2011 Ekim Anneleri

bilmiyorum canim denetlenip denetlenmedigini ama pasam bir arkadasa yardim etmis eylul annelerinde kavga cikmis orda ban olunan arkadas pasamdan rica etmis bir arkadasimin ozeline mesaj yolla diye pasamda msj atinca uzaklastirma almis

bilmiyorum canim denetlenip denetlenmedigini ama pasam bir arkadasa yardim etmis eylul annelerinde kavga cikmis orda ban olunan arkadas pasamdan rica etmis bir arkadasimin ozeline mesaj yolla diye pasamda msj atinca uzaklastirma almis

hayy Allah. paşam rahat durmayacak :) bu da ikinci rumuzla girişiydi, bakalım kim olarak gelecek şimdi :)
Ban lama yapılıyor yani, öğrenmiş oldum.
Tamam derinss teşekkürler.

kızlarrr günaydınnn... şaka gibi ya...anammm dikkat edin eylülden sonra ekim topiği biziz.. :)) ama ben yeterince işyerinde kavga ediyorum..:)) burda kafam dağılıyor almayalım biz... :)

Ya nasıl yani. İlginç bir olay. neyse paşam duramaz, başka rumuzla gelir aslını astarını anlatır bize. Hay Allah ptesi de serklaj yapılacaktı. Bizi merakta bırakmaz inşallah.
Aman kızlar forumda kavga falan hiç hoş değil. Umarım bizim topikte böyle bişey olmaz. Zaten hamileyiz, kavga falan gelmez bize.

hayy Allah. paşam rahat durmayacak :) bu da ikinci rumuzla girişiydi, bakalım kim olarak gelecek şimdi :)
Ban lama yapılıyor yani, öğrenmiş oldum.
Tamam derinss teşekkürler.

hayir ya alakasi yok oteki rumuzu kendi istegiyle iptal ettirdi olen oglu aklina geliyordu zaten degisecekti rumuzunu oyuzden iptal ettirdi simdide birisine yardimetti diye ban yedi yardim edeyim derken kendiside ceza aldi

ben yazarim buraya canim msnde gorusuyorum onunla

saol cnm aynen oyle vallahı yıyyene kadar olurdum herhalde benım kayınvalıdemde bılmıyo o yemeklerı yoksa oda yapardı ben gazıanteplıyım esım bulgarıstan gocmenı yemek kulturumuz cok farklı anlıcan

hayir ya alakasi yok oteki rumuzu kendi istegiyle iptal ettirdi olen oglu aklina geliyordu zaten degisecekti rumuzunu oyuzden iptal ettirdi simdide birisine yardimetti diye ban yedi yardim edeyim derken kendiside ceza aldi

anladım şimdi. bundan bahsetmemişti daha once.
cok uzuldum. selamlarımı ve pazartesi icin gecmis olsun dileklerimi iletirsen sevinirim.
tesekkurler.

kızlaarr doktordan geliyorum şimdi bir şehzade geliyor oğlumun pipisinide gördük..doktor ultrason resmine çekip verdi elimize pipisini

sevgili paşam muhtemelen ziyaretçi olarak okuyosun cnm geçmiş olsun boşu boşuna ceza almış

kızlar 2011 eylül anneleri topiği toptan ceza almış konu kapatılmış ve sanırım bu ikinci herkes cezalı burdada öyle bişey olursa nolcek nasıl ulaşcaz birbirimize face grubunuz varmış ama ben yokum benide ekleyin:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…