2011 Ekim Anneleri

ne olmuşda ceza almışlar merak ettim

Günaydınlar :) Paşam yarın için Allah yardımcın olsun, üzülme sakın dualarımızdasın ben bu akşam kuran okuyacağım sanada çok dua edicem inşallah, dualarımızda olduğunu bil allaha sığın o sana yardım edicek :) keşke eylül anneleri topiğindede tartışma çıkmasaydı yazık hepsi naısl gerilmiş ve üzülmüştür. Hamilelik işte insan otokontrolünü kaybedebiliyor demek ki.

Duygucum üzgünüm canım her yerden hazır alınabilecek ürünler olduğu için sakınmadan yazdık evet okuma gerçekten çok zor, yeni gelen arkadaşlar bilgilerini sana özelden yazsınlar...

Çalışan arkadaşlar allah yardımcınız olsun her hafta söylüyorum üzülüyorum gerçekten inş. ilerleyen haftalarda karnınız iyice şişince size izin verirler..

Sybel akşam girmişti test sonuçlarım galiba iyi dedi ama doktoru arıyacaktı saat 8-9 gibi iyi olduğuna inanıyorum :)

Eşim iş için sabah 5 uçağıyla şehir dışına çıktı. Çok huzursuz oldum, hava kapkaranlıktı. Uyuyana kadar çok sıkıldım. Neyseki zor bela uyumuşum, baş ağrısı ile kalktım, şimdi kahvaltımı yaptım. Makinaya çamaşır attım, bulaşık makinasını doldurdum, bakayım bizim kızlar neler yapıyor dedim. Bugün biraz temizlik yapıcam inşallah eşimin işi kısa sürerde yarın gelir. Uzamaz umarım, çok can sıkıcı tek kalmak, allahtan siz varsınız :)

Kontrole gidecek olanlar mutlu ve hayırlı haberlerle gelin inşallah... :)

Son düzenleme:
Herkese Günaydııın,

Nasılsınız bakalım. Koca göbeğim içindeki tontişim ve ben iyiyiz Dün hamileliğimin başından beri ilk defa eşimle çıktık alışveriş yaptık ne zamandır salona dekoratif aksesuarlar alalım diye başının etini yiyordum nihayet aldırmayı başarabildim, sonra da IKEA ya gittik yemek yedik, bişiyler aldık çook mutlu ve çoook yorgundum akşam. Eşime dedim ki biz iyice hamlamışız eskiden olsa Eminönü Kadıköy Moda Üsküdar tozunu attırdık Beklediğim maaş zammı da geldi ama zam aylık 70 lira farkedecek maaşımda böyle de cömert(!) işverenlere sahibim neyse bugün bu 70 lirayı bebeğime harcamaya karar verdim ne de olsa kızım da benle her gün işe geliyor yarısı da onun hakkı

Canım benim eşim de maalesef iş sebebiyle Kasım ayından sonra Ocak a kadar komple şehir dışında olacak ancak 2 hafta da bir gelir düşündükçe içim sıkılıyor ama napalım işleri var ya buna şükür

Bende de temizlik var bugün havalar bir düzelmedi hala kombi açılıyor bizim evde, perdelerimi yıkayamadım sıkıntı yapıyor bana. Bir şey sorucam fon perdelerinizi makinaya atıyor musunuz? Çoğu insan kuru temizlemeye ver bozulmasın diyor napacağımı bilemedim

Herkese günaydın, ziyaretçi olarak takip ederken aranıza katılmayı düşündüm..Umarım güzel samimi paylaşımlarda bulunuruz...

Hoş geldiiin sefalar getirdin, güzel samimi paylaşımlarınızı haftasonu yapın kızlarrr okuyamıyorum haftaiçi yazdıklarınızı Bütün gün bilgisayarın başındayım zaten bir de eve gelince bizim kızlar ne yazışmış merakı gözlerimi bozucam iyice

Kızlar benimde minik bir 1 muhabbet kuşum var adıda paçoz :) paçoz, babacık, canım, kapı zili taklidi ve telefon sesi taklidi yapıyor..

Adını hatırlayamadım şimdi arkadaşların birisi bri hayli kelime öğretmiş maşallah nasıl yaptı çok merak ettim.

