2011 Ekim Anneleri

Herkese günaydın, ziyaretçi olarak takip ederken aranıza katılmayı düşündüm..Umarım güzel samimi paylaşımlarda bulunuruz...

hafta ici yıne bır sekılde gecıyoda bu cumartesı cıkıs saatını zor edıyorum ısten cıkcam eve gıtcem temızlık yapıcam daha evde cok ısım var cok

gunaydın hosgeldın aramıza

hoşbulduk teşekkür ederim...
Bu arada bilgilerimi yazayım ben de
SAT: 12 Ocak, Hamiş kaldığım kilo :50 , İstanbul

En son 4 lü test için kan verdik sonuçlar haftaya 7 ya da 9 unda belli olcak...
Cinsiyetimize şimdilik kıza benziyor dedi ama 1 aya netleşir erken dedi...

Herkese günaydın, ziyaretçi olarak takip ederken aranıza katılmayı düşündüm..Umarım güzel samimi paylaşımlarda bulunuruz...

Hoşgeldin aramıza. Normalde daha fazla hoşgeldin alırdın ama bugün haftasonu, herkes ya daha uyuyor yada güzellce kahvaltı ediyor

günaydın kıslar nasılsınız. işde olan arkadaşlarım kolay gelsin sizlere.
ben iyi ya dün 3 lü test sonucu alcak olan arkadaş vardı sonucunu öğrenebildinizmi hani 2 liside bozuk çıkan merak ettim baya.

Hoşgeldin aramıza. Normalde daha fazla hoşgeldin alırdın ama bugün haftasonu, herkes ya daha uyuyor yada güzellce kahvaltı ediyor

sağol canım holbulduk, malum h.sonu aslında ben de daha kahvaltı etmedim oyalanıyorum iyice acıkayım diye... h.sonu çalışan arkadaşlara sabır diliyorum..

Günayydın güzelleerr :80:
Cumartesi çalışan annişler hepinize Allah kolaylık versin. zaman su gibi geçip gider inşallah. çok yorulmamaya çalışın diycem ama iş durumunuza bağlıdır elbette. size hep destek, tam destek için burdayım hic merak etmeyin uyumuyorum:79:
erken uyandım. kahvaltı hazırladım eşimi işe yolladım. normalde ctesileri çalışmıyor ama seminer var orda gorevli iki gündür.
bugun doktora gidecek arkadaslara hayırlı haberler diliyorum, herkes mujdeler getirir insallah.
temizlik yapıcam az sonra baslarım. herkese iyi bir gun diliyor minnosumla hepinizi opuyoruz

sağol canım holbulduk, malum h.sonu aslında ben de daha kahvaltı etmedim oyalanıyorum iyice acıkayım diye... h.sonu çalışan arkadaşlara sabır diliyorum..

Sağol canım. Neyse 4 ay kaldı, kaç hafta yapıyo söylemiyim

Usluemcim sen yine şanslısın. Öğleye kadar çalışmak bile nimet inan ki.

Gül arkadaşım, aramıza hoşgeldin. Dün işlerim vardı biraz sana hoşgeldin diyememiştim.

OOOoo denizim, ne uyandın erkenden. Çok mu acıktın:76: Söyle hadi söyle

Merhaba YsmnZ, hoş geldin aramıza :) Hayırlı olsun bebeğin, maşallah size.
Yaa bu saate kadar yemeden nasıl duruyosunuz anlamıyorum, benim gözümü açar açmaz mutfağa koşasım geliyor:44: çok aç kalmayın, bekletmeyin yavrucaklarınızı.

Canım teşekkür ederim, rabbim hepimizin meleklerine sağlık versin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...
Profil falan düzenlerken acıktım ben de, kahvaltımı hazırlıcam acıktık artık..
Sevgiyle kalın öpüyorum herkesi...

OOOoo denizim, ne uyandın erkenden. Çok mu acıktın:76: Söyle hadi söyle

Ne yalan söyleyeyim öldüm açlıktan rumuzum sorma, akşam yatarken de hafiften acıkma emaresi vardı çünkü. çorba içmiştim yalnızca, öyle olunca sabahı zor ettim :) bir huyum var, açlıktan ölsem de gece kalkıp tek lokma yiyemem (nasıl da prensip sahibiyim ama ) öyle olunca sabahı bekledim :)
rüyamda bir yemek gördüm, aç yatınca :) onu yapıcam herhalde bugün.

gecende ben ruyamda bızım yore aıt bı yemek gordum uyandım esıme dıyorum ben o yemekten ıstıyorum neyse anneme soyledıkte yaptı esım dıyo zaten oyle entresan seyler ıstıyosunkı annen olmasa ben nerden bulup alırım sana o yemegı haklı ama napım ıste canım ıstedı bı kere :78:

seninki daha zormus canım :) benimki bilindik yemek ama kendi yaptıgımdan olsun istiyorum o yuzden kimseye soylemedim. kayınvalidem yukarıda oturuyor ama ben benimkini istiyorum Allahtan annecigin yapmıs yoksa yiyene kadar rahat edemezdin :) afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…