Herkese günaydın, ziyaretçi olarak takip ederken aranıza katılmayı düşündüm..Umarım güzel samimi paylaşımlarda bulunuruz...
gunaydın hosgeldın aramıza
Herkese günaydın, ziyaretçi olarak takip ederken aranıza katılmayı düşündüm..Umarım güzel samimi paylaşımlarda bulunuruz...
hafta ici yıne bır sekılde gecıyoda bu cumartesı cıkıs saatını zor edıyorum ısten cıkcam eve gıtcem temızlık yapıcam daha evde cok ısım var cok
Hoşgeldin aramıza. Normalde daha fazla hoşgeldin alırdın ama bugün haftasonu, herkes ya daha uyuyor yada güzellce kahvaltı ediyor
Usluem, sen öğleye kadar mı çalışıyodun?
sağol canım holbulduk, malum h.sonu aslında ben de daha kahvaltı etmedim oyalanıyorum iyice acıkayım diye... h.sonu çalışan arkadaşlara sabır diliyorum..
Günayydın güzelleerr :80:
Cumartesi çalışan annişler hepinize Allah kolaylık versin. zaman su gibi geçip gider inşallah. çok yorulmamaya çalışın diycem ama iş durumunuza bağlıdır elbette. size hep destek, tam destek için burdayım hic merak etmeyin uyumuyorum:79:
erken uyandım. kahvaltı hazırladım eşimi işe yolladım. normalde ctesileri çalışmıyor ama seminer var orda gorevli iki gündür.
bugun doktora gidecek arkadaslara hayırlı haberler diliyorum, herkes mujdeler getirir insallah.
temizlik yapıcam az sonra baslarım. herkese iyi bir gun diliyor minnosumla hepinizi opuyoruz
sağol canım holbulduk, malum h.sonu aslında ben de daha kahvaltı etmedim oyalanıyorum iyice acıkayım diye... h.sonu çalışan arkadaşlara sabır diliyorum..
Merhaba YsmnZ, hoş geldin aramıza :) Hayırlı olsun bebeğin, maşallah size.
Yaa bu saate kadar yemeden nasıl duruyosunuz anlamıyorum, benim gözümü açar açmaz mutfağa koşasım geliyor:44: çok aç kalmayın, bekletmeyin yavrucaklarınızı.
OOOoo denizim, ne uyandın erkenden. Çok mu acıktın:76: Söyle hadi söyle
Ne yalan söyleyeyim öldüm açlıktan rumuzum sorma, akşam yatarken de hafiften acıkma emaresi vardı çünkü. çorba içmiştim yalnızca, öyle olunca sabahı zor ettim :) bir huyum var, açlıktan ölsem de gece kalkıp tek lokma yiyemem (nasıl da prensip sahibiyim ama) öyle olunca sabahı bekledim :)
rüyamda bir yemek gördüm, aç yatınca :) onu yapıcam herhalde bugün.
merhaba kizlar pasam rumuzlu arkadasimiz uzaklastirma aldi birmuddet giremeyecek
merhaba kizlar pasam rumuzlu arkadasimiz uzaklastirma aldi birmuddet giremeyecek
gecende ben ruyamda bızım yore aıt bı yemek gordum uyandım esıme dıyorum ben o yemekten ıstıyorum neyse anneme soyledıkte yaptı esım dıyo zaten oyle entresan seyler ıstıyosunkı annen olmasa ben nerden bulup alırım sana o yemegı haklı ama napım ıste canım ıstedı bı kere :78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?