slm benim güzeller güzeli ekim annelerim keyifler yerinledir umarım aramıza yeni katılanlar hoşgeldiniz kızlar dr kntrolu olanlar hayırlı haberlerle gelirler inş. erkekler aldı başını gidiyoda bizim kızlar karaborsa olcak valla kapanın elinde kalacak :))) uslem sonunda seninlede bi yakınlık çıkarttım kendime tatlım benim kocada antepli
Eki Görüntüle 187448 işte yuvarlak içine aldığım yerde pipisi
Kız evi naz evi olmasın da ne olsun şimdi Elif ciim bu kadar erkeğin arasında
Süper pozisyonda yakalamış doktor tam poponun altı bariz erkek yaniii hayırlı uğurlu olsun Şeyma Allah anasına babasına bağışlasın inşallah
Eki Görüntüle 187449 burda belki daha net çekmişimdir
üşenmesem kalkıp bi pazara gitsem hatta unutmayıp pazar arabasınıda götürsem taşırken kollarım kopmasa ne güzel olu dimi kızlar
Aheste niye yok hala ya? evinde net vardı dimi onun?
Ya yine maşallah sizeee. İtiraf ediyorum anne olucam şurada 5 ay sonra ama hala bir akşam olsun evde yalnız yatamam ya anneme ya kayınvalideme
Yorulacaksan hiç gitme canım kıyamam ama illa gideyim dersen sakın pazar arabasını unutmaa
Kız da yine de dayıya benzesin halası yok zatenHatta teyzelerine benzesin aklıma bir zaytung haberi geldi
İçinizi kemiren şüphee ya kayınvalideye benzerseBende de aynen öyle bir tırsma hali mevcut
Zaytung.Com
Eki Görüntüle 187449 burda belki daha net çekmişimdir
Ben de merak ediyorum nerelerde acaba??
yorulmak değilde üşengeçlik benimki :)) evde bişey kalmadı gitsem iyi olur hem yürüyüş yapmış olurum
İnsanın sevmediği ot burnunun dibinde bitermiş zueleyha aman dikkat et kimi kınayacağına ve kime bakacağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?