2011 Ekim Anneleri

Benim 2li test sonucum iyi çıktığı için doktor 3lüyü istemedi. Sadece ayrıntılıyla bakıcak bir başka doktor.

İkilim benimde iyi çıktı, ama doktorum yinede istedi, ayrıntılıya kendi doktorum bakıcak başk abir yere yönlendirmedi kendisi prof gerekli cihazlarıda var. Kaç para acaba öğrenmek lazım, 3 lü test ne kadar?

Ya evet hanzadecim, ben suyu bıraktım. Hala çok zorlanarak içiyorum. Hiç içmesem aklıma bile gelmiyor. Su çok tatsız, mide bulandırıcı geliyor bana. Dur yanıma sürahi alayım da zorla içeyim. çatır çatır çatlamayalım.

Bu arada Denizin bugün dr. kontrolü mü vardı?

denızın randevusu a 16 yada 19 mayıstı yanlıs hatırlamıyosam

Yok ya 6 sında değilmiydi

sağol hanzade içimi rahatlattın, bu yazıyı okuduğum dakikalarda elimde koccaman bir ekmek vardı :78::78: lokmalar boğazıma dizildi yazdıklarına çok hak verdim ama ben yinede ne yaptım o ekmeği ısırmaya devam ettim. şimdi söyle bakalım et tırnaktan ayrılırmı tabiside ayrılamaz peki bu durumda ben nasıl ekmeğimden ayrılabilirim

çok güzel özetledin hanzadecim...allahtan 2 litre suyu içiyorum bir ona düzenli uyum sağladım... Hep içtiğim için zorlanmadım...ama ekmek ve hamurişi çok dikkat etmeliyim...inşallah hepbirlikte vericez kilolarımızıda aldığımız gibi...:)

Canım doktordan doktora değişiyormuş, kimisi 2li test ne kadar iyi çıkarsa çıksın istiyormuş 3lüyü, kimisi de gerek görmüyormuş. Tabi yaşta bir faktör ben 83lüyüm. Yaşı 30 ve üzerinde olanların nerdeyse hepsinden istiyorlarmış 3lüyü. 3lü test yaptırdığın yere göre değişir tabi ama 200 tlyi buluyor sanırım özel laboratuvarlarda.

fatosersiin içine aheste kaçmış

Benim kuzenimde öyleydi bende ona yakında sadece toto olarak dolaşıcaksın kuzuuum diyordum

günaydınlarrr hepinizee RİZE den kucakdolusu sevgiler....sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hafta olsun inşaallah.Rabbim bize ve bebeklerimize sağlık versin.......

Afiyet olsun ama sonra et kemikten yağlar etten ayrılmassa görürsün :)) ay ne psiliğim ya :82: ye kuzum ye tamam bebişten sonra veririz nolcak ama bebiş doğuncada süt olsun diye yersek eyvah eyvah

Birde ne kadar az kilo alırsak o kada az çatlarmışız, su içmeyi bırakma sakın rumuzcum o sadece toksinleri atmıyor bebeğinin 3 saatte bir yenilenen plesantasınada faydalı miden bulansada saat başı bir bardak su iç sakın bırakma, idrar yolu iltihabı olma ihtimali çok yüksek hamişlerin onada çok faydalı, yani su aslında vitamin gibi bir şey aman diyorum herkes günde 2 litre suyunu içsin :)

Son düzenleme:
hemen kötü şeyler düşünmeyin şekerler, iyilerdir bence gün içinde gelir, leynada yok ortalıkta daha :)
şimdi cevap geldi sabah miğdesi fenaymış yeni çıkmışlar evden 45 dk ya gelicem diyo beni özleyin diyo haydi özleyelim 45 dkmız var anca

valla benim 2li test için gittiğim yer 85 tl ödemiştim..ankara denge ye gitti...3lü 95 demişlerdi galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…