Benim 2li test sonucum iyi çıktığı için doktor 3lüyü istemedi. Sadece ayrıntılıyla bakıcak bir başka doktor.
Kilo alan iştahı açık arkadaşlar ekmeği ve hamu rişini kesmeniz yeterli, ekmeğe yumulmayın doymuyoruz diye ekmekle bastırmaya çalışmayın.
Birde 2 litre suyu mutlaka için su tok tutuyor toksinleride vücudunuzdan atıyor ayrıca çatlakların oluşmamasında en önemli etken bakım kremlerinden ziyade içtiğimi zsu için vücudu dıştan nemlendirmek yerine içten gereken sıvı miktarını dengelemek lazımmış :) Tabiki önce bebişlerin sağlığı ama bunun doğumdan sonrasıda var aman diyim, gerçi birbirimizi kaybetmessek inşallah kilolarımızıda beraber veririz :))
Edut bu ne hız kuzum? Ben daha adını yeni duydum.
Ya evet hanzadecim, ben suyu bıraktım. Hala çok zorlanarak içiyorum. Hiç içmesem aklıma bile gelmiyor. Su çok tatsız, mide bulandırıcı geliyor bana. Dur yanıma sürahi alayım da zorla içeyim. çatır çatır çatlamayalım.
Bu arada Denizin bugün dr. kontrolü mü vardı?
ya evet hanzadecim, ben suyu bıraktım. Hala çok zorlanarak içiyorum. Hiç içmesem aklıma bile gelmiyor. Su çok tatsız, mide bulandırıcı geliyor bana. Dur yanıma sürahi alayım da zorla içeyim. çatır çatır çatlamayalım.
Bu arada denizin bugün dr. Kontrolü mü vardı?
Kilo alan iştahı açık arkadaşlar ekmeği ve hamu rişini kesmeniz yeterli, ekmeğe yumulmayın doymuyoruz diye ekmekle bastırmaya çalışmayın.
Birde 2 litre suyu mutlaka için su tok tutuyor toksinleride vücudunuzdan atıyor ayrıca çatlakların oluşmamasında en önemli etken bakım kremlerinden ziyade içtiğimi zsu için vücudu dıştan nemlendirmek yerine içten gereken sıvı miktarını dengelemek lazımmış :) Tabiki önce bebişlerin sağlığı ama bunun doğumdan sonrasıda var aman diyim, gerçi birbirimizi kaybetmessek inşallah kilolarımızıda beraber veririz :))
kilo alan iştahı açık arkadaşlar ekmeği ve hamu rişini kesmeniz yeterli, ekmeğe yumulmayın doymuyoruz diye ekmekle bastırmaya çalışmayın.
Birde 2 litre suyu mutlaka için su tok tutuyor toksinleride vücudunuzdan atıyor ayrıca çatlakların oluşmamasında en önemli etken bakım kremlerinden ziyade içtiğimi zsu için vücudu dıştan nemlendirmek yerine içten gereken sıvı miktarını dengelemek lazımmış :) tabiki önce bebişlerin sağlığı ama bunun doğumdan sonrasıda var aman diyim, gerçi birbirimizi kaybetmessek inşallah kilolarımızıda beraber veririz :))
İkilim benimde iyi çıktı, ama doktorum yinede istedi, ayrıntılıya kendi doktorum bakıcak başk abir yere yönlendirmedi kendisi prof gerekli cihazlarıda var. Kaç para acaba öğrenmek lazım, 3 lü test ne kadar?
denızın randevusu a 16 yada 19 mayıstı yanlıs hatırlamıyosam
sağol hanzade içimi rahatlattın, bu yazıyı okuduğum dakikalarda elimde koccaman bir ekmek vardı :78::78: Lokmalar boğazıma dizildi yazdıklarına çok hak verdim ama ben yinede ne yaptım o ekmeği ısırmaya devam ettim. şimdi söyle bakalım et tırnaktan ayrılırmı tabiside ayrılamaz peki bu durumda ben nasıl ekmeğimden ayrılabilirim
Klasik Türk kadınıyızAynen bende senin gibiyim canım. Daha doğrusu gibiydim. Benim göbek yanlardan büyüdüğü için ince bel falan kalmadı. Ama şükrediyorum, çünkü totom zaten yeterli çapta .
Bizim bir arkadaş hamileliğinde göbeğinden çok totodan almıştı kiloyu da kocası "Sen heralde bebeği totonda taşıyorsun" diye dalga geçmişti.
Yok doğru hatırlıyosun 16 sındaydı, şimdi hatırladım. Bugün hiç gelmedi de merak ettim. her sabah mutlaka bi slm verirdi. hayırdır inşallah.:26:
sağol hanzade içimi rahatlattın, bu yazıyı okuduğum dakikalarda elimde koccaman bir ekmek vardı :78::78: lokmalar boğazıma dizildi yazdıklarına çok hak verdim ama ben yinede ne yaptım o ekmeği ısırmaya devam ettim. şimdi söyle bakalım et tırnaktan ayrılırmı tabiside ayrılamaz peki bu durumda ben nasıl ekmeğimden ayrılabilirim
belki işleri yoğundur, ptsi sendromuna kapılarak uyanamamış ve işe geç kalmış da olabilir tabi
ben bi mesaj atim olmıycak böyle bende meraklandım
hemen kötü şeyler düşünmeyin şekerler, iyilerdir bence gün içinde gelir, leynada yok ortalıkta daha :)
Canım doktordan doktora değişiyormuş, kimisi 2li test ne kadar iyi çıkarsa çıksın istiyormuş 3lüyü, kimisi de gerek görmüyormuş. Tabi yaşta bir faktör ben 83lüyüm. Yaşı 30 ve üzerinde olanların nerdeyse hepsinden istiyorlarmış 3lüyü. 3lü test yaptırdığın yere göre değişir tabi ama 200 tlyi buluyor sanırım özel laboratuvarlarda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?