bilmiyorum canim denetlenip denetlenmedigini ama pasam bir arkadasa yardim etmis eylul annelerinde kavga cikmis orda ban olunan arkadas pasamdan rica etmis bir arkadasimin ozeline mesaj yolla diye pasamda msj atinca uzaklastirma almis
bilmiyorum canim denetlenip denetlenmedigini ama pasam bir arkadasa yardim etmis eylul annelerinde kavga cikmis orda ban olunan arkadas pasamdan rica etmis bir arkadasimin ozeline mesaj yolla diye pasamda msj atinca uzaklastirma almis
hayy Allah. paşam rahat durmayacak :) bu da ikinci rumuzla girişiydi, bakalım kim olarak gelecek şimdi :)
Ban lama yapılıyor yani, öğrenmiş oldum.
Tamam derinss teşekkürler.
Ya nasıl yani. İlginç bir olay. neyse paşam duramaz, başka rumuzla gelir aslını astarını anlatır bize. Hay Allah ptesi de serklaj yapılacaktı. Bizi merakta bırakmaz inşallah.
Aman kızlar forumda kavga falan hiç hoş değil. Umarım bizim topikte böyle bişey olmaz.Zaten hamileyiz, kavga falan gelmez bize.
seninki daha zormus canım :) benimki bilindik yemek ama kendi yaptıgımdan olsun istiyorum o yuzden kimseye soylemedim. kayınvalidem yukarıda oturuyor ama ben benimkini istiyorumAllahtan annecigin yapmıs yoksa yiyene kadar rahat edemezdin :) afiyet olsun
hayir ya alakasi yok oteki rumuzu kendi istegiyle iptal ettirdi olen oglu aklina geliyordu zaten degisecekti rumuzunu oyuzden iptal ettirdi simdide birisine yardimetti diye ban yedi yardim edeyim derken kendiside ceza aldi
kızlaarr doktordan geliyorum şimdi bir şehzade geliyoroğlumun pipisinide gördük..doktor ultrason resmine çekip verdi elimize pipisini
kızlaarr doktordan geliyorum şimdi bir şehzade geliyoroğlumun pipisinide gördük..doktor ultrason resmine çekip verdi elimize pipisini
sende bizdensin desene hayırlı uğurlu olsun canım
anladım şimdi. bundan bahsetmemişti daha once.
cok uzuldum. selamlarımı ve pazartesi icin gecmis olsun dileklerimi iletirsen sevinirim.
tesekkurler.
sağol canım erkekler çoğalıyor..kaynana olucağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?