2011 Ekim Anneleri

kızlar merhabaaa.sonunda bizde bebişin cinsiyetini öğrendik geçen hafta içinde. hemen sizlerle paylaşmak istedim ama fırsat olmadı. bir şehzade de benden geliyor inşallah.

bunlar itiraf.com dan galiba:))) çoğunu hatırladım müdavimlerindenim.

Kızlar bütün gün başım ağrıdı yaaa, mideyi de boşalttım, ilaçlarımı da içmiştim yazık oldu onlara...

yazdım canım gözden kaçırmışsın galiba 1678. sayfada, yarın dr randevumuz var, alacağım yarın...

yeni gördüm canım pardon. baş ağrısı bende de var maalesef. demin dayımlara gittim umreden gelmişlerdi bol bol hurma yedim sanki iyi geldi baş ağrıma bi sen de dene istersen
fotoğraf koyacam ben de inş. ama az daha çıksın göbişim pek yok şu anda

hoşgelmişler...
hurmalar da yarasın canım... saat 5 gibi çok fena oldu midem, ne var ne yok çıktı, sonra da çubuk kraker yedim, eşim de masaj yaptı başıma & omuzlarıma, iyi geldi ama hala geçmedi...
yemek de yapamadım, şipariş verdik dışarıdan... bitmedi gitti bulantı işim benim de, yani sürekli olmadı ama 14. haftayı bitirdik hala bulanıyor...

Günaydın mutlu sabahlar anneler ve minnak yavrular. Hayırlı haftalar olur inşallah.
ben güne hafif moralim bozuk başladım. 60,5'de 60,9'a çıkmışım Bu aralar sadece 1-2 hafta kilomu sabit tutabiliyorum. :44:Sabah yürüyüş parkımızın önünden geçiyorum. Hanımlar ne güzel yürüyüş yapıyor, nasıl özeniyorum nasıl. Ama en fazla boğazımı tutarak kilomu sabitleyebileceğim için haftaya diyetisyene başlamayı düşünüyorum.:97:

günaydın annişlerrr....3 lü testi yaptıranınız var mı? birde doktorum 20.haftada ayrıntılı ultrasonda istedi erken değilmi?

günaydın annişlerrr....3 lü testi yaptıranınız var mı? birde doktorum 20.haftada ayrıntılı ultrasonda istedi erken değilmi?

canım üçlü test yaptırmadım henüz ama bu hafta kontrolüm var sanırım ozaman yapılır. Ayrıntılı ultrason için zaten 19-23. haftalarda bakıyorlar yani erken değil tam zamanı

Hayırlı olsun canım. Erkek haberleri üstüne arada bir kız iyi gidiyor.

günaydın canım...bende dün 44 beden pantolon aldım ama halimi görmeliydin...korkmaya başladım 3 kilo aldım bu sabah baktığımda...galiba diyetisyene gitmeliyim bende..spor yok ama boğazımızı tutmalıyız... Haklısın..

canım üçlü test yaptırmadım henüz ama bu hafta kontrolüm var sanırım ozaman yapılır. Ayrıntılı ultrason için zaten 19-23. haftalarda bakıyorlar yani erken değil tam zamanı

ben de 2. 3. ay bitince baılcak sanıyordum da ondan dedim

günaydın arkadaşlar...
ya bişi sorcam... sabah gelirken yolda başladı ağrım hala devam ediyo... böyleeee göbeğimin sol ve biraz alt tarafında bişiler oluyo... eğilsem ağrıyo doğulsam ağrıyo... bıçak saplanıyo gibi bişi... normalde perşembe günü doktora gidecektim ama.. napiim ya... ölüyom ağrıdan... nefes alırken normal ama nefes verirken berbat ağrıyo... böyle bişey yaşayan var mı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…