2011 Ekim Anneleri

Kız evi naz evi olmasın da ne olsun şimdi Elif ciim bu kadar erkeğin arasında

üşenmesem kalkıp bi pazara gitsem hatta unutmayıp pazar arabasınıda götürsem taşırken kollarım kopmasa ne güzel olu dimi kızlar

Ya yine maşallah sizeee. İtiraf ediyorum anne olucam şurada 5 ay sonra ama hala bir akşam olsun evde yalnız yatamam ya anneme ya kayınvalideme

Aynen bende evde yalnız yatamıyorum. Ama evimden de ayrılmıyorum. Kardeşimi çağırırım eşim olmadığında, o da hiç kırmaz ablasını.

İnsanın sevmediği ot burnunun dibinde bitermiş zueleyha aman dikkat et kimi kınayacağına ve kime bakacağına

Kızlar sivribiberle surevan vardı topiğin ilk açıldığı zamanlar onlarda kapsama dışı diye yazıyo Sivribibere hiç şaşırmadım Topiği ilk açan oydu liste yap dediğimizdede bizimle tartışmıştı

İnsanın sevmediği ot burnunun dibinde bitermiş zueleyha aman dikkat et kimi kınayacağına ve kime bakacağına

Kınamak değil ya ben kayınvalidemi çok severim, ama fiziksel olarak bebeğimin daha minyon tipli olmasını isterim. Bizim taraf hep minyondur eşimin tarafı da tam tersi aman duymasın Amaaan düşündüğüm şeye bak sağ salim doğsun da kime benzerse benzesin ister istemez geçiyor ama insanın içinden bişiler napalım Hanzadecim tutamıyoruz kendimizi

Günaydın kızlarrr... Dün dr.umda aradı, çok şükür 3lüde bi problem çıkmamış. Allah bebeciklerimizi sağlıkla dünyaya getirmemizi nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…