2011 Ekim Anneleri

selam kızlar herkese iyi günler olsun.
paşamın durumunu okuyunca eylül annelerine bakayım dedim neler olmuş orda diye.topik dışından biri bişeyler yazmış oda onları şikayet etmiş.neyse sorun o değilde biride yamışki ekim analarından gelen olmadı buara bunu yolladılar falan demiş.kim onlara ne dediki anlamadım ben.:44::44::44:

Evet canım ya kime benzerse benzesin bizim parçamız canımızdan bir can olucak inşallah, iyi güzel huylu temiz ahlaklı olsun :)

Birileri bişeyler demişti olan paşamada olmuş o arada yeni üyelikle gelse bari en kısa zamanda

Boşver canım kafana bunları takma kim ne demişse demiş burayada sıçramasın aman diyelim, bebişler bizden daha önemli :)

AAA BENDE OKUDUM AMA ONU KAÇIRMIŞIM biz zavallı ekim anneleri kendi aramızda konuşup eğleniyoruz napmışızki hemde kendi topiğimizde:26:

Ohh çok şükür maşallah çok sevindim için rahatlamıştır şimdi, başka test tahlil istedimi canım ?

Sağol tatlım, 20. hftda çağırdı, ayrıntılı ultrasonla bakacakmış. Ama hiçbişeyi yok bebiciğimin Allah'ın izniyle. 4lüden bahsetmedi, o ne zaman yapılıyor bilmiyorum. Bakalım 20. hftya kadar nasıl bekliyeceğim. Çok zor geliyor kontrolleri beklemek. Hareketlerini hissetsek rahatlarız belki biraz.

slm kızlar sinirlerim çok bozuk patronum hamile kaldığım için beni işten çıkarmak istiyor bu yasalmı ya varmı böyle bir hakkı?

slm kızlar sinirlerim çok bozuk patronum hamile kaldığım için beni işten çıkarmak istiyor bu yasalmı ya varmı böyle bir hakkı?

kesinlikle yok bunu hep konuşuyoruz seni ancak doğum öncesi ve sonrası bütün raporlarını kullanırsın raporların biter işine dönersin o zaman çıkarmak isterse tazminatını verir çıkarır şu anda asla çıkaramaz iyi bir avukata danış hakkını yedirme

Maşallah maşallah oda güzel çıkar inşallah allahın izniyle, ben de 3 lü ve ondan sonrada ayrıntılıya giricem eğer bunlarıda atlatırsam şööyle derin bir nefes alıcam inşallah... Sonra bebeğimin keyfini yaşayacağım ona ciciler alıcam cinsiyetini merak edicem endişelerimden cinsiyetini bile düşnemiyorum hala :) az kaldı 1 ay daha rabbim o günleride göstericek inanıyorum.

bende araştırdım biraz ama 30çalışandan az olmaması gerekiyomuş çalışan sayısı 26 be 8 aylık bi çalışanım.

İnşallah canım, gelecek o günlerde. ayrıca eylül annelerine ara ara bende giriyorum bakıyorum, tecrübelerini merak ediyorum. rahatsızmı oluyorlarmış. ben pek anlayamadım.

Eğer sgk lı isen çıkaramaz canım yasal hakların var tazminat alabilirsin. Tam bilmiyorum ama bilenler vardı forumda, okuduklarında sana yardımcı olucaklardır, en azından doğum iznine kadar olan süreyi idare etsin en kadar gaddarca çok kızıyorum böyle patronlara

bende araştırdım biraz ama 30çalışandan az olmaması gerekiyomuş çalışan sayısı 26 be 8 aylık bi çalışanım.

cnm bildiğim kadarıyla çalışan sayısıyla ilgisi yok ama en güzeli bu topictede bi avukat arkadaş vardı ismini advocate olabilir ona bi özelden mjs at istersen o ayrıntıları daha iyi biliyodur ama şartlar ne olursa olsun seni işten çıkaramazlar şu durumda hatta domatesli plavada aynı şeyi yapmışlar dava açmaya hazırlanıyodu bebişinin hakkını yedirme insafsızlar yaa

evet ssk lı çalışanım zaten bütün haklarını vericem diyo ama verse bile çıkarabilirmi o önemli olan.

merhaba bayanlar,bugun nasılsınız,ben bıraz grıbım bıran evvel gecmesını dılıyorum allahtan ..ınsanın genzı tıkalıyken gecesı gunduzu mahfoluytor adeta.. :94:

ya bırde bısey sorcam kızlar.. ben hamılelıgım surecınde 3 kez ıdrar yolu enfeksıyonundan antıbıyotık kullanmak zorunda kaldım.. sureklı tekrarladı halen de kullanıyorum ...eczaneden alırken bu ılacı ancak uzamn yazabılır demıs adam esıme.. bırde antıbıyotık kullandıgımı bılenler hamıleyken zararının olacagını ve kullanmamamı soyluyorlar endıselnıyorum ... normal mı cıdden kızlar ya..:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…