Bizimkide sürekli saçımda boynumda üstümde çok sırnaşık bir şeydi ama 2 aydır kafesten çıkarmıyorum ben yokken eşim çıkartıyor oynuyor o yüzden artık bana gelmiyor, kuşlarda insanlar gibi sevilip sevilmediklerini anlıyor ve küsüyorlar.

Uzaktan söyleniyorum ama benimle konuşmuyor, eşim seslendiğinde susmak bilmiyor. Bazen akşamları o kadar çok konuşuyor ki dizi izleyemiyoruz konuşamıyoruz bağırıyorum ve susuyor inanın susuyor :))) Çok komik bir durum, sonra dönüp bıkır bıkır bir şeyler söylenip tekrar susuyo :)) yerim onu ben hep omuzumda olur dudağımdan öperdi beni küstü miniğim ama napalım mecburen

Allah yardımcın olsun zor olur ya...evet çok şükür iyi bir işi var normalde böyle yapmam, eşim yoksa, o gün için kendime başka bir program yaparım kendime ayırırım kuaföre giderim vs. ama şimdi tek değilim sanki bebeğimle terkedilmiş gibi oldum :)) Allahtan o varda ona diyorum gece hadi annem uyuyalım filan baba işe gitti gelicek, yanlızlığımı aldı kuzum benim şimdide.

Benimkiler fon perde değil ama ablam kuru temizlemeye veriyor cnm.

benım mesaı bıttı arkadaslar ben cıkıyorum eve gıdıp temızlık yapıcam daha herkeze ıyı tatıller guzel muhabetler dılıyorum

Ya yine maşallah sizeee. İtiraf ediyorum anne olucam şurada 5 ay sonra ama hala bir akşam olsun evde yalnız yatamam ya anneme ya kayınvalideme

kızlaarr doktordan geliyorum şimdi bir şehzade geliyor oğlumun pipisinide gördük..doktor ultrason resmine çekip verdi elimize pipisini
Gözün aydın canım Bizde görmek istiyoruz pipisini resmi burayada koy
Korkmayın bizim topiğe bişey olmaz İlk zamanlar tartışma çıkmıştı ama şimdi yok Bizim topiği kapatmak için tek bahane birbirimize çok bağlanmış olmamız olur herhalde

Kızlarrr bebeğim dayısına benzesin istiyorummm Bu yakışıklı beyle az sonra gezmeye gideceğiz

Eklentiler

• $DSC06448.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 31
  • $JPG456.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme:

aman öyle olsun yaaa nazar değmesin

Kızlarrr bebeğim dayısına benzesin istiyorummm Bu yakışıklı beyle az sonra gezmeye gideceğiz
[/ATTACH]

ayy kardeşinmi senin ayy maaşallah şirin şey ama ben yanlışmı hatırlıyorum seninki kız değilmiydi kafam karıştı yine bişeyleri karıştırmadım umarım

slm benim güzeller güzeli ekim annelerim keyifler yerinledir umarım aramıza yeni katılanlar hoşgeldiniz kızlar dr kntrolu olanlar hayırlı haberlerle gelirler inş. erkekler aldı başını gidiyoda bizim kızlar karaborsa olcak valla kapanın elinde kalacak :))) uslem sonunda seninlede bi yakınlık çıkarttım kendime tatlım benim kocada antepli

Ya yine maşallah sizeee. İtiraf ediyorum anne olucam şurada 5 ay sonra ama hala bir akşam olsun evde yalnız yatamam ya anneme ya kayınvalideme

Apartman güvenlikli diye kalıyorum canım yaa, yoksa bende kalamam eşimde asla tek bırakmaz korkarım, zor uyudum ama ben yerimi yadırgıyorum nereye gidersem gideyim annem de kayınvalidemde olsa o gece her yerim ağrıyor sanki betonda yatmışçasına.. Evim evim güzel evim, kendi yatağım yastığım kendi nevresimlerim olucak allah kimseyi gördüğünden geri koymasın şükürler olsun bu halimize.

ayy kardeşinmi senin ayy maaşallah şirin şey ama ben yanlışmı hatırlıyorum seninki kız değilmiydi kafam karıştı yine bişeyleri karıştırmadım umarım

Kız da yine de dayıya benzesin halası yok zaten Hatta teyzelerine benzesin aklıma bir zaytung haberi geldi

İçinizi kemiren şüphee ya kayınvalideye benzerse Bende de aynen öyle bir tırsma hali mevcut

Zaytung.Com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…