sevgili paşam muhtemelen ziyaretçi olarak okuyosun cnm geçmiş olsun boşu boşuna ceza almış
kızlar 2011 eylül anneleri topiği toptan ceza almış konu kapatılmış ve sanırım bu ikinci herkes cezalı burdada öyle bişey olursa nolcek nasıl ulaşcaz birbirimize face grubunuz varmış ama ben yokum benide ekleyin:44::44:
ne olmuşda ceza almışlar merak ettim
Eşim iş için sabah 5 uçağıyla şehir dışına çıktı. Çok huzursuz oldum, hava kapkaranlıktı. Uyuyana kadar çok sıkıldım. Neyseki zor bela uyumuşum, baş ağrısı ile kalktım, şimdi kahvaltımı yaptım. Makinaya çamaşır attım, bulaşık makinasını doldurdum, bakayım bizim kızlar neler yapıyor dedim. Bugün biraz temizlik yapıcam inşallah eşimin işi kısa sürerde yarın gelir. Uzamaz umarım, çok can sıkıcı tek kalmak, allahtan siz varsınız :)
Kontrole gidecek olanlar mutlu ve hayırlı haberlerle gelin inşallah... :)
Herkese günaydın, ziyaretçi olarak takip ederken aranıza katılmayı düşündüm..Umarım güzel samimi paylaşımlarda bulunuruz...
Canım benim eşim de maalesef iş sebebiyle Kasım ayından sonra Ocak a kadar komple şehir dışında olacak ancak 2 hafta da bir gelir düşündükçe içim sıkılıyor ama napalım işleri var ya buna şükür
Bende de temizlik var bugün havalar bir düzelmedi hala kombi açılıyor bizim evde, perdelerimi yıkayamadım sıkıntı yapıyor bana. Bir şey sorucam fon perdelerinizi makinaya atıyor musunuz? Çoğu insan kuru temizlemeye ver bozulmasın diyor napacağımı bilemedim
Allah yardımcın olsun zor olur ya...evet çok şükür iyi bir işi var normalde böyle yapmam, eşim yoksa, o gün için kendime başka bir program yaparım kendime ayırırım kuaföre giderim vs. ama şimdi tek değilim sanki bebeğimle terkedilmiş gibi oldum :)) Allahtan o varda ona diyorum gece hadi annem uyuyalım filan baba işe gitti gelicek, yanlızlığımı aldı kuzum benim şimdide.
Benimkiler fon perde değil ama ablam kuru temizlemeye veriyor cnm.
Gözün aydın canım Bizde görmek istiyoruz pipisini resmi burayada koykızlaarr doktordan geliyorum şimdi bir şehzade geliyoroğlumun pipisinide gördük..doktor ultrason resmine çekip verdi elimize pipisini
Korkmayın bizim topiğe bişey olmaz İlk zamanlar tartışma çıkmıştı ama şimdi yoksevgili paşam muhtemelen ziyaretçi olarak okuyosun cnm geçmiş olsun boşu boşuna ceza almış
kızlar 2011 eylül anneleri topiği toptan ceza almış konu kapatılmış ve sanırım bu ikinci herkes cezalı burdada öyle bişey olursa nolcek nasıl ulaşcaz birbirimize face grubunuz varmış ama ben yokum benide ekleyin:44::44:
Gözün aydın canım Bizde görmek istiyoruz pipisini resmi burayada koy
Korkmayın bizim topiğe bişey olmaz İlk zamanlar tartışma çıkmıştı ama şimdi yokBizim topiği kapatmak için tek bahane birbirimize çok bağlanmış olmamız olur herhalde
Kızlarrr bebeğim dayısına benzesin istiyorummmBu yakışıklı beyle az sonra gezmeye gideceğiz
[/ATTACH]
Ya yine maşallah sizeee. İtiraf ediyorum anne olucam şurada 5 ay sonra ama hala bir akşam olsun evde yalnız yatamam ya anneme ya kayınvalideme
Kızlarrr bebeğim dayısına benzesin istiyorummmBu yakışıklı beyle az sonra gezmeye gideceğiz
ayy kardeşinmi senin ayy maaşallah şirin şey ama ben yanlışmı hatırlıyorum seninki kız değilmiydi kafam karıştı yine bişeyleri karıştırmadım umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?