Kınamak değil ya ben kayınvalidemi çok severim, ama fiziksel olarak bebeğimin daha minyon tipli olmasını isterim. Bizim taraf hep minyondur eşimin tarafı da tam tersi aman duymasınAmaaan düşündüğüm şeye bak sağ salim doğsun da kime benzerse benzesin ister istemez geçiyor ama insanın içinden bişiler napalım Hanzadecim tutamıyoruz kendimizi
Günaydın kızlarrr... Dün dr.umda aradı, çok şükür 3lüde bi problem çıkmamış. Allah bebeciklerimizi sağlıkla dünyaya getirmemizi nasip etsin.
selam kızlar herkese iyi günler olsun.
paşamın durumunu okuyunca eylül annelerine bakayım dedim neler olmuş orda diye.topik dışından biri bişeyler yazmış oda onları şikayet etmiş.neyse sorun o değilde biride yamışki ekim analarından gelen olmadı buara bunu yolladılar falan demiş.kim onlara ne dediki anlamadım ben.:44::44::44:
paşamın durumunu okuyunca eylül annelerine bakayım dedim neler olmuş orda diye.topik dışından biri bişeyler yazmış oda onları şikayet etmiş.neyse sorun o değilde biride yamışki ekim analarından gelen olmadı buara bunu yolladılar falan demiş.kim onlara ne dediki anlamadım ben.:44::44::44:
Ohh çok şükür maşallah çok sevindim için rahatlamıştır şimdi, başka test tahlil istedimi canım ?
Birileri bişeyler demişti olan paşamada olmuş o arada yeni üyelikle gelse bari en kısa zamanda
slm kızlar sinirlerim çok bozuk patronum hamile kaldığım için beni işten çıkarmak istiyor bu yasalmı ya varmı böyle bir hakkı?
Sağol tatlım, 20. hftda çağırdı, ayrıntılı ultrasonla bakacakmış. Ama hiçbişeyi yok bebiciğimin Allah'ın izniyle. 4lüden bahsetmedi, o ne zaman yapılıyor bilmiyorum. Bakalım 20. hftya kadar nasıl bekliyeceğim. Çok zor geliyor kontrolleri beklemek. Hareketlerini hissetsek rahatlarız belki biraz.
kesinlikle yok bunu hep konuşuyoruz seni ancak doğum öncesi ve sonrası bütün raporlarını kullanırsın raporların biter işine dönersin o zaman çıkarmak isterse tazminatını verir çıkarır şu anda asla çıkaramaz iyi bir avukata danış hakkını yedirme
Maşallah maşallah oda güzel çıkar inşallah allahın izniyle, ben de 3 lü ve ondan sonrada ayrıntılıya giricem eğer bunlarıda atlatırsam şööyle derin bir nefes alıcam inşallah... Sonra bebeğimin keyfini yaşayacağım ona ciciler alıcam cinsiyetini merak edicem endişelerimden cinsiyetini bile düşnemiyorum hala :) az kaldı 1 ay daha rabbim o günleride göstericek inanıyorum.
slm kızlar sinirlerim çok bozuk patronum hamile kaldığım için beni işten çıkarmak istiyor bu yasalmı ya varmı böyle bir hakkı?
bende araştırdım biraz ama 30çalışandan az olmaması gerekiyomuş çalışan sayısı 26 be 8 aylık bi çalışanım.
duygucum eylül topiğindesin 4165 sayfaya bak.
Eğer sgk lı isen çıkaramaz canım yasal hakların var tazminat alabilirsin. Tam bilmiyorum ama bilenler vardı forumda, okuduklarında sana yardımcı olucaklardır, en azından doğum iznine kadar olan süreyi idare etsin en kadar gaddarca çok kızıyorum böyle patronlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?