cnm bildiğim kadarıyla çalışan sayısıyla ilgisi yok ama en güzeli bu topictede bi avukat arkadaş vardı ismini advocate olabilir ona bi özelden mjs at istersen o ayrıntıları daha iyi biliyodur ama şartlar ne olursa olsun seni işten çıkaramazlar şu durumda hatta domatesli plavada aynı şeyi yapmışlar dava açmaya hazırlanıyodu bebişinin hakkını yedirme insafsızlar yaa
AAA BENDE OKUDUM AMA ONU KAÇIRMIŞIM biz zavallı ekim anneleri kendi aramızda konuşup eğleniyoruz napmışızki hemde kendi topiğimizde:26:
evet ssk lı çalışanım zaten bütün haklarını vericem diyo ama verse bile çıkarabilirmi o önemli olan.
anladım cnm tamam atayım ama nette değil sanırım...
evet ssk lı çalışanım zaten bütün haklarını vericem diyo ama verse bile çıkarabilirmi o önemli olan.
Biz zavallı değiliz iyi niyetli hoş görülüyüz eslemcim dışarıdan gelen misafirlerimizi ekim annesi olamasada tüm içtenliğimizle cevaplıyoruz aramıza alıyoruz. Şimdi bende baktım hiç hoş olmamış genellemesi. Talihsiz bir açıklama yapmış, lüzumsuz bir gerginlik yaşamışlar yetkililerde müdahele etmişler. Olmasaymış iyiymiş...
Eğer senin rızan olmassa çıkaramaz diye biliyorum çıkarsada sen dava açabilirsin ve sana şu an vereceğinden fazlasını alabilirsin sanırım ama emin deilim canım ya.. Advotace daha iyi biliyordu sanırım.
merhaba bayanlar,bugun nasılsınız,ben bıraz grıbım bıran evvel gecmesını dılıyorum allahtan ..ınsanın genzı tıkalıyken gecesı gunduzu mahfoluytor adeta.. :94:
ya bırde bısey sorcam kızlar.. ben hamılelıgım surecınde 3 kez ıdrar yolu enfeksıyonundan antıbıyotık kullanmak zorunda kaldım.. sureklı tekrarladı halen de kullanıyorum ...eczaneden alırken bu ılacı ancak uzamn yazabılır demıs adam esıme.. bırde antıbıyotık kullandıgımı bılenler hamıleyken zararının olacagını ve kullanmamamı soyluyorlar endıselnıyorum ... normal mı cıdden kızlar ya..:97:
Baktım canım biraz geri sayfalarıda okudumduygucum eylül topiğindesin 4165 sayfaya bak.
Demekki rahatsız oluyolardı yada bizden birisiyle tartışma felanda olduysa onun için adımız geçiyo olabilir Sanırım pek misafir sevmiyolarmışİnşallah canım, gelecek o günlerde. ayrıca eylül annelerine ara ara bende giriyorum bakıyorum, tecrübelerini merak ediyorum. rahatsızmı oluyorlarmış. ben pek anlayamadım.
ayten diye birisi hamileliğiyle ilgili bişeyler okumak için girmiş sanırım bunlarda prens balkona çıktı onu selamladı buna el salladı felan bunları yazmışlar baya uzun sayfalar boyunca, hamilelik dışındaki şeylerden rahatsız oluncada rahatsızlığını belirtmiş ama sert tepki almış karşılığınıda sert olarak vermiş sonuçda konuya dahil olan herkes cezalıben de baktım o sayfaya ama bir şey anlamadım...:26:
Eğer senin rızan olmassa çıkaramaz diye biliyorum çıkarsada sen dava açabilirsin ve sana şu an vereceğinden fazlasını alabilirsin sanırım ama emin deilim canım ya.. Advotace daha iyi biliyordu sanırım.
sen at o sana cvp verir cnm hak olupta 8 aylık tazminatını mı vercekmiş zaten rapor aldığında onlardan maaş almıyosunki sskdan alıyosun ödemeni noluyosa hiç üzme kendini her şekilde sen haklısın
merhaba bayanlar,bugun nasılsınız,ben bıraz grıbım bıran evvel gecmesını dılıyorum allahtan ..ınsanın genzı tıkalıyken gecesı gunduzu mahfoluytor adeta.. :94:
ya bırde bısey sorcam kızlar.. ben hamılelıgım surecınde 3 kez ıdrar yolu enfeksıyonundan antıbıyotık kullanmak zorunda kaldım.. sureklı tekrarladı halen de kullanıyorum ...eczaneden alırken bu ılacı ancak uzamn yazabılır demıs adam esıme.. bırde antıbıyotık kullandıgımı bılenler hamıleyken zararının olacagını ve kullanmamamı soyluyorlar endıselnıyorum ... normal mı cıdden kızlar ya..:97:
eslem,hard_disk biri yazmışki buaralar ekim annelerinden gelen olmadı bunu yollamışlar yazıyor.yani bizimi kastetti onu bende anlamdım.bunu yollamışlar dediğide topiktekileri şikayet eden kişi oluyor.
Baktım canım biraz geri sayfalarıda okudum
Demekki rahatsız oluyolardı yada bizden birisiyle tartışma felanda olduysa onun için adımız geçiyo olabilir Sanırım pek misafir sevmiyolarmış
ayten diye birisi hamileliğiyle ilgili bişeyler okumak için girmiş sanırım bunlarda prens balkona çıktı onu selamladı buna el salladı felan bunları yazmışlar baya uzun sayfalar boyunca, hamilelik dışındaki şeylerden rahatsız oluncada rahatsızlığını belirtmiş ama sert tepki almış karşılığınıda sert olarak vermiş sonuçda konuya dahil olan herkes cezalı
SSK lı isen iş akdini haksız yere feshettikleri için dava açabilirsin, ama seni işten çıkartmadan dava falan açabileceğini ima et, analık ödeneğin yanmasın sonra. Çıkartırlarsa alamayabilirsin çünkü. Dedikleri gibi advocate avukattı hatırladığım kadarıyla o sana daha ayrıntılı yardımcı olur, benim bu konudaki hukuki bilgim çok da yeterli değil malesef
Hamile diye işten çıkarılan bi arkadaşımız daha var dava açmıştı yada açmak üzedeyse yanlış hatırlamıyosam domatesli pilavdı yoksa yanlışmı hatırlıyorumözelden msj atamadım 100 msj olması gerekiyor tarzında birşey söyledi
evet ihbar tazminatımı vericekmiş..kızlar bide 16.haftada ropor alıp izne ayrılabiliyomuşsun varmı böyle birşey..
Geçmiş olsun irem sen bu ilaçları doktor tavsiyesi olmadanmı kullanıyorsun? reçetesizmi alıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?