİYAVLIYOR:)maşalahhhhhh,ıslık çalıoo
bizimki cep tlf öğrenditlf bikaç defa dinlettikk..maşalh süper zekaa
maşallaaahh canım benim bizimde 8 aylık bir yakışıklımız var öğrendikleri ;
.kuş kuş cicikuş
.aşkım
.annemmm
.babacım benim
.yavrum
.canım
.kimsin sen? :)
.bu kim ya? :)
.ben nasıl konuşuyorum hayret bir şey yaa :)
çenemiz çok düşüktür bizim bir de öksürük taklidi yapar fırlama annesinin çenesi düşük olunca yavrusu da böyle oluyor galibaa
maşşallah canım benimki daha 20 günlükkken gelmişti
benim bebek yoktu daha 4 ay oluyo şaştımda kaldım eşim sag olsun çok ilgileniyobana pas vemiyo ama eskisi kadar yanına yaklaşmam yasak ondan almıyorumda elime küsüyo diyolardıda inanmıyodum küstü oglum bana ya ne zamana kadar yasak yaklaşması bir bilsem bu arada hapşırık sesi bile yapıyo
küser tabi canım biz eşimle devamlı konuşuyoruz neşesini kaybetmesin diye niye yasak ki yaklaşmak anlamadım :44:bizim ki devamlı elimizde sağımız da solumuz da köpeğimde öyle :82:
bebege zarar dedi doktor hastalık olurmuş uzak dur dedi düşükten tuta hastalıkta olurmuş biri özelime mesaj atsım açılmıyo nedense:84::84::84::84::84:
allah seni ne yapmasın kız seni güldüm vallahi yazdıgına allahta seni güldürsün şakamı diyon gerçekmi bebem
amanın benimki daha oraları daha çalışmadı teyzesi
Teşekkür ederiz efendim...
fatosersin, yarın 14 oluyoruz canım, 2-3 günün aramızda lafı mı olur...)) fotoyu akşam üstü çekmiştim saat 5 buçuk civarı falan, sabahları daha ufak oluyor tabiiii...
maşallah hard disc cim çok hoş gözüküyosunuz ikiniz de :) oğluşumuz geliyor galiba
,zeytinlimon
canım özelime sana zahmet boş mesaj atarmısın açılmıyo da bakayım açılıcekmi
selam kızlar bayadır gıremedım kotu gunler gecırdık malesef oglumu annanemın ılaclarıyla oynarken buldum sankı bırsey emıyodu agzına baktım bostu korkutmadın hangısını yedın dedım bırını gosterdı sonradan ınkar ettı ama olumle sonuclanabılıcek ılaclardı hastaneye gıttık bır suru kan aldılar heryerı delık desık oldu mıdesını yıkadılar burnundan hortum sokup komur ıcırdıler kackere oldum ben ogu oglumun canı her yandıgında bıttım tukendım sabaha kadar acılde yattık butun gece uyumadan oglumun basındaydım oyleden sonra taburcu ettıler bızı cok sukur suan ıyıyız. hıc bı sorun ıcıp ıcmedıgı hala muamma ama ıcse ve doktora gıtmezsek kesın oldururmus tansoyon ılacları ozellıkle cok tehlıkelıymıs bızde annemde ılaclar hep yukarıdadır ama demekkı baska evlerdede onemlı aman bu kulagınıza kupe olsun gıttıgınız heryerde dıkkat edın acılde yatarken ne hastalar gordum sımdı kız erkek onemlı deıl saglıklı olsun tek onemlı olan o bı bebek 15 aylıktı 6 ay normalmıs sonra bı hastalık gecırmıs hareket bıle edemıyo gunde 5 10 nobet gecırıyo hergun hastanede acıllerdeler ve sonucta tedavısı yok o kucuk melek olume mahkum bı kanser hastası vardı 6 yasında ılık naklı bıle olmus ama ıse yaramamıs cok guzel bı delıkanlıydı bı trafık kazası bı sara hastası oglumla yasıt bı zıhınsel hasta sınırlı ve onun dedıdıgı olucak boyle bı bı hasta ısmını anlamadım hastalıgın bronsıt olmus oksıjen alması gerekıyo ortalıgı yıktı duyan kesıyolar cocugu der sabaha kadar susmadı bas agrısından oldum okadar sanslıymısımkı cok sukur rabbıme ben bır gun gecıremedım nasıl ınsanlar nasıl cocuklar var orda rabbım tum hastalara sıfa versın annelerede sabır ayaklarım ellerım sıstı karnıma kramplar gırdı sabaha kadar tabure ustundeydım eresı gun annemde uyudum rabbıme bınlerece kez sukurler olsun verdıklerı ıcın herkese saglıklı sıhatlı evlatlarversın .
Günaydın
Bebişimle kahvaltı keyfi yapıyoruz
gunaydın herkeze
bugunun cumartesı oldugu nasıl bellı topıkte cok fazla kımse yok bı calısan bız anneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